Jump to content

Sony Ericsson W950i

millis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μαλλον θα κανει γιατι κανει για το Π1...βεβαια εκεινο εχει μεγαλυτερη ΡΑΜ

ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG

• Απαντήσεις 621
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μαλλον θα κανει γιατι κανει για το Π1...βεβαια εκεινο εχει μεγαλυτερη ΡΑΜ

to w960i:128 mb ram,256 mb rom

to p1 :128 mb ram,256 mb rom

to w950i:64 mb ram,128 mb rom!!!gia auto mallon

w800i,w960i,t290i,t65,r380s,t18s,t29s,GA628,A1628s kai otan bgei kai to xperia

H nokia kanei to megalo vhma sthn agora!agoraste kinhta N series k 8a exete k hlektrokinhto jet ski:lol:!

Ε αυτο λεω και εγω.....βασικα το εχω το w950 και μπορω να σου πω οτι απο ΡΑΜ ειναι αρκετα χαλια.Αυτο ηταν και το μονο προβλημα του.Δεν ξερω αν μπορει ΚΑΝ να τρεξει το ΤΟΜ ΤΟΜ!Το Γκαρμιν το βλεπω λιγο ζορι να σου πω.

Δεν πιστευω οτι χανει κανεις να δοκιμασει....εκτος και αν το κολλησει για τα καλα και μετα θελει πεταμα.

Ε αυτο λεω και εγω.....βασικα το εχω το w950 και μπορω να σου πω οτι απο ΡΑΜ ειναι αρκετα χαλια.Αυτο ηταν και το μονο προβλημα του.Δεν ξερω αν μπορει ΚΑΝ να τρεξει το ΤΟΜ ΤΟΜ!Το Γκαρμιν το βλεπω λιγο ζορι να σου πω.

Δεν πιστευω οτι χανει κανεις να δοκιμασει....εκτος και αν το κολλησει για τα καλα και μετα θελει πεταμα.

entaxei gia na kollhsei gia ta kala dn nomizw!kai nomizw pws kai na to valeis tha doulepsei kanonika!aplws min exeis anoixtes efarmoges polles kai trwei ram!mia prosaptheia kane!dn xaneis tpt!egw exw to w960i alla akoma dn exw valei kana gps!tha to skeftw:shifty:

w800i,w960i,t290i,t65,r380s,t18s,t29s,GA628,A1628s kai otan bgei kai to xperia

H nokia kanei to megalo vhma sthn agora!agoraste kinhta N series k 8a exete k hlektrokinhto jet ski:lol:!

Παιδία εγώ έχω δοκιμάσει στο w950 και το TOMTOM και το Garmin mobile XT, και μπορώ να σας πω τα εξής:

επείδή το κινητό έχει λίγη ελεύθερη μνήμη χρειάζεται κάποιο task manager οπώς swiss manager κλπ,για να κλείνουν οι εφαρμογές και να μπορεί να σηκώσει το πρόγραμμα πλοήγησης (είτε το ένα είτε το άλλο).Κατά τα άλλα τα προγράμματα τρέχουν μια χαρά, με το τομτομ να είναι σαφως ταχύτερο στο rerouting αν παρεκκλίνουμε της πορείας που μας δίνει.

Το garmin κατα την άποψη μου είναι βαρύ για την cpu του w950,με αποτέλεσμα να μην είναι ομαλή η κίνηση της οθόνης και να καθυστέρει 2-3 δυτερόλεπτα να στρίψει... Επίσης ο επαναυπολογισμός διαδρομής είναι πιο αργός απο το tomtom με αποτέλεσμα σε αλλεπαληλές αλλαγές στη πορεία να ψιλοζορίζεται, αν και τελικά δεν έχω χάσει κάποια στροφή ή έξοδο στις δοκίμες που έκανα...

Γενικά η αίσθηση που έχω είναι ότι το τομτομ είναι ταχύτερο και πιο άμεσο στην απόκριση του, ενώ το γκάρμιν αν και πληρέστατο απο όλες τις απόψεις (ελληνικά μενού, χάρτες, ομιλία) είναι βαρύ αλλά όχι σε βαθμό που να είναι αχρησιμοποίητο.

Πολύ καλό επίσης έχω διαβάσει ότι είναι το route66 το οποίο όμως από χάρτες έχει μόνο αθήνα, πράγμα που είναι αρκετά περιοριστικό για κάποιον που κινείται και εκτός αττικής...

• 2 weeks later...

Δυστυχώς έχω τα ακόλουθα προβλήματα με το κινητό και ειλικρινά μου έρχεται να το σπάσω!!!:mad:

1) Χάνει καθημερινά κάποια λεπτά από την ώρα...Σαν να μην μετράει σωστά το ρολόι.

2) Αρχίζει και βαράει ξυπνητήρι σε ώρα που ούτε καν έχω προγραμματίσει να κάνει κάτι τέτοιο.

3) Ενεργοποιείται η δόνηση, είτε για λίγο, είτε συνεχώμενα όπου και δεν σταματάει με τίποτα.Φυσικά,χωρίς να έχω εισερχόμενη κλήση ή κάποιο μήνυμα...

Μπορεί κανείς να υποθέσει τι γίνεται?:(

Το κινητό είναι το μοναδικό απ'όσα έχουν περάσει από τα χέρια μου που προσέχω έτσι...

Επίσης,ξέρει κανείς ποια είναι η πρόσφατη έκδοση λογισμικού και πως μπορώ να δω αυτή που έχει η συσκευή μου αυτή την στιγμή??

Ευχαριστώ πολύ!

----------------------------------------------------

Ωραίος καιρός...

Κοιτα για τα 3 πρωτα εχω να σου πω το εξης.....ΤΑ ΚΑΝΕΙ και αν δε μπορεις να ζηζεις μ αυτα

απλα πετατο!

Για την τελευταια εκδοση δεν γνωρίζω,αλλα ειναι ευκολο να το μαθεις....καντου update!

Οσο για το ονομα σου std ελπιζω να εισαι υγειης!

Δυστυχώς έχω τα ακόλουθα προβλήματα με το κινητό και ειλικρινά μου έρχεται να το σπάσω!!!:mad:

1) Χάνει καθημερινά κάποια λεπτά από την ώρα...Σαν να μην μετράει σωστά το ρολόι.

2) Αρχίζει και βαράει ξυπνητήρι σε ώρα που ούτε καν έχω προγραμματίσει να κάνει κάτι τέτοιο.

3) Ενεργοποιείται η δόνηση, είτε για λίγο, είτε συνεχώμενα όπου και δεν σταματάει με τίποτα.Φυσικά,χωρίς να έχω εισερχόμενη κλήση ή κάποιο μήνυμα...

Μπορεί κανείς να υποθέσει τι γίνεται?:(

Το κινητό είναι το μοναδικό απ'όσα έχουν περάσει από τα χέρια μου που προσέχω έτσι...

Επίσης,ξέρει κανείς ποια είναι η πρόσφατη έκδοση λογισμικού και πως μπορώ να δω αυτή που έχει η συσκευή μου αυτή την στιγμή??

Ευχαριστώ πολύ!

Πρώτα απ' όλα τσεκάρισε να δεις αν έχεις το τελευταίο fw περασμένο. Το δικό μου έχει τα εξής (νομίζω ότι έιναι η τελευταία αναβάθμίση, αν κάνω λάθος plz correct me)

Έκδοση λογισμικού PDA : CXC162088 R6E28

Έκδοση Λογισμικού τηλεφώνου : CXC162058 R3A01

Εαν είναι παλιό το fw δοκίμασε να κάνεις ένα online update, αν είσαι up-to-date καλυτερα πηγαινε το σε ένα σέρβις, γιατι αυτά είναι πολύ περίεργα συμπτώματα. Ιδίως το ότι η δόνηση ενεργοποιείται μόνη της είναι ιδιαίτερα ανησυχητικό, ισως βραχυκυκλώνει η πλακέτα ή ο μηχανισμός της δόνησης απο κανένα υγρό.

Πρώτα απ' όλα τσεκάρισε να δεις αν έχεις το τελευταίο fw περασμένο. Το δικό μου έχει τα εξής (νομίζω ότι έιναι η τελευταία αναβάθμίση, αν κάνω λάθος plz correct me)

Έκδοση λογισμικού PDA : CXC162088 R6E28

Έκδοση Λογισμικού τηλεφώνου : CXC162058 R3A01

Εαν είναι παλιό το fw δοκίμασε να κάνεις ένα online update, αν είσαι up-to-date καλυτερα πηγαινε το σε ένα σέρβις, γιατι αυτά είναι πολύ περίεργα συμπτώματα. Ιδίως το ότι η δόνηση ενεργοποιείται μόνη της είναι ιδιαίτερα ανησυχητικό, ισως βραχυκυκλώνει η πλακέτα ή ο μηχανισμός της δόνησης απο κανένα υγρό.

Ωραία όλα αυτά.Πώς μπορώ να δω το fw δεν μου είπες όμως...:O

@cicilianos: Τι εννοείς να είμαι υγειής??

Ωραίος καιρός...

Ωραία όλα αυτά.Πώς μπορώ να δω το fw δεν μου είπες όμως...:O

@cicilianos: Τι εννοείς να είμαι υγειής??

xaxaxaxaxaxa std einai arxika gia ta sexually transmitted disease h sta ellhnika sexoualikos metadidomena noshmata. xioumor kanei to paidi. oso gia to w950 einai poly kalo me thn teleutaia ekdosh logismikou. gia na thn vreis patas se othoni anamonhs kato dexia sthn othoni 'perisotera' kai meta 'katastash'. meta scrolareis to menu pros ta kato kai vleepeis to version.

std έχεις δίκιο και συγγνώμη,αλλά είχα την εντύπωση οτί ήξερες τη διαδικασία... Anyway είτε με τον τρόπο που γράφει ο goldeneye μπορείς να δεις τι fw "φοράς" είτε με την εξής διαδικασία :

στην οθόνη αναμονής πατάς :

jog dial(ροδάκι) πάνω

αστερίσκος

jog dial κάτω

jog dial κάτω

αστερίσκος

jog dial κάτω

αστερίσκος

Και έτσι μπαίνεις στο service menu όπου βλέπεις το firmware version.Στην ουσία δηλαδή σαν τα κανονικά sonyericsson απλά αντί για πολυπλήκτρο πατάς το ροδάκι.

[offtopic]ρε σεις τι του λέτε του παιδιού για s.t.d. κλπ;;; Μακριά από εμάς αυτά τα πράματα!!! Ούτε γι' αστείο... :X[/offtopic]

ELa mesa sth apelpisia tou kanoume kai ligo plakitsa(farmakopoios eimai),na mhn eksaskisoume kai ligo to epaggelma mas?!!!

Oso gia to thl einai mia xara gia player!

Σας ευχαριστώ πολύ όλους για την βοήθεια.

Εγώ προφανώς και έχω πολύ παλαιότερο firmware απ'ότι βλέπω,επομένως είναι απαραίτητη η αναβάθμιση...

Όσον αφορά το "std" τώρα...Επειδή είναι ο κωδικός από την σχολή μου, ουσιαστικά συμβολίζει το student...;)

Μακριά από εμάς η άλλη έννοια!!!:p

Ωραίος καιρός...

Χεχε,να εισαι καλα!Και για τα 2 πραγματα!

χθες το απεκτησα και εγω και ειναι καταπληκτικο κινητακι .πολυ καλος ο ηχος απο τα ακουστικα και πολυ ωραια οθονη

Πριν κάνω την αναβάθμιση καλό θα είναι να κάνω ένα back up ε?

Ότι τραγούδια έχω περασμένα μέσα αυτή την στιγμή στο κινητό θα χαθούν? Ή το back up θα σώσει την κατάσταση?

kai pou na apenergopihseis thn anagnorish grafhs sto kinhto

tha petaei apo taxythta

Και πώς μπορώ να την απενεργοποιήσω?

Αφού πρακτικά μου είναι άχρηστη...:p

Ωραίος καιρός...

Καλό θα ήταν να κάνεις ένα backup, πάντως τα τραγούδια και γενικά ότι είναι στη δευτερεύουσα μνήμη - τα 4 γίγα δηλαδή - δεν χάνονται με το upgrade.Θα χαθούν ρυθμίσεις, επαφές, μηνύματα και οτιδήποτε είναι στη μνήμη του τηλεφώνου.Μπορείς να κανεις στη δευτερη μνήμη backup για τις επαφές με την επιλογή μέσα στις επαφές -> διαχείριση επαφών -> δημιουργία αντιγράφου ασφαλείας ώστε να τις κάνεις restore μετα την αναβάθμιση.

Για να απενεργοποιήσεις τη χειρόγραφη εισαγωγή κειμένου πας πίνακας ελεγχου -> εισαγωγή κειμένου -> λειτουργία εισαγωγής -> έξυπνη εισαγωγή (ή κανένα αν γράφεις μηνύματα με το onscreen keyboard).

Το δοκίμασα και γώ χωρίς χειρόγραφο και όντως το κινητό πετάει!Ο goldeneye είναι πολύ σωστός μπορώ να πω!:clap:

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
παιδια εχασα την γραφιδα του w950 μου μηπως ξερετε που μπορω να βρω για να αγορασω

λογικά σε κάποιο γερμανό ή στη se.....;)

Hip Hop.

• The title was changed to Sony Ericsson W950i