cicilianos Δημ. February 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2008 Μαλλον θα κανει γιατι κανει για το Π1...βεβαια εκεινο εχει μεγαλυτερη ΡΑΜ Παράθεση ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosopc Δημ. February 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2008 Μαλλον θα κανει γιατι κανει για το Π1...βεβαια εκεινο εχει μεγαλυτερη ΡΑΜ to w960i:128 mb ram,256 mb rom to p1 :128 mb ram,256 mb rom to w950i:64 mb ram,128 mb rom!!!gia auto mallon Παράθεση w800i,w960i,t290i,t65,r380s,t18s,t29s,GA628,A1628s kai otan bgei kai to xperia H nokia kanei to megalo vhma sthn agora!agoraste kinhta N series k 8a exete k hlektrokinhto jet ski:lol:! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cicilianos Δημ. February 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2008 Ε αυτο λεω και εγω.....βασικα το εχω το w950 και μπορω να σου πω οτι απο ΡΑΜ ειναι αρκετα χαλια.Αυτο ηταν και το μονο προβλημα του.Δεν ξερω αν μπορει ΚΑΝ να τρεξει το ΤΟΜ ΤΟΜ!Το Γκαρμιν το βλεπω λιγο ζορι να σου πω. Δεν πιστευω οτι χανει κανεις να δοκιμασει....εκτος και αν το κολλησει για τα καλα και μετα θελει πεταμα. Παράθεση ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosopc Δημ. February 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2008 Ε αυτο λεω και εγω.....βασικα το εχω το w950 και μπορω να σου πω οτι απο ΡΑΜ ειναι αρκετα χαλια.Αυτο ηταν και το μονο προβλημα του.Δεν ξερω αν μπορει ΚΑΝ να τρεξει το ΤΟΜ ΤΟΜ!Το Γκαρμιν το βλεπω λιγο ζορι να σου πω. Δεν πιστευω οτι χανει κανεις να δοκιμασει....εκτος και αν το κολλησει για τα καλα και μετα θελει πεταμα. entaxei gia na kollhsei gia ta kala dn nomizw!kai nomizw pws kai na to valeis tha doulepsei kanonika!aplws min exeis anoixtes efarmoges polles kai trwei ram!mia prosaptheia kane!dn xaneis tpt!egw exw to w960i alla akoma dn exw valei kana gps!tha to skeftw:shifty: Παράθεση w800i,w960i,t290i,t65,r380s,t18s,t29s,GA628,A1628s kai otan bgei kai to xperia H nokia kanei to megalo vhma sthn agora!agoraste kinhta N series k 8a exete k hlektrokinhto jet ski:lol:! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Offroader Δημ. February 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2008 Παιδία εγώ έχω δοκιμάσει στο w950 και το TOMTOM και το Garmin mobile XT, και μπορώ να σας πω τα εξής: επείδή το κινητό έχει λίγη ελεύθερη μνήμη χρειάζεται κάποιο task manager οπώς swiss manager κλπ,για να κλείνουν οι εφαρμογές και να μπορεί να σηκώσει το πρόγραμμα πλοήγησης (είτε το ένα είτε το άλλο).Κατά τα άλλα τα προγράμματα τρέχουν μια χαρά, με το τομτομ να είναι σαφως ταχύτερο στο rerouting αν παρεκκλίνουμε της πορείας που μας δίνει. Το garmin κατα την άποψη μου είναι βαρύ για την cpu του w950,με αποτέλεσμα να μην είναι ομαλή η κίνηση της οθόνης και να καθυστέρει 2-3 δυτερόλεπτα να στρίψει... Επίσης ο επαναυπολογισμός διαδρομής είναι πιο αργός απο το tomtom με αποτέλεσμα σε αλλεπαληλές αλλαγές στη πορεία να ψιλοζορίζεται, αν και τελικά δεν έχω χάσει κάποια στροφή ή έξοδο στις δοκίμες που έκανα... Γενικά η αίσθηση που έχω είναι ότι το τομτομ είναι ταχύτερο και πιο άμεσο στην απόκριση του, ενώ το γκάρμιν αν και πληρέστατο απο όλες τις απόψεις (ελληνικά μενού, χάρτες, ομιλία) είναι βαρύ αλλά όχι σε βαθμό που να είναι αχρησιμοποίητο. Πολύ καλό επίσης έχω διαβάσει ότι είναι το route66 το οποίο όμως από χάρτες έχει μόνο αθήνα, πράγμα που είναι αρκετά περιοριστικό για κάποιον που κινείται και εκτός αττικής... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandros6600 Δημ. February 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2008 Ισχυει ακομη η προσφορα της ΤΙΜ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
std04128 Δημ. February 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2008 Δυστυχώς έχω τα ακόλουθα προβλήματα με το κινητό και ειλικρινά μου έρχεται να το σπάσω!!!:mad: 1) Χάνει καθημερινά κάποια λεπτά από την ώρα...Σαν να μην μετράει σωστά το ρολόι. 2) Αρχίζει και βαράει ξυπνητήρι σε ώρα που ούτε καν έχω προγραμματίσει να κάνει κάτι τέτοιο. 3) Ενεργοποιείται η δόνηση, είτε για λίγο, είτε συνεχώμενα όπου και δεν σταματάει με τίποτα.Φυσικά,χωρίς να έχω εισερχόμενη κλήση ή κάποιο μήνυμα... Μπορεί κανείς να υποθέσει τι γίνεται?:( Το κινητό είναι το μοναδικό απ'όσα έχουν περάσει από τα χέρια μου που προσέχω έτσι... Επίσης,ξέρει κανείς ποια είναι η πρόσφατη έκδοση λογισμικού και πως μπορώ να δω αυτή που έχει η συσκευή μου αυτή την στιγμή?? Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση ---------------------------------------------------- Ωραίος καιρός... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cicilianos Δημ. February 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2008 Κοιτα για τα 3 πρωτα εχω να σου πω το εξης.....ΤΑ ΚΑΝΕΙ και αν δε μπορεις να ζηζεις μ αυτα απλα πετατο! Για την τελευταια εκδοση δεν γνωρίζω,αλλα ειναι ευκολο να το μαθεις....καντου update! Οσο για το ονομα σου std ελπιζω να εισαι υγειης! Παράθεση ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Offroader Δημ. February 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2008 Δυστυχώς έχω τα ακόλουθα προβλήματα με το κινητό και ειλικρινά μου έρχεται να το σπάσω!!!:mad: 1) Χάνει καθημερινά κάποια λεπτά από την ώρα...Σαν να μην μετράει σωστά το ρολόι. 2) Αρχίζει και βαράει ξυπνητήρι σε ώρα που ούτε καν έχω προγραμματίσει να κάνει κάτι τέτοιο. 3) Ενεργοποιείται η δόνηση, είτε για λίγο, είτε συνεχώμενα όπου και δεν σταματάει με τίποτα.Φυσικά,χωρίς να έχω εισερχόμενη κλήση ή κάποιο μήνυμα... Μπορεί κανείς να υποθέσει τι γίνεται?:( Το κινητό είναι το μοναδικό απ'όσα έχουν περάσει από τα χέρια μου που προσέχω έτσι... Επίσης,ξέρει κανείς ποια είναι η πρόσφατη έκδοση λογισμικού και πως μπορώ να δω αυτή που έχει η συσκευή μου αυτή την στιγμή?? Ευχαριστώ πολύ! Πρώτα απ' όλα τσεκάρισε να δεις αν έχεις το τελευταίο fw περασμένο. Το δικό μου έχει τα εξής (νομίζω ότι έιναι η τελευταία αναβάθμίση, αν κάνω λάθος plz correct me) Έκδοση λογισμικού PDA : CXC162088 R6E28 Έκδοση Λογισμικού τηλεφώνου : CXC162058 R3A01 Εαν είναι παλιό το fw δοκίμασε να κάνεις ένα online update, αν είσαι up-to-date καλυτερα πηγαινε το σε ένα σέρβις, γιατι αυτά είναι πολύ περίεργα συμπτώματα. Ιδίως το ότι η δόνηση ενεργοποιείται μόνη της είναι ιδιαίτερα ανησυχητικό, ισως βραχυκυκλώνει η πλακέτα ή ο μηχανισμός της δόνησης απο κανένα υγρό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
std04128 Δημ. February 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2008 Πρώτα απ' όλα τσεκάρισε να δεις αν έχεις το τελευταίο fw περασμένο. Το δικό μου έχει τα εξής (νομίζω ότι έιναι η τελευταία αναβάθμίση, αν κάνω λάθος plz correct me) Έκδοση λογισμικού PDA : CXC162088 R6E28 Έκδοση Λογισμικού τηλεφώνου : CXC162058 R3A01 Εαν είναι παλιό το fw δοκίμασε να κάνεις ένα online update, αν είσαι up-to-date καλυτερα πηγαινε το σε ένα σέρβις, γιατι αυτά είναι πολύ περίεργα συμπτώματα. Ιδίως το ότι η δόνηση ενεργοποιείται μόνη της είναι ιδιαίτερα ανησυχητικό, ισως βραχυκυκλώνει η πλακέτα ή ο μηχανισμός της δόνησης απο κανένα υγρό. Ωραία όλα αυτά.Πώς μπορώ να δω το fw δεν μου είπες όμως...:O @cicilianos: Τι εννοείς να είμαι υγειής?? Παράθεση ---------------------------------------------------- Ωραίος καιρός... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goldeneye Δημ. February 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2008 Ωραία όλα αυτά.Πώς μπορώ να δω το fw δεν μου είπες όμως...:O @cicilianos: Τι εννοείς να είμαι υγειής?? xaxaxaxaxaxa std einai arxika gia ta sexually transmitted disease h sta ellhnika sexoualikos metadidomena noshmata. xioumor kanei to paidi. oso gia to w950 einai poly kalo me thn teleutaia ekdosh logismikou. gia na thn vreis patas se othoni anamonhs kato dexia sthn othoni 'perisotera' kai meta 'katastash'. meta scrolareis to menu pros ta kato kai vleepeis to version. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Offroader Δημ. February 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2008 std έχεις δίκιο και συγγνώμη,αλλά είχα την εντύπωση οτί ήξερες τη διαδικασία... Anyway είτε με τον τρόπο που γράφει ο goldeneye μπορείς να δεις τι fw "φοράς" είτε με την εξής διαδικασία : στην οθόνη αναμονής πατάς : jog dial(ροδάκι) πάνω αστερίσκος jog dial κάτω jog dial κάτω αστερίσκος jog dial κάτω αστερίσκος Και έτσι μπαίνεις στο service menu όπου βλέπεις το firmware version.Στην ουσία δηλαδή σαν τα κανονικά sonyericsson απλά αντί για πολυπλήκτρο πατάς το ροδάκι. [offtopic]ρε σεις τι του λέτε του παιδιού για s.t.d. κλπ;;; Μακριά από εμάς αυτά τα πράματα!!! Ούτε γι' αστείο... :X[/offtopic] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cicilianos Δημ. February 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2008 ELa mesa sth apelpisia tou kanoume kai ligo plakitsa(farmakopoios eimai),na mhn eksaskisoume kai ligo to epaggelma mas?!!! Oso gia to thl einai mia xara gia player! Παράθεση ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
std04128 Δημ. February 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2008 Σας ευχαριστώ πολύ όλους για την βοήθεια. Εγώ προφανώς και έχω πολύ παλαιότερο firmware απ'ότι βλέπω,επομένως είναι απαραίτητη η αναβάθμιση... Όσον αφορά το "std" τώρα...Επειδή είναι ο κωδικός από την σχολή μου, ουσιαστικά συμβολίζει το student...;) Μακριά από εμάς η άλλη έννοια!!!:p Παράθεση ---------------------------------------------------- Ωραίος καιρός... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cicilianos Δημ. February 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2008 Χεχε,να εισαι καλα!Και για τα 2 πραγματα! Παράθεση ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goldeneye Δημ. February 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2008 kai pou na apenergopihseis thn anagnorish grafhs sto kinhto tha petaei apo taxythta Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliMiNaToR Δημ. March 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2008 χθες το απεκτησα και εγω και ειναι καταπληκτικο κινητακι .πολυ καλος ο ηχος απο τα ακουστικα και πολυ ωραια οθονη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
std04128 Δημ. March 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2008 Πριν κάνω την αναβάθμιση καλό θα είναι να κάνω ένα back up ε? Ότι τραγούδια έχω περασμένα μέσα αυτή την στιγμή στο κινητό θα χαθούν? Ή το back up θα σώσει την κατάσταση? kai pou na apenergopihseis thn anagnorish grafhs sto kinhto tha petaei apo taxythta Και πώς μπορώ να την απενεργοποιήσω? Αφού πρακτικά μου είναι άχρηστη...:p Παράθεση ---------------------------------------------------- Ωραίος καιρός... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Offroader Δημ. March 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2008 Καλό θα ήταν να κάνεις ένα backup, πάντως τα τραγούδια και γενικά ότι είναι στη δευτερεύουσα μνήμη - τα 4 γίγα δηλαδή - δεν χάνονται με το upgrade.Θα χαθούν ρυθμίσεις, επαφές, μηνύματα και οτιδήποτε είναι στη μνήμη του τηλεφώνου.Μπορείς να κανεις στη δευτερη μνήμη backup για τις επαφές με την επιλογή μέσα στις επαφές -> διαχείριση επαφών -> δημιουργία αντιγράφου ασφαλείας ώστε να τις κάνεις restore μετα την αναβάθμιση. Για να απενεργοποιήσεις τη χειρόγραφη εισαγωγή κειμένου πας πίνακας ελεγχου -> εισαγωγή κειμένου -> λειτουργία εισαγωγής -> έξυπνη εισαγωγή (ή κανένα αν γράφεις μηνύματα με το onscreen keyboard). Το δοκίμασα και γώ χωρίς χειρόγραφο και όντως το κινητό πετάει!Ο goldeneye είναι πολύ σωστός μπορώ να πω!:clap: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
triviz Δημ. March 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2008 paidia pws vazoume ti status bar sto telos tis othonis kai oxi stin korifi? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paparomialos886 Δημ. March 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2008 re paides to w950 exi GPS ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cube13 Δημ. March 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2008 re paides to w950 exi GPS ?? Oχι,δεν εχει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliMiNaToR Δημ. April 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2008 παιδια εχασα την γραφιδα του w950 μου μηπως ξερετε που μπορω να βρω για να αγορασω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. April 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2008 παιδια εχασα την γραφιδα του w950 μου μηπως ξερετε που μπορω να βρω για να αγορασω λογικά σε κάποιο γερμανό ή στη se.....;) Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliMiNaToR Δημ. April 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2008 ευχαριστω πολυ φιλε μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts