adomax Δημ. January 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2007 AN ΘΕΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΜΕΣΑ W950 ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΕΔΩ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1746205#post1746205 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsosw950 Δημ. January 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2007 Χαιρετώ σας ολους...Ξέρετε ρε παιδια αν -και που- υπαρχουν παιχνιδακια αφής γι'αυτή την απίστευτη κινιτούμπα;(οχι trial versions) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cicilianos Δημ. January 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2007 http://www.esnips.com/web/WizardSGames?docsPage=5#files Παράθεση ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsosw950 Δημ. February 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2007 http://www.esnips.com/web/WizardSGames?docsPage=5#files Να 'σαι καλά φίλε...Πρόκειται να λιώσω στο κινητό και να ξεχάσω τον Η/Υ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cicilianos Δημ. February 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2007 Ριξε μια ματια και στο σαιτ του sealover;) Παράθεση ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andrew Δημ. February 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2007 αν κανω αναβαθμιση χανονται ολα? προσπαθω να κανω σπιτι αλλα δεν βλεπει το κινητο?το καταφερε κανεις?θελει κατι συγκεκριμενο? αν κανω backup και το παω στο service για αναβαθμιση τι κραταει το backup(τηλ.καταλογο,μηνυματα,σημειωσεις,αρχεια)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. February 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2007 αν κανω αναβαθμιση χανονται ολα? προσπαθω να κανω σπιτι αλλα δεν βλεπει το κινητο?το καταφερε κανεις?θελει κατι συγκεκριμενο? αν κανω backup και το παω στο service για αναβαθμιση τι κραταει το backup(τηλ.καταλογο,μηνυματα,σημειωσεις,αρχεια)? Ναι, αν κάνεις backup, θα κρατήσει όλα όσα έχεις περάσει στο κινητό(αρχεία, εφαρμογές, επαφές, κτλ..). Και μετά την αναβάθμιση κάνεις επαναφορά και επανέρχονται όλα αυτά... Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smpetros Δημ. February 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2007 Θέλω τη γνώμη σας για ένα πρόβλημα που με απασχολεί εδώ και 3 μήνες που έχω στα χέρια μου το W950i, μάλλον που θα έπρεπε να έχω, και που δυστυχώς το μεγαλύτερο διάστημα βρίσκεται στα χέρια των τεχνικών της SE. Και συγκεκριμένα τέλος Νοεμβρίου αγόρασα τη συσκευή και τέλος Δεκεμβρίου το έστειλα για Επισκευή μιας και κόλλησε. Πήγε στην Αθήνα και έπειτα από 20 μέρες μου έστειλαν καινούργια συσκευή γιατί η πρώτη δεν επισκευαζόταν. Στο διάστημα που είχα τη συσκευή στα χέρια μου (την αρχική) το μόνο πρόβλημα που αντιμετώπισα ήταν με το ραδιόφωνο. Μετά από χρήση 5-10 λεπτών έσβηνε και έκανε επανεκκίνηση και δεν ξανά λειτουργούσε πλέων ούτε για δευτερόλεπτο. Όταν λοιπόν πείρα τη νέα συσκευή στα χέρια μου, το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν χωρίς να περάσω κανένα αρχείο στη συσκευή ούτε καν τον τηλ. μου κατάλογο, να δοκιμάσω το ραδιόφωνο. Μια από τα ίδια.!!!! Και περίμενα και 20 μέρες. Το πήγα πάλι για επισκευή πριν από μερικές μέρες και μου είπαν πως θα του περάσουν τη νέα αναβάθμιση. Το παρέλαβα την ίδια μέρα με αναβαθμισμένο πλέων το πρόβλημα.!!!! Το ραδιόφωνο λειτούργησε πάνω από 10 λεπτά και συγκεκριμένα 12 ολόκληρα λεπτά.!!!!!!! Όπως καταλαβαίνετε ετοιμάζομαι για άλλη μια επίσκεψη στη SE αλλά μάλλον θα είναι η τελευταία. Πριν το κάνω όμως, θέλω να ρωτήσω κάποιους από τους κατόχους της συγκεκριμένης συσκευής, αν έχουν αντιμετωπίσει το συγκεκριμένο πρόβλημα ή κάτι παρόμοιο ή είμαι ο τυχερός της παρέας. Ευχαριστώ και συγνώμη αν σας κούρασα. Κάπου πρέπει να πω τον πόνο μου. Παράθεση Tablet : Samsung Galaxy Tab S5e SM-T720 Smartphone : Moto Razr 2022 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakisSs Δημ. March 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 Kalispera sE OLOUS! se mia vdomada perimenw to W950 m! sas parakalw 8elw mia mikri mikri voh8eia omws.... osoi t exoun agorasei kai niw8oun ligo pro8imoi na me voh8hsoun se 1 shmeio peite t mou na sas steilw mail m.. euxaristw!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VEGETTO Δημ. March 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2007 καλησπερα...σκεφτομαι να το παρω αλλα θελω να ξερω πως παιζει απο τα ακουστικα και ετσι και με το μεγαλο του sar τι παιζεται και σε γενικες γραμμες αν αξιζει Παράθεση Γραμμη δεξια μετα αριστερα, λιγο πανω δεξια, ενα αλφα και μουτζουρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freyarip Δημ. March 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2007 Τι να σου πω για το sar δεν ξερω, αλλα το τηλεφωνο αξιζει! Το εχω δυο μηνες και ειμαι απολυτα ευχαριστημενη, και επειδη ακουω καθημερινα πολλες ωρες μουσικη τα ακουστικα του μπορω να σου πω οτι ειναι φοβερα και πολυ βολικα στο αυτι. Επισης η μπαταρια του δεν παιζεται κραταει πολυ αλλα με αυτο που θα κολλησεις ειναι η οθονη του πραγματικα ειναι η καλυτερη οθονη κινητου που κυκλοφορει αυτη τη στιγμη (το εχω ψαξει)! Αυτα, παρτο με κλειστα ματια ειναι και πολυ ελαφρυ (για smartphone παντα). Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freyarip Δημ. March 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2007 Εχω κι εγω μια απορια, μετα που εκανα την αναβαθμιση, καθε φορα που κλεινω το τηλεφωνο ή καθε φορα που το συνδεω στο κομπιουτερ, μολις το ανοιξω/μολις το αποσυνδεσω απο το pc, μου πεταγεται το παραθυρακι εγκαταστασης για διαφορες εφαρμογες που ειχα εγκατεστημενες πριν απο την αναβαθμιση και μου λεει "εγκατασταση?" και παταω ναι και μετα βγαζει οτι "αρχειο κατεστραμενο" και παταω κλεισιμο και ολα οκ. Αλλα οσο να ναι ειναι ενοχλητικο καθε φορα το ιδιο πραγμα, μηπως ξερει κανεις πως μπορω να το κανω να μην μου ξαναβγει αυτο το μυνημα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. March 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2007 Εχω κι εγω μια απορια, μετα που εκανα την αναβαθμιση, καθε φορα που κλεινω το τηλεφωνο ή καθε φορα που το συνδεω στο κομπιουτερ, μολις το ανοιξω/μολις το αποσυνδεσω απο το pc, μου πεταγεται το παραθυρακι εγκαταστασης για διαφορες εφαρμογες που ειχα εγκατεστημενες πριν απο την αναβαθμιση και μου λεει "εγκατασταση?" και παταω ναι και μετα βγαζει οτι "αρχειο κατεστραμενο" και παταω κλεισιμο και ολα οκ. Αλλα οσο να ναι ειναι ενοχλητικο καθε φορα το ιδιο πραγμα, μηπως ξερει κανεις πως μπορω να το κανω να μην μου ξαναβγει αυτο το μυνημα? Επανέφερες κάποιο backup μετά την αναβάθμιση; Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cicilianos Δημ. March 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2007 Hmoun apo tous prwtous pou to agorasan paideia,logw omws stratou,de to exw anabathmisei akoma...mporei na mou pei kapoios ti paizei?Yparxei kapoia aksiologh anabathmhsh h na to afhsw opws einai?An pali uparxei ti einai auto pou diorthwnei? Euxarhstw~ Παράθεση ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias74 Δημ. April 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2007 Φαίνεται ότι κυκλοφόρησε νέο update για σας: Phone: CXC162037 R9F011 B/T: CXC162058 R3A01 Organizer: CXC 162088 R6A15 CDA: 162014/1 R6A13 Σύμφωνα με μαρτυρίες η RAM στο άνοιγμα της συσκευής φτάνει πια τα 22,6 ΜΒ!! Ας το δοκιμάσεις να μας πει τι γίνεται... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cicilianos Δημ. April 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2007 Πωπω εχω μεινει παρα πολυ πισω! Που να βρω ντι ες ελ να παω να την κανω! Παράθεση ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
copycat Δημ. May 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2007 Sindeeis to usb, meta exei 2 epiloges tin normal k ti fast, sti normal ola ok, sti fast pou einai gia na aksiopiiseis k ta 4gb, oute fwni oute akroasi, na mi milisw gia anabathmisi pou de ginetai me tpt. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
copycat Δημ. May 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2007 opoios to thelei as me steilei pm, kainourgio einai alla auto to sars to fobithika. axrisimopoiito einai. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostantin77 Δημ. May 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2007 Μπορείσ κάλιστα να απευθυνθείσ στη Γενικη Γραμματεία Καταναλωτή( Πλατεία Κανιγγος), να καταγγείλεις την περίπτωση και να ζητήσεις από την εταιρεία την εκ νεου αντικατάσταση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cicilianos Δημ. May 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2007 Τι λετε ρε παιδεια? Ποια περιπτωση να καταγγειλει?Οτι θελεται λετε?Τι να καταγγειλει δηλαδη?Οτι το τηλεφωνο εχει υψηλο σαρ? Μη τρελαθουμε! Κοπικατ,επισης να ξερεις πως ναι μεν ο σαρ ειναι υψηλος,δεν παυει ομως να ειναι εντος επιτρεπτων οριων. Παράθεση ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
copycat Δημ. May 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2007 TO n93 px exei 0.78 diladi to miso sxedon apo to w950, ara giati na mi dexomaste ligoteri? apla to w950 afou exei pio ipsilo sars exei k dinatotero sima. pianei se meri pou de pianei to n93 i kapoia alla. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cicilianos Δημ. May 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2007 Nai ma to paidi thelei na kanei katag(gelia):) Παράθεση ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blamis Δημ. May 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2007 to n93 den exei 0,73. 0,54 exei kai to sima tou einai para poli kalo pianei sxedon pantou!!!! Παράθεση Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ S.O.S !!! ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
copycat Δημ. May 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2007 Apla to n93 exei tin keraia stin kamera, otan to anoigeis gia na miliseis, to akoustiko exei 10 pontous apo tin keraia,gia auto exei toso ligo,afou ton sars ton metrane sto auti. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. May 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2007 paidia ekana update to w950 mou kai vgikan ta ellinika apo mesa Exw tin ekdosi twra r6a16 Mpainw sto episimo site tis se alla dn exei to paketo tis glwssas gia auti tin ekdosi firmware:( Plz H3Lp M3:p Filika Scottas:O Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts