Jump to content

Sony Ericsson W950i

millis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το γεγονός ότι δεν έχει υποδοχή για κάρτα μνήμης το θεωρώ μεγάλη παράλειψη.Περιορίζεσαι μόνο στα 4gb εσωτερικής μνήμης.Ενώ αν είχε και εξωτερική μνήμη θα μπορούσατε να έχετε 2 μνήμες με υλικό και άμα θέλετε να βγάζετε τη μία και να βάζετε την άλλη.

Τι καρτες μνημης θα ειχεσ δηλαδη?απο καμια 10 Γκιγκα η μια?:wacko: :wacko: :wacko:

Καταλαβες τι ειπες?:wacko: :blink:

ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG

• Απαντήσεις 621
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Guest Anterovgaltis
Τι καρτες μνημης θα ειχεσ δηλαδη?απο καμια 10 Γκιγκα η μια?:wacko: :wacko: :wacko:

Καταλαβες τι ειπες?:wacko: :blink:

Όχι ρε δεν κατάλαβες.Εννοώ ότι σε περιορίζει.Θα μπορούσες να είχες 2 4άρες ας πούμε.Ενώ τώρα θα αναγκάζεσαι να σβήνεις δεδομένα από την εσωτερική μνήμη για να προσθέσεις άλλα.

Guest Anterovgaltis
:!::!::!:

:respect::heat::up:

Χμμ αυτό τώρα ήταν ειρωνεία ή συμφωνείς μαζί μου;;Όταν δε θα τους φτάνουν τα 4gb και θα αρχίσουνε να σβήνουν δεδομένα τότε θα δούμε.

Μα λεμε πως τα 4γκιγκα ειναι υπεραρκετα και οτι δεν υπαρχει λογος να μπλεκεις με καρτες;)

4αρες καρτες εχεις δει πολλες στο εμποριο εσυ?Μονο sd ειχα δει εγω και αυτες πλεον ειναι στην ιστορια:D

Guest Anterovgaltis
Ένα ακόμα αρνητικό της απουσίας υποδοχής μνήμης είναι το ότι αν βγει m2 wifi card τότε το W950 δε θα μπορέσει να έχει ποτέ πρόσβαση internet μέσω wifi.Φυσικά θα μου πείτε η μεγαλύτερη πιθανότητα είναι να μη βγει τέτοια καρτούλα.Πρόσφατα όμως βγήκε για micro SD νομίζω και υπάρχει μια πιθανότητα στο προσεχές μέλλον να βγάλουνε και για m2.Γενικά μια υποδοχή κάρτας μνήμης χρειάζεται.Αν έχω άδικο πείτε το.Κουβέντα κάνουμε.

Στην προκειμενη περιπτωση νομιζω πως υπερβαλεις!

Βεβαια αν τυχον ειχαμε κατι σαν αυτο που λες θα ταν κριμα να μη μπορουμε να εχουμε wifi,αν και δεν εχω ακουσει ποτε για κατι τετοιο.

Εμενα προσωπικα δε μου λεει κατι....για ενα χρονο θα το κρατησω ΤΟ ΠΟΛΥ:)Αμεσως μετα παιρνω το επομενο που θα ειναι υπερπληρες;)

Guest Anterovgaltis
Στην προκειμενη περιπτωση νομιζω πως υπερβαλεις!

Βεβαια αν τυχον ειχαμε κατι σαν αυτο που λες θα ταν κριμα να μη μπορουμε να εχουμε wifi,αν και δεν εχω ακουσει ποτε για κατι τετοιο.

Εμενα προσωπικα δε μου λεει κατι....για ενα χρονο θα το κρατησω ΤΟ ΠΟΛΥ:)Αμεσως μετα παιρνω το επομενο που θα ειναι υπερπληρες;)

Που το ξέρεις ότι το επόμενο θα είναι υπερπλήρες;;Είσαι στο τμήμα σχεδίασης της SE;;:)

Ένα ακόμα αρνητικό της απουσίας υποδοχής μνήμης είναι το ότι αν βγει m2 wifi card τότε το W950 δε θα μπορέσει να έχει ποτέ πρόσβαση internet μέσω wifi.Φυσικά θα μου πείτε η μεγαλύτερη πιθανότητα είναι να μη βγει τέτοια καρτούλα.Πρόσφατα όμως βγήκε για micro SD νομίζω και υπάρχει μια πιθανότητα στο προσεχές μέλλον να βγάλουνε και για m2.Γενικά μια υποδοχή κάρτας μνήμης χρειάζεται.Αν έχω άδικο πείτε το.Κουβέντα κάνουμε.

Οι συσκευες του ειδους απαιτουν υποστηριξη απο το λειτουργικο για να δουλεψουν ακομα και αν υπαρχουν .

SDio συσκευη δεν φτανει να βγει μονο , πρεπει και η συσκευη που εχεις σκοπο να την βαλεις να μπορει να υποστηριζει το πρωτυπο .

Στην περιπτωση των UIQ της SE δεν φτανει μονο να βγει μια συσκευη στο αναλογο πρωτυπο καρτας μνημης αλλα να μπορει και το κινητο να τις υποστηριξει .

Κατι που δεν μπορουν να κανουν τα SE...

Παντως εχει ενα εκνευριστικο στοιχειο η συσκευη....

Το Ρ990 μπορει να εχει το qwerty πληκτρολογιο και το αλφαριθμητικο , αλλα εχει και On screen keyborad.

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι το εχουν βγαλει απο το W950 και μου σπαει τα νευρα για να γραψω κατι στην οθονη του.... :mad:

Guest Anterovgaltis
Παντως εχει ενα εκνευριστικο στοιχειο η συσκευη....

Το Ρ990 μπορει να εχει το qwerty πληκτρολογιο και το αλφαριθμητικο , αλλα εχει και On screen keyborad.

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι το εχουν βγαλει απο το W950 και μου σπαει τα νευρα για να γραψω κατι στην οθονη του.... :mad:

To M600 έχει.Περίεργο που το W950 δεν έχει εικονικό πληκτρολόγιο.

To M600 έχει.Περίεργο που το W950 δεν έχει εικονικό πληκτρολόγιο.

χμ.... λαθος :)

εχει τελικα (ειπα και εγω....) αλλα ειναι θαμμενο σαν ρυθμιση το σκασμενο και εχει ενα εικονιδιο που δεν φαινεται .

Σορρυ βλακεια μου :)

Που το ξέρεις ότι το επόμενο θα είναι υπερπλήρες;;Είσαι στο τμήμα σχεδίασης της SE;;:)

Μα εδω φιλε μου εχει γινει χαμος!:D

Τι εννοείς;:)

Αν δε καταλβες και απο αυτο τοτε ειναι πραγματικα πιθανοτερο να σε πισω πως ειμαι στο τμημα σχεδιασης της SE:wacko: :wacko: :blink:

paidia xtes to pira kai ego.. kai pragmatika to til einai yperoxo.. kai dn xreiazonte sigriseis me to m600(pou to exei enas filos) .. apla parte kai ta 2 sta xeria sas kai tha katalavete.. w950 gamato mov-mavro xroma..aisthitika oraia pliktra,minimata dn stelno opote..radio

kai 4gb gia mp3,video kai tenies an thelo.. ti allo na zitisei kapoios pou dn ton endiaferei katholou i kamera..i pou dn ton kaliptei mia apli kamera kinitou pou osa megapixel kai na ftasei dn tha agiksei kan tin slr camera mou.. oso gia tis sigriseis me alla kinita.. ektos apo ta kontina ksaderfakia tou m600 kai p990i..ti na po..as me xazevoun tin ora pou ego me tin akida afis tha trigirnao stis toses efarmoges..eno aftoi tha psaxnoun akoma pio koumpi patane gia na epistrepsoun sto menou ;)

Guest Anterovgaltis
paidia xtes to pira kai ego.. kai pragmatika to til einai yperoxo.. kai dn xreiazonte sigriseis me to m600(pou to exei enas filos) .. apla parte kai ta 2 sta xeria sas kai tha katalavete.. w950 gamato mov-mavro xroma..aisthitika oraia pliktra,minimata dn stelno opote..radio

kai 4gb gia mp3,video kai tenies an thelo.. ti allo na zitisei kapoios pou dn ton endiaferei katholou i kamera..i pou dn ton kaliptei mia apli kamera kinitou pou osa megapixel kai na ftasei dn tha agiksei kan tin slr camera mou.. oso gia tis sigriseis me alla kinita.. ektos apo ta kontina ksaderfakia tou m600 kai p990i..ti na po..as me xazevoun tin ora pou ego me tin akida afis tha trigirnao stis toses efarmoges..eno aftoi tha psaxnoun akoma pio koumpi patane gia na epistrepsoun sto menou ;)

Το ότι είναι πρωταθλητής στην ακτινοβολία SAR(1.35) δε σε ενοχλεί καθόλου;;;

Εχει 1.35 SAR?:X Καλα γιατι εχουν αυξησει τελευταια σε καμποσες συσκευες την ακτινοβολια?Δεν τους φτανει που την τρωμε καθε μερα,πρεπει να γινεται και ακομα πιο αυξημενη?

Περιεργη υποθεση αυτο με το σαρ του κινητου. Οσο για την μνημη που ανερχεται στα 4 γιγκα μπορει να ειναι υπεραρκετη αλλα με την τιμη που εχει το κινητο μαλλον την ...πληρωνεις για τα καλα. Αφαιρεσε ποσο κανει μια καρτα 4 γιγκα και εχεις την κανονικη τιμη του...

Ας περιμενουμε λοιπον λιγακι....και ας μη τρεχουμε να παρουμε οτι βγει με τη μια;)

Το ότι είναι πρωταθλητής στην ακτινοβολία SAR(1.35) δε σε ενοχλεί καθόλου;;;

Αν κάποιος είναι και λίγο νοήμον, θα μιλήσει με bluetooth που πέρα από ασφάλεια είναι και ποιο άνετο και βολικό. Οπότε προσωπικά εμένα δεν με απασχολεί αυτό το θέμα.

Σίγουρα θα ήταν επιθυμητό, αλλά μην ξεχνάς οτι όλα είναι και θέμα μεγέθους. Το κάθε τετραγωνικό χιλιοστό πλέον είναι πολύτιμο. Την στιγμή που έχουν βάλει μια μνήμη των 4GB, έχει πιάσει στην ουσία τον χώρο όπου στο M600 έχει την υποδοχή για κάρτες.

Είναι θέματα τόσο σχεδιαστικά/κατασκευαστικά αλλά και marketing ώστε να διαφοροποιηθούν λίγο τα μοντέλα.

Less is more...

για την ακτινοβολια υπαρχει και handsfree στη συσκευασια
"When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer.

Guest Anterovgaltis
για την ακτινοβολια υπαρχει και handsfree στη συσκευασια

Το handsfree λειτουργεί σαν κεραία.Μόνο με το bluetooth έχεις εν μέρει το κεφάλι σου ήσυχο.

Νομιζω πως εχει αυρματο.....λαθος?

Το handsfree λειτουργεί σαν κεραία.Μόνο με το bluetooth έχεις εν μέρει το κεφάλι σου ήσυχο.

Κανε μια ερευνα για αυτο που λες και θα καταλαβεις οτι εχεις λαθος.το ενσυρματο handsfree ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ σαν κεραια.Μην το λεμε και τρομαζουμε τον κοσμο.Υπαρχει και αρμοδιο thread στο myphone αν θες να δεις περισσοτερα

Isws enoeie pws metaferei thn aktinibolia sto kefali.

Ma kai pali den einai to idio!

• The title was changed to Sony Ericsson W950i