Jump to content

HP iPAQ hw6915 Mobile Messenger

Κοινοποίηση

Recommended Posts

φιλε babis ειναι ολα trial υπαρχουν τπτ ***** η πουθενα αλου ολοκληρα

ευχαριστω

DJMOS ..steile mou to email sou sto odigon@hotmail.com ...

Phillips Diga-->Panasonic GD52-->Motorola C33-->Nokia 5210-->Nokia 6600-->HP iPaq 6515-->HP iPaq 6915-->Fujitsu Siemens T830-->HTC TyTn-->Nokia 6110 Nav-->Samsung i900 Omnia-->Nokia 5800XM-->Samsung Omnia i8910 HD-->HTC Hero-->Samsung i900 Omnia(again)-->HTC HD2 Leo-->HTC Desire-->Samsung Galaxy S2 i9100 --> :X

• 4 weeks later...
  • Απαντήσεις 144
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

kapio palikari afto arxeio?

kalhspera..an psaxneis to patch gia to destinator tha to breis ligo pio pane sta mhnymata..

Phillips Diga-->Panasonic GD52-->Motorola C33-->Nokia 5210-->Nokia 6600-->HP iPaq 6515-->HP iPaq 6915-->Fujitsu Siemens T830-->HTC TyTn-->Nokia 6110 Nav-->Samsung i900 Omnia-->Nokia 5800XM-->Samsung Omnia i8910 HD-->HTC Hero-->Samsung i900 Omnia(again)-->HTC HD2 Leo-->HTC Desire-->Samsung Galaxy S2 i9100 --> :X

afto psaxno ala to link einai down..

koita mia xana se ena diko mou mhnyma..

afto psaxno ala to link einai down..

akyro..diko mou lathos telika..den einai se ayto to thread..einai se ayto tou ipaq 6515..me sygxwreis pou den to anevazw kai edw alla ayth th stigmh eimai exw..an thes steile mou mail sto odigon@hotmail.com kai tha prospathisw na sto steilw..kalo brady..

mias kai pollou to psaxame to patch gia square screen anevazw to patch gia to kainourgio destinator 7...kalo download...:D :ninja:

• 1 month later...
Ήθελα να μοιραστώ αυτή την καλή εμπειρία που είχα με το service της HP για το ipaq μου. Το Πάσχα μου χάλασε το μεγαφωνάκι του ipaq 6915 και άκουγα μόνο από hands free. Επειδή το χρειαζόμουν ως τώρα, την προηγούμενη Τρίτη προς απόγευμα παίρνω τηλέφωνο στο service να ρωτήσω τι μπορεί να γίνει. Με φακελώνει η πρώτη ηλεφωνήτρια, μιλάω με τεχνικό, μου λέει δεν γίνεται κάτι μέσω τηλεφώνου σας συνδέω για να σας πουν για τον τρόπο παραλαβείς. ΜΙλάω με τρίτο άτομο που μου λέει θα μου στείλει με email ένα έγγραφο να το υπογράψω και να το στείλω. Κλείνουμε, σε 20 λεπτά μου έρχεται, το υπογράφω και το στέλνω. Την Τετάρτη έρχετε έγγραφο που μου λέει ότι την Πέμπτη θα έρθει courier να παραλάβει το κινητό και να υπογράψω ένα χαρτί να το δώσω στην courier. Το ipaq θα έφευγε για Ολλανδία. Πέμπτη απόγευμα δίνω το ipaq, από track id βλέπω ότι έφτασε Παρασκευή πρωί και χθες Τρίτη απόγευμα μου ήρθε με courier επισκευασμένο! Πραγματικά δεν έχω λόγια. Αυτό είναι service, πιστεύω αν είχε στην Ελλάδα service ακόμα θα περίμενα. Έγραψα την εμπειρία γιατί τους αξίζει ένα μπράβο, αλλά και για να ξέρουν υποψήφιοι αγοραστές.

Παρόμοια εμπειρία και από μένα σε αλλαγή οθόνης στο 6815 μου.

Μπράβο στην ΗΡ.

Αυτά να τα βλέπουν κάποιοι άλλοι όπως ΝΟΚΙΑ club κλπ.

Ολόιδια εμπειρία και απο εμένα για τον ίδιο λόγο, πραγματικά έμεινα έκπληκτος όταν πήρα πίσω επισκευασμένο το ipaq απο Ολλανδία μέσα σε 3 εργάσιμες μέρες!!

Πάντα τέτοια!

παρτε και την δικια μου εμπειρια....μετα απο 20 ημερες αγορας μου παρουσιαζει χαλαρωμα στην οθονη,μιλαω κανονικα μου στελνουν τα 2 email που στελνουν και σε 2 ημερες ερχεται κουριερ...μετα απο 5 μερες γυρναει απο ουγγαρια με αλλαγμενη οθονη....μετα απο 15 μερες το ιδιο προβλημα!!!!μιλαω με τεχνικο μου στελνουν τα 2 email του περνει ο κουριερ....μετα απο 5 μερες γυρναει με αλλαγμενη ο8ονη....δεν προλαβαινει να κλεισει μερα.....ΤΟ ΙΔΙΟ!!!!!

τωρα ειμαι σε διαδικασια αλλαγης τηλ!!!!

ΠΩΣ ΣΑΣ ΦΑΝΗΚΕ???

How long? Not long, 'cause

what you reap is what you sow

Πολύ γκαντεμιά φίλτατε, αλλά οι άνθρωποι δε σε πρήξανε με χαζές ερωτήσεις, αλλά σου την αλλάξανε "ατάκα και επί τόπου".

Από εκεί και πέρα μήπως παίζει λάθος διάγνωση;

Όπως και να 'χει κουράγιο

Εχω ενα προβλημα με αυτη την συσκευη, οταν πιεζω το κουμπι που εχει στο πλαι για να βγαλω φοτο ανοιγει το προγραμμα της camera κανονικα και μπορω να τραβηξω φοτο, αλλα μετα αν κλεισω το προγραμμα απο το εικονιδιο "χ" που εχει και παω να πατησω παλι το κουμπι στο πλαι για να ανοιξει το το προγραμμα της camera δεν ανοιγει με τιποτα. Επισης και στο programs να παω να πατησω το εικονιδιο του προγραμματος παλι δεν ανοιγει!!!

Αν καποιος εχει το ιδιο προβλημα η θα μπορουσε να μου τι να κανω για να λυσω αυτο το προβλημα?

----<<<<T H E R I S>>>>----

Εχω ενα προβλημα με αυτη την συσκευη, οταν πιεζω το κουμπι που εχει στο πλαι για να βγαλω φοτο ανοιγει το προγραμμα της camera κανονικα και μπορω να τραβηξω φοτο, αλλα μετα αν κλεισω το προγραμμα απο το εικονιδιο "χ" που εχει και παω να πατησω παλι το κουμπι στο πλαι για να ανοιξει το το προγραμμα της camera δεν ανοιγει με τιποτα. Επισης και στο programs να παω να πατησω το εικονιδιο του προγραμματος παλι δεν ανοιγει!!!

Αν καποιος εχει το ιδιο προβλημα η θα μπορουσε να μου τι να κανω για να λυσω αυτο το προβλημα?

kalhmera file mou..ayto sto ekane apth arxh h twra arxise?dokimases mia na to kleiseis apta running programs..koita h klassikh lysh einai ena hard reset alla den exei nohma..dokimase mia na baleis to cool camera(pou einai kai kalytero programmataki) kai na to kaneis mesw twn BUTTONS na anoigei apo to idio koumpi pou anoigei twra h kamera sou..ayta file mou,den exw allh idea..

Αλλαξε τα regional settings από greek σε english.

Θα σου λυθεί το πρόβλημα αυτό.

Τώρα, εκτός από την cmaera, δεν ανοίγει ούτε το πρόγραμμα που βλέπεις τις φωτογραφίες αλλά ούτε το bluetooth θα σου παίξει πάνω από μία φορά.

Με soft reset το διοθρώνεις, αλλά μόνο για μία (1) φορά. Μετά πάλι τα ίδια.

Οπότε, regional settings English η μόνη λύση...

Αντώνης

:: www.moschatoweather.eu ::

παρτε και την δικια μου εμπειρια....μετα απο 20 ημερες αγορας μου παρουσιαζει χαλαρωμα στην οθονη,μιλαω κανονικα μου στελνουν τα 2 email που στελνουν και σε 2 ημερες ερχεται κουριερ...μετα απο 5 μερες γυρναει απο ουγγαρια με αλλαγμενη οθονη....μετα απο 15 μερες το ιδιο προβλημα!!!!μιλαω με τεχνικο μου στελνουν τα 2 email του περνει ο κουριερ....μετα απο 5 μερες γυρναει με αλλαγμενη ο8ονη....δεν προλαβαινει να κλεισει μερα.....ΤΟ ΙΔΙΟ!!!!!

τωρα ειμαι σε διαδικασια αλλαγης τηλ!!!!

ΠΩΣ ΣΑΣ ΦΑΝΗΚΕ???

Προφανώς κάτι άλλο θα φταίει. ΣΚέψου απλά ότι σου ερχόταν η συσκευή μετά από 5 μέρες. Για σκέψου να περίμενες 1 μήνα για να σου βγάλει πάλι πρόβλημα? Θέλω να πω ότι το service είναι άπαιχτο, απλώς σε σένα έχει τύχει κάτι ελλατωματικό. Διευκρίνισέ το και θα το κοιτάξουν αναλυτικά.

ναι αλλα με τη λογικη στο βασιλειο των τυφλων βασιλευει ο μονοφθαλμος δεν παμε μπροστα...σαφως μιλαμε για ελλατωματικο προιον αλλα 2 φορες να σου αλλαζουν καντραν και να το ξαναπαρουσιαζει μαλλον οι κουριερ εκαναν καλα τη δουλεια τους παρα το "σερβις" ;) το τηλεφωνο μετα κοπων και βασανων (&μετα απο εντονα παραπονα) παραδοθηκε στην hp και μου εφεραν πριν 2 μερες καινουριο (μου παν οτι δεν προβλεπεται αλλα βαλαν το χερακι τους απο το e-shop που τους γνωριζω και μου το αλλαξαν)

How long? Not long, 'cause

what you reap is what you sow

Ως εξυπηρέτηση είναι άψογη.

Χρειάστηκε να το στείλω το δικό μου, μια φορά στην Ολλανδία για έλεγχο, και μία που το κράτησαν εδώ, στην Ελλάδα, για έλεγχο.

Την πρώτη, σε 3-4 μέρες είχε επιστραφεί πίσω (δεν κάναν και τίποτα βέβαια).

Τη δεύτερη, μου παρέδωσε η HP Hellas άλλη συσκευή, ΠΡΙΝ παραλάβει τη δική μου για έλεγχο. Την κράτησα όσο είχαν τη συσκευή μου, και την παράλαβαν με την επιστροφή της δικής μου.

Από εξυπηρέτηση καλά πάνε. Δε μπορώ να πω. Πολύ συχνή επικοινωνία, ευχαριστημένος είμαι.

Από προϊόντα όμως δεν πάει καλά χεχε

Αντώνης

:: www.moschatoweather.eu ::

• 2 months later...
re paidia na sas rotiso kati.sta minimata mou grafei mexri 70 xaraktires kai meta paei se deutero minima. auto kserei kaneis an diorthonetai? kai episis ithela na rotiso an ginetai na girisei olo to kinito sta ellinika. eyxaristo

• 1 month later...
Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν το γνωρίζει κανείς το pin diagram του 2μμ 4pin jack για τον ήχο γιατί στην ΗΡ δεν χάρηκαν ιδιαίτερα που τους το ζήτησα και μου έδωσαν την εικόνα πως έχουν ευγενικούς άσχετους για τεχνικούς ή τουλάχιστον άτομα χωρίς φαντασία και την δέουσα αντίληψη.
My real name cannot be pronounced by humans

• 1 month later...
Ήθελα να μοιραστώ αυτή την καλή εμπειρία που είχα με το service της HP για το ipaq μου. Το Πάσχα μου χάλασε το μεγαφωνάκι του ipaq 6915 και άκουγα μόνο από hands free. Επειδή το χρειαζόμουν ως τώρα, την προηγούμενη Τρίτη προς απόγευμα παίρνω τηλέφωνο στο service να ρωτήσω τι μπορεί να γίνει. Με φακελώνει η πρώτη ηλεφωνήτρια, μιλάω με τεχνικό, μου λέει δεν γίνεται κάτι μέσω τηλεφώνου σας συνδέω για να σας πουν για τον τρόπο παραλαβείς. ΜΙλάω με τρίτο άτομο που μου λέει θα μου στείλει με email ένα έγγραφο να το υπογράψω και να το στείλω. Κλείνουμε, σε 20 λεπτά μου έρχεται, το υπογράφω και το στέλνω. Την Τετάρτη έρχετε έγγραφο που μου λέει ότι την Πέμπτη θα έρθει courier να παραλάβει το κινητό και να υπογράψω ένα χαρτί να το δώσω στην courier. Το ipaq θα έφευγε για Ολλανδία. Πέμπτη απόγευμα δίνω το ipaq, από track id βλέπω ότι έφτασε Παρασκευή πρωί και χθες Τρίτη απόγευμα μου ήρθε με courier επισκευασμένο! Πραγματικά δεν έχω λόγια. Αυτό είναι service, πιστεύω αν είχε στην Ελλάδα service ακόμα θα περίμενα. Έγραψα την εμπειρία γιατί τους αξίζει ένα μπράβο, αλλά και για να ξέρουν υποψήφιοι αγοραστές.

Ακριβως τα ιδια κι εγω. HP THE BEST.

Κύριοι έχω ένα πρόβλήμα.

Προσπαθώ να συνδέσω το 6915 με την θύρα WiFi ασύρματου δικτύου και συνεχώς μου βγάζει ότι προσπαθεί να συνδεθεί με το gprs της Vodaphone αυτό συνέβη όταν έβαλα για πρώτη φορά κάρτα sim της Vodaphone. Πριν από αυτό το δίκτυο δούλευε υπέροχα και μπορούσα συνδεθώ στο διαδίκτυο χωρίς κανένα πρόβλημα. Όσο και αν προσπάθησα δεν κατάφερα να το κάνω να συνεργασθεί και πάντα βρίσκω μπροστά μου το gprs της Vodaphone. Τι ρυθμίσεις πρέπει να βάλω για να απαλλαγώ από αυτό;

Ευχαριστώ

• Administrators
Κύριοι έχω ένα πρόβλήμα.

Προσπαθώ να συνδέσω το 6915 με την θύρα WiFi ασύρματου δικτύου και συνεχώς μου βγάζει ότι προσπαθεί να συνδεθεί με το gprs της Vodaphone αυτό συνέβη όταν έβαλα για πρώτη φορά κάρτα sim της Vodaphone. Πριν από αυτό το δίκτυο δούλευε υπέροχα και μπορούσα συνδεθώ στο διαδίκτυο χωρίς κανένα πρόβλημα. Όσο και αν προσπάθησα δεν κατάφερα να το κάνω να συνεργασθεί και πάντα βρίσκω μπροστά μου το gprs της Vodaphone. Τι ρυθμίσεις πρέπει να βάλω για να απαλλαγώ από αυτό;

Ευχαριστώ

No Data

Modpic.gif