Jump to content

DVD Προσφορές

VeCo
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τρέξτε στη fnac. Απίστευτες προσφορές σε εξευτελιστικές τιμές:

Επίσης υπάρχει προσφορά για 1+1 DVD δωρεάν. Το ένα από τα δύο πρέπει να έχει κόκκινο αυτοκόλλητο (ταινίες όπως America's Sweethears, Hellboy) και το άλλο μπλε (ταινίες όπως Sleepless in Seattle, My Best Friend's Wedding, Closer).

Καλές αγορές! :p

Βασικά έχει και πολλά άλλα που ξεχνάω, απλά αυτά πήρα... Οι προσφορές της ήταν εξαιρετικές, καιρό είχα να δω τόσο καλες...

Όντως φίλε , πολύ καλές προσφορές ... πήρα και γω με το 1+1 DVD τα charlie Angels (special edition με πολλά έξτρα) , Νot another teen movie (special edition) , a league of their own και absence of malice (και τα 2 , με πολύ ενδιαφέρον έξτρα) ...όλα μαζί με 19 ευρώ :D

Αλλά την καλύτερη προσφορά την βρήκα στο Μedia Markt (στου Ρέντη πήγα , αλλά θα τα βρείτε σε όλα φαντάζομαι)..

Πήρα τα : Dracula (1931)User Rating: 7.7/10 , σε σούπερ special dvd με αρκετά έξτρα (the road of dracula- original documantary , new score by philips Glass , feature commentary by historian David J. Skal , posters , photo montage , trailers ....) σε 8 GB δισκάκι !

To Bride of Frankenstein (1935)User Rating: 8.1/10 Top 250: #203 σε special edition και αυτό ( she's alive! Creating the bride , feature comentary with Scott Mac Queen , bride of Frankestein Archives , trailers ... ) σε 8 GB δισκάκι

To Frankenstein (1931) User Rating: 8.0/10 Top 250: #221 σε special edition και αυτό με αρκετά έξτρα και σε σε 8 GB δισκάκι ...και 2-3 ακόμα της ίδιας σειράς που βαριέμαι να γράφω:p

*(όλα τους τα έξτρα έχουν Ελληνικούς Υπότιτλους)

Το καλύτερο είναι η τιμή τους.... 0.99 ευρώ το ένα! :shock: :D

Πήρα επίσης και το Carlito's Way (1993) , σε 8 GB δισκάκι με έξτρα και ήχο DTS kai 5.1 , σε slim πλαστική θήκη , στα 4.99 ευρώ!

• 2 weeks later...
  • Απαντήσεις 734
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Κάτι άσχετο με το θέμα, αλλά θέλω να ρωτήσω.

Ξέρετε αν στο FNAC Αθήνας έχει CD του συγκροτήματος ERREWAY;

Τα έχει. Και είναι και cd και dvd. 21 ευρώ νομίζω έκαναν. Τα έχει εκεί στο ταμείο στα σταντ.

Ας μη το κρύβουμε.

Διψάμε για ουρανό!

• 3 weeks later...

Τρέξτε στη fnac. Απίστευτες προσφορές σε εξευτελιστικές τιμές:
  • X-Men 3 Special Edition 8,99 ευρώ
  • Match Point Special Edition 8,99 ευρώ
  • Silent Hill Special Edition 8,99 ευρώ
  • The Hills Have Eyes Special Edition 8,99 ευρώ
  • Και πολλά άλλα... :p

Επίσης υπάρχει προσφορά για 1+1 DVD δωρεάν. Το ένα από τα δύο πρέπει να έχει κόκκινο αυτοκόλλητο (ταινίες όπως America's Sweethears, Hellboy) και το άλλο μπλε (ταινίες όπως Sleepless in Seattle, My Best Friend's Wedding, Closer).

Καλές αγορές! :p

Εχω παρει κι εγω! Την τελευταια φορα (πριν 2 εβδομαδες) 65€ ξοδεψα και μετανιωσα μονο για το Scoop που το πληρωσα 19,90€.

Βεβαια απο το Match Point πολυ καλυτερο αλλα καλυτερα να επαιρνα κατι αλλο.

Πηρα ακομη Punch-Drunk Love, Sleepless in Seattle, La Science des reves και Louis de Funes ντυμμενο ραββινο :p (το χαρακτηριστικο τραγουδακι ειναι ολα τα λεφτα :lol:)

Το καλο με τη Fnac ειναι οτι φερνει SE...οχι οτι εχουν καλα extras παντα αλλα ετσι για να λες οτι εχεις και SE (πουλ-μουρ κ.λπ.) :p

Aυριο μαλλον θα ξαναπαω να τα ακουμπησω!

Παντως για αυθεντικα και SE ειναι πολυ μουφε...επρεπε να ειχαν και φυλλαδιακι μεσα! :(

Σε λιγο θα τα δινουν χωρις εξωφυλλα! :whip:

Εσυ φταις Χασιωτη :whip:

:p

στο play.com summer sale up to 80%

Kι οτι ετοιμαζομουν να ποσταρω!

Καταπληκτικες οι τιμες αλλα δεν εχουν πολλα dvd ελληνικους υποτιτλους! :(

Kι οτι ετοιμαζομουν να ποσταρω!

Καταπληκτικες οι τιμες αλλα δεν εχουν πολλα dvd ελληνικους υποτιτλους! :(

Το προβλημα δεν ειναι αυτο! Το προβλημα ειναι οτι πολλα δεν εχουν καν αγγλικους υποτιτλους! ;)

Υ.Γ: Συν το προβλημα μου, που μονο αν ειναι εξευτελιστικα χαμηλη η τιμη ενος dvd θα το παρω σε αυθεντικο, αν παραλληλα εχω τη δυνατοτητα να το κατεβασω απο το ιντερνετ :O (εκτος και αν ειναι box set, εκει αλλαζει! :p :) )

Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι,

όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει

εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του.

Το προβλημα δεν ειναι αυτο! Το προβλημα ειναι οτι πολλα δεν εχουν καν αγγλικους υποτιτλους! ;)

Υ.Γ: Συν το προβλημα μου, που μονο αν ειναι εξευτελιστικα χαμηλη η τιμη ενος dvd θα το παρω σε αυθεντικο, αν παραλληλα εχω τη δυνατοτητα να το κατεβασω απο το ιντερνετ :O (εκτος και αν ειναι box set, εκει αλλαζει! :p :) )

Εγω παλι επειδη μου τρωει φαια ουσια η μεταφραση (των αγγλικων υποτιτλων) σκεφτομαι οτι τσαμπα θα δωσω τα λεφτα μου και μετα θα βαριεμαι να τα δω! Αν δεν εχει και καθολου υποτιτλους ακομα χειροτερα!

Δε φτανει που τα πληρωνω, να μην εχουν και υποτιτλους παει πολυ. :p

Σαν ποια δεν έχουν αγγλικούς?

αν μιλάτε για ταινίες 20 χρονών καί, τότε κάτι παίζει αλλά νομίζω λίγο υπερβάλετε.. ακόμα λίγο θα πεταχτεί άλλος και θα πεί οτι ούτε ήχο έχουνε μερικά! :lol:

Σαν ποια δεν έχουν αγγλικούς?

αν μιλάτε για ταινίες 20 χρονών καί, τότε κάτι παίζει αλλά νομίζω λίγο υπερβάλετε.. ακόμα λίγο θα πεταχτεί άλλος και θα πεί οτι ούτε ήχο έχουνε μερικά! :lol:

Poirot Complete Collection

Harry Potter 1 - 4 Box Set

Agatha Christie Collection Box Set: Murder On The Orient Express / Death On The Nile /The Mirror *****'d / Evil Under The Sun

Romantic Comedy Box Set (6 Discs)

Αν δεν κανω λαθος , δεν εχουν υποτιτλους. Αλλιως θα αναφερονταν. Και απο αυτες που τυχαια ανεφερα, μονο του box set της Agatha Christie ειναι πιο παλιες απο 20ετια (με τις πιο πολλες να ειναι της δεκαετιας του '80)

EDIT: Στο link της Agatha Christie το site κοβει το "c r a c k e d". Οποτε αν θελετε να το δειτε απευθειας απο το Link, αντικαταστηστε το manually.

Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι,

όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει

εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του.

+1 για τους υπότιτλους.

1ον συνήθισα να διαβάζω υπότιτλους και

2ον προτιμώ τους αγγλικούς από τους ελληνικούς...

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

• 2 weeks later...

στο metropolis εχει με 6,90 constantine 2-disc (το πηρα) , final destination 2,3(πηρα το 3 ), the new world, το κλαμα βγηκε απο τον παραδεισο, after the sunset και αλλα πολλα της audio visual.

Και εχει με 7,90 αρκετα τις odeon.

στο metropolis εχει με 6,90 constantine 2-disc (το πηρα) , final destination 2,3(πηρα το 3 ), the new world, το κλαμα βγηκε απο τον παραδεισο, after the sunset και αλλα πολλα της audio visual.

Και εχει με 7,90 αρκετα τις odeon.

Χμ, μία βόλτα από Metropolis νομίζω πως είναι επιβεβλημένη...

Πήγα που λέτε carefour στην Λάρνακα για ψώνια και εκεί που βγαίνω από το ταμείο να φύγω..να σου το κατάστημα Acapella με τα cd/dvd/games etc.

και με 4 stand γεμάτα με original dvds της Audiovisual και της Private Cinema μόνο με 1 λίρα (1.71euro)

Τα πιο πολλά ήτανε ευρωπαικός κινηματογράφος.. λέω από μέσα μου..την έκανα! Πήρα MURDER (Χίτσκοκ), Les Temps Qui Changent (Ντεπαρτιέ & Ντενέβ), LEO (Τζόζεφ Φάϊνς, Ελιζ.Σού, Ντένης Χόπερ), Ημερολόγια Μοτοσυκλέτας 2 Discs (no comment)

Γενικά Ο,ΤΙ dvd δόθηκε από την Σημερινή ήταν εκεί + more!

Γιαυτό αν χάσατε κάτι θα το βρείτε εκεί με 1 λίρα.. :D

Αν δεν κάνω λάθος τα A Capella δεν υπάρχουν και σε άλλες πόλεις;

Αν δεν κάνω λάθος τα A Capella δεν υπάρχουν και σε άλλες πόλεις;

Μάλλον.. no idea though..:confused:

Demis_CY, σας το πα για τα DVDs του Accapela.

Veco, ναι υπάρχουν κατάστημα και:

στην Αγία Νάπα

στον Πρωταρά

στην Λευκωσία [στο MALL του Ορφανίδη]

στο Παραλίμνι.

και στην Λάρνακα έχει 4.

EDITED:

που να πάτε και στο μεγάλο κύριο Αccapela στην Λάρνακα. Εκεί δεν έχει μόνο 4 stand αλλά 4+ πιο πολλά stand

Να σε στείλουμε να κάνεις μια αναγνωριστική?

by the way είχε με 50 λίρες ΜΟΝΟ την τριλογία του Άρχοντα extended με ελληνικούς υπότιτλους και μαζί δώρο τον Smeagle statue

by the way είχε με 50 λίρες ΜΟΝΟ την τριλογία του Άρχοντα extended με ελληνικούς υπότιτλους και μαζί δώρο τον Smeagle statue

Πολλά... Στη fnac νομίζω έχει τις ειδικές εκδόσεις με τα δώρα με 35 ευρώ η κάθε μία, δίνεις και άλλα 20-25 και παίρνεις extended τριλογία με Smeagol και Minas Tirith...

9.99 η σεζόν 10 των FRIENDS για όσους δεν την έχουν

http://www.play.com/DVD/DVD/4-/478203/Friends-Series-10-Box-Set/Product.html

από £49.99 -> £9.99

edit: Βασικά όλες οι σεζόν είναι σε τέτοια προσφορά απότι βλέπω

http://www.play.com/DVD/DVD/3-/2686/2-/Promo.html

Eurotrip (Unrated Widescreen Edition) http://images.dvdtalk.com/covers/B00005JN0A.jpg ..... mediamarket (δίπλα στα Village - Ρέντη) .... 3.40 ευρώ! :D

(βασικά , το ίδιο το είχε και 5.90 ... πρόσεξα ότι σε μερικά έργα έχουν 2 τιμές , μια πολύ φτηνή και μια κανονική - οπότε άμα πάτε να κοιτάτε τις στοίβες με τα DVD για να βρείτε το φτηνότερο)

(βασικά , το ίδιο το είχε και 5.90 ... πρόσεξα ότι σε μερικά έργα έχουν 2 τιμές , μια πολύ φτηνή και μια κανονική - οπότε άμα πάτε να κοιτάτε τις στοίβες με τα DVD για να βρείτε το φτηνότερο)

LOL.. αυτό λέγεται οι πωλητές το κωλοβαράνε. :p

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

• 2 weeks later...

το πιο πάνω το είδα εχτές και είχε ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ υπότιτλους! :happy:

όποιος πρόλαβε πρόλαβε.. τώρα είναι πάλι £18.39

καινούριο sale στην PLAY: http://www.play.com/HOME/HOME/6-/Campaign.html?campaign=3653&cid=3203070