Jump to content

DVD Προσφορές

VeCo
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

http://www.videosun.gr/db/covers/D8787.jpghttp://www.videosun.gr/db/covers/D9078.jpg

Πήρα σήμερα την σειρά "Tales from the Crypt" (1989) [TV-Series 1989-1996] , σε 2 DVD-box set (12 dvd)- 1080 λεπτά απο τα Metropolis στο Κολωνάκι , 29 ευρώ και τα 2 πακέτα!:D

Καλή ποιότητα εικόνας , 2.0 ήχος και bonus funny videos!

• Απαντήσεις 734
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

"Tales from the Crypt" (1989)[/url] [TV-Series 1989-1996] , σε 2 DVD-box set (12 dvd)- 1080 λεπτά απο τα Metropolis στο Κολωνάκι , 29 ευρώ και τα 2 πακέτα!:D

Καλή ποιότητα εικόνας , 2.0 ήχος και bonus funny videos!

Είχε κι άλλα; Ελπίζω να μείνουν μέχρι την Τρίτη, κατευθείαν από το αεροδρόμιο θα πάω να τα πάρω! :p

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

Δεν πρόσεξα άμα είχε άλλα VeCo , αλλά ρώτα , σε κάποιο υποκατάστημα θα έχουν για να σου φέρουν! Μην σε πάρω στο λαιμό μου όμως, σου ξαναλέω ότι η ποιότητά τους είναι απλά καλή - σαν να τα βλέπεις στην TV (τι να περίμενες εξάλλου από την θεσπέσια εταιρία DVD Silver Media gr :p )

Πάντως για τα λεφτά του και για τόσα DVD ...και για την σειρά φυσικά :respect: , αξίζει !!!! (από τα 93 επεισόδια έχει τα 36 καλύτερα - με μεγάλους ηθοποιούς όπως malcom mcdowel, michael j. fox , christofer reeve, whoopi Golberg , Timothy Dalton, Tim Curry, Martin Sheen, Joe Pesci ...κτλ κτλ) Αλλά απ' ότι κατάλαβα , σιγά σιγά θα βγάλουν και τα υπόλοιπα ....

Δεν πρόσεξα άμα είχε άλλα VeCo , αλλά ρώτα , σε κάποιο υποκατάστημα θα έχουν για να σου φέρουν! Μην σε πάρω στο λαιμό μου όμως, σου ξαναλέω ότι η ποιότητά τους είναι απλά καλή - σαν να τα βλέπεις στην TV (τι να περίμενες εξάλλου από την θεσπέσια εταιρία DVD Silver Media gr :p )

Πάντως για τα λεφτά του και για τόσα DVD ...και για την σειρά φυσικά :respect: , αξίζει !!!! (από τα 93 επεισόδια έχει τα 36 καλύτερα - με μεγάλους ηθοποιούς όπως malcom mcdowel, michael j. fox , christofer reeve, whoopi Golberg , Timothy Dalton, Tim Curry, Martin Sheen, Joe Pesci ...κτλ κτλ) Αλλά απ' ότι κατάλαβα , σιγά σιγά θα βγάλουν και τα υπόλοιπα ....

Και αυτά καλά είναι! :happy:

Απότι ξέρω είναι, γιατί έχω πάει στο ebay shop τους

http://stores.ebay.com/XELLTRA

έχουν 99.9% Positive feedback από τους 20.929 unique customers που εξυπηρέτησαν

Παιδια αν θελετε μου εξηγειτε γιατι αγοραζετε dvd που μπορειτε να βρειτε εντος Ευρωπης,απο Αμερικανικα μαγαζια

Φυσικα δεν αναφερομαι σε συλλεκτικες η παρομοιες εκδοσεις που δεν εχουν ερθει εδω

Επειδή είναι πιο φτηνα!

παράδειγμα: CHARMED Season 2 set κοστίζει από EU 65 λίρες αγγλίας ενώ από Αμερική κοστίζει 25.5 λίρες Αγγλίας. (εκανα την μετατροπή)

μιλάμε πάντα για SRP (Suggested Retail Price)

παράδειγμα: CHARMED Season 2 set κοστίζει από EU 65 λίρες αγγλίας ενώ από Αμερική κοστίζει 25.5 λίρες Αγγλίας. (εκανα την μετατροπή)

Μ' αρέσει που πάντα μιλάς με λίρες Αγγλίας... η λέξη "ευρώ" σου λέει κάτι?

(αλήθεια στο μπακαλικάκι της γειτονιάς με λίρες Αγγλίας πληρώνεις τις σαρδέλες παστές που παίρνεις?:ρ :) )

Η SRP δε μου λεει τιποτα.Κανενα σοβαρο Αγγλικο μαγαζι δε πουλαει με βαση αυτη.Ας μιλαμε για πραγματικες τιμες

Η φθηνοτερη τιμη ειναι σε ενα μεγαλο ποσοστο μυθος.Ιδου φθηνοτερη τιμη για CHARMED http://www.amazon.co.uk/exec/obidos/ASIN/B0009S4WJS/httpwwwbillco-21

Υπαρχουν δεκαδες αξιοπιστοτατα Αγγλικα μαγαζια(κυριως) που μπορεις να βρεις εφαμιλλες και καλυτερες τιμες

Επισης οι υπερατλαντικες αγορες εχουν ακριβοτερα μεταφορικα,μεγαλυτερο χρονο αναμονης και αυξημενη πιθανοτητα να χαθουν σε συγκριση με τις Ευρωπαικες.Δεν αναφερω καν την περιπτωση εξτρα τιμης λογω φορων καθως και το κλειδωμα περιοχης 1

Σε προκαλω να μου αναφερεις κι αλλες σειρες η τιτλους που ειναι δηθεν φθηνοτερα απο Αμερικη,χωρις αυτο να σημαινει οτι οντως δεν υπαρχουν και φθηνοτεροι τιτλοι.Σε μικροτερο ποσοστο βεβαια απο αυτο που νομιζεις

Η SRP δε μου λεει τιποτα.Κανενα σοβαρο Αγγλικο μαγαζι δε πουλαει με βαση αυτη.Ας μιλαμε για πραγματικες τιμες

Η φθηνοτερη τιμη ειναι σε ενα μεγαλο ποσοστο μυθος.Ιδου φθηνοτερη τιμη για CHARMED http://www.amazon.co.uk/exec/obidos/ASIN/B0009S4WJS/httpwwwbillco-21

Υπαρχουν δεκαδες αξιοπιστοτατα Αγγλικα μαγαζια(κυριως) που μπορεις να βρεις εφαμιλλες και καλυτερες τιμες

Επισης οι υπερατλαντικες αγορες εχουν ακριβοτερα μεταφορικα,μεγαλυτερο χρονο αναμονης και αυξημενη πιθανοτητα να χαθουν σε συγκριση με τις Ευρωπαικες.Δεν αναφερω καν την περιπτωση εξτρα τιμης λογω φορων καθως και το κλειδωμα περιοχης 1

Εγώ από Αμερική αγοράζω μόνο όταν δεν βρίσκω κάτι στην Ευρώπη (π.χ. Veronica Mars seasons 1 & 2, Cheers 6-8 κλπ.).

Πρακτικά βέβαια τα προβλήματα που αναφέρεις δεν μου έχουν παρουσιαστεί ποτέ (δεν έχει καθυστερήσει, χαθεί ή σταματήσει σε τελωνείο τίποτα) ενώ την τελευταία φορά που πήρα από το amazon.com ζήτησα expedited delivery και μου ήρθαν τα πράγματα σε 6 μέρες, περίπου όσο κάνει και το amazon.co.uk δηλαδή και η τιμή ήταν απολύτως ανταγωνιστική.

DVD R1 που να μην παίζει σε region-free DVD player επίσης δεν μου έχει τύχει ως τώρα. Πρακτικά, αν και η Αγγλία είναι πάντα η πρώτη μου επιλογή η Αμερική είναι πολύ καλή εναλλακτική.

-Candygram.

-Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it.

-Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am.

Μ' αρέσει που πάντα μιλάς με λίρες Αγγλίας... η λέξη "ευρώ" σου λέει κάτι?

(αλήθεια στο μπακαλικάκι της γειτονιάς με λίρες Αγγλίας πληρώνεις τις σαρδέλες παστές που παίρνεις?:ρ :) )

προτιμώ τις λίρες Αγγλίας επειδή η διαφορά με τις λίρες Κύπρου είναι σχεδόν 1 λίρα πιό πάνω. στο μπακαλικάκι τισ γειτονιας πληρώνω με λίρες αλλά όχι για σαρδέλες.. :ρ

andre το γεγονός ότι είναι πιο φτηνά απο αμερική παραμένει. δεν θέλω να μπώ στην διαδικασία και με άλλες συγκρίσεις. σόρρυ μάν!

αν χαθεί κάτι, η άμαζον στο αντικαθηστά χωρίς να σε ρωτήσει που/ποιος/πότε/γιατί .. :)

το ίδιο και η play.com και η amazon.co.uk

αν χαθεί κάτι, η άμαζον στο αντικαθηστά χωρίς να σε ρωτήσει που/ποιος/πότε/γιατί .. :)

Χαρακτηριστικό παράδειγμα. Είχα παραγγείλει το LOTR 2 και στη διεύθυνση είχα γράψει λάθος Τ.Κ. (όλα τα υπόλοιπα στοιχεία ήταν σωστά). Δύο μέρες μετά το dispatch της παραγγελίας το συνειδητοποίησα και έστειλα e-mail στο Amazon (UK). Η απάντηση ήταν ότι η παραγγελία έχει ήδη αποσταλεί, αλλά θα μου στείλουν άλλο στη σωστή διεύθυνση. Τελικά ήρθαν και τα δύο, εκείνο με τη σωστή διεύθυνση πρώτο και το άλλο δύο μέρες μετά.

Μέχρι τώρα έχω μείνει απόλυτα ευχαριστημένος από τις αγορές μου. Δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα, ήρθαν όλες στην ώρα τους.

Υ.Γ.

Οι τιμές είναι χαμηλότερες, δεν χρειάζεται να κάνεις συγκριτικό τεστ Demis. Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να μπει στις ιστοσελίδες και να συγκρίνει μόνος του. :)

Marvin δεν υπαρχει μονο το amazon.com απο Αμερικη.Αναφερομουν γενικα

Τωρα δηλαδη θες να μου πεις οτι τα μεταφορικα απο Ευρωπη και Αμερικη ειναι τα ιδια?Μπορεις να μου βρεις για παραδειγμα αμερικανικα μαγαζια που να εχουν free delivery οπως το PLAY η' το ΒLAHDVD?

Επισης αμφισβητεις το γεγονος οτι αν επιλεξεις απλη αποστολη δεματος απο Αμερικη και απο Αγγλια το δευτερο θα σου ερθει πιο γρηγορα?

Οσον αφορα το region free η πλειοψηφια του κοσμου εχει κλειδωμενα player.Mαλιστα καποιοι σκανε πολλα λεφτα για να αγορασουν ακριβα player που δεν γινονται ευκολα region free

Oσον αφορα το συμπερασμα σου συμφωνουμε απολυτα,οτι δηλαδη η Αμερικη ειναι μια καλη εναλλακτικη

Demis δεν διαφωνω οτι η πλειοψηφια των Αμερικανικων καταστηματων εχει καλυτερες τιμες απο τα αντιστοιχα Ευρωπαικα.Εμενα ομως δε με ενδιαφερει ο μεσος ορος.Στις περισσοτερες περιπτωσεις θα βρω εστω και ενα Ευρωπαικο που να εχει καλυτερη η' εφαμιλλη τιμη

Πραγματικα θα ηθελα να μου πεις μερικους τιτλους η' σειρες που εχεις σκοπο να αγορασεις απο Αμερικη η' εστω γλυκοκοιταζεις για να δουμε αν οντως υπαρχει διαφορα στην τιμη

Αν εβλεπες οτι οντως δεν υπαρχει διαφορα θα εξακολουθουσες να αγοραζεις απο Αμερικη?

Marvin δεν υπαρχει μονο το amazon.com απο Αμερικη.Αναφερομουν γενικα

Τωρα δηλαδη θες να μου πεις οτι τα μεταφορικα απο Ευρωπη και Αμερικη ειναι τα ιδια?Μπορεις να μου βρεις για παραδειγμα αμερικανικα μαγαζια που να εχουν free delivery οπως το PLAY η' το ΒLAHDVD?

Επισης αμφισβητεις το γεγονος οτι αν επιλεξεις απλη αποστολη δεματος απο Αμερικη και απο Αγγλια το δευτερο θα σου ερθει πιο γρηγορα?

Οσον αφορα το region free η πλειοψηφια του κοσμου εχει κλειδωμενα player.Mαλιστα καποιοι σκανε πολλα λεφτα για να αγορασουν ακριβα player που δεν γινονται ευκολα region free

Oσον αφορα το συμπερασμα σου συμφωνουμε απολυτα,οτι δηλαδη η Αμερικη ειναι μια καλη εναλλακτικη

Demis δεν διαφωνω οτι η πλειοψηφια των Αμερικανικων καταστηματων εχει καλυτερες τιμες απο τα αντιστοιχα Ευρωπαικα.Εμενα ομως δε με ενδιαφερει ο μεσος ορος.Στις περισσοτερες περιπτωσεις θα βρω εστω και ενα Ευρωπαικο που να εχει καλυτερη η' εφαμιλλη τιμη

Πραγματικα θα ηθελα να μου πεις μερικους τιτλους η' σειρες που εχεις σκοπο να αγορασεις απο Αμερικη η' εστω γλυκοκοιταζεις για να δουμε αν οντως υπαρχει διαφορα στην τιμη

Αν εβλεπες οτι οντως δεν υπαρχει διαφορα θα εξακολουθουσες να αγοραζεις απο Αμερικη?

όχι φυσικά τρελός είμαι? (απαντώ απο κάτω προς τα πάνω)

προς το παρόν οι τίτλοι που ενδιαφέρομαι να αγοράσω δεν υπάρχουν σε region 2 και θα αργήσουν πολλή να έρθουν. (BH 90210, Melrose Place, Alias Rambaldi Box to name a few) γιαυτό μη με ρωτάς εμένα. θα εισηγόμουνα αν έχεις εσύ κάτι να μου προτίνεις γιατί κατα'κεί πάει η κουβέντα.Βρήκες κανένα καλό shop και μας το παίζεις εχέμυθος ? :p

Φυσικά και υπάρχουν κατά καιρούς μαμάτα sales από play και άμαζον.co.uk και μπορείς να βρείς σαφώς καλύτερες προσφορές. Μπορείς να τρέξεις σε πολλές προηγούμενες σελίδες σ'αυτο το θρέντ που το γράφουμε ;)

dvd players: www.videohelp.com

ότι ήθελα απο ξεκλείδωμα region το βρήκα εκεί.

καλα.. το "δωρεάν delivery" μή το πέρνεις και εσύ για δεδομένο. να'σαι σίγουρος ότι όλο και κάποιο ποσοστό απο τα έξοδα μεταφοράς υπάρχουν στίς τιμές των dvd της play.com. δεν ξέρω για το άλλο που αναφέρεις αλλά θα το κοιτάξω ;)

Τι σημασια εχει αν ειναι πραγματικα free,εφοσον η τελικη τιμη ειναι καλυτερη δεν μπορω να καταλαβω

Οσον αφορα το που παει η κουβεντα μαλλον λαθος καταλαβες.Εγω δεν προτεινω τιποτα φιλε μου.Απλα θελω να σου αποδειξω εμπρακτα οτι υπαρχουν και αλλου dvd και μαλιστα φθηνοτερα απο το υπερατλαντικο amazon

Για τα 90210-melrose place κανεις λαθος.Υπαρχουν και στο Αγγλικο amazon.Αλλωστε και στο αμερικανικο μονο οι πρωτες ειναι διαθεσιμες,οι δευτερες ειναι pre order

Για το αλλο που λες οριστε http://www.amazon.co.uk/exec/obidos/ASIN/B000ICL3SS/httpwwwbillco-21

H ευρώπη δεν πήρε το συλλεκτικό Ραμπάλντι Κουτί.

Πήρε : όλες τις σεζόν του Άλιας με ένα χαρτονάκι που μπένουν μέσα και ΜΙΑΖΕΙ με το κουτί που πήραν στην Αμερική! (το έψαξα..)

The Rambaldi Collection (Complete Series)

The Rambaldi Collection box cover.A limited release Rambaldi Collection was released on the same day as Season 5, featuring all 5 seasons of the series as well as a bonus disc. Only 40,000 copies of this set will be made worldwide.

The Region 2 release of this set is literally the five season boxsets placed into one big box, and the bonus disc is supplied in a clearly visible slimline case (as opposed to a "secret compartment"). Also, the hardbound book is not included with the Region 2 release.

και λείπει και το βιβλίο!!

ένιγουέϊ.

Thanks για τα Melrose % 90210 δεν το ήξερα οτι βγήκαν σε R2!! (Θα προτιμήσω τα R2 αφού δεν διαφέρουν σε υλικό και είναι καλύτερη τιμή)

και το Baywatch επίσης!

http://www.amazon.co.uk/Baywatch-1-David-Hasselhoff/dp/B000I8OP0U/ref=pd_sbs_d_h__2/203-0694071-2355959

Με το Baywatch δεν ξέρω αν ακόυσατε τί έγινε με τα DVD R1.

Τους έδωσαν σαν Season 1 την 2!! και την 1 την δίνουν σαν bonus σε κάθε σετ για να τους κάνουν να τις αγοράσουν όλες.. τσκ τσκ

http://www.tvshowsondvd.com/shownews.cfm?ShowID=857

και σαν να μην έφτανε αυτό, τους άλλαξαν την μουσική των τίτλων γιατί δεν μπορουσαν να πάρουν τα δικαιώματα σε λογική τιμή..

της R2 ΌΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!~

Εγω πηρα σημερα το εξης

http://www.amazon.co.uk/Alias-Seasons-1-4-Exclusive-Amazon-co-uk/dp/B000BH7D7U/sr=1-2/qid=1171569008/ref=pd_bowtega_2/203-4903665-7273511?ie=UTF8&s=dvd

Ηταν το τελευταιο κομματι και κοστιζε 40 λιρες μονο,τη στιγμη που οι 4 πρωτες ξεχωριστα εχουν 80 λιρες.Δεν μπορεσα να αντισταθω...

είναι τόσο φτηνο επειδή όλοι αγοράζουν την συμπληρωμένη συλλογή 1-5

edit: εντωμεταξύ κοιτάζω στο λινκ που έδωσες αλλά δεν το πουλάει η άμαζον. μόνο κάποιοι άλλοι sellers

το δικό σου ήταν το τελευταίο φένεται

Το ανεφερε οτι ηταν τελευταιο,αλλιως δε θα το επαιρνα σημερα

Το πακετο 1-5 ειναι 50 λιρες ακριβοτερο!

Δεν ειχα καμια διαθεση να αγορασω ALIAS.Λογω τιμης το πηρα.Την τελευταια σαιζον την αγοραζω αργοτερα που θα πεσει η τιμη της

To συλλεκτικό Ραμπάλντι κοστίζει με τα έξοδα αποστολής $151.97΄

Items: $144.99

Shipping & Handling: $6.98

Total Before Tax: $151.97

Estimated Tax: $0.00

Order Total: $151.97

πες $152.00 δηλαδή £77.82 (σύμφωνα με την xe.com)

με έξτρα 37 λίρες πέρνεις (ή μάλλον θα έπερνες)

Season 5 + DVD με extras που δεν δόθηκαν σε καμία άλλη κυκλοφορία

+ Βιβλίο πλούσιο σε υλικό + το συλλεκτικό κουτί του Ραμπάλντι

ακούγεται καλή φάση σε εμένα

Δεν ειμαι φαν.Τα εξτρα δε μου λενε απολυτως τιποτα

Απλως εδωσα 60 ευρω για να παρω 15 ευρω την καθε σαιζον(χωρις την 5),πραγμα που δεν το βρισκεις πουθενα

Δεν ειμαι φαν.Τα εξτρα δε μου λενε απολυτως τιποτα

Απλως εδωσα 60 ευρω για να παρω 15 ευρω την καθε σαιζον(χωρις την 5),πραγμα που δεν το βρισκεις πουθενα

[ace ventura mode]

alrighty then.. [/ace ventura mode]