niknik Δημοσιεύτηκε February 11, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 11, 2006 Κατέβασα κάποια album και περιέχουν τραγούδια mpc. Τί είναι αυτά? Γιατί προσπαθώντας να τα μετονομάσω σε mp3 δεν παίζουν... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. February 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2006 Ειναι αρχεια ήχου και αυτα.Το μπορεις να κατεβάσεις plug-in για το winamp για να παίζει τέτοια αρχεια αλλά το προτιμώτερο θα ήταν να τα μετατρέψεις σε mp3 με το Easy Cd-Da Extractor.Ειχα και εγώκατεβάσει τέτοια αρχεια και τα μετετρεψα με τη μια Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. February 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2006 Ειναι αρχεια ήχου και αυτα.Το μπορεις να κατεβάσεις plug-in για το winamp για να παίζει τέτοια αρχεια αλλά το προτιμώτερο θα ήταν να τα μετατρέψεις σε mp3 με το Easy Cd-Da Extractor.Ειχα και εγώκατεβάσει τέτοια αρχεια και τα μετετρεψα με τη μια Το προτιμότερο είναι να τα αφήσεις MPC. Οποιαδήποτε μετατροπή κοστίζει σε ποιότητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. February 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2006 Δεν αντιλέγω ,απλά το mp3 είναι πιο λειτουργικό ειδικά αν έχεις και mp3 player Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. February 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2006 Κατέβασα κάποια album και περιέχουν τραγούδια mpc. Τί είναι αυτά? Γιατί προσπαθώντας να τα μετονομάσω σε mp3 δεν παίζουν... :( Καλημερα....Ισως αν κανεις μια αναζητηση στο παρακατω link θα βρεις αυτο που ζητας!!Απο το ιδιο εχω λυσει και εγω τα προβληματακια μου...:cool: http://www.riverpast.com/en/prod/audioconverter/index.php Εχει πολλα και μικρα soft για converter...:cool: Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts