Jump to content

ASUS P525

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 75
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

einai ontos polu polu kalo !!alla prepei na exei germanika mesa giati h selida pou dinei einai .de!! h agglika !!

Καλά η Asus δεν έχει αντιπροσωπεία στο ΕΛΛΑΝΤΑ; Γιατί ρε σεις για άλλη μια φορά μένουμε τόσο πίσω...;:( :( :(

• 2 weeks later...
apo mobilejoker itan germaniko, kai se 5 lepta mesw mini sd perasa ti build 05 tou sorg. exei lnk stous xda-devs:)

Φιλε μου, πες μας πως παει τελικα η cooked εκδοση του λογισμικου.

Και εγω απο mobilejoker το πηρα.

Φιλε μου, πες μας πως παει τελικα η cooked εκδοση του λογισμικου.

Και εγω απο mobilejoker το πηρα.

παιδια εγκαθισταται σε 3 λεπτα me mini sd, και εχει προεγκατεστημενα καιμα 15αρια προγραμματα (reco keyboard, file explorer, spb pocketplus, phone alarm, ptravel alarm, new menu wm5) και αλλα πολλα. ΠΑει απιστευτα γρηγορα χωρις κανενα κολλημα.:D

Καλημέρα

παιδιά ενδιαφέρομαι πολύ για το p525 αλλά θα ήθελα να έχει και radio.

Εχει ιδέα κανείς αν μπορώ να βρω στην αγορά hands free με Radio γι'αυτό το smartphone;

Δεν ειμαι σίγουρος αλλά αν καταλαβαίνω σωστά, παίρνει headsets με 2.5 mm jack άρα λογικά θα μπορώ να βρω radio headset, σωστά;

Κάποιες ακόμα ερωτησούλες:

- Η απόδοση του σαν mp3 player είναι καλή η έχει χαμηλή ένταση;

- Διάβασα αρκετά αρνητικά σχόλια για την ένταση / απόδοση των ringtones. Tα χαρακτηρίζουν πολύ χαμηλόφωνα και "soft". Είναι όντως έτσι;

- Είναι αλήθεια ότι το action button που έχει καθιστά δύσκολο το πάτημα των πλήκτρων "2" και "5" ;

- Κάποιοι ανέφεραν ότι έχει κάποιες "παιδικές" ασθένειες. Τι ακριβώς εννοείτε με αυτο;

- Τι παίζει με την εύρεση στις επαφές; Είναι όντως λίγο δύσκολο να βρεις γρήγορα μια επαφή;

ευχαριστώ εκ των προτέρων :)

Eνα update σχετικα με την ASUS και την αντιπροσωπία της στην Ελλάδα, που νομίζω θα χαροποιήσει πολλούς.

Μίλησα με το limited support της Asus στην Ελλάδα, και μου είπαν ότι μέσα στο πρώτο 6άμηνο του 2007 θα ξεκινήσει η εισαγωγή και υποστήριξη των PDAs / PPCs της Asus που (θα) σημαίνει ελληνικές ROM, 100% υποστήριξη και service, updates κλπ.

Ελπίζω να μην αργήσουν να το υλοποιήσουν - και όντως να γίνει και να μην μείνει μόνο ως εξαγγελία.

• 2 weeks later...
  • 5 weeks later...

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

Μιας και ξεθάφτηκε το τοπικ...

Το κινητό το έχω εδώ και λίγο καιρό.

Ενα ευχαριστώ στον Panaro για όσες πληροφορίες και την βοήθεια που μου έδωσε πριν αποφασίσω να το παρω.

Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος με το P525 και προσωπικά η έλλειψη 3G δεν μου λέει τίποτα.

Το κινητό είναι γρήγορο, και την βγάζει άνετα για μέρες χωρίς soft reset. Ξεκινά με free ram 31-32 MB (τουλάχιστον σε μένα και με πολλές εφαρμογές πάνω).

Με το αριθμητικό keypad που έχει και σε συνδυασμό με το EzDial μπορεί κάποιος άνετα να το χειρίζεται σαν κινητό με το ένα χέρι.

Για μένα το μόνο αδύναμο σημείο του P525 είναι ότι αν έχεις δυνατά την ένταση του phone speaker ο συνομιλιτής σου ακούει την φωνή του σαν ηχώ.

Η λύση σε αυτό είναι να χαμηλώνεις την ένταση του phone speaker, κάτι που έτσι κι αλλιώς είσαι αναγκασμένος να το κάνεις από την αρχή διότι το phone speaker είναι πάρα πολύ δυνατό, και για τα δικά σου αυτιά.

Το εξωτερικό του ηχείο είναι λίγο χαμηλό, αλλά με ένα volume boost στα ringtones δεν έχεις πρόβλημα.

Αυτά σε γενικές γραμμές.

• 11 months later...
  • Administrators
βρήκα ένα π525 και σκέφτομαι να το αγοράσω. Τι λέτε αξίζει ;

Ανάλογα με τι το συγκρίνεις και για τι χρήματα μιλάμε.

Modpic.gif

Ανάλογα με τι το συγκρίνεις και για τι χρήματα μιλάμε.

250ευρώ μαζί με δέκτη gps. Βασικά με το p1 που έχω το συκρίνω, γιατί αν το πάρω λογικά θα το δώσω το p1.

• Administrators
250ευρώ μαζί με δέκτη gps. Βασικά με το p1 που έχω το συκρίνω, γιατί αν το πάρω λογικά θα το δώσω το p1.

Εγώ θα σου έλεγα να το πάρεις άφοβα. (αρκεί να σιγουρευτείς για την άρτια λειτουργία του)

Modpic.gif

ευχαριστώωω:) κι εμένα μου αρέσει αρκετά σαν συσκευή γιατί είναι γρήγορο και έχει και το πληκτρολόγιο .

Μπορείς να μας πείς πού το βρήκες?

μεταχειρισμένο το είχα βρεί :) Αλλά τελικά δεν θα το πάρω επειδή μου είπε οτι έχει κάποια ελάχιστα σημάδια απλά επειδή δεν προλαβαίνω να πάω να το δω δεν θα το πάρω.

• 4 months later...
βρε παιδια τον δεκτη τον εχει ξεχωριστα; το βρηκα στον γερμανο και λεω να το αγορασω.το destinator 6 to δεχεται;δεν κατεβαζει τους χαρτες με gprs;ευχαριστω

• Administrators

Δεν έχει ενσωματωμένο GPS, πρέπει να το αγοράσεις χωριστά.

Το Destinator το παίρνει αλλά θα σου δουλεύει μόνο με το bluetooth GPS δέκτη. Τους χάρτες τους προμηθεύεσαι μαζί με το πρόγραμμα.

Εάν σε ενδιαφέρει τόσο το GPS θα σου πρότεινα να πάρεις μια πιο καινούργια συσκευή με ενσωματωμένο. Υπάρχει πληθώρα επιλογών. Ρίξε μια ματιά εδώ μέσα και θα βρεις αυτό που χρειάζεσαι.

Modpic.gif

• 1 year later...
καλησπερα ειμαι καινουργιος στο φορουμ και η αιτια εγινε ενα asus p 525 που πηρα μεταχειρισμενο Το προβλημα μου ειναι το εξης θελω να το κανω φορματ γινεται αν ναι πως?Μετα προσπαθω να του βαλω παιχνιδια αλλα δεν μου τα ανοιγει και γενικως εχω προβληματακια του με την χρηση του μου φαινεται πολυπλοκη μπορειτε να με βοηθησεται ωστε να το αναβαθμησω λιγο τα windows 6.5 τα παιρνει?Αν εχω γραψει σε λαθος θεση μεσα στο φορυμ μετακινιστετο ευχαριστω

• Administrators

Σωστά έχεις γράψει εδώ, καλώς ήρθες!

Επίσημα WM6.5 δεν πρόκειται να δεις για αυτή τη συσκευή. Ανεπίσημα δεν μπορώ να γνωρίζω, θέλει ψάξιμο αν και δεν το βλέπω.

Το format στα PPC λέγεται hard reset και για το πως γίνεται δες εδώ... http://www.hardreset.eu/asus_p525_hard_reset_soft_reset_en.html

Modpic.gif

ευχαριστω φιλε μου που ασχοληθηκες με το θεμα μου αλλα εχω το εξης προβλημα το κινιτο μια φορα την ημερα κολαει το κανω hard reset μετα το κανω back up και ολα καλα μεχρι να κολισει παλι την επομενη μερα,εχει τα windows mobile 6.1 λεσ να οφειλετε σε αυτο που κολαει να ρωτησω κατι αλλο jar arxeia παιζει?δωστε φωτα γιατι μια βδομαδα το παλευω και εχω κουραστει να το κανω συνεχεια ρεσετ,kai kati akoma to ekana mobiz_18 kalo einai ayto giati prin itan mobiz_10...thanks

• Administrators

Όταν λες το κάνεις backup τι εννοείς; Ότι μετά από hard reset επαναφέρεις backup που είχες πάρει παλαιότερα; Εάν ναι κακώς γιατί έτσι επαναφέρεις και το πιθανό πρόβλημα που σε οδηγεί στο hard reset.

Ότι το έχεις κάνει mobizXX δεν με βοηθάει να καταλάβω και πολλά αλλά υποθέτω ότι θα εννοείς ότι περνάς διάφορες cooked ROMs. Δεν έχω αυτή τη συσκευή (εδώ και πολύ πολύ καιρό) και δεν είμαι σε θέση να επέλθω σε τέτοιες λεπτομέρειες.

Modpic.gif

kai hard reset poy to kanw to afinw xwris na kanw back up kai pali kolaei les na ftene ta windows 6.1 i na ftaei i mpataria pou leei oti mia einai gemati mia den einai...an einai pes mou 5 pragmatakia na to balw se dromo theou giati moy tin exei dwsei...

Από την 1η Σεπτεμβρίου 2009, δεν θα επιτρέπεται η χρήση των «greeklish», καθώς επίσης και η γραφή τύπου SMS. Τα μηνύματα που έχουν γραφτεί με αυτήν την πρακτική θα διαγράφονται, χωρίς προειδοποίηση. Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση.

εππιδη βλεπω τοσο καιρο οτι δεν με βοηθατε στο προβλημα μου θα σας ξαναπω το προβλημα μου μηπως δεν καταλαβατε τι λεω.Εχω το εξης προβλημα το κινητο κολαει δηλαδη δουλειε κανονικα ολη την μερα και σε καποια στιγμη πατας να ανοιξει μια εφαρμογη και κολαει,το κανω σοφτ ρεσετ αλλα παλι μολις ανοιξει οτι και να κανεις το κολαει αμεσω,μετα το κανς χαρντ ρεσετ και επανερχετε μια χαρα.Μηπως ξερετε τι ειναι αυτο μηπως οφειλετε στο οτι εχειτα windows 6.1 ενω κανονικα στο κουτι γραφει οτι εχει τα 5,λετε να φταει καμια μπαταρια?εσεις που ειχατε τετειο κινητο σας στα εκανε αυτα?Για να του βαλω τα wm5 πουτ τα βρισκω και πως μπορω να τα βαλω?παιδια βοηθηστε῍..δεν παει αλλο αυτη η κατασταση μου ερχετε να το σπασω..

• The title was changed to ASUS P525