Jump to content

Ζηλεύετε το σύντροφό σας;

Stalitsa
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Hello!!Αποφάσησα να ανοίξω αυτο το θέμα(ελπίζω να μην υπάρχει κάτι παραπλήσιο..)με σκοπό να δώ αν υπάρχουν και άλλοι που ζηλεύουν τον σύντροφο τους,τί σκέφτονται και ζηλέυουν,αν ζηλεύουν πολύ ή λίγο και φυσικά περιστατικά που να έχετε ζηλέψει πολύ και πώς είχατε αντιδράσει..Και φυσικά μπορείτε να πείτε αν σας ζηλεύει ο σύντροφος σας και πως σας κάνει να νιώθετε..Γενικά η ζήλεια!!!

Και ξεκινάω...Το αγόρι μου το αγαπάω πάρα πάρα πολύ...:love: Αλλά το ζηλεύω και τόσο μα τόσο πολύ...Είναι πολύ πολύ όμορφος(αντικειμενικά),έχει πολύ πολύ ωραίο χαρακτήρα..Ένα "πακέτο" που τον κάνει άκρως ερωτεύσιμο ή τουλάχιστον να τον συμπαθεί πολύ πολύ το γυναικείο φύλο...Ε αυτό με κάνει πυρ και μανία..Βέβαια δεν μου έχει δώσει εκείνος δικαιώματα αλλά και οι άλλες το δικό μου αγόρι βρήκαν να γλυκοκοιτάζουν???

Και μόνο στην ιδεά ότι ίσως τον γλυκοκοιτάζουν θέλω να τις δείρω ΟΛΕΣ!!!!Φοβάμαι μη μου τον πάρει καμμία και τον χάσω..Πείτε μου ότι δεν είμαι η μόνη...:(

• Απαντήσεις 74
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

axm..ego de ksero an eimai zhleiara h oxi..

toulaxiston me ton antra mou..se palioteres sxeseis mou se alles eimoun kai se alles oxi.

eksartatai pos dexete o ka8enas ton oro zhleia..na perno treis sthn ora thlefono me skopona ma8o an einai trigyro tou alles,oxi de to ekana pote oute kai skopeuo..kai na einai kapoia dld trigyro tou asthn an einai..an ayto thn kanei na nio8ei kalutera:p

an zhleia einai to na skeftomai "kai an me parathsei giauthn pou einai pio ....-otidhpote- apo mena? tote oxi kai pali den eimai zhleiara..an einai eytyxismenos me kapoia allh perissotero apo oti me mena tote as me afhsei..xalali tou

an zhleia einai na ginomai tourkos ka8e fora pou blepoume mia prohn tou,tote den eimai..eimoun gia 10 oloklhra lepta sto parel8on (stis arxes ths sxeshs mas tote) alla eida pos den aksizei

kamia allh periptosh tou ti einai zhleia exoume?giati ego sterepsa

se genikes grammes mallon den eimai zhleiara..

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Αυτά είναι...Εγώ πάλι δεν θέλω να τον κοιτάζει καμμία..Φυσικά και δεν θέλω να έχει επαφές με πρωην και δεν θέλω να κάνει τίποτα με καμμιά άλλη..Γενικά τον ζηλεύω πολύ το κακό είναι αυτό..Το καλό απο την άλλη είναι ότι δείχνω ΠΑΝΤΑ αξιοπρέπεια(όχι σκηνές στην μέση του δρόμου,σε τρίτους κλπ)..Αλλά οτι με πειράζει πολύ με πειράζει..Φυσικά και αν βρεί κάτι καλύτερο χαλάλι του γιατί για μένα η ευτυχία του είναι πάνω απο όλα αλλά και απο την άλλη δεν θέλω να τον χάσω..Μπέρδεμα ε???:wacko:

Δεν ξέρω αν με τρελαίνει περισσότερο όταν τον γλυκοκοιτάζει μία ή στη σκέψη ότι μπορεί να γλυκοκοιτάξει κάποια εκείνος...:mad:

kat arxhn parta allios

empistosunh tou exeis?an nai tote ase na ton koitazoun oses nanai!ti se noiazei?afou eisai sigourh gia ton an8ropo sou mh fobasai..

an tora thn exei leromenh th folitsa tou h gia kapoio allo logo de tou exeis empistosunh,tote exe ta matia sou anoixta!

ayto bebaia de shmainei pos 8a prepei na tou griniazeis"eida pou se koitaze h allh ki eus den ekanes tpt/thn koitakses ki esu" ktl ktl ktl

h grinia f8eirei mia sxesh

ustera thn prohn ti thn fobasai?

gia na einai prohn ki esu h torinh kati shmainei de nomizeis?an htan oraia na einai mazi ths de nomizo na eixan xorisei,sosta?

kat arxhn parta allios

empistosunh tou exeis?an nai tote ase na ton koitazoun oses nanai!ti se noiazei?afou eisai sigourh gia ton an8ropo sou mh fobasai..

an tora thn exei leromenh th folitsa tou h gia kapoio allo logo de tou exeis empistosunh,tote exe ta matia sou anoixta!

ayto bebaia de shmainei pos 8a prepei na tou griniazeis"eida pou se koitaze h allh ki eus den ekanes tpt/thn koitakses ki esu" ktl ktl ktl

h grinia f8eirei mia sxesh

ustera thn prohn ti thn fobasai?

gia na einai prohn ki esu h torinh kati shmainei de nomizeis?an htan oraia na einai mazi ths de nomizo na eixan xorisei,sosta?

Του έχω!Είναι πολύ καλός απέναντι μου και δεν έχει κάνει κάτι ώστε να φοβάμαι...ΑΛΛΑ ξέρει φοβάμαι το κλασσικό κι αν του αρεσεί αυτή που τον γλυκοκοιτάζει κ γίνει κάτι????Τέτοια πράγματα...

Όσο για την πρώην δίκιο έχεις αλλά ξέρεις φοβάμαι τα κλασσικά η πρώτη αγάπη και μην την σκέφτεται και και και...Όχι οτι και εκεί μου έδωσε δικαίωμα αλλά πάλι φοβάμαι!!:O

καθαρα γυναικειο θεμα γιατι οι περισοτερες ειστε ζηλιαρες και πολυ μαλιστα!

εγω παντως στο θεμα ζηλειας ειμαι ενταξει,δεν εχει τυχει φαση στην ζωη μου που να σκασω απο ζηλεια...

ειναι και θεμα εμπιστοσυνης εδω που τα λεμε...

πχ εγω δεν ζηλευω την καλη μου γιατι την εμπιστευομαι...και αν την κοιταει καποιος στον δρομο ή πινουμε ποτο και την σαλιαριζει κανενας αλλος...κακο του κεφαλιου του!:knife: γιατι απλα θιγεται ο ιδιος. και φυσικα η κοπελα μου πραττει αναλογα.

αλλο να σε κοιταξει καποιος απλα και αλλο να κολαει πανω σου.

και προσωπικα αν ζηλευα καποια κοπελα μου πιστευω θα χωριζα πολυ νωρις γιατι δεν θα αντεχα...οποτε αν ειναι να παιδευομαστε καλυτερα να ειμαστε χωρια και τελος.

ευτυχως και οι 2 ειχαμε κλεισει τον φακελο "πρωην" οποτε ειμαστε καθαροι και δεν εχουμε προβλημα.

επειτα πιστευω πως δεν με ζηλευει η συντροφος μου.

Never Give Up:!:

Join friend!

eeeeeeeeeeee

meine me tis fovies sou tote!!

na sou po,mh ton piezeis kai polu giati kamia fora mporei na exeis kai anti8eta apotelesmata

giati mporei o kalos sou na pei"ta akouo pou ta akouo eno de kano tpt,de kano kiolas na ta dikaiologhso?"

trabhgmeno bebaia ki euxomai na mh soui tyxei,alla koita na hremhseis

me to na xaliesai esu kai na prhzeis kai ton allon de kerdizeis tpt apolutos

και αν την κοιταει καποιος στον δρομο ή πινουμε ποτο και την σαλιαριζει κανενας αλλος...κακο του κεφαλιου του!:knife: γιατι απλα θιγεται ο ιδιος. και φυσικα η κοπελα μου πραττει αναλογα.

.

ela tora pou de 8a kolakeuteis an deis kapoion na kanei ta gluka matia sthn dikia sou kai ayth na sou deixnei pos mesa sto xoro pou eiste uparxeis mono esu gia ayth!!

Ενταξει και εγω μπορω να πω οτι ζηλευω τον αντρα μου και το ιδιο και αυτος αλλα και οι δυο στο ιδιο επιπεδο!!!!!Πολλες φορες εχω πιασει τον εαυτο μου να ζηλευω αν κοιταξει καποια αλλη κοπελα που θα περασει αλλα κατευθειαν θα βρω απο μονη μου κατι να γυρισει το βλεμμα του σε μενα χωρις να καταλαβει γιατι το κανω!!!!!Το δειχνω μερικες φορες οτι ζηλευω και δεν το θεωρω καθολου κακο γιατι ανανεωνει πιστευω τη σχεση που και που μια "σκηνουλα" ειτε απο μενα ειτε απο τον αντρα μου μας αναζωογωνει....
http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif

Η ζήλεια έχει άμεση σχέση με τις ανασφάλειες μας...γενικά δέν έχω πιάσει τον εαυτό μου να ζηλεύει...έχω ζήσει όμως τον εφιάλτη να με ζηλεύουν..φρίκη!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/roseface11.jpg

Κάτω απ' τον ήλιο σε μια απέραντη αγκαλιά

καράβι η αγάπη ταξιδεύει,

κι εμείς στη πλώρη του να δίνουμε φιλιά

κι η θάλασσα να μας ζηλεύει!!!

Zηλεια ειναι αυτο απλα επειδη δεν θελω να καταλαβει οτι εκεινη την ωρα ζηλευω διακριτικα "επαναφερω" την προσοχη του σε μενα!!!!!Γενικα δεν θελω να φαινεται οτι ζηλευω γιατι νιωθω οτι πεφτω στα ματια του!!!!

Αν δεν ζηλεύαμε μέσα στη σχέση μας πολύ απλά θα ήταν σα να μη νοιαζόμαστε για αυτήν/όν που έχουμε δίπλα μας. Σα να έχουμε δέσει τον γαϊδαρό μας και να θεωρούμε δεδομένο αυτό που έχουμε δίπλα μας. Η ζήλεια είναι φυσικό επακόλουθο αλλά να υπάρχει σε λογικά πλαίσια και να μη γίνεται παθολογική και αρρωστημένη η κατάσταση. Είναι σαν ένα τονωτικό. Σε κρατάει στην τσίτα.

Αν δεν υπάρχει ζήλεια δεν υπάρχει ενδιαφέρον. ;)

Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b]

Αν δεν ζηλεύαμε μέσα στη σχέση μας πολύ απλά θα ήταν σα να μη νοιαζόμαστε για αυτήν/όν που έχουμε δίπλα μας. Σα να έχουμε δέσει τον γαϊδαρό μας και να θεωρούμε δεδομένο αυτό που έχουμε δίπλα μας. Η ζήλεια είναι φυσικό επακόλουθο αλλά να υπάρχει σε λογικά πλαίσια και να μη γίνεται παθολογική και αρρωστημένη η κατάσταση. Είναι σαν ένα τονωτικό. Σε κρατάει στην τσίτα.

Αν δεν υπάρχει ζήλεια δεν υπάρχει ενδιαφέρον. ;)

Συμφωνω 100% μαζι σου!!!!Το βλεπω απο τον εαυτο μου αυτο θελω ο αλλος να με ζηλευει να νιωθει οτι απειλειτε και να με διεκδηκει ειναι παρα πολυ ωραιο το συναισθημα αυτο δεν ειναι ωραιο να επαναπαυεται ο αλλος θεωροντας σε δεδομενο/η για πολλους λογους!!!!!Βεβαια οχι ακραια πραγματα γιατι εκει καταφερνει το αντιθετο που σε κουραζει και δεν τον/την αντεχεις!!!

Οποτε παν μετρον αριστον και σε αυτον τον τομεα!!!;)

ενταξει ρε παιδια αυτο ειναι διακριτικη ζηλεια που ολοι μας την εχουμε... τι να κανουμε! αυτο ειναι αλλο σε σχεση με την υπερβολικη ζηλεια.

και η κοπελα μου θα κολακευοταν αν με γλυκοκοιτουσε μια αλλη ενω εγω θα ειχα ματια μονο γι'αυτη!!

Never Give Up:!:

Join friend!

Hello!!Αποφάσησα να ανοίξω αυτο το θέμα(ελπίζω να μην υπάρχει κάτι παραπλήσιο..)με σκοπό να δώ αν υπάρχουν και άλλοι που ζηλεύουν τον σύντροφο τους,τί σκέφτονται και ζηλέυουν,αν ζηλεύουν πολύ ή λίγο και φυσικά περιστατικά που να έχετε ζηλέψει πολύ και πώς είχατε αντιδράσει..Και φυσικά μπορείτε να πείτε αν σας ζηλεύει ο σύντροφος σας και πως σας κάνει να νιώθετε..Γενικά η ζήλεια!!!

Κάποιος βλέπει Κους-κους...:whistle::p

[...]Φυσικά και αν βρεί κάτι καλύτερο χαλάλι του γιατί για μένα η ευτυχία του είναι πάνω απο όλα αλλά και απο την άλλη δεν θέλω να τον χάσω[...]

Μεγαλύτερη ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ από αυτό δεν υπάρχει

Αν ήθελες πραγματικά την ευτυχία του, θα τον εδίνες σε κάποια αντικειμενικά καλύτερη απο σένα; Don't think so :rolleyes:

κατα τη γνωμη μου υπαρχουν καποια ειδη ζηλιας

πχ ζηλια απο ανασφαλεια,ζηλια απο εγωισμο και ζηλια επειδη ο αλλος σου δινει

δικαιωμα και σε προκαλει,

εγω ξεκινησα με απλη ζηλια φυσιολογικη

και τωρα

ειμαι στη περιπτωση ζηλια απο εγωισμο δεν μπορω να δεχτω οτι μπορει καποια αλλη να μου παρει τον αντρα, ζηλευω παρα πολυ και κανω διαφορα κουλα απορω πως με αντεχει

«Έφυγα,ψάχνοντας το σήμερα...και χάθηκα....

»

Αν ήθελες πραγματικά την ευτυχία του, θα τον εδίνες σε κάποια αντικειμενικά καλύτερη απο σένα; Don't think so :rolleyes:

Οταν αγαπας καποιον φιλε μου δυσκολα τον παραχωρεις ετσι ευκολα σε καποιον/α αλλη!!!!Σκεφτεσαι οσα εχεις κανει για αυτον/ην και ποσα ζησατε μαζι και σε πιανει ο εγωισμος και λες οχι δεν θα τον/την αφησω να φυγει ετσι ευκολα χωρις να τον διεκδηκησεις!!!!Και πως μπορεις να κρινεις ποιος ειναι καλυτερος απο την εξωτερικη εμφανιση και μονο ή απο καποια κριτηρια που θελει ο αλλος/η να φανουν για να κερδισει τη "μαχη"????

Εγω επειδη τον αγαπαω δεν θα ηθελα να τον αφησω να φυγει ετσι απλα!!!!Βεβαια δεν θα καταντουσα κατινα να σερνομαι και να τον παρακαλαω να μεινει ειπαμε απλα δεν θα του ανοιγα εγω τον δρομο!!!!

να τον/την (florinaperis words) παρακαλαω να μεινει ειπαμε απλα δεν θα του/της (florinaperis words) ανοιγα εγω τον δρομο!!!!

x10 ;)

30+ Years Radio Producer at ERT A.E.

https://www.tiktok.com/@pericles_moulis

Eγω παλι δεν μπορω να καταλαβω την "ζηλεια" επειδη καποιος μπορει να θεωρει την κοπελα μου ομορφη ή να λεει "πω τι διαμαντι ειναι αυτη κτλ κτλ"!

Αντιθετα αισθανομαι και περηφανος μιας και ενα τετοιο διαμαντι εχει διαλεξει εμενα!;)

Αλλιως θα πηγαινα να εβρισκα μια κοπελα με ενα ματι με μουστακι και χωριςδοντια, να εχω το κεφαλι μου ησυχο...

Εαν την δω να ειναι στο πολυ μου σου του ξου με καποιον εκει θα μπει ισως μπροστα το θεμα "ζηλια".

Φυσικα για να της δειξω οτι με ενοχλει αλλα και οτι ολα τα πραγματα εχουν καποια ορια.

Τωρα η υπερβολικη ζηλεια για εμενα ειναι ενα απο τα χειροτερα πραγματα σε μια σχεση και εντελως ανουσιο.

Λες και να εγω την ζηλευω καθε μερα για το παραμικρο και της βγαζω το λαδι θα κερδισω κατι.Αντιθετα ειναι πολυ πιθανο να την φερω στο αμην και να με συχτηρισει καμια μερα μια και καλη.

δεν ειπα να ειμαι τελειως στο "χαλαρο" γιατι αυτο δειχνει οτι την εχω δεδομενη και ειναι κι αυτο τρομερα ασχημο.

Τωρα οταν καποιος ζηλευει πολυ με οσο "χαλαρο" τροπο και να θελει να το δειξει, αυτο βγαινει στην σχεση και ειναι τρομερα ψυχοφθορο.Μιας και ανετα μπορει να τεθει θεμα εμπιστοσυνης.Το ιδιο ψυχοφθορες ειναι και σκεψεις "αν μου τον παρει αλλη", "αν μου την παρει αλλος".

Εν ολιγης, τα παντα με μετρο.;)

Οταν αγαπας καποιον φιλε μου δυσκολα τον παραχωρεις ετσι ευκολα σε καποιον/α αλλη!!!!Σκεφτεσαι οσα εχεις κανει για αυτον/ην και ποσα ζησατε μαζι και σε πιανει ο εγωισμος και λες οχι δεν θα τον/την αφησω να φυγει ετσι ευκολα χωρις να τον διεκδηκησεις!!!!Και πως μπορεις να κρινεις ποιος ειναι καλυτερος απο την εξωτερικη εμφανιση και μονο ή απο καποια κριτηρια που θελει ο αλλος/η να φανουν για να κερδισει τη "μαχη"????

Εγω επειδη τον αγαπαω δεν θα ηθελα να τον αφησω να φυγει ετσι απλα!!!!Βεβαια δεν θα καταντουσα κατινα να σερνομαι και να τον παρακαλαω να μεινει ειπαμε απλα δεν θα του ανοιγα εγω τον δρομο!!!!

Αν ο άλλος περνάει καλύτερα με τη νέα του αγάπη παρά με σένα, πάει να πει οτι είναι καλύτερη γι' αυτόν (άσχετα αν είσαι εσύ αντικειμενικά καλύτερη). Αν εσύ τον αγαπάς ακόμα και δεν τον έχεις ξεπεράσει, θα συνεχίσεις να εύχεσαι πραγματικά να είναι ευτυχισμένοι οι 2 τους;

Παρακαλώ να μην επαναληφθούν posts γεμάτα ειρωνία και επιθέσεις σε ένα γενικά ήσυχο θέμα... Δε χρειάζεται να μαλώνουμε για το οτιδήποτε χωρίς να υπάρχει λόγος. Έχω την εντύπωση πως είμαστε σε θέση να εκφράσουμε την άποψή μας με κόσμιο τρόπο... ;)

seventh_heaven

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

Άποψη σου....

Καταρχήν ξέρεις ότι με προσβάλλεις με αυτό που λές?

Απο την άλλη κάνω τα ΠΑΝΤΑ για να είναι ευτυχισμένος..Τώρα αν κάποια στιγμή έβρισκε κάτι άλλο γιατί όλα μπορούν να συμβούν σε αυτή την ζωή,θα πολεμούσα με αξιοπρέπεια να τον κρατήσω(μήπως έφταιξα κάπου εγώ) και αν έβλεπα ότι η ευτυχία του δεν είναι πια μαζί μου αλλά εκεί τότε ναί,όσο και να πόναγα θα τον άφηνα ήρεμο και ευτυχισμένο..Πού την βλέπεις την υποκρισία σε όλο αυτό??