johner Δημοσιεύτηκε November 16, 2003 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 16, 2003 Μπορεί να μου πεί κάποιος πως μπορώ να κάνω πλήρες uninstall το divx; Αυτή τη στιγμή έχω το 5.0.5, αλλά είχα βάλει απο πάνω και το 5.1 και άλλο ένα beta και το 5.0.3 νομίζω! Προσπάθησα να κάνω unistall αλλά έχω την εντύπωση οτι κάτι έχει μείνει! Μετά χρησιμοποίησα το ad-aware και έσβησα όλα τα gator! Τι άλλο χρειάζεται; :'( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. November 17, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2003 Κάνε πρώτα uninstall ότι DivX υπάρχει στη λίστα της προσθαφαίρεσης προγραμμάτων. Κατόπιν με το ad-aware σβήνεις όλα τα adware. Μετά σβήνεις όλον τον κατάλογο DivX από το Program Files (αν υπάρχει) καθώς και το divx.dll από το Windows/System32. Τέλος σβήνεις ότι κλειδιά για DivX υπάρχουν στη registry και κάνεις επανεκκίνηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. November 18, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2003 Με το ad-aware σβήνω όλα τα gator ή και τίποτα άλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. November 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2003 Ότι βρεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts