adompros Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 Για μένα προέχει η ελευθερία έκφρασης. Αν θεωρείς ότι κάποιος προσβάλλει εσένα, τα πιστεύω σου ή οτιδήποτε άλλο, ακολουθείς τις νόμιμες διαδικασίες. Προφανώς όμως, οι νόμιμες διαδικασίες για τους μουσουλμάνους, μεταφράζονται «φωτιά και τσεκούρι στους άπιστους». Όχι ότι οι φανατικοί χριστιανοί είναι καλύτεροι, αλλά αυτοί τουλάχιστον βάζουν και ένα όριο πιστεύω στην ευθιξία τους και τον τρόπο διαμαρτυρίας (με την έννοια ότι δεν απειλούν ανθρώπινες ζωές). Ελευθερία έκφρασης ΝΑΙ - Προσβολή οποιουδήποτε ΟΧΙ Αν κάποιος αρχίσει να σε βρίζει και να σε προσβάλει δεν του λές μπράβο που εκφράζεται ελέυθερα, αλλά ή του κάνεις μήνυση ή του αντεπιτίθεσαι αν είσαι λιγότερο πολιτισμένος :( Παράθεση η δύναμη της βλακείας είναι ακατανίκητη... :confused: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 Για μένα προέχει η ελευθερία έκφρασης. Αν θεωρείς ότι κάποιος προσβάλλει εσένα, τα πιστεύω σου ή οτιδήποτε άλλο, ακολουθείς τις νόμιμες διαδικασίες. Προφανώς όμως, οι νόμιμες διαδικασίες για τους μουσουλμάνους, μεταφράζονται «φωτιά και τσεκούρι στους άπιστους». Όχι ότι οι φανατικοί χριστιανοί είναι καλύτεροι, αλλά αυτοί τουλάχιστον βάζουν και ένα όριο πιστεύω στην ευθιξία τους και τον τρόπο διαμαρτυρίας (με την έννοια ότι δεν απειλούν ανθρώπινες ζωές).Και ποιές είναι οι «νόμιμες διαδικασίες» για μια χώρα (βλ. Δανία) που είναι εντελώς νόμιμο να γελοιοποιείς την θρησκεία του άλλου; Υπάρχει μεγάλη διαφορά μερικές φορές μεταξύ του νόμιμου και του ηθικού... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aisopos Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 Ελευθερία έκφρασης ΝΑΙ - Προσβολή οποιουδήποτε ΟΧΙ Αν κάποιος αρχίσει να σε βρίζει και να σε προσβάλει δεν του λές μπράβο που εκφράζεται ελέυθερα, αλλά ή του κάνεις μήνυση ή του αντεπιτίθεσαι αν είσαι λιγότερο πολιτισμένος :( Στην ουσία λέμε το ίδιο πράγμα. Όσο για το θέμα προσβολή, τι να πω; είναι κάτι που σηκώνει πολύ συζήτηση. Θα αναφέρω για παράδειγμα την μία από τις γελοιογραφίες που έχω δει. Εμφανίζει τον Μωάμεθ με μια βόμβα στο κεφάλι του (αντί για σαρίκι, ή όπως αλλιώς το λένε). Είναι προσβολή αυτό; Στην ουσία του πράγματος ο σκιτσογράφος απεικόνισε μια αλήθεια. Τις σφαγές στο όνομα του Ισλάμ. Χτες φρόντισε κιόλας ένας 16χρονος στην Τουρκία να το επιβεβαιώσει. Και ποιές είναι οι «νόμιμες διαδικασίες» για μια χώρα (βλ. Δανία) που είναι εντελώς νόμιμο να γελοιοποιείς την θρησκεία του άλλου; Υπάρχει μεγάλη διαφορά μερικές φορές μεταξύ του νόμιμου και του ηθικού... Υποθέτω η προσφυγή των θιγμένων (κάποια ισλαμική οργάνωση ίσως ως αντιπρόσωποι) στην δανική δικαιοσύνη και κατ' επέκταση στο ευρωπαϊκό δικαστήριο, ή εν πάσει περιπτώσει στο οποιοδήποτε αρμόδιο όργανο. Θα πρέπει να σημειώσω τέλος ότι όλες όσες γελοιογραφίες έχω δει, είναι πολιτικού περιεχομένου. Προσωπικά δεν είδα κάτι το χυδαίο. Το ότι οι μουσουλμάνοι έχουν επιλέξει να ζουν στο σκοτάδι, αυτό δεν σημαίνει ότι οι πολιτισμένοι λαοί θα πρέπει να αυτοφιμώνονται. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. February 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2006 Και ποιές είναι οι «νόμιμες διαδικασίες» για μια χώρα (βλ. Δανία) που είναι εντελώς νόμιμο να γελοιοποιείς την θρησκεία του άλλου; Υπάρχει μεγάλη διαφορά μερικές φορές μεταξύ του νόμιμου και του ηθικού... Π.χ. το ότι το Ιράν και άλλες μουσουλμανικές χώρες επέβαλαν εμπάργκο στα δανέζικα προϊόντα δεν είναι παράνομο. Άκουσα σήμερα στο ραδιόφωνο (στον alpha νομίζω) ότι η Arla μόνη της χάνει 1,3 εκατομμύρια ευρώ την ημέρα εξαιτίας του μποϋκοτάζ, αν και συνολικά οι ζημιές του δανέζικου εμπορίου δεν είναι μεγάλες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pro Δημ. February 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2006 Ρε παιδια, τι λεμε τωρα; Εδω μονο ο Αρκας εχει 2-3 τομους με θεους, αγγελους και διαβολους και δεν εγινε ζητημα (ουτε απο τον χριστοδουλο, που καποιοι τον λεγανε 'μουλα'). Για μενα το μονο που προκυπτει απο την ολη ιστορια, ειναι το πολιτισμικο χασμα αναμεσα στους δυο κοσμους. Τα περι προσβολων, ηθικων διλληματων, χυδαιοτητας κλπ, ειναι απλα τριχες. Λυπαμαι, αλλα οι εγκεφαλοι που οραματιζονται μουσουλμανους στην ΕΕ, ειρηνικες συνυπαρξεις, κλπ πρεπει να το ξανασκεφτουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris79 Δημ. February 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2006 Όσο για το θέμα προσβολή, τι να πω; είναι κάτι που σηκώνει πολύ συζήτηση. Θα αναφέρω για παράδειγμα την μία από τις γελοιογραφίες που έχω δει. Εμφανίζει τον Μωάμεθ με μια βόμβα στο κεφάλι του (αντί για σαρίκι, ή όπως αλλιώς το λένε). Είναι προσβολή αυτό; Στην ουσία του πράγματος ο σκιτσογράφος απεικόνισε μια αλήθεια. Τις σφαγές στο όνομα του Ισλάμ. Χτες φρόντισε κιόλας ένας 16χρονος στην Τουρκία να το επιβεβαιώσει. Αληθεια ειναι αυτο???Εισαι σοβαρος?:mad: Δηλαδη συμφωνεις με την "γελοιογραφια" που περναει σα μηνυμα οτι,ουτε λιγο ουτε πολυ,ολοι μα ολοι οι μουσουλμανοι ειναι τρομοκρατες & βομβιστες?:mad: Ελεος!Ειπαμε να βαζουν ταμπελες & να προβαλλουν τα γελοια στερεοτυπα τους για τους μουσουλμανους οι "πολιτισμενοι" ευρωπαιοι,αλλα οχι κι ετσι!:mad: Η τρομολαγνεια αλα Μπους στο μεγαλειο της! :rolleyes: Θα πρέπει να σημειώσω τέλος ότι όλες όσες γελοιογραφίες έχω δει, είναι πολιτικού περιεχομένου. Προσωπικά δεν είδα κάτι το χυδαίο. Αυτο ειναι το κακο,οτι ειναι περισσοτερο πολιτικου περιεχομενου.Δηλαδη αν εσενα σου ζωγραφιζαν τον Περικλη ή τον Μεγα Αλεξανδρο με τα χερια βουτηγμενα στο αιμα,παρουσιαζοντας τον ως σφαγεα,δε θα αντιδρουσες?Ε το ιδιο κανουν & οι μουσουλμανοι. Το ότι οι μουσουλμάνοι έχουν επιλέξει να ζουν στο σκοτάδι, αυτό δεν σημαίνει ότι οι πολιτισμένοι λαοί θα πρέπει να αυτοφιμώνονται. Οι χειροτεροι σκοταδιστες & δειλοι,εκτος των αλλων,ειναι οσοι το παιζουν πολιτισμενοι,μορφωμενοι,δημοκρατες,υπερμαχοι των δικαιωματων κλπ & ξεφτυλιζουν με το χειροτερο τροπο τα ιερα & τα οσια μιας ολοκληρης φυλης,μονο & μονο επειδη ετυχε να ειναι σε πολλα διαφορετικα απ'αυτους.Αν αυτο λεγεται "πολιτισμος",προτιμω να λεγομαι απολιτιστος... Τελος...δε σημαινει οτι επειδη στην Ελλαδα ή αλλου εχουμε μαθει να ξεφτυλιζουμε τα παντα,ιερα & οσια,θα γινεται το ιδιο & αλλου...δεν ανεχονται παντου τους "εξυπνακηδες"...:!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basil26 Δημ. February 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2006 Έχω δει άπειρες γελιογραφίες με τον Χριστό εδώ και χρόνια, αλλά ποτέ δεν έγινε ζήτημα... Τώρα με τους μουσουλμάνους τι αλλάζει δηλαδή? Ίσως όλη αυτή η φασαρία μας δείχνει κάτι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aisopos Δημ. February 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2006 Αληθεια ειναι αυτο???Εισαι σοβαρος?:mad: Δηλαδη συμφωνεις με την "γελοιογραφια" που περναει σα μηνυμα οτι,ουτε λιγο ουτε πολυ,ολοι μα ολοι οι μουσουλμανοι ειναι τρομοκρατες & βομβιστες?:mad: Ελεος!Ειπαμε να βαζουν ταμπελες & να προβαλλουν τα γελοια στερεοτυπα τους για τους μουσουλμανους οι "πολιτισμενοι" ευρωπαιοι,αλλα οχι κι ετσι!:mad: Η τρομολαγνεια αλα Μπους στο μεγαλειο της! :rolleyes: Σοβαρότατος είμαι. Η γελοιογραφία απεικονίζει όπως είπα μια πραγματικότητα. Και δεν χρειάζεται να το δείξει η γελοιογραφία, όταν το Κοράνι «διδάσκει» την επιβολή με το σπαθί (ο Μωάμεθ δεν το έγραψε, ή κάνω λάθος; ). Nαι, όσον αφορά την ελευθερία έκφρασης και ιδεών, θεωρώ ότι είμαστε πολιτισμένοι και όχι «ψευτοπολιτισμένοι». Προφανώς επίσης αναφέρομαι στους φανατικούς ισλαμιστές και όχι συνολικά στον μουσουλμανικό πληθυσμό. Θεωρώ άδικο και ατυχή τον συσχετισμό που κάνεις με τον Μπους. Αυτο ειναι το κακο,οτι ειναι περισσοτερο πολιτικου περιεχομενου.Δηλαδη αν εσενα σου ζωγραφιζαν τον Περικλη ή τον Μεγα Αλεξανδρο με τα χερια βουτηγμενα στο αιμα,παρουσιαζοντας τον ως σφαγεα,δε θα αντιδρουσες?Ε το ιδιο κανουν & οι μουσουλμανοι. Ο Μέγας Αλέξανδρος καθώς πιστεύω ότι γνωρίζεις, έχει χαρακτηριστεί σαν «σφαγέας των λαών» (και όχι μόνο από τους ξένους), και σαν «αδερφή». Είδες κανέναν Έλληνα να καίει πρεσβείες και να δολοφονεί επειδή ακούστηκαν αυτές οι γνώμες; Οι χειροτεροι σκοταδιστες & δειλοι,εκτος των αλλων,ειναι οσοι το παιζουν πολιτισμενοι,μορφωμενοι,δημοκρατες,υπερμαχοι των δικαιωματων κλπ & ξεφτυλιζουν με το χειροτερο τροπο τα ιερα & τα οσια μιας ολοκληρης φυλης,μονο & μονο επειδη ετυχε να ειναι σε πολλα διαφορετικα απ'αυτους.Αν αυτο λεγεται "πολιτισμος",προτιμω να λεγομαι απολιτιστος... Ουδέν σχόλιον.. Ο γιατρός είπε να λέμε ναι.. Τελος...δε σημαινει οτι επειδη στην Ελλαδα ή αλλου εχουμε μαθει να ξεφτυλιζουμε τα παντα,ιερα & οσια,θα γινεται το ιδιο & αλλου...δεν ανεχονται παντου τους "εξυπνακηδες"...:!: Ας γίνουμε Ταλιμπάν λοιπόν.. Υ.Γ. Νομίζω ότι στο έχω ξαναπεί ότι καλό θα είναι να είσαι πιο συγκρατημένος στα κοσμητικά επίθετα και τα σχόλιά σου. Προσπάθησε να περιοριστείς στην χρήση των smiles που σε εκφράζουν καλύτερα και τα χρησιμοποιείς κατά κόρον. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris79 Δημ. February 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2006 Σοβαρότατος είμαι. Η γελοιογραφία απεικονίζει όπως είπα μια πραγματικότητα. Και δεν χρειάζεται να το δείξει η γελοιογραφία, όταν το Κοράνι «διδάσκει» την επιβολή με το σπαθί (ο Μωάμεθ δεν το έγραψε, ή κάνω λάθος; ). Nαι, όσον αφορά την ελευθερία έκφρασης και ιδεών, θεωρώ ότι είμαστε πολιτισμένοι και όχι «ψευτοπολιτισμένοι». Προφανώς επίσης αναφέρομαι στους φανατικούς ισλαμιστές και όχι συνολικά στον μουσουλμανικό πληθυσμό. Θεωρώ άδικο και ατυχή τον συσχετισμό που κάνεις με τον Μπους. Ποια ειναι λοιπον αυτη η πραγματικοτητα?Οτι οι μουσουλμανοι γεννιουνται & πεθαινουν βομβιστες,τρομοκρατες & σφαγεις ?Πολυ στερεοτυπο δεν ακουγεται αυτο?Εχεις γνωρισει ποτε μουσουλμανους για να σχηματισεις προσωπικη αποψη?Τα ιδια λενε & οι αμερικανοι που χαρακτηριζουν μια ολοκληρη φυλη απ'τους μουσατους που κρυβονται στις σπηλιες του Αφγανισταν...:rolleyes: Ιερους πολεμους εχουν κανει & κανουν ολες οι θρησκειες.Ειδες ποτε εσυ καμια γελοιογραφια πχ. για τον χριστιανισμο? Ο Μέγας Αλέξανδρος καθώς πιστεύω ότι γνωρίζεις, έχει χαρακτηριστεί σαν «σφαγέας των λαών» (και όχι μόνο από τους ξένους), και σαν «αδερφή». Είδες κανέναν Έλληνα να καίει πρεσβείες και να δολοφονεί επειδή ακούστηκαν αυτές οι γνώμες; Οχι,αλλα μερικοι απαγορεψανε την ταινια,αλλοι βγαλανε ανακοινωσεις,πηγανε στα δικαστηρια την εταιρια παραγωγης,& η συντριπτικη πλειοψηφια γελαγε στην αιθουσα κλπ.Θεωρω περισσοτερο προσβλητικα αυτα για εναν πολιτισμενο λαο παρα τους σκοτωμους & τις πυρπολησεις απο νομαδες & μελη ακραιων ισλαμικων οργανωσεων. Ουδέν σχόλιον.. Ο γιατρός είπε να λέμε ναι.. Ειρωνια νουμερο ενα... Ας γίνουμε Ταλιμπάν λοιπόν.. Ειρωνια νουμερο δυο... Υ.Γ. Νομίζω ότι στο έχω ξαναπεί ότι καλό θα είναι να είσαι πιο συγκρατημένος στα κοσμητικά επίθετα και τα σχόλιά σου. Προσπάθησε να περιοριστείς στην χρήση των smiles που σε εκφράζουν καλύτερα και τα χρησιμοποιείς κατά κόρον. Και τωρα ζητας & τα ρεστα...:rolleyes: :lol: Υ.Γ.Καπου αυτοαναιρεισαι:τη μια λες Προφανώς επίσης αναφέρομαι στους φανατικούς ισλαμιστές και όχι συνολικά στον μουσουλμανικό πληθυσμό. & την αλλη Ας γίνουμε Ταλιμπάν λοιπόν.. τι απ'τα δυο ισχυει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. February 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2006 Σοβαρότατος είμαι. Η γελοιογραφία απεικονίζει όπως είπα μια πραγματικότητα. Και δεν χρειάζεται να το δείξει η γελοιογραφία, όταν το Κοράνι «διδάσκει» την επιβολή με το σπαθί (ο Μωάμεθ δεν το έγραψε, ή κάνω λάθος; ). Ο Μωάμεθ δεν έγραψε ποτέ τίποτα. Γραφιάδες που τον ακολουθούσαν κατέγραφαν κάποιους από τους λόγους του οι οποίοι και συνέθεσαν 20 χρόνια μετά το θάνατό του αυτό που σήμερα λέμε Κοράνι. Η επιβολή με το σπαθί είναι θέμα ερμηνείας ανάλογα με την φιλολογική σχολή που ανήκει κάποιος... (Και τις οδηγίες του χαλίφη-χορηγού θα μπορούσα να προσθέσω...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aisopos Δημ. February 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2006 Ποια ειναι λοιπον αυτη η πραγματικοτητα?Οτι οι μουσουλμανοι γεννιουνται & πεθαινουν βομβιστες,τρομοκρατες & σφαγεις ?Πολυ στερεοτυπο δεν ακουγεται αυτο?Εχεις γνωρισει ποτε μουσουλμανους για να σχηματισεις προσωπικη αποψη?Τα ιδια λενε & οι αμερικανοι που χαρακτηριζουν μια ολοκληρη φυλη απ'τους μουσατους που κρυβονται στις σπηλιες του Αφγανισταν...:rolleyes: Ιερους πολεμους εχουν κανει & κανουν ολες οι θρησκειες.Ειδες ποτε εσυ καμια γελοιογραφια πχ. για τον χριστιανισμο? Οχι,αλλα μερικοι απαγορεψανε την ταινια,αλλοι βγαλανε ανακοινωσεις,πηγανε στα δικαστηρια την εταιρια παραγωγης,& η συντριπτικη πλειοψηφια γελαγε στην αιθουσα κλπ.Θεωρω περισσοτερο προσβλητικα αυτα για εναν πολιτισμενο λαο παρα τους σκοτωμους & τις πυρπολησεις απο νομαδες & μελη ακραιων ισλαμικων οργανωσεων. Ειρωνια νουμερο ενα... Ειρωνια νουμερο δυο... Και τωρα ζητας & τα ρεστα...:rolleyes: :lol: Υ.Γ.Καπου αυτοαναιρεισαι:τη μια λες Προφανώς επίσης αναφέρομαι στους φανατικούς ισλαμιστές και όχι συνολικά στον μουσουλμανικό πληθυσμό. & την αλλη Ας γίνουμε Ταλιμπάν λοιπόν.. τι απ'τα δυο ισχυει? Φίλε μου συγνώμη, αλλά έχω την εντύπωση ότι δεν καταλαβαινόμαστε. Δεν θέλω να συνεχίσω άλλο αυτή την συζήτηση. Από ένα σημείο και μετά διαπιστώνω έλλειψη επιχειρημάτων και δεν θέλω να μπω σε μια συζήτηση που το μόνο που θα προσφέρει είναι μπόλικα λεκτικά πυροτεχνήματα και άτοπες παρομοιώσεις. Είπα την γνώμη μου, είπες την γνώμη σου, τελείωσε. Δεν θα λύσουμε εδώ το ισλαμικό πρόβλημα. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pankard Δημ. February 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2006 η γνώμη μου είναι οτι σωστά αντιδρούν οι μουσουλμάνοι. θίγονται τα πιστεύω τους απο πολιτισμένο λαό υποτίθεται και κακώς γίνεται αναφορά περι απολίτιστων,αμόρφωτων,κτλ. δε μπορώ να καταλάβω πως πέρασε η πεποίθηση στους περισσότερους οτι θεοκρατικό κράτος = απολίτιστοι και βάρβαροι. γιατί κρίνετε με τα δικά μας δεδομένα??και γιατί πιστεύετε στην τελική οτι αυτά είναι και τα σωστά??ίδιες απόψεις επικρατούν και στους αμόρφωτους όπως αναφέρετε για τον δυτικό κόσμο. είναι διαφορετική φιλοσοφία και τρόπος ζωής.απο την αρχή μέχρι το τέλος. πως να το κάνουμε??καλώς ή κακώς η θρησκεία,η παράδοση,η κουλτούρα τους έχει κανόνες απαράβατους.και στην τελική καλά κάνουν και φανατίζονται,γιατί αλλιώς θα γίνει αυτό που πάει να γίνει (ή έχει γίνει) στην ελλάδα και γενικότερα στην ευρώπη.αναφέρομαι στην παγκοσμιοποίηση για όσους δεν το κατάλαβαν.θα αφομοιωθούν στον βωμό της αμερικανοποίησης των πάντων.και έχει μεγάλη σχέση αυτό με το ξέσπασμα των μουσουλμάνων. προσπαθούν να περάσουν το δικό τους μήνυμα,με σωστό ή λάθος τρόπο.αυτό δεν έχει σημασία.σημασία έχει το γεγονός οτι αντιδρούν για όσα πιστεύουν. και ανέφερε κάποιος παραπάνω οτι τους λυπάται.δυστυχώς δεν είναι για λύπηση αυτοί,αλλά εμείς οι πολιτισμένοι που βαδίζουμε σύμφωνα με τη μόδα και την αμφισβήτηση των πάντων,απλά και μόνο για να είμαστε trendy και να λεγόμαστε πολιτισμένοι. άσχετο άλλα δεν ξέρω σε ποιον πολιτισμό υποτίθεται οτι αναφέρεστε σχετικά με το τι συμβαίνει στην ελλάδα,και γενικά στην ευρώπη τον τελευταίο καιρό.με τα τόσα οικονομικά σκάνδαλα,τους πολέμους,εξόντωση ολόκληρων λαών,ανακρίσεις,βασανισμοί και τα λοιπά γνωστά,την υποτιθέμενη δημοκρατία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris79 Δημ. February 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2006 Περα απο καποιες διαφωνιες μου σχετικα με την παγκοσμιοποιηση,ειναι απ'τις λιγες φορες που συμφωνω με τον πανκαρντ σ'ενα θεμα...:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. February 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2006 Ρε παιδια, τι λεμε τωρα; Εδω μονο ο Αρκας εχει 2-3 τομους με θεους, αγγελους και διαβολους και δεν εγινε ζητημα (ουτε απο τον χριστοδουλο, που καποιοι τον λεγανε 'μουλα').Ο Αρκάς είναι μουσουλμάνος; ;) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OveLix Δημ. February 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2006 Πάνκαρντ, η χειρότερη απο τις ευρωπαϊκές δημοκρατίες είναι 100 φορές καλύτερη απο το Ιράν και τη Σαουδική Αραβία. Κράτος που έχει για νόμο του θρησκευτικό κείμενο δεν είναι πολιτισμένο, ειναι θεοκρατικό. Όποιος σε αυτό δεν διακρίνει πολιτισμική και πολιτική καθυστέρηση να πάει να κοιταχτεί. Παράθεση http://www.projectforum.com/img/maclogo.gifSwitched to Mac Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris79 Δημ. February 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2006 Το θεμα ειναι πως δεν μπορουμε να βαζουμε στο ιδιο καζανι θεοκρατικα καθεστωτα οπως του Ιραν με ανεπτυγμενες μουσουλμανικες χωρες οπως πχ. η Αιγυπτος.Καλοι & κακοι υπαρχουν παντου,ακομα & στις πολιτισμενες (?) δυτικοευρωπαικες χωρες.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OveLix Δημ. February 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2006 Η Αίγυπτος δεν είναι ανεπτυγμένη. Ίσως είναι σε σχέση πχ με το Σουδάν αλλά ανεπτυγμένη μουσουλμανική θα μπορούσε κανείς να πει το Κουβέιτ, τα Εμιράτα κλπ. Αν και δεν ξέρω πόσο "ανεπτυγμένη" μπορεί να χαρακτηριστεί μια χώρα στην οποία είτε δεν γίνονται ποτέ εκλογές είτε (όπως στην Αίγυπτο) ειναι παρωδία. Anyway, το δικαίωμα να διαμαρτύρεσαι όταν προσβάλλουν τη θρησκεία σου είναι ιερό. Το δικαίωμα να καίς, να σκοτώνεις, να σπας και να καταριέσαι δεν τους το έχει δώσει κανένας. Παράθεση http://www.projectforum.com/img/maclogo.gifSwitched to Mac Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris79 Δημ. February 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2006 Anyway, το δικαίωμα να διαμαρτύρεσαι όταν προσβάλλουν τη θρησκεία σου είναι ιερό. Το δικαίωμα να καίς, να σκοτώνεις, να σπας και να καταριέσαι δεν τους το έχει δώσει κανένας. Μ'αυτο συμφωνω.Το θεμα ειναι οτι ορισμενοι...οψιμοι νεοφιλελευθεροκουλτουριαρηδες δεν δικαιολογησαν ουτε την απλη διαμαρτυρια...αποκαλωντας την "σκοταδισμο"...:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aisopos Δημ. February 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2006 Μ'αυτο συμφωνω.Το θεμα ειναι οτι ορισμενοι...οψιμοι νεοφιλελευθεροκουλτουριαρηδες δεν δικαιολογησαν ουτε την απλη διαμαρτυρια...αποκαλωντας την "σκοταδισμο"...:rolleyes: Καλά βρε φίλε, πόσα θες να μας τρελάνεις; Είπε στην ουσία του πράγματος κάτι διαφορετικό ο Οβελίξ από αυτό που υποστήριξα κι εγώ παραπάνω; Ήμαρτον δηλαδή! Διαφωνούμε για να διαφωνούμε και συμφωνούμε για να συμφωνούμε; Και ναι επιμένω και χαρακτήρισέ με και πάλι. Ζουν στο απόλυτο σκοτάδι. Και χαίρομαι πολύ που είμαι νεοφιλελευθεροκουλτουριάρης έστω και όψιμος και δεν δοξάζω τον Αλλάχ για την μιζέρια μου. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OveLix Δημ. February 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2006 Και επειδή κάποιοι επιχειρούν παραλληλισμούς.... Αν αύριο κυκλοφορούσε μια εφημερίδα στο Ισλαμαμπάντ ή την Τεχεράνη και είχε σκίτσα του Ιησού με F-16 και δορυφόρους (η δυτική σταυροφορία και ηθικη διαφθορα δηλαδή), θα έκαιγε κανείς την πρεσβεία του Πακιστάν?? Σε αυτά τα θέματα, δυστυχώς, οι άνθρωποι είναι πολύ πίσω. Όχι διαφορετικοί, πίσω. Αλλά τι λέω! Εδώ στην ελληνική τηλεόραση παίζει διαφήμιση με το χέρι του Θεού (το οποίο βγαίνει από ένα σύννεφο) να δίνει σε μια γκόμενα μια λακ για να φτιάξει το μαλλί της και η βροντερή φωνή Του σπικάρει το προϊόν. Αυτό σημαίνει ότι είτε α) δεν έχουμε ιερό και όσιο, είτε β) Δικός μας είναι ο Θεός ότι θέλουμε τον κάνουμε. Παράθεση http://www.projectforum.com/img/maclogo.gifSwitched to Mac Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris79 Δημ. February 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2006 Αισωπε δεν αναφερομουν σε σενα...μη μυγιαζεσαι αδικα...:mad: :rolleyes: Δε νομιζω εσυ να εννουσες τα ιδια με τον οβελιξ,αλλα τελος παντων...ας σου απαντησει ο ιδιος αν θελει...:X Ουτε εγω δοξαζω τον Αλλαχ...το αντιθετο μαλιστα...αλλα σεβομαι απεριοριστα οσους το κανουν,ακομα κι αυτους που ζουν στη μιζερια τους... Αληθεια,σκεφτηκε κανεις,απο σας που τοσο ευκολα τους κατηγορειτε,σε τι συνθηκες ζουνε οι περισσοτεροι απ'αυτους?Και μη μου πειτε πως φταιει ο φανατισμος τους,γιατι & αλλου ειναι φανατικοι...αλλου ειδους & τρωνε με χρυσα κουταλι (βλεπε ΗΠΑ).Μηπως οι γελοιογραφιες ηταν απλα το προσχημα για να διαμαρτυρηθουν στο δυτικο κοσμο που τους εχει ξεχασει & τους θεωρει υπανθρωπους?Λεω τωρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aisopos Δημ. February 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2006 [Αισωπε δεν αναφερομουν σε σενα...μη μυγιαζεσαι αδικα...:mad: :rolleyes: Ε, καλά τώρα δεν περίμενα άλλη απάντηση. Πρώτα βάζουμε φωτιά και μετά, δεν ξέρω δεν είδα δεν άκουσα. Δε νομιζω εσυ να εννουσες τα ιδια με τον οβελιξ,αλλα τελος παντων...ας σου απαντησει ο ιδιος αν θελει...:X Ακόμα κι αν διαφωνεί ο Οβελίξ με τα λεγόμενά μου, εγώ συμφωνώ σχεδόν σε όλα όσα είπε. Κάνει την διαφορά αυτό; Ουτε εγω δοξαζω τον Αλλαχ...το αντιθετο μαλιστα...αλλα σεβομαι απεριοριστα οσους το κανουν,ακομα κι αυτους που ζουν στη μιζερια τους... Εγώ τους λυπάμαι πάντως. Αληθεια,σκεφτηκε κανεις,απο σας που τοσο ευκολα τους κατηγορειτε,σε τι συνθηκες ζουνε οι περισσοτεροι απ'αυτους?Και μη μου πειτε πως φταιει ο φανατισμος τους,γιατι & αλλου ειναι φανατικοι...αλλου ειδους & τρωνε με χρυσα κουταλι (βλεπε ΗΠΑ).Μηπως οι γελοιογραφιες ηταν απλα το προσχημα για να διαμαρτυρηθουν στο δυτικο κοσμο που τους εχει ξεχασει & τους θεωρει υπανθρωπους?Λεω τωρα... Θα έπρεπε για κάποιον συγκεκριμένο λόγο να τους θυμόμαστε τακτικά; Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris79 Δημ. February 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2006 Οχι,να μην ασχολουμαστε μαζι τους...καλυτερα ειναι να βαυκαλιζομαστε εμεις,οι χορτατοι δυτικοι & να κανουμε κανα σκιτσο για να περασει η ωρα,προσβαλλοντας τον αλλο,που σημειωτεον τον κοροιδευουμε κιολας επειδη ειναι "αξιολυπητος" κλπ...ωραιος πολιτισμος,τι να σου πω!!!:mad: Οσο κι αν επιμενεις,δεν αναφερομουν προσωπικα σε σενα με τους "οψιμους νεοφιλελευθεροκουλτουριαρηδες"...αλλα σε κατι ταγους που βγηκαν αυτες τις μερες & μας εκαναν μαθηματα ελευθεριας κι ανθρωπινων δικαιωματων...ειδικα προς Αμερικη μερια...:rolleyes: :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aisopos Δημ. February 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2006 Οχι,να μην ασχολουμαστε μαζι τους...καλυτερα ειναι να βαυκαλιζομαστε εμεις,οι χορτατοι δυτικοι & να κανουμε κανα σκιτσο για να περασει η ωρα,προσβαλλοντας τον αλλο,που σημειωτεον τον κοροιδευουμε κιολας επειδη ειναι "αξιολυπητος" κλπ...ωραιος πολιτισμος,τι να σου πω!!!:mad: Οσο κι αν επιμενεις,δεν αναφερομουν προσωπικα σε σενα με τους "οψιμους νεοφιλελευθεροκουλτουριαρηδες"...αλλα σε κατι ταγους που βγηκαν αυτες τις μερες & μας εκαναν μαθηματα ελευθεριας κι ανθρωπινων δικαιωματων...ειδικα προς Αμερικη μερια...:rolleyes: :X Aυτά που γίνονται στην Κωνσταντινούπολη από τους Γκρίζους Λύκους, δεν σε προσβάλλουν; Μήπως σαν Έλληνες θα έπρεπε να ασχολούμαστε μ' αυτό κι όχι με 5-10 γελοιογραφίες πολιτικού περιεχομένου; Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. February 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2006 Όπως είπε και ένας φίλος παραπάνω, πως πιστεύετε ότι θα αντιδρούσε η "πολιτισμένη" δύση, σε περίπτωση που οι μουσουλμάνοι κάνανε γελοιογραφία με τον Χρηστό να παρουσιάζεται με extreme ντύσιμο, να κάνει "χόρτο" και να ακούει heavy metal μουσική, έχοντας το δωμάτιο του βαμμένο μαύρο, με νεκροκεφαλές στον τοίχο;;; Κάτι τέτοιoυ στυλ έδειχνε σε ένα επεισόδιο του Southpark που έβλεπα μόλις πριν 2-3 μέρες. Δεν είδα να γκρεμίστηκε κανάς φούρνος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts