Jump to content

Μπορούν να μας ακούσουν με κλειστό το κινητό

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θα μου πείτε έχεις λύσει τα προβλήματά σου και σου έμεινε μόνο αυτό? Απλά με ενδιαφέρει από τεχνικής άποψης. Στα :X αν με ακούνε.

• 2 months later...

???:worry:

Κάτσε ρε φίλε?πώς να σε ακούσουν με κλειστό κινητό?:wacko:

Από που σου ήρθε αυτή η ιδέα?:blink:

Μου θυμίζει το "στου κουφού την πόρτα..." στο αντίθετό του όμως:lol:

Άρθρο 5 παρ.4 εδ.2 του Ν.2251/94:

"Σε περίπτωση αντικατάστασης του προιόντος ή ανταλλακτικού του , η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια για το νέο προιόν ή το ανταλλακτικό ."

:up:

Mάλλον θα έπρεπε στο τίτλο του θέματός σου να βάλεις και ένα ερωτηματικό στο τέλος...;)

Πάντως αν μπορούν να μας ακούνε με κλειστό κινητό (=να μπορούν με σήμα να ανοίξουν το κινητό + να ενεργοποιήσουν τη sim :lol:), τότε τους βγάζω το καπέλο και χαλάλι τους αν με ακούνε! Αν έχουν προοδεύσει τόσο πολύ τότε ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ!!! :D:cool:

http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg

Γιατί εγώ το λέω ή από το μυαλό μου το κατέβασα? Εκείνες τις μέρες ακουγόταν παντού!

Άκουγόταν εκείνες τις μέρες??

Ναί ε?

Εγώ πάντως δεν είχα ακούσει τπτ:worry:

Ελπίζω ούτε και οι άλλοι εμένα:lol: :lol:

"Σε περίπτωση αντικατάστασης του προιόντος ή ανταλλακτικού του , η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια για το νέο προιόν ή το ανταλλακτικό ."

Mάλλον θα έπρεπε στο τίτλο του θέματός σου να βάλεις και ένα ερωτηματικό στο τέλος...;)

Πάντως αν μπορούν να μας ακούνε με κλειστό κινητό (=να μπορούν με σήμα να ανοίξουν το κινητό + να ενεργοποιήσουν τη sim :lol:), τότε τους βγάζω το καπέλο και χαλάλι τους αν με ακούνε! Αν έχουν προοδεύσει τόσο πολύ τότε ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ!!! :D:cool:

Ontws einai-akougetai polu trelo...an pali kapoios anusixei, mporei na aferei tin mpataria!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat,

Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'?

Κάπου διάβασα ότι όταν το κινητό είναι κλειστό με την μπαταρία και την κάρτα sim μέσα, εκπέμπει πάλι. Ίσως δεν μπορούν να ακούσουν αλλά πιθανότατα βλέπουν το σήμα του.Άρα μπορούν να το εντοπίσουν, να στρέψουν τον δορυφόρο από πάνω του και στην συνέχεια όχι μόνο να σε ακούσουν, αλλά και να σε δούν.( x files :p ).
iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB

Εμενα προσωπικα δε με πολυαπασχολει, μιας και το κλεινω μονο το βραδυ.

Αντε το πολυ πολυ να ακουνε κανενα ροχαλητο :p :p

Κατα τη γνωμη μου ο μονος τροπος για να γλυτωσεις απο πιθανες παρανομες ακροασεις ειναι να μην εχεις κινητο... :O

Στην τελικη αν καποιος θελει ντε και καλα να σε παρακολουθησει, υπαρχουν και οι δορυφοροι

Εμενα προσωπικα δε με πολυαπασχολει, μιας και το κλεινω μονο το βραδυ.

Αντε το πολυ πολυ να ακουνε κανενα ροχαλητο :p :p

Μα αν σε ακούνε με κλειστό κινητό , φαντάσου τι γίνεται όταν αυτό είναι ανοιχτό!!:cry:

Κατά τα λοιπά, θα με βρείς σύμφωνο

Ενα ενδιαφερον αρθρο για το ζητημα αυτο ειναι παρακατω http://www.freegr.gr/freenuke/modules.php?name=News&file=article&sid=147 που πιστευω να βοηθησει πολυ..

Yπερβολές...:shifty:

Ναί ε?

Για ρώτα και τον Καραμαλή?:lol: :lol: :p

Αμα θελησουν να σε παρακολουθησουν σιγουρα θα μπορουν και με κλειστο κινητο....Πως πχ λειτουργει και το ξυπνητηρι οταν το κινητο ειναι κλειστο????Καπως θα πρεπει να τρεχει καποια ρουτινα για να μετραει το χρονο τοτε και μολις ειναι ΟΚ χτυπαει!! Ε γιατι να μην εκπεμπει και σημα με τον ιδιο τροπο οταν ειναι κλειστο???:X
:tease:

Αμα θελησουν να σε παρακολουθησουν σιγουρα θα μπορουν και με κλειστο κινητο....Πως πχ λειτουργει και το ξυπνητηρι οταν το κινητο ειναι κλειστο????Καπως θα πρεπει να τρεχει καποια ρουτινα για να μετραει το χρονο τοτε και μολις ειναι ΟΚ χτυπαει!! Ε γιατι να μην εκπεμπει και σημα με τον ιδιο τροπο οταν ειναι κλειστο???:X

Ε και αν είναι κλειστό να κάνει όσα και ανοιχτό , τότε γιατί να κλείνει?

Δεν νομιίζω να εκπέμπει κλειστό , διαφορετικά, αν το άφηνες 2-3 μέρες κλειστό θα έμενε από μπαταρία.;)

Ε και αν είναι κλειστό να κάνει όσα και ανοιχτό , τότε γιατί να κλείνει?

Δεν νομιίζω να εκπέμπει κλειστό , διαφορετικά, αν το άφηνες 2-3 μέρες κλειστό θα έμενε από μπαταρία.;)

Θα μπορουσε απλα να ειναι ανοιχτο ενα ξεχωριστο ειδικο καναλι σηματοδοσιας η να επικοινωνει καθε 10λεπτα πχ κλπ......Υποθεσεις κανουμε εξαλλου αλλα οχι οτι δε μπορει να γινει

Για να φτασουν στο σημειο να σε παρακολουθουν με κλειστο το κινητο του πρεπει να υπαρχει καποιος λογος - VIP, ΜΑΦΙΑ, ΜΩΣΑΝΤ ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΛΠ...:ninja: :ninja:

Οποτε προς το παρον δεν εχω φοβο:D :D :D

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

Για να φτασουν στο σημειο να σε παρακολουθουν με κλειστο το κινητο του πρεπει να υπαρχει καποιος λογος - VIP, ΜΑΦΙΑ, ΜΩΣΑΝΤ ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΛΠ...:ninja: :ninja:

Οποτε προς το παρον δεν εχω φοβο:D :D :D

Εσύ όχι , αλλά αυτό που είπες για Μωσάντ , με θορύβησε λιγάκι:cry: :p :p :lol:

Εσύ όχι , αλλά αυτό που είπες για Μωσάντ , με θορύβησε λιγάκι:cry: :p :p :lol:

Nα σε προσεχουμε δηλαδη THEjB????:D :D :cry:

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

Nα σε προσεχουμε δηλαδη THEjB????:D :D :cry:

Ώχ!!!

την πάτησα!!:p

και εγώ που ήθελα να περνάω απαρατήρητος:lol: :ninja:

• 2 weeks later...
apithano to vriskw texnika na ginei afto(oxi oti exw kai tis terasties texnikes gnwseis!) apo ti stigmi pou tha kliseis to kinito i mpataria apenergopiite!den ginete na dinei kai sima sto diktio!an edeine sima sto diktio oloi tha anoigame ta kinita mas kai tha eixame ligoteri mpataria!:X

apithano to vriskw texnika na ginei afto(oxi oti exw kai tis terasties texnikes gnwseis!) apo ti stigmi pou tha kliseis to kinito i mpataria apenergopiite!den ginete na dinei kai sima sto diktio!an edeine sima sto diktio oloi tha anoigame ta kinita mas kai tha eixame ligoteri mpataria!:X

Ναι!!!

Αυτό είπα και εγώ πιο πάνω!!!:)

Και εγώ απίθανο το θεωρώ

Ξαναλεω εγω τωρα....Το ξυπνητηρι πως δουλευει με κλειστο το κινητο??? Προφανως τρεχει καποια ρουτινα ακομα και με κλειστο εστω και για το ξυπνητηρι!!! Και παμε τωρα και στο δικτυο.....Δε θα μπορουσε να δινει σημα σε κυψελη καθε 30 λεπτα πχ??? Ενα παραδειγμα τυχαιο δινω....Εστω καθε ωρα...Ποσο θα επεφτε η μπαταρια??? Αν αυτο γινοταν μια φορα τη μερα πχ και ΚΑΠΟΙΟΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΟΝΤΩΣ θα μπορουσε με παραμετρο στο λογισμικο της κυψελης να επιστρεψει στο κινητο σηματοδοσια που να το κανει να επικοινωνησει πολυ πιο συχνα ωστε να εντοπιστει η θεση του!!! Αλλα ξαναλεω μονο αν ηθελε να σε παρακολουθησει εσενα, αλλιως το κινητο θα συνεχιζε 1 φορα μονο τη μερα να δινει τη θεση του...:X