bearha Δημοσιεύτηκε February 6, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 6, 2006 καλησπερα εχω σβησει το norton απο τον υπολογιστη μου αλλα μου εχει αφησει ενα key μεσα στο registry το οποιο οταν παω να το σβησω μου λεει protected κτλ με αποτελεσμα να μη με αφηνει να κανω εγκατασταση κανενα norton.ξερει να με βοηθησει κανεις?εκτος απο απο το να κανω format. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. February 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2006 Δεξί κλικ στο key, Permissions, τα βάζεις όλα στο Allow και το σβήνεις μετά. Αν και καλά θα έκανες να πετούσες το Norton και να έβαζες κανένα NOD32 ή κάποιο άλλιο καλύτερο Antivirus. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. February 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2006 εγώ ρε παιδιά κάθε φορά που ανοίγω τον υπολογιστή μου εμφανίζεται ένα παράθυρο για εγκατάσταση λογισμικού hp και ζητάει cd.τι να κάνω για να μην το βγάζει αυτό? δεν το έχω το cd να σας ενημερώσω... Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts