katsifis Δημ. April 22, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2007 Osullivan Ding 8-1 Εγώ παίζω καθημερινά snooker... Πολύ δύσκολο άθλημα αλλά σιγά σιγά μαθαίνω.. :p http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/2/2e/Paul-hunter-wembley.jpg :( Παιζεις καθημερινα σνουκερ..???Μπραβο.........συμφωνω ιτι ειανι δυσκολο...αλλα σιγα σιγα μαθαινεις...?δυσκολα....ποσες κοκκινες με χρομα εχεισ βαλει...?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. April 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2007 Ενώ ξέρω καλά τους κανόνες του snooker και σαν παιχνίδι μου αρέσει πολύ να το παρακολουθώ, δεν έχω παίξει ποτέ ούτε καν μπιλιάρδο... :worry: :wacko: Εκτός από το PC βέβαια... :p Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gogias Δημ. April 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2007 Παιζεις καθημερινα σνουκερ..???Μπραβο.........συμφωνω ιτι ειανι δυσκολο...αλλα σιγα σιγα μαθαινεις...?δυσκολα....ποσες κοκκινες με χρομα εχεισ βαλει...?? Σε frame έχω βάλει 6 κόκκινες και 5 χρώματα σύνολο 38πόντους.. Στο lineup(είναι εύκολη άσκηση,πιστεύω θα το ξέρεις) έχω κάνει 95 break.. Εσύ παίζεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tmarkatos70 Δημ. April 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2017 ΤΟ SNOOKER ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΚΕΨΗΣ ΑΥΤΟΕΛΕΓΧΟΥ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑΣ. ΕΙΜΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ FUN ΤΟΥ RONNIE OSULLIVAN ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΞΩ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. April 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2017 Ποστ στις 23/4/2007 και επόμενο στις 23/4/2017. Ακριβώς 10 χρόνια μετά !!! :lol: Ωραίο το σνούκερ, πριν πολλά χρόνια ασχολήθηκα λίγο, αλλά το παράτησα. Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. April 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2017 Σνουκερ στην Ελλαδα???Σαν ανεκδοτο μου ακουγεται.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts