Jump to content

Sony Ericsson M600i

GiannisKr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μια βοήθηα ρε παιδια το εχώ και εγω αλλά δεν εχω τα θέματα BLACK και White δεν μπορώ να τα κατεβάσω απο τη sonyericsson.

πάνε στη σελίδα που δίνει πιο πάνω ο mp3power και κατέβασε πολύ καλύτερα θεματάκια...αν και προς το παρόν είναι λίγα

zzzz & cddaraa καλώς σας βρήκα και ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια:)

όσο για την οθόνη που ρωτάνε μερικοί,χτες την σύγκρινα με ενα panasonic VS3 και του Μ600 έχει πολύ πιο ζωηρά χρώματα και μεγαλύτερη σε διαστάσεις (320*240 και οι 2).Βέβαια στην φωτεινότητα υπερείχε λίγο αλλά όχι σε τραγικά επίπεδα.

Στο φως του ήλιου θα χρειαστεί να σουφρώσεις λίγο τα μάτια σου :p αλλά δεν θα δυσκολέψει ιδιαίτερα;)

Το βράδυ και σε υπο σκια περιοχές είναι πραγματική απόλαυση:cool:

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Το μενου της συσκευης εινα ιεπριπου οπως το 990η εχει δαιφορες και επισης πειτε μας που θα βρουμε σελιδες με συγκεντρωμενο ολο το υλογικο για εφαρμογες και παιχνιδια?

Το μενου της συσκευης εινα ιεπριπου οπως το 990η εχει δαιφορες και επισης πειτε μας που θα βρουμε σελιδες με συγκεντρωμενο ολο το υλογικο για εφαρμογες και παιχνιδια?

προς το παρόν εγώ έχω κατεβασει από εδώ μερικά apps ;)

για το μενού δεν ξέρω καθώς δεν έχω δει το p990

υποθέτω ότι είναι ίδιο με αυτό του p990 όταν είναι ανοιχτό το πορτάκι

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

Στο thread του P990 ο χρήστης Bibon(κάτοχος του Ρ990) αναφέρει πως η οθόνη του Μ600 είναι ισάξια με αυτή του Ρ990...

Και σε άμεση σύγκριση το Μ600 είναι και πιο φωτεινό

Ετσι ακριβως ειναι.

Επελεξαν να εχουν μικροτερη φωτεινοτητα(ακομα και στη μεγιστη δυνατη ρυθμιση) για τον απλουστατο λογο οτι το Ρ990 ειναι φορτωμενο με ενεργοβορες λειτουργιες( wifi κατα κυριο λογο, αλλα και καμερα, ραδιοφωνο κ.λ.π).

Εγω παιδια οπως ειχα αναφερει και παλιοτερα στο thread, θεωρω την οθονη του Μ600 απο τις καλυτερες οθονες αφης που εχω δει, ανεξαρτητως πλατφορμας( φυσικα αναφερομαι σε θεματα αποδοσης χρωματων και φωτεινοτητας και οχι στην αναλυση αυτης).

Θηκούλα βρήκε κανένας;;;:confused:

επίσης άρχισα να ψάχνομαι για Μ2 512 (40€ στο multirama)

και κάποιο καλό bt handsfree -καλή ποιότητα,αυτονομία...δεν με πολυενδιαφέρει η εμφάνιση καθώς το θέλω για μέσα στο αμάξι για σε μερικές δουλείες στην ύπαιθρο

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro

Θηκούλα βρήκε κανένας;;;:confused:

επίσης άρχισα να ψάχνομαι για Μ2 512 (40€ στο multirama)

και κάποιο καλό bt handsfree -καλή ποιότητα,αυτονομία...δεν με πολυενδιαφέρει η εμφάνιση καθώς το θέλω για μέσα στο αμάξι για σε μερικές δουλείες στην ύπαιθρο

θηκη ταιριαζει απολυτα η κλασικη επισημη της SE (η μαυρη που ειναι σαν βαλιτσακι και καθεται στην ζωνη, νομιζω λεγεται IC...25 και κοστιζει περιπου 12 ευρω απο Γερμανο)

Μ2 512 (40 ευρω πηρα επισης απο Γερμανο)

Για stereo bluetooth headset δείτε αυτο->

http://www.se-uiq.com/access-m600-eng.htm

Εγώ πάντως θα το αγοράσω ασυζητητί όταν έρθει Ελλάδα.:)

It's Christmas time.

Ubuntu has been broken ;)

Be aware of the consequence.

καλό φένεται αλλά εγώ θέλω ένα απλό bt .Μουσική στο κινητό δεν ακούω έτσι κ αλλιώς;).μέχρι 60€ αλλά δεν βιάζομαι κιόλας

zzzzz αυτή είναι η θήκη;;σαν μεγάλη μου φένεται:confused:

http://www.se-uiq.com/housseP990-en.jpg

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro

έχω ένα προβληματάκι-bug:(

πάω:πίνακας ελέγχου->Συσκευή->Ηχοι κ ειδοποιήσεις->Ηχοι κλήσης και πάω να διαλέξω άλλον αλλά όταν ανοίγει ο file manager και πάω να ανοίξω κάποιον άλλον φάκελο εκτός από τον c/μουσική/ήχοι μου βγάζει σφάλμα ότι δεν βρέθηκε:wacko:

και αναγκαστικά αν θέλω κάποιον άλλον ήχο κλήσης πρέπει να τον μεταφέρω μέσα σε αυτόν τον φάκελο

(το ίδιο γίνεται και με τα τον ήχο στα sms)

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro

Θα προσπαθησω να δω το κινητο σημερα απο ενα καταστημα γνωστης αλυσιδας και ελπιζω οτι θα με καθηλωσει. Παντως επειδη μου αρσει και το 990 καλο θα ηταν αν αναφερουμε συγκριτικα που υστερει το ενα και το αλλο. Μπορει να εχει αναφερθει σποραδικα στο τοπικ αλλα μια συγκριση με βαση τα οσα εχουν δημοσιευτει αξιζει. Παντως νομζιω οτι αν ειχε οθονη 16 εκ. χρωματων θα ηταν καλυτερα.

τελικά οι επαφές δεν περάστικαν και τόσο ωραία από το p900:wacko::(

είναι σαν να χα΄θηκαν μερικά kb στο δρόμο:blink:

οι φώτο είναι χάλι μαύρο και σε μερικές επαφές λοίπουν κάποια τηλέφωνα...όχι συγκεκριμένα.

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro

Θα προσπαθησω να δω το κινητο σημερα απο ενα καταστημα γνωστης αλυσιδας και ελπιζω οτι θα με καθηλωσει. Παντως επειδη μου αρσει και το 990 καλο θα ηταν αν αναφερουμε συγκριτικα που υστερει το ενα και το αλλο. Μπορει να εχει αναφερθει σποραδικα στο τοπικ αλλα μια συγκριση με βαση τα οσα εχουν δημοσιευτει αξιζει. Παντως νομζιω οτι αν ειχε οθονη 16 εκ. χρωματων θα ηταν καλυτερα.

καταρχήν στην αρχή το μενού δεν θα σε καθηλώσει κατευθείαν αλλά μέρα με την μέρα.

Για την οθόνη πίστεψε με...είναι απλώς τέλεια:D:happy:.δεν τις χρειάζεται ούτε ένα χρωματάκι παραπάνω;)

p900+

wifi

radio

camera (και τις 2)

M600+

μέγεθος

τιμή

επίσης διαφέρουν και στις κάρτες μνήμης

το p990 δέχεται τις κλασικές ms pro duo ενώ το Μ600 τις καινούργιες ms micro M2

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro

ανακαλυψα το εξης

απο την οθονη αναμονης επιλεξτε μια συντομευση (τα κατω εικονιδια) και πατηστε διαδοχικα

replace-setting-Device Information και μετα save !

αυτο που δειχνει ειναι η RAM και η ROM σε megabyte

οποιος γνωριζει κατι παραπανω ας μας πει

υπ'οψιν αυτη την επιλογη δεν την συναντας πουθενα αλλου στο μενου (!)

AXXXXX αδίαβαστος.....

Κυκλοφορεί εδώ και πολύ καιρό στην Ελλάδα είχα κάνει παλιότερα και Post για διαθεσιμότητα απο το Site του πλαισίου

Να πώ επισης πως το αγόρασα εδώ και 1 εβδομάδα από τον Γερμανό πάνω στην Τσημισκή 115ε

Ooooooooooooh Campione!The One and Only

We're Liverpooooooooooooool

They say our days are numbered, we're not famous anymore

But scousers rule the country like we've always done before

AXXXXX αδίαβαστος.....

Κυκλοφορεί εδώ και πολύ καιρό στην Ελλάδα είχα κάνει παλιότερα και Post για διαθεσιμότητα απο το Site του πλαισίου

Να πώ επισης πως το αγόρασα εδώ και 1 εβδομάδα από τον Γερμανό πάνω στην Τσημισκή 115ε

115ευρώ!!:blink: Παναγιά μου!Πρέπει να αρχίσω να μαζεύω χρήματα από τώρα!.Γενικά με σειρά προτεραιότητας ποιο από τα παρακάτω νομίζετε ότι πρέπει να αγοράσουμε πρώτα;

1. Μνήμη 1gb

2. Δερμάτινη Θήκη

3. Stereo bluetooth headset

PS. cddaraa δεν μας είπες καλό το stereo bluetooth headset;Είσαι ικανοποιημένος;Βγάζει καλό ήχο;

It's Christmas time.

115ευρώ!!:blink: Παναγιά μου!Πρέπει να αρχίσω να μαζεύω χρήματα από τώρα!.Γενικά με σειρά προτεραιότητας ποιο από τα παρακάτω νομίζετε ότι πρέπει να αγοράσουμε πρώτα;

1. Μνήμη 1gb

2. Δερμάτινη Θήκη

PS. cddaraa δεν μας είπες καλό το stereo bluetooth headset;Είσαι ικανοποιημένος;Βγάζει καλό ήχο;

νομίζω θήκη είναι πρώτη για εμένα...αλλά δεν βρήκα ακόμη κάτι καλό...κάτι σε Bodyglove έψαχνα...βασικά δεν με χαλάει και ένας screen protector η ζελατίνα απο την μαμά πόσο να αντέξει ακόμη???

Σαν bluetooth handsfree είναι άριστο αν και στην αρχή θα σας παραξενέψει λόγω των 2 ακουστικών...

κρυστάλινη ποιότητα ήχου(μουσική)καλύτερη απο τα μαμά (ενσύρματα) ακουστικά

τωρα απο αυτονομία δεν ξέρω... ακόμη δεν ξεφόρτισε(δεν το φόρτισα ακόμη πρώτη φορά γιατί είχε μπαταρία απο το εργοστάσιο)

ακούω μόνο 15 λεπτά μουσική την ημέρα μιας και κανείς στην Θες που έψαξα δεν είχε 1gb κάρτα

ακούω μουσική απο την 64αρα

Εμφανίζει στην οθόνη όνομα καλούντος,όνομα τραγουδιού

Ooooooooooooh Campione!The One and Only

We're Liverpooooooooooooool

They say our days are numbered, we're not famous anymore

But scousers rule the country like we've always done before

1. Μνήμη 1gb

2. Δερμάτινη Θήκη

φυσικά πρώτα πάει η θήκη.είναι κάτι το εντελώς απαραίτητο και το πιο φτηνό!

μετά αναλόγως τις ανάγκες σου.

εγώ μάλλον πρώτα μια 512 και μετά το hansfree

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro

ΧΑΧΑΧΑ δείτε την λογομαχία που γίνεται για το M600 εδώ-> http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=152602

O The Crow είμαι εγώ φυσικά.:)

It's Christmas time.

έστειλα τις ρυθμίσεις των mms και όλα καλά.κατέβασα από το try n buy ενα προγραμματακι αλλα απο τον browser δεν μπορω να δω σελίδα.

μου βγάζει μήνυμα "service is not part of the active profile":confused:

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro

• The title was changed to Sony Ericsson M600i