Jos3ph Δημ. July 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2006 δεν είναι roms , είναι dos games , για dos games ψάξε σε abadoneware sites ... Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/sazwsmc2u6io8pdczlh2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheCrow Δημ. July 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2006 δεν είναι roms , είναι dos games , για dos games ψάξε σε abadoneware sites ... Εγώ ζητάω scumm games για να τρέχουν με τον ScumVM emulator που εγκατέστησα στο M600.Παρεπιπτόντως ξέρει κανείς που πρέπει να βάλω τα roms στο κινητό;Όπου και να τα βάλω(memory card ή phone memory) ο ScummVM emulator δεν τα βρίσκει!:worry: Παράθεση It's Christmas time. Ubuntu has been broken ;) Be aware of the consequence. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jos3ph Δημ. July 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2006 TheCrow , εαν είναι το γνωστό Scumm που χρησιμοποιώ και εγώ για PC , δεν χρειάζεσαι roms αλλά DOS games ... βέβαια δεν το έχω εξερευνήσει , αλλά ξέρω αυτό, το Scumm κάνει εξωμίωση DOS .... Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/sazwsmc2u6io8pdczlh2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheCrow Δημ. July 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2006 TheCrow , εαν είναι το γνωστό Scumm που χρησιμοποιώ και εγώ για PC , δεν χρειάζεσαι roms αλλά DOS games ... βέβαια δεν το έχω εξερευνήσει , αλλά ξέρω αυτό, το Scumm κάνει εξωμίωση DOS .... Το θέμα είναι ότι ούτε τα dos games βρίσκει.Είτε τα βάλω στη memory card είτε στη phone memory.Δεν έχω ιδέα που πρέπει να τα βάλω για να τα δει το ScummVM κατά το scanarisma που κάνει. Παράθεση It's Christmas time. Ubuntu has been broken ;) Be aware of the consequence. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jos3ph Δημ. July 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2006 το readme το διάβασες; πιστευω ότι οδηγίες υπάρχουν , ειδικά στο επίσημο site, τόσοι υπάρχουν πριν απο σένα που τα κατάφεραν , δεν είναι ειρωνικό , απλά και εγώ πολλές φορές δεν έδινα σημασία στο readme.txt και όμως εκεί ήταν όλες οι λύσεις ... Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/sazwsmc2u6io8pdczlh2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheCrow Δημ. July 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2006 το readme το διάβασες; πιστευω ότι οδηγίες υπάρχουν , ειδικά στο επίσημο site, τόσοι υπάρχουν πριν απο σένα που τα κατάφεραν , δεν είναι ειρωνικό , απλά και εγώ πολλές φορές δεν έδινα σημασία στο readme.txt και όμως εκεί ήταν όλες οι λύσεις ... Τα κατάφερα τελικά.Απλά έπρεπε να εγκαταστήσω το ScummVM στη μνήμη του τηλεφώνου και όχι στη memory card.Όλα οκ τώρα!Έτρεξα το πρώτο rom!:yahoo: Παράθεση It's Christmas time. Ubuntu has been broken ;) Be aware of the consequence. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. July 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2006 παίρνω προχτες να ρωτήσω για την επιδότηση και μου λέει η κοπέλα έχουν μείνει μόνο λίγες non-live συσκευες:D παίρνω σήμερα να το παραγγείλω και μου λέει ένας μ@λ... ότι έχουν τελειώσει:mad: βέβαια το κακό ήταν ότι δεν ήξερε την τύφλα του καθώς μου έλεγε δεν ξέρω αν θα φέρουμε...πότε θα φέρουμε...αν θα είναι Live...κτλ τι σπάσιμο νεύρων είναι ρε γμτ όταν επιτέλους έχεις μαζέψει τα λεφτά και ΔΕΝ μπορείς να αγοράσεις αυτό που θες...:( Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliMiNaToR Δημ. July 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2006 paidia mesa sto paketo exei memory stick ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zzzzz Δημ. July 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2006 ναι εχει 64ΜΒ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seralex Δημ. July 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2006 Το ακουστικό του Μ600 είναι δυνατό όπως του Ρ910 όσο αναφορά την αναπαραγωγή ΜΡ3;Επίσης έχω ψάξει να βρω σε κάποιο site τι ακριβώς έχει το κουτί μέσα και δεν βρίσκω(θήκη και handsfree όπως το Ρ910;).Ξέρει κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheCrow Δημ. July 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2006 Το ακουστικό του Μ600 είναι δυνατό όπως του Ρ910 όσο αναφορά την αναπαραγωγή ΜΡ3;Επίσης έχω ψάξει να βρω σε κάποιο site τι ακριβώς έχει το κουτί μέσα και δεν βρίσκω(θήκη και handsfree όπως το Ρ910;).Ξέρει κανείς; Δεν είχα ποτέ μου κινητό από σειρά Pxxx αλλά το ακουστικό του Μ600 είναι αρκετά δυνατό.Το κουτί μέσα δεν έχει θήκη αλλά handsfree έχει.;) Παράθεση It's Christmas time. Ubuntu has been broken ;) Be aware of the consequence. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seralex Δημ. July 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2006 Πήγα να παραγγείλω το Μ600i από μαγαζί Vodafone και μου είπαν ότι υπάρχει μόνο σε μαύρο χρώμα.Εγώ όμως το έχω δει σε site και σε λευκό.Το έχει πάρει κανείς σε λευκό και αν ναι από πού;Από αυτούς που το έχουν πάρει μπορεί να μου πει κανείς αν η μουσική ακούγεται μέσω του handsfree,αν έχει υποδοχή για στερεοφωνικό ακουστικό όπως το Ρ910 ή αν ακούγεται μόνο σε ανοιχτή ακρόαση;Thanks... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. August 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2006 Το πήρα!!!!:D:happy: τρέχω να κάνω μια αναβάθμιση και επανέρχομαι... Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. August 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2006 Με γειες! Περιμένουμε εντυπώσεις! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. August 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2006 ευχαριστώ bill:) καταρχήν 2 πρώτα λόγια το uiq3 ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ και με τα θέματα υπάρχει απίστευτη παραμετροποίηση;) η οθόνη κανένα απολύτως πρόβλημα το πληκτρολόγιο είναι ακόμη αρχή για να κρίνω...αν και το multitap για να βρεις τα ελληνικά είναι πολύ χρονοβόρο:mad: το jog dial δυστυχώς δεν με εντυπωσίασε.από τον άριστο χειρισμό στο p900 εδώ πιστεύω ότι έπεσε επίπεδο η SE:( μικρό κ πολύ όμορφο για smartphone βέβαια οι αναβαθμίσεις έχουν ακόμη καιρό μπροστά τους...... (αύριο θα το ξανακάνω γιατί πολλοί λένε ότι με την δεύτερη στρώνει καλύτερα) τα τηλέφωνα τα πέρασα με μια κίνηση από το P900 μαζί με τα τσιπράγκαλά τους(φώτο,ήχους...):cool: edit έβγαλα το MS micro... και έψαχνα και το υπόλοιπο!!!! Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mp3power Δημ. August 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2006 loipon...:wacko: Gia osous theloun themes gia to kinito tha vroun edw --->http://gallery.mobile9.com/ kai edw se liges meres http://www.rantevoudaki.com :ninja: pantws to kinito to exw 2 ebdomades kai einai apsogo ;) gia osous theloun na to agorasoun mporoun na koitaksoun kai edw sto e-shop.gr ayta :) ksexasa kai auto :( gia theme creator mporeitai na katevasete to theme creator apo to development tis ericsson.. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. August 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2006 loipon...:wacko: Gia osous theloun themes gia to kinito tha vroun edw --->http://gallery.mobile9.com/ ειδικά αυτό εδώ είναι άψογο!! Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nmk1988 Δημ. August 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2006 παιδια μηπως μπορει καποιος να μου τις βασικες διαφορες του M600 απο το w950i ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliMiNaToR Δημ. August 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2006 4gb flash mnimi , design kai i timi tou w950 tha einai megaluteri apo auti tou m600 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. August 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2006 4gb flash mnimi , design kai i timi tou w950 tha einai megaluteri apo auti tou m600 επίσης το w950 δεν δέχεται κάρτες μνήμης αλλά έχει και ραδιόφωνο Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cddaraa Δημ. August 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2006 4gb flash mnimi , design kai i timi tou w950 tha einai megaluteri apo auti tou m600 και τα πλήκτρα αφής του W950...;-) Παράθεση Ooooooooooooh Campione!The One and Only We're Liverpooooooooooooool They say our days are numbered, we're not famous anymore But scousers rule the country like we've always done before Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
21century Δημ. August 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2006 Το ειδα σε μεγαλο καταστημα και η οθονη του ειναι πολυ καλη αλλα δεν ξερω αν συγκρινεται με αυτη του 990. Πειτε μας περισσοτερες πληροφοριες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cddaraa Δημ. August 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2006 Το ειδα σε μεγαλο καταστημα και η οθονη του ειναι πολυ καλη αλλα δεν ξερω αν συγκρινεται με αυτη του 990. Πειτε μας περισσοτερες πληροφοριες. Στο thread του P990 ο χρήστης Bibon(κάτοχος του Ρ990) αναφέρει πως η οθόνη του Μ600 είναι ισάξια με αυτή του Ρ990... Και σε άμεση σύγκριση το Μ600 είναι και πιο φωτεινό EDIT @papathvas τώρα το πρόσεξα: Καλώς μας ήρθες Παράθεση Ooooooooooooh Campione!The One and Only We're Liverpooooooooooooool They say our days are numbered, we're not famous anymore But scousers rule the country like we've always done before Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zzzzz Δημ. August 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2006 papathvas συγχαρητηρια για την επιλογη σου ! τιμη μας να σε εχουμε και σε αυτο το thead Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeorge Δημ. August 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2006 Μια βοήθηα ρε παιδια το εχώ και εγω αλλά δεν εχω τα θέματα BLACK και White δεν μπορώ να τα κατεβάσω απο τη sonyericsson. Παράθεση Γιώργος...:ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts