Jump to content

Sony Ericsson M600i

GiannisKr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

δεν είναι roms , είναι dos games , για dos games ψάξε σε abadoneware sites ...

Εγώ ζητάω scumm games για να τρέχουν με τον ScumVM emulator που εγκατέστησα στο M600.Παρεπιπτόντως ξέρει κανείς που πρέπει να βάλω τα roms στο κινητό;Όπου και να τα βάλω(memory card ή phone memory) ο ScummVM emulator δεν τα βρίσκει!:worry:

It's Christmas time.

Ubuntu has been broken ;)

Be aware of the consequence.

TheCrow , εαν είναι το γνωστό Scumm που χρησιμοποιώ και εγώ για PC , δεν χρειάζεσαι roms αλλά DOS games ... βέβαια δεν το έχω εξερευνήσει , αλλά ξέρω αυτό, το Scumm κάνει εξωμίωση DOS ....
http://www.imageshack.gr/files/sazwsmc2u6io8pdczlh2.gif

TheCrow , εαν είναι το γνωστό Scumm που χρησιμοποιώ και εγώ για PC , δεν χρειάζεσαι roms αλλά DOS games ... βέβαια δεν το έχω εξερευνήσει , αλλά ξέρω αυτό, το Scumm κάνει εξωμίωση DOS ....

Το θέμα είναι ότι ούτε τα dos games βρίσκει.Είτε τα βάλω στη memory card είτε στη phone memory.Δεν έχω ιδέα που πρέπει να τα βάλω για να τα δει το ScummVM κατά το scanarisma που κάνει.

It's Christmas time.

το readme το διάβασες; πιστευω ότι οδηγίες υπάρχουν , ειδικά στο επίσημο site, τόσοι υπάρχουν πριν απο σένα που τα κατάφεραν , δεν είναι ειρωνικό , απλά και εγώ πολλές φορές δεν έδινα σημασία στο readme.txt και όμως εκεί ήταν όλες οι λύσεις ...
http://www.imageshack.gr/files/sazwsmc2u6io8pdczlh2.gif

το readme το διάβασες; πιστευω ότι οδηγίες υπάρχουν , ειδικά στο επίσημο site, τόσοι υπάρχουν πριν απο σένα που τα κατάφεραν , δεν είναι ειρωνικό , απλά και εγώ πολλές φορές δεν έδινα σημασία στο readme.txt και όμως εκεί ήταν όλες οι λύσεις ...

Τα κατάφερα τελικά.Απλά έπρεπε να εγκαταστήσω το ScummVM στη μνήμη του τηλεφώνου και όχι στη memory card.Όλα οκ τώρα!Έτρεξα το πρώτο rom!:yahoo:

It's Christmas time.

παίρνω προχτες να ρωτήσω για την επιδότηση και μου λέει η κοπέλα έχουν μείνει μόνο λίγες non-live συσκευες:D

παίρνω σήμερα να το παραγγείλω και μου λέει ένας μ@λ... ότι έχουν τελειώσει:mad:

βέβαια το κακό ήταν ότι δεν ήξερε την τύφλα του καθώς μου έλεγε δεν ξέρω αν θα φέρουμε...πότε θα φέρουμε...αν θα είναι Live...κτλ

τι σπάσιμο νεύρων είναι ρε γμτ όταν επιτέλους έχεις μαζέψει τα λεφτά και ΔΕΝ μπορείς να αγοράσεις αυτό που θες...:(

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro

Το ακουστικό του Μ600 είναι δυνατό όπως του Ρ910 όσο αναφορά την αναπαραγωγή ΜΡ3;Επίσης έχω ψάξει να βρω σε κάποιο site τι ακριβώς έχει το κουτί μέσα και δεν βρίσκω(θήκη και handsfree όπως το Ρ910;).Ξέρει κανείς;

Το ακουστικό του Μ600 είναι δυνατό όπως του Ρ910 όσο αναφορά την αναπαραγωγή ΜΡ3;Επίσης έχω ψάξει να βρω σε κάποιο site τι ακριβώς έχει το κουτί μέσα και δεν βρίσκω(θήκη και handsfree όπως το Ρ910;).Ξέρει κανείς;

Δεν είχα ποτέ μου κινητό από σειρά Pxxx αλλά το ακουστικό του Μ600 είναι αρκετά δυνατό.Το κουτί μέσα δεν έχει θήκη αλλά handsfree έχει.;)

It's Christmas time.

Πήγα να παραγγείλω το Μ600i από μαγαζί Vodafone και μου είπαν ότι υπάρχει μόνο σε μαύρο χρώμα.Εγώ όμως το έχω δει σε site και σε λευκό.Το έχει πάρει κανείς σε λευκό και αν ναι από πού;Από αυτούς που το έχουν πάρει μπορεί να μου πει κανείς αν η μουσική ακούγεται μέσω του handsfree,αν έχει υποδοχή για στερεοφωνικό ακουστικό όπως το Ρ910 ή αν ακούγεται μόνο σε ανοιχτή ακρόαση;Thanks...

ευχαριστώ bill:)

καταρχήν 2 πρώτα λόγια

το uiq3 ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ και με τα θέματα υπάρχει απίστευτη παραμετροποίηση;)

η οθόνη κανένα απολύτως πρόβλημα

το πληκτρολόγιο είναι ακόμη αρχή για να κρίνω...αν και το multitap για να βρεις τα ελληνικά είναι πολύ χρονοβόρο:mad:

το jog dial δυστυχώς δεν με εντυπωσίασε.από τον άριστο χειρισμό στο p900 εδώ πιστεύω ότι έπεσε επίπεδο η SE:(

μικρό κ πολύ όμορφο για smartphone

βέβαια οι αναβαθμίσεις έχουν ακόμη καιρό μπροστά τους......

(αύριο θα το ξανακάνω γιατί πολλοί λένε ότι με την δεύτερη στρώνει καλύτερα)

τα τηλέφωνα τα πέρασα με μια κίνηση από το P900 μαζί με τα τσιπράγκαλά τους(φώτο,ήχους...):cool:

edit

έβγαλα το MS micro... και έψαχνα και το υπόλοιπο!!!!

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro

loipon...:wacko:

Gia osous theloun themes gia to kinito tha vroun edw --->http://gallery.mobile9.com/

kai edw se liges meres http://www.rantevoudaki.com :ninja:

pantws to kinito to exw 2 ebdomades kai einai apsogo ;)

gia osous theloun na to agorasoun mporoun na koitaksoun kai edw sto e-shop.gr

ayta :)

ksexasa kai auto :(

gia theme creator mporeitai na katevasete to theme creator apo to development tis ericsson.. :)

loipon...:wacko:

Gia osous theloun themes gia to kinito tha vroun edw --->http://gallery.mobile9.com/

ειδικά αυτό εδώ είναι άψογο!!

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro

4gb flash mnimi , design kai i timi tou w950 tha einai megaluteri apo auti tou m600

επίσης το w950 δεν δέχεται κάρτες μνήμης αλλά έχει και ραδιόφωνο

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro

4gb flash mnimi , design kai i timi tou w950 tha einai megaluteri apo auti tou m600

και τα πλήκτρα αφής του W950...;-)

Ooooooooooooh Campione!The One and Only

We're Liverpooooooooooooool

They say our days are numbered, we're not famous anymore

But scousers rule the country like we've always done before

Το ειδα σε μεγαλο καταστημα και η οθονη του ειναι πολυ καλη αλλα δεν ξερω αν συγκρινεται με αυτη του 990. Πειτε μας περισσοτερες πληροφοριες.

Το ειδα σε μεγαλο καταστημα και η οθονη του ειναι πολυ καλη αλλα δεν ξερω αν συγκρινεται με αυτη του 990. Πειτε μας περισσοτερες πληροφοριες.

Στο thread του P990 ο χρήστης Bibon(κάτοχος του Ρ990) αναφέρει πως η οθόνη του Μ600 είναι ισάξια με αυτή του Ρ990...

Και σε άμεση σύγκριση το Μ600 είναι και πιο φωτεινό

EDIT

@papathvas

τώρα το πρόσεξα: Καλώς μας ήρθες

Ooooooooooooh Campione!The One and Only

We're Liverpooooooooooooool

They say our days are numbered, we're not famous anymore

But scousers rule the country like we've always done before

Μια βοήθηα ρε παιδια το εχώ και εγω αλλά δεν εχω τα θέματα BLACK και White δεν μπορώ να τα κατεβάσω απο τη sonyericsson.
Γιώργος...:ninja:

• The title was changed to Sony Ericsson M600i