VoodooCappuccino Δημ. October 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2008 Το ίδιο το βιβλίο είναι πολύ καλύτερο από τον Κώδικα σε πλοκή/υπόθεση, οπότε ας ελπίσουμε να είναι ικανοποιητική και η ταινία. Και δεν νομίζω ότι έχει καμία σχέση prequel/sequel με τον Κώδικα Da Vinci, απλά και τα δύο πραγματεύονται θέματα θρησκείας. Αυτό παρεπιμπτόντως θα συμπέσει και με το όλο θέμα Cern που αν θυμάμαι καλά η ιστορία έχει να κάνει με κάτι τέτοιο, προηγμένα μηχανήματα, τέλος του κόσμου κλπ. Παράθεση And now all I do is sit in my darkened room And on occasion break my silence to howl at the moon To curse every nerve and neuron in my brain That won't stop the pain I'm feeling And let me stop thinking... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. October 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2008 Ισως και να ξεπερασει τις προσδοκιες μας αυτη η ταινια...who knows...θα δειξει...:rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mercyful_Fate Δημ. October 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2008 Και εμένα μου άρεσε πολύ το βιβλίο, και μάλιστα το είχα διαβάσει πριν τον Κώδικα, οπότε αναμένω ανυπόμονα την ταινία. :) Παράθεση CheckThisOut: http://check-this-out.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. October 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2008 Ισως και να ξεπερασει τις προσδοκιες μας αυτη η ταινια...who knows...θα δειξει...:rolleyes: Η πλάκα είναι ότι 9 στις 10 φορές που δηλώνουμε αυτό το πράγμα, απογοητευόμαστε και παλι... :p Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mercyful_Fate Δημ. October 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2008 Η πλάκα είναι ότι 9 στις 10 φορές που δηλώνουμε αυτό το πράγμα, απογοητευόμαστε και παλι... :p Ίσως επειδή οι προσδοκίες μας απαιτούν κάθε φορά μια υπερπαραγωγή! :lol: Παράθεση CheckThisOut: http://check-this-out.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. October 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2008 Ίσως επειδή οι προσδοκίες μας απαιτούν κάθε φορά μια υπερπαραγωγή! :lol: Πολύ πιθανό. Πάντως μου αρέσει τρελλά η αφίσσα... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. October 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2008 Οι προσδοκίες για τον κώδικα Da Vinci ήταν πολύ υψηλές και το αποτελέσμα ψιλοαπογοήτευσε. Να δούμε αν θα αλλάξει κάτι τώρα... Εγω διαφωνώ...:lol: Μου ερεσε πολύ ο κώδικας Da Vinci. Εξαίρετη σκηνοθεσία, ο Χανκς πολυ πιστικός και τρομερή μουσική... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YpNoS Δημ. October 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2008 Ταινιες που βαζιζονται σε βιβλια, στην πλειοψηφια τους, καταληγουν σε τραγωδια. Το Da Vinci μου αρεσε, αν και σιγουρα το βιβλιο ειναι πιο ενδιαφερον. Ισως εξαιρεση του κανονα να αποτελει ο Αρχοντας των Δακτυλιδιων, απο ποιοτικη πλευρα και οχι εισπρακτικη (για αυτο και δεν αναφερομαι σε Harry Potter κτλ). Η αφισα μου κεντρισε το ενδιαφερον, και σε συνδιασμο με τον Tom Hanks θα ειναι μια απο τις ταινιες που θα ηθελα να δω, αλλα οχι με ιδιαιτερη ανυπομονησια. Ξερει κανεις το υπολοιπο καστ? Θα υπαρχει κατι αντιστοιχο του Sir Ian McKellen (ο οποιος σιγουρα δινει κυρος οπου και να συμμετεχει)? Παράθεση Dream big and dare to fail.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. October 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2008 Ταινιες που βαζιζονται σε βιβλια, στην πλειοψηφια τους, καταληγουν σε τραγωδια. Το Da Vinci μου αρεσε, αν και σιγουρα το βιβλιο ειναι πιο ενδιαφερον. Ισως εξαιρεση του κανονα να αποτελει ο Αρχοντας των Δακτυλιδιων, απο ποιοτικη πλευρα και οχι εισπρακτικη (για αυτο και δεν αναφερομαι σε Harry Potter κτλ). Η αφισα μου κεντρισε το ενδιαφερον, και σε συνδιασμο με τον Tom Hanks θα ειναι μια απο τις ταινιες που θα ηθελα να δω, αλλα οχι με ιδιαιτερη ανυπομονησια. Ξερει κανεις το υπολοιπο καστ? Θα υπαρχει κατι αντιστοιχο του Sir Ian McKellen (ο οποιος σιγουρα δινει κυρος οπου και να συμμετεχει)? Υπάρχουν αρκετές μεταφορές βιβλίων που έγιναν εξαιρετικές ταινίες. Ο Νονός, Ο Άρχοντας των Δακτυλιδιών, Η Λάμψη κλπ... Στο cast τώρα, έχουμε Ewan McGregor και Stellan Skarsgård. Σίγουρα το cast του Κώδικα ήταν μακράν ανώτερο... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. October 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2008 Τι λε' ρε Βέκω Ewan McGregor εγγύηση :happy: Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. October 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2008 Ισως και να ξεπερασει τις προσδοκιες μας αυτη η ταινια...who knows...θα δειξει...:rolleyes: μακαρι γιατι αν ειναι σαν τη πρωτη καληνυχτα.οχι οτι δεν μου αρεσε βεβαια,για dvd και ποπ κορν στο σπιτι ηταν καλη:) Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. October 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 Εκπληκτική η αφίσα που πόσταρε ο VeCo. Χαμηλά την μπάλα μπας και μας αρέσει η ταινία :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 Τι λε' ρε Βέκω Ewan McGregor εγγύηση :happy: Εννοείται. :) Εκπληκτική η αφίσα που πόσταρε ο VeCo. Χαμηλά την μπάλα μπας και μας αρέσει η ταινία :P Βρε λες; :p Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts