Jump to content

Dan Brown Movies (Da Vinci Code, Angels & Demons etc.)

Dimitris79
 Κοινοποίηση

Η γνώμη σας για την ταινία :  

141 members have voted

1. 1. Η γνώμη σας για την ταινία :

• Πολύ καλή
      56
    • Καλή
      36
    • Μέτρια
      31
    • Κακή
      18

Recommended Posts

Το ίδιο το βιβλίο είναι πολύ καλύτερο από τον Κώδικα σε πλοκή/υπόθεση, οπότε ας ελπίσουμε να είναι ικανοποιητική και η ταινία. Και δεν νομίζω ότι έχει καμία σχέση prequel/sequel με τον Κώδικα Da Vinci, απλά και τα δύο πραγματεύονται θέματα θρησκείας. Αυτό παρεπιμπτόντως θα συμπέσει και με το όλο θέμα Cern που αν θυμάμαι καλά η ιστορία έχει να κάνει με κάτι τέτοιο, προηγμένα μηχανήματα, τέλος του κόσμου κλπ.

And now all I do is sit in my darkened room

And on occasion break my silence to howl at the moon

To curse every nerve and neuron in my brain

That won't stop the pain I'm feeling

And let me stop thinking...

• Απαντήσεις 412
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Και εμένα μου άρεσε πολύ το βιβλίο, και μάλιστα το είχα διαβάσει πριν τον Κώδικα, οπότε αναμένω ανυπόμονα την ταινία. :)

Ισως και να ξεπερασει τις προσδοκιες μας αυτη η ταινια...who knows...θα δειξει...:rolleyes:

Η πλάκα είναι ότι 9 στις 10 φορές που δηλώνουμε αυτό το πράγμα, απογοητευόμαστε και παλι... :p

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

Η πλάκα είναι ότι 9 στις 10 φορές που δηλώνουμε αυτό το πράγμα, απογοητευόμαστε και παλι... :p

Ίσως επειδή οι προσδοκίες μας απαιτούν κάθε φορά μια υπερπαραγωγή! :lol:

Ίσως επειδή οι προσδοκίες μας απαιτούν κάθε φορά μια υπερπαραγωγή! :lol:

Πολύ πιθανό. Πάντως μου αρέσει τρελλά η αφίσσα...

Οι προσδοκίες για τον κώδικα Da Vinci ήταν πολύ υψηλές και το αποτελέσμα ψιλοαπογοήτευσε.

Να δούμε αν θα αλλάξει κάτι τώρα...

Εγω διαφωνώ...:lol: Μου ερεσε πολύ ο κώδικας Da Vinci. Εξαίρετη σκηνοθεσία, ο Χανκς πολυ πιστικός και τρομερή μουσική...

Ταινιες που βαζιζονται σε βιβλια, στην πλειοψηφια τους, καταληγουν σε τραγωδια. Το Da Vinci μου αρεσε, αν και σιγουρα το βιβλιο ειναι πιο ενδιαφερον. Ισως εξαιρεση του κανονα να αποτελει ο Αρχοντας των Δακτυλιδιων, απο ποιοτικη πλευρα και οχι εισπρακτικη (για αυτο και δεν αναφερομαι σε Harry Potter κτλ).

Η αφισα μου κεντρισε το ενδιαφερον, και σε συνδιασμο με τον Tom Hanks θα ειναι μια απο τις ταινιες που θα ηθελα να δω, αλλα οχι με ιδιαιτερη ανυπομονησια.

Ξερει κανεις το υπολοιπο καστ? Θα υπαρχει κατι αντιστοιχο του Sir Ian McKellen (ο οποιος σιγουρα δινει κυρος οπου και να συμμετεχει)?

Dream big and dare to fail..

Ταινιες που βαζιζονται σε βιβλια, στην πλειοψηφια τους, καταληγουν σε τραγωδια. Το Da Vinci μου αρεσε, αν και σιγουρα το βιβλιο ειναι πιο ενδιαφερον. Ισως εξαιρεση του κανονα να αποτελει ο Αρχοντας των Δακτυλιδιων, απο ποιοτικη πλευρα και οχι εισπρακτικη (για αυτο και δεν αναφερομαι σε Harry Potter κτλ).

Η αφισα μου κεντρισε το ενδιαφερον, και σε συνδιασμο με τον Tom Hanks θα ειναι μια απο τις ταινιες που θα ηθελα να δω, αλλα οχι με ιδιαιτερη ανυπομονησια.

Ξερει κανεις το υπολοιπο καστ? Θα υπαρχει κατι αντιστοιχο του Sir Ian McKellen (ο οποιος σιγουρα δινει κυρος οπου και να συμμετεχει)?

Υπάρχουν αρκετές μεταφορές βιβλίων που έγιναν εξαιρετικές ταινίες. Ο Νονός, Ο Άρχοντας των Δακτυλιδιών, Η Λάμψη κλπ...

Στο cast τώρα, έχουμε Ewan McGregor και Stellan Skarsgård. Σίγουρα το cast του Κώδικα ήταν μακράν ανώτερο...

Ισως και να ξεπερασει τις προσδοκιες μας αυτη η ταινια...who knows...θα δειξει...:rolleyes:

μακαρι γιατι αν ειναι σαν τη πρωτη καληνυχτα.οχι οτι δεν μου αρεσε βεβαια,για dvd και ποπ κορν στο σπιτι ηταν καλη:)

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Τι λε' ρε Βέκω

Ewan McGregor εγγύηση :happy:

Εννοείται. :)

Εκπληκτική η αφίσα που πόσταρε ο VeCo.

Χαμηλά την μπάλα μπας και μας αρέσει η ταινία :P

Βρε λες; :p