Blue_Cross Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Ξανα λεω, αλλο να βλεπεις ενα ενα επισοδειο μεσα σε μια δεκαετια και αλλο σε ενα μηνα-ενα χρονο. ναι μπορει να εχεις δικιο σε αυτο. Ειδα μαζεμενα τα επεισοδια απο τον εκτο κυκλο και μετα, και διαβαζα παλια σχολια για την σειρα που ελεγαν καποιοι οτι εχει χαλασει και τα λοιπα, αλλα εγω δεν τα εβρισκα τοσο χαλια... και σκεφτομουν οτι ειναι υπερβολικοι... τωρα που περιμενω καθε βδομαδα να βγει νεο επεισοδιο (οχι μονο απο αυτην την σειρα, ειναι κι αλλες) δεν το ευχαριστιεμαι τοσο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 σιγουρα ειναι καλη η σειρα,απλα δεν εχει την ροη των 5 πρωτων σεζον.αλλωστε η σειρα θα κρατουσε 5 σεζον και θα εκλεινε.μετα το τραβηξαν κι αλλο λογω της αποδοχης που ειχε απο το κοινο. το θεμα μεταξυ αγγελων εχει γινει καπως βαρετο καθως κραταει 2-3 σεζον. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Εγώ το βλέπω ακόμα ευχάριστα πάντως παρόλο που μετά την 6η σεζόν έχει κάνει κοιλιά.. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Χαβαλέ από τον Ντιν και στο τελευταίο επεισόδιο και επίκαιρο λόγω τεχνολογίας! :-) Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Ενημερωτικά τη σειρά την βλέπω από την αρχή,και όχι μέσα σε μια βδομάδα,αλλά δε βαριέσαι. Το τελευταίο επεισόδιο το σιχάθηκα.Καλύτερα να έβγαζαν 10 επεισόδια με ένα κάποιο νόημα και συνοχή,παρά να πετάνε μπαλώματα για να γεμίσει ο κύκλος και να υπάρχει απλά μια αναφορά στα βασικά του κάθε κύκλου. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafitolis Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 είδα το επ. 13, ακόμα ένα άκυρο και ξεκάρφωτο επεισόδιο απλά για να γεμίσουν την σαιζόν. αν συνεχίσει έτσι πάει να γινει η χειρότερη από όλες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 τουλαχιστον κανεις δεν υποχρεωνει καποιον να δει την σειρα αν δεν του αρεσει.βασικος κανονας. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafitolis Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 την σειρά την αγαπάμε γι αυτό την βλέπουμε απλά λέμε την γνώμη μας για την τροπή που έχει πάρει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 την σειρά την αγαπάμε γι αυτό την βλέπουμε απλά λέμε την γνώμη μας για την τροπή που έχει πάρει ειναι οντως αγαπητερη.παω να τελειωσω την 9η σεζον τωρα,για να αρχισω την 10η που εχω κατεβασει μεχρι το επεισοδιο που εχει κυκλοφορησει τελευταιο.πρεπει να χει λιγη αγωνια αν κρινω απο το εξωφυλο της. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 τουλαχιστον κανεις δεν υποχρεωνει καποιον να δει την σειρα αν δεν του αρεσει.βασικος κανονας. Αυτό είναι το προφανές,αλλά σχόλια έχουμε την ελευθερία να κάνουμε.;) Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 καλα ναι,εννοειται. εγω ενα αναρωτιεμαι παντως,σε αυτο το πολυποθητο impala,γιατι δεν του λαδωνουν τις πορτες? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 χαχαχ δεν έχεις άδικο για τις πόρτες. Αν και κάτι μου λέει πως και λαδάκι να βάλεις,όλο και κάτι θα τρίζει σε τόσο παλιό αμάξι. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 χαχαχ δεν έχεις άδικο για τις πόρτες. Αν και κάτι μου λέει πως και λαδάκι να βάλεις,όλο και κάτι θα τρίζει σε τόσο παλιό αμάξι. μα μου χει κατσει ρε παιδι μου,απο το πρωτο κιολας επεισοδιο το εχω παρατηρησει. ξερεις τι θα ηθελα??? κριμα που δε μενω Αμερικα που ειναι αλλιως τα πραγματα εκει με τα αυτοκινητα.σιγουρα θα το ειχα.ερωτας. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Εγώ θα ήθελα μια Mustang του 67....:love: Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blue_Cross Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 (edited) εμενα παλι μου αρεσε το 13. δεν με πειραξε που ηταν filler επεισοδιο. Περισσοτερο βαρεθηκα στο 10ο που εφεραν πισω τον Μετατρον (η επιστροφη του δεν ειχε κανενα νοημα μονο για να κλεψει το μαχαιρι η μητερα του Κραουλι) Edited February 13, 2015 by Blue_Cross Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 το κακό είναι πως τα μισά είναι filler προς το παρών.Αναγκαίο κακό μεν για να βγάλουν επεισόδια αλλά καταντάει εκνευριστικό. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 παντως πιστευω οτι η ενδεκατη σεζον θα κανει επιτοπια στροφη.δε νομιζω να αναλωθουν αλλο στον Κραουλι,καλα αυτον τον Μετατρον τι τον ηθελαν,απαισια φατσα. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blue_Cross Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 παντως πιστευω οτι η ενδεκατη σεζον θα κανει επιτοπια στροφη.δε νομιζω να αναλωθουν αλλο στον Κραουλι αναλογως ποτε σκοπευουν να βαλουν στο σεναριο τονγιο του Κραουλι. Για καποιο λογο τον εφεραν πισω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 παντως πιστευω οτι η ενδεκατη σεζον θα κανει επιτοπια στροφη.δε νομιζω να αναλωθουν αλλο στον Κραουλι,καλα αυτον τον Μετατρον τι τον ηθελαν,απαισια φατσα.ενημερωτικα ο <μετατρον>επαιζε στο αυτος αυτη και τα μυστηρια των 80σ:) Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 ενημερωτικα ο <μετατρον>επαιζε στο αυτος αυτη και τα μυστηρια των 80σ:) σοβαρα?γενικα παντως κατι μου θυμιζει οτι καπου τον εχω ξαναδει να παιζει. ωραιο το κλεισιμο της ενατης σεζον,αρχιζω την δεκατη. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 αναλογως ποτε σκοπευουν να βαλουν στο σεναριο τονγιο του Κραουλι. Για καποιο λογο τον εφεραν πισω εδώ φέρανε την μάνα του,σε λίγο θα βάλουν και τον πατέρα του :P Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 δεν μπορει καποιος κακος θα υπαρχει που θα σκεφτουν να βαλουν. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Εχθές επιτέλους είδαμε ένα αντάξιο επεισόδιο. Ελπίζω τώρα να συνεχίσει έτσι και να μην πέσει σε λούπες πάλι. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Πολύ δυνατό το επεισόδιο και αφήνει ωραία γεύση στο τέλος! Με προβληματίζει που δεν έδειξε το κάρφωμα στο τέλος βέβαια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dv85 Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 Πολύ δυνατό το επεισόδιο και αφήνει ωραία γεύση στο τέλος! Με προβληματίζει που δεν έδειξε το κάρφωμα στο τέλος βέβαια.. Κι εγώ αυτό σκέφτηκα. Δεν έδειξε αν τον "έφαγε" τελικά. Επίσης, εκεί που του έκοψε το χέρι, ήταν εκείνο που είχε το σημάδι? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts