valerios Δημ. April 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2006 αντε να ρθει το καλοκαιρακι να κατεβω ζαχαρω να πλερωνω 1,5 ευρω τον γκαιφε... εκει την κοπελια μου με 5 ευρω θα την εχω ... βασιλισσα!!! Κορυφαίος!!! Και σωστός Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VarX Δημ. April 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2006 Θα ήθελα την βοήθεια όσων μένουν Αθήνα,γιατί κατεβαίνω σύντομα για μερικές μέρες και θέλω να ξέρω τί έχω να αντιμετωπίσω.:!: Επειδή τελευταία φορά έχει που ήρθα πριν 3 χρόνια,μου φαίνεται ότι θα πάθω καμία καρδιά από τις τιμές. Θα μπορούσατε να μου πείτε τις τιμές στα κλασικά/κεντρικά μέρη για καφέ και φαγητό; Πόσο κοστίζουν τα παρακάτω (αναφέρεται τις νορμάλ περιπτώσεις κ όχι το συνοικιακό μαγαζί στην περιοχή σας): 1.Φραπές 2.Μπύρα (έχει διαφορά τιμής Amstel-Heineken?) 3.Ποτό (βότκα,τεκίλα κτλ) 4.Γύρος,σουβλάκια και γενικά εδέσματα στο χέρι (κρέπες πχ) 5.Η είσοδος σε club πόσο είναι κατα μέσο όρο; Επίσης ποιες θεωρούνται ακριβές περιοχές για να πας για καφέ;Θησείο,πλάκα και Μοναστηράκι πρέπει να είναι οι περιοχές με τιμές φωτιά από όσο θυμάμαι και να κρατούν ακόμα τα πρωτεία. Και κάτι τελευταίο παρακαλώ.Πόσο περίπου πιστεύετε ότι χρειάζεται κάποιος να έχει στην τσέπη του για μία γεμάτη μέρα;Πάντα αναφέρομαι σε νορμάλ καταστάσεις,δηλαδή 2 καφέδες/μέρα + 1/2 μπύρες + τα έξοδα διατροφής. Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις όποιες απαντήσεις,καθώς με έχετε τρομοκρατήσει κάπως.:cry: Ενδεικτικά,στην επαρχιακή μου πόλη (Έδεσσα) οι τιμές για καφέ είναι 2€ (φραπές/νες),η μπύρα κάνει 2.5€ ,ο γύρος €1.90,το ποτό 5€ και η είσοδος σε κλάμπ 5-7€. :cool: Παράθεση The Future Belongs To The Brave Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deb284 Δημ. April 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2006 Θα ήθελα την βοήθεια όσων μένουν Αθήνα,γιατί κατεβαίνω σύντομα για μερικές μέρες και θέλω να ξέρω τί έχω να αντιμετωπίσω.:!: Επειδή τελευταία φορά έχει που ήρθα πριν 3 χρόνια,μου φαίνεται ότι θα πάθω καμία καρδιά από τις τιμές. Θα μπορούσατε να μου πείτε τις τιμές στα κλασικά/κεντρικά μέρη για καφέ και φαγητό; Πόσο κοστίζουν τα παρακάτω (αναφέρεται τις νορμάλ περιπτώσεις κ όχι το συνοικιακό μαγαζί στην περιοχή σας): 1.Φραπές 2.Μπύρα (έχει διαφορά τιμής Amstel-Heineken?) 3.Ποτό (βότκα,τεκίλα κτλ) 4.Γύρος,σουβλάκια και γενικά εδέσματα στο χέρι (κρέπες πχ) 5.Η είσοδος σε club πόσο είναι κατα μέσο όρο; Επίσης ποιες θεωρούνται ακριβές περιοχές για να πας για καφέ;Θησείο,πλάκα και Μοναστηράκι πρέπει να είναι οι περιοχές με τιμές φωτιά από όσο θυμάμαι και να κρατούν ακόμα τα πρωτεία. Και κάτι τελευταίο παρακαλώ.Πόσο περίπου πιστεύετε ότι χρειάζεται κάποιος να έχει στην τσέπη του για μία γεμάτη μέρα;Πάντα αναφέρομαι σε νορμάλ καταστάσεις,δηλαδή 2 καφέδες/μέρα + 1/2 μπύρες + τα έξοδα διατροφής. Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις όποιες απαντήσεις,καθώς με έχετε τρομοκρατήσει κάπως.:cry: Ενδεικτικά,στην επαρχιακή μου πόλη (Έδεσσα) οι τιμές για καφέ είναι 2€ (φραπές/νες),η μπύρα κάνει 2.5€ ,ο γύρος €1.90,το ποτό 5€ και η είσοδος σε κλάμπ 5-7€. :cool: Παρε κανα ηρεμιστικο πριν διαβασεις αυτο το μηνυμα καλου κακου γιατι μπορει να σου ερθει αποτομο. :p :lol: Ακριβες περιοχες...Πλακα και Κολωνακι (πλατεια) φωτια. Μοναστηρακι και Θησειο ειναι απειροελαχιστα πιο φθηνα. Πχ. αν παρεις μενου στα χερια σου σε καμια Τerrina και δεις το μιλκσεικ 7.5-8 ευρω μην παθεις εγκεφαλικο. Ο καφες παντως αν ειναι φραπε και οχι φρεντοτσινο και λοιπες σπεσιαλ παραλλαγες παιζει γυρω στα 4 ευρω στανταρ. Αν ερθεις κοντα στο Πασχα θα σκασεις και το δωρο οποτε θα σου παει 4.40 στην καλυτερη περιπτωση. Το μονο σημειο που ο φραπε θα σου ερθει γυρω στα 3 ευρω ειναι το Παλμιε Μπιστρο απεναντι απο τη Νομικη στη Σολωνος αλλα να πας καθημερινη γιατι τα Σαββατοκυριακα ειναι λιγο dead η κινηση. :p Η μπυρα τωρα παει γυρω στα 5-7 ευρω (Αμστελ-Χαινεκεν δεν εχουν διαφορα νομιζω), το ποτο 8-10 ευρω και η εισοδος στα κλαμπ 15 ευρω. Ο γυρος εχει γυρω στα 2 ευρω και η κρεπα περιπου 3-4. Για μια μερα θες 20-30 ευρω τουλαχιστον. Παράθεση http://img230.imageshack.us/img230/962/shirtlw.jpg In this light and on this evening Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. April 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2006 Παρε κανα ηρεμιστικο πριν διαβασεις αυτο το μηνυμα καλου κακου γιατι μπορει να σου ερθει αποτομο. :p :lol: Ακριβες περιοχες...Πλακα και Κολωνακι (πλατεια) φωτια. Μοναστηρακι και Θησειο ειναι απειροελαχιστα πιο φθηνα. Πχ. αν παρεις μενου στα χερια σου σε καμια Τerrina και δεις το μιλκσεικ 7.5-8 ευρω μην παθεις εγκεφαλικο. Ο καφες παντως αν ειναι φραπε και οχι φρεντοτσινο και λοιπες σπεσιαλ παραλλαγες παιζει γυρω στα 4 ευρω στανταρ. Αν ερθεις κοντα στο Πασχα θα σκασεις και το δωρο οποτε θα σου παει 4.40 στην καλυτερη περιπτωση. Το μονο σημειο που ο φραπε θα σου ερθει γυρω στα 3 ευρω ειναι το Παλμιε Μπιστρο απεναντι απο τη Νομικη στη Σολωνος αλλα να πας καθημερινη γιατι τα Σαββατοκυριακα ειναι λιγο dead η κινηση. :p Η μπυρα τωρα παει γυρω στα 5-7 ευρω (Αμστελ-Χαινεκεν δεν εχουν διαφορα νομιζω), το ποτο 8-10 ευρω και η εισοδος στα κλαμπ 15 ευρω. Ο γυρος εχει γυρω στα 2 ευρω και η κρεπα περιπου 3-4. Για μια μερα θες 20-30 ευρω τουλαχιστον. :blink: Λονδινο εγινε η Αθηνα ρε παιδια?? Επειδη πριν λιγες μερες πηγα στο Λονδινο: Το πρωι ηπιαμε ενα καφε + ενα σαντουιτς περιπου 6.5 Ευρω . Το μεσημερι φαγαμε σε ταχυφαγειο με 7 Ευρω το ατομο, μετα ηπιαμε ακομα ενα καφε με 2.5 Ευρω. Το απογευμα/βραδυ πηγαμε σε ενα πολυ γνωστο bar και πηραμε κοκτειλ περιπου 6 Ευρω το ατομο. Ειχαμε ημερησιο εισητηριο για το μετρο ( 7 ευρω). Συνολο ημερας : 29 Ευρω :blink: Πιστευω μπορουσαμε να τη βγαλουμε και φθηνοτερα, απλα επειδη πηγαμε για μια μερα δεν πολυ σκεφτομασταν αν θα πιουμε ενα καφε ή δυο κτλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spetzouras Δημ. April 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2006 Λοιπόν,το θέμα το έχω ψάξει πάάάρα πολύ,όχι για κανέναν άλλο λόγο,μόνο και μόνο γιατί δεν μπορώ να δεχτώ ότι για να πιώ ένα καφέ έξω θα πρέπει να πληρώσω μια περιουσία,και αν θα είναι καλός,και αν θα με αφήσουν να μπω στο μαγαζί (ακουσον-άκουσον).....κλπ Έχω να προτείνω για το κέντρο,στην Πλατεία Κάνιγγος το καδράκι.Πολύ καλή καφετέρια με τον φραπέ ή Νες 2 ευρώ. καπουτσίνο σπέσιαλ και με γεύσεις (άπαιχτος) 3 με 3,5 ευρώ. Μικρό μαγαζάκι,με νέο κόσμο συνήθως,ζεστό και ευχάριστο. παρ ότι είναι πάνω στον δρόμο,από τη στιγμή που θα μπεις μέσα είναι σαν να έφυγες από τη φασαρία...Αξίζει να το δοκιμάσεται (όχι δεν είμαι ιδιοκτήτης...) Επίσης για φαγητό,στη Γλυφάδα,πιό πάνω από τα Έβερεστ αν θυμάμαι καλά είναι το Pasta Viva που φτιάχνει μακαρονάδες.Έχει περίπου 20 μακαρονάδες διαφορετικές που κάνουν 3,5 ευρώ χτυπάει λίγο σε σαλάτες και τέτοια,αλλά κάπως πρέπει να βγάλουν κ αυτοί... Απέναντι από αυτό το μαγαζί,υπάρχει το Εν Ελλάδι, ψησταριά πολύ καλή,με ποικιλίες κρεατικών σε πολύ καλές τιμές και με μεγάλες ποσότητες.... Είναι και κάποια άλλα επίσης,αλλά θα επανέλθω γιατί δεν θυμάμαι λεπτομέρεις. Ελπίζω να βοήθησα... Παράθεση Σύλλογος Λακώνων Φοιτητών http://www.slf.4t.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. April 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2006 Έχω να προτείνω για το κέντρο,στην Πλατεία Κάνιγγος το καδράκι.Πολύ καλή καφετέρια με τον φραπέ ή Νες 2 ευρώ. καπουτσίνο σπέσιαλ και με γεύσεις (άπαιχτος) 3 με 3,5 ευρώ. Θα το ελεγα και εγω αλλα πολλες φορες μιας και ειναι πολυ μικρος χωρος,καπνιζουν και μαζευεται ολος ο καπνος και ειναι αποπνυκτικα εκει μεσα. Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. April 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2006 για καλες τιμες,οπου συχναζουν φοιτητες. κοντα στα τει,και πανεπιστημια. τωρα για βραδυ, ε μην βγαινουμε καθε μερα ή καθε δευτερη, και τα dvd μια χαρα ειναι ή παρεα σε κανα σπιτι. :cool: kala mi to les! gyrw apo ti panepistimioupoli zwgrafou oles oi times kafe einai anw twn 4 euro! kai gyrw apo ta tei peiraia oloi ta cafe einai xalia! kalytera sta kilikeia twn sxolwn para stis kafeteries gyrw apo ayta! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perdikos2000 Δημ. April 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2006 Sta tei athinas 2,5 o kafes stis gyro kafetereies kai polles apo autes einai arketa kales. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. April 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2006 kala mi to les! gyrw apo ti panepistimioupoli zwgrafou oles oi times kafe einai anw twn 4 euro! kai gyrw apo ta tei peiraia oloi ta cafe einai xalia! kalytera sta kilikeia twn sxolwn para stis kafeteries gyrw apo ayta! :p τει πειραια ειμαι κι εγω,αλλα στις 3-4 καφετεριες που εχει κοντα,καλα ειναι για 2.20€ τον καφε! ;) ενταξει,αλλα βλεπεις τις ιδιες φατσες που βλεπεις και μεσα στο τει. μαζευει και κοπελιτσες,να πεις οτι θυμιζει ΚΨΜ ξερω γω δεν πολυισχυει. Ζωγραφου ναι,εκει στον κεντρικο που εχει τις καλες,ασχετα αν ειναι το πανεπιστημιο κοντα,απο τιμες ειναι οπως οι υπολλοιπες περιοχες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. August 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2006 Wirelessly posted (Opera/8.01 (J2ME/MIDP; Opera Mini/1.2.2960/1316; en; U; ssr)) Fthino kai poly fagito mporei kapoios na faei sto gyropwleio Ηlias sti marina zea sto peiraia.Με 7 euro trws kai pineis axioprepestata. ;-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsl_wifi Δημ. August 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2006 πρέπει να βρεθεί κατι άλλο αντί να δίνουμε τα ευρά μας (νόμισμα ισχυρότερο και απο το δολλάριο) απλόχερα ,ενώ για να τα εισπράξουμε εμείς χρειαζομαστε πάνω απο μία ωρα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ δουλειάς (άν υποθέσουμε οτι βρίσκουμε δουλειά με την ανεργία που υπάρχει) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. December 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2006 ξερει κανεις τι τιμες εχει ο δεληολανης? αξιζει να πας εκει?:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KGP Δημ. December 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2006 re seis giati den pate ruby tuesday -den enoo tou mall- stou renti i glifada? times kato ton 3 euro gia kafedes...gamato service kai an echeis kai tin kartoula tin fititiki tou ruby echeis kai ekptosi 10 i 15 % -den thimame akrivos- kai stous kafedes kai sto fagito -pou echei kales times kai chortastikes merides- Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. December 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2006 re seis giati den pate ruby tuesday -den enoo tou mall- stou renti i glifada? times kato ton 3 euro gia kafedes...gamato service kai an echeis kai tin kartoula tin fititiki tou ruby echeis kai ekptosi 10 i 15 % -den thimame akrivos- kai stous kafedes kai sto fagito -pou echei kales times kai chortastikes merides- καλη προταση.;) δεν το ηξερα αυτο για την φοιτητικη καρτα.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris21 Δημ. December 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2006 η καρτα στα ruby tuesday ισχυει μονο για αθηνα η κ για θεσσαλονικη? να ξερουμε να πηγαινουμε.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GABRIEL87 Δημ. December 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2006 Η κατασταση φιλοι και φιλες εχει γινει Τ Ρ Α Γ Ι Κ Η. Ειναι δυνατον ο καφες 4 και 5 ευρω? ΠΟΥ ζουμε κυριοι? Τι ξεφτιλα ειναι αυτη;; Κανεις μα κανεις σε αυτο το πολιτικο σχημα που κυβερνα αυτη τη χωρα ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ;; Θα μου πει καποιος βεβαια...γιατι ειναι ολες οι καφετεριες γεματες? Το καλοκαιρακι στη Γλυφαδα και στα περιξ δε βρισκεις να καθησεις απο τον κοσμο... Εδω στα Δυτικα προαστεια σρα στερ, ημαρτον η cafe AGORA χρεωνει τον καφε...3.90... τον φραπε.....:X :X :X Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Η ζωή ειναι πολύ μικρή για να μην την περνάς με τα άτομα που αγαπάς. . . . think positive !!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pocopoco Δημ. December 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2006 pio ftino apo to spiti sas den pezi ante kai sto kapsimi! Παράθεση www.Betdays.com Παίζεις Στοίχημα? Ψαγμένα Προγνωστικά Στοιχήματος με σοβαρές αποδόσεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KGP Δημ. December 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2006 η καρτα στα ruby tuesday ισχυει μονο για αθηνα η κ για θεσσαλονικη? να ξερουμε να πηγαινουμε.:D ischiei apo oti ksero gia ola ta ruby stin ellada -den ksero posa einai- akoma kai sto mall... tora min me rotate polla den eime fititis apla etiche dio treis fores me mia fili mou na pame kai na plirosoume 10 i 15% ftinotera apo tis times pou tha plironame kanonika... alla outos i allos oi times tou einai kales kai genika to perivalon einai oreo kai to service para poli kalo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. January 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2008 http://www.e-tipos.com/content/staticfiles/issues/2008/01/18/180108_Page_22.jpg ετσιιιιιιιιιιιιιιιιι! βεντουζα! Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axidous Δημ. January 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2008 Λοιπον καλο φαγητο με καλες τιμες και ποσοτητα εχω φαει στον "Γιαννη" στο Λουτρακι Εχει πολυ καλες ποικιλιες Τωρα για το καφε που ειπε και αλλος ενας εδω μεσα , για την πλατεια του Κορυδαλλου , 3,90 ναι οντος ειναι πανακριβα και αυτο γιατι δεν εχει να σου προσφερει τιποτα, φασαρια καυσαερια και πολυ κινηση οχηματων Γενικα η επαρχια ειναι σε πολυ καλυτερη κατασταση σε σχεση τιμης - φαγητου - ποτου φιλικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts