Jump to content

Motorola A1200 (MING)

kavatzoulas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κάντο manual οπωσδηποτε .

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2681837#post2681837

Oδηγος flashing για το Motorola A1200 (MING) ή πως να τρεχει επιπλεον εφαρμογες (εκτος απο τις Java που τρεχει ετσι κι' αλλιως)

Επιπλεον οδηγος για να φτιαξετε το δικο σας firmware

• Απαντήσεις 1,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Κάντο manual οπωσδηποτε .

φιλε MACNICK ο οδηγος σου ηταν τελειος!ευχρηστος(αρκει να διαβαζεις προσεκτικα) να σου πω την αληθεια μου δεν εβγαλα ακρη ουτε με τον manual τροπο που κοιταξα..αν ευκαιρεις να δωσεις εσυ οδηγιες.......:D

min kaneis tpt ayrio otan mporeis na to kaneis me8ayrio

φιλε MACNICK ο οδηγος σου ηταν τελειος!ευχρηστος(αρκει να διαβαζεις προσεκτικα) να σου πω την αληθεια μου δεν εβγαλα ακρη ουτε με τον manual τροπο που κοιταξα..αν ευκαιρεις να δωσεις εσυ οδηγιες.......:D

1) Λοιπόν συνδέεις το κινητό σε μαζική αποθήκευση (στο ρυθμίσεις θα το βρείς)

2) Επίλεγεις να εμφανίζονται οι κρυφοί φάκελοι των windows (στον explorer: tools->folder options->show->show hidden files and folders) (αν έχεις svista πάτα alt για να εμφανιστεί το tools)

3) Στην κάρτα μνήμης σου θα δεις ενα φακελο .system

4) Εκει μέσα κανεις unzip τους δυο φακέλους από το αρχειάκι (QTDownload και Java)

5) Restart το τηλ.

*) Αν έχεις περάσει java προγραμματάκια θα χαθούν αλλά γίνεται να μην χαθούν (πες αν θέλεις να σου εξηγήσω πως πριν κάνεις τα παραπάνω)

Και μία απορία γιατί θα την έχεις μετά: τα pkg προγράμματα τα εγγαθιστείς ως εξής:

κρατάς την γραφίδα πατημένη πάνω στο αρχειάκι και επιλέγεις άνοιγμα με->smart assistant.

Kαι μετά για να εμφανίζονται τα εικονίδια των εφαρμογών κανονικά και όχι ιδια με το εικονίδιο του smart assistan, ανοίγεις το smart assistant, ενεργοποιείς το unistallation mode, περιμένεις και επιστρέφεις πάλι στο normal mode.

Αυτά, ψάξτο λίγο και όποιες απορίες εδώ είμαστε....

Για εφαρμογές δες εδώ

Nokia 3510 - Nokia 3510i - Siemens SX1 - Sony Ericsson W300 - Motorola MING A1200e - (A-phones: Sony Ericsson J132 - Nokia 1112) - HTC Wildfire - Motorola Moto G 1st gen - Xiaomi Redmi Note 3 Pro

τελικα τα καταφερα σε ολα!!!ευχαριστω παιδες!αλλη μια απορια!το θεμα mfans πως θα το εγκαταστησω?

εχω κανει εγκατασταση το theme installer kai to skin installer αλλα εχει και ενα αρχειο καταληξη ezx....κατι τετοιο!αυτο τι το κανοθμε?

τελικα τα καταφερα σε ολα!!!ευχαριστω παιδες!αλλη μια απορια!το θεμα mfans πως θα το εγκαταστησω?

εχω κανει εγκατασταση το theme installer kai to skin installer αλλα εχει και ενα αρχειο καταληξη ezx....κατι τετοιο!αυτο τι το κανοθμε?

Λοιπόν στην κάρτα μνήμης σου, στον root κατάλογο (δηλαδή πχ Ε:\ ) θα κάνεις έναν φάκελο themes (προσοχή όχι Themes). Εκεί μέσα θα βάζεις τους φακέλους με τα θεματάκια σου. Θα πηγαίνεις και θα ανοίγεις με τον theme και τον splash installer τα αρχεία:

1) pskn (ή skn δεν θυμάμαι ποιό από τα 2 είναι, δοκίμασε τα και τα 2) που είναι τα θέματα με τον theme installer.

2) phm με τον splash installer (θα είναι λογικά σε άλλο φακελο με ονομα splash, και αν εκεί έχει μόνο εικόνες, πες μου να σου εξηγήσω τι θα κάνεις γιατί δεν θυμάμαι αν έχει το motorolafans theme phm αρχειάκι...)

Τα υπόλοιπα αρχεία δεν σε ενδιαφέρουν...

Δοκίμασε και το The Flame theme... ;)

Nokia 3510 - Nokia 3510i - Siemens SX1 - Sony Ericsson W300 - Motorola MING A1200e - (A-phones: Sony Ericsson J132 - Nokia 1112) - HTC Wildfire - Motorola Moto G 1st gen - Xiaomi Redmi Note 3 Pro

Πάει, κινητό τέλος, να 'ταν κι άλλο. :(

Του πέρασα εφαρμογές κλπ, άρχισε να κολλάει, μετά ν' ανοιγοκλείνει, μετά δεν είχε επαφή η οθόνη, και μετά έκλεισε για πάντα.. :(

ΜΗΝ το παραφορτώνετε, συμβουλή! Και μην το ανοιγοκλείνετε συνεχώς για να δοκιμάσετε θέματα, εγκατεστημένα προγράμματα! :(

:(

Πάει, κινητό τέλος, να 'ταν κι άλλο. :(

Του πέρασα εφαρμογές κλπ, άρχισε να κολλάει, μετά ν' ανοιγοκλείνει, μετά δεν είχε επαφή η οθόνη, και μετά έκλεισε για πάντα.. :(

ΜΗΝ το παραφορτώνετε, συμβουλή! Και μην το ανοιγοκλείνετε συνεχώς για να δοκιμάσετε θέματα, εγκατεστημένα προγράμματα! :(

:(

Αρχικά δοκίμασε αν ανοίγει χώρις την κάρτα μνήμης. Και μετά δοκίμασε αν ανοίγει σε boot mode (πλήκτρο ηχογράφησης + joystik κατω + κόκκινο κουμπί)

Μπορεί και να σώζεται.... :)

Άνοιξε, αλλά νεκρό, δεν κάνει τίποτα.. Πφφ, τι άλλο να κάνω? Δοκίμασα να σβήσω αρχεία απ' την κάρτα μνήμης μπας και ελαφρύνει κάπως, από άλλο κινητό βέβαια γιατί αυτό δεν το αναγνωρίζει, αλλά τίποτα.. Δεν επικοινωνεί. Αφού έβγαλα και την κάρτα μνήμης και παρ' όλα αυτά βγάζει το θέμα του κινητού που ήταν αποθηκευμένο εκεί. :(

Άνοιξε, αλλά νεκρό, δεν κάνει τίποτα.. Πφφ, τι άλλο να κάνω? Δοκίμασα να σβήσω αρχεία απ' την κάρτα μνήμης μπας και ελαφρύνει κάπως, από άλλο κινητό βέβαια γιατί αυτό δεν το αναγνωρίζει, αλλά τίποτα.. Δεν επικοινωνεί. Αφού έβγαλα και την κάρτα μνήμης και παρ' όλα αυτά βγάζει το θέμα του κινητού που ήταν αποθηκευμένο εκεί. :(

Αφού άνοιξε είσαι σε πολύ καλό δρόμο. Θα πρέπει να το φλασαρεις πάλι, ίσως και με κάποιο άλλο firmware και έχεις πολλές πιθανότητες να επανέλθει...

Δές λίγα post πιο πριν για ένα ανάλογο πρόβλημα που είχε ένας φίλος και πως το έλυσε...

Δεν έχω χρόνο τώρα να σου δώσω firmware και οδηγίες, αλλά εδώ είμαστε... ;)

Λοιπόν ένας οδηγός για θέματα και οθόνες έναρξης (skin & splash)

1) Τα θέματα φροντίζουμε να τα έχουμε στον φάκελο themes (προσοχή όχι Themes ή THEMES) στον root κατάλογο της κάρτας μνήνης μας (πχ: X:\ όπου x το γράμμα της μονάδας δίσκου της κάρτας μνήμης μας)

2) Μέσα στον φάκελο themes μπορούμε να έχουμε υπο-φακέλους με το κάθε θέμα μας, καθώς αυτό δεν επηρεάζει την εγκατάσταση του.

3) Στο αρχείο που παραθέτω παρακάτω υπάρχουν ο theme installer, o splash installer, to ezxpopup, και ο BusyBox που καλό θα είναι να εγκατασταθούν όλα (το πως θα αποκρύψουμε τα εικονίδια μας από το menou του κινητού μας θα το παραθέσω σε επόμενο edit, καθώς τα εικόνιδια και η αυτόνομη εκτέλεση των προγραμμάτων αυτών μας είναι άχρηστη...)

Εγκατάσταση skins:

1) Πηγαίνουμε στον φάκελο του θέματος που βρήσκεται στον φάκελο themes της κάρτας μνήμης μας, και βρήσκουμε το αρχείο *.pskn που είναι το αρχείο εγκατάστασης του θέματος.

2) Κρατάμε κρατημένη την γραφίδα πάνω στο αρχειάκι, επιλούμε να ανοίξει με τον skin installer και επιλέγουμε να ανοίγουν πάντα αυτού του τύπου αρχεία με το συγκεκριμένο πρόγραμμα.

3) Άν το θέμα είναι μεγάλο θα πάρει μερική ώρα μέχρι να εγκατασταθεί. Σε αυτό το διάστημα δεν κλείνουμε το κινητό και καλό είναι να μην κάνουμε τίποτα άλλο ταυτόχρονα.

4) Όταν το θέμα εγκατασταθεί με επιτυχία, τότε θα εμφανίσει μύνημα ή/και θα παίξει έναν ήχο.

5) Κάνουμε επαννεκίνηση το κινητό μας και απολαμβάνουμε το νέο μας θέμα

6) Για την επαναφορά στο αρχικό θέμα του κινητού μετακινούμε το αρχείο default1_skin.pskn στον φάκελο themes και το περνάμε όπως παραπάνω.

*Το βήμα 2 παραλείπεται σε επόμενη εγκατάσταση θέματος καθώς πλέον με απλό πάτημα της γραφίδας θα ανοίγουν τα αρχεία με τον theme installer.

Εγκατάσταση splash:

(Τα "splash" αρχεία αφορούν την οθόνη που εμφανίζεται όταν ανοίγει το κινητό μας, μπορούμε μάλιστα να τα κάνουμε προεπισκόπιση αφού είναι 2 απλές κινούμενες εικονίτσες, μία για όταν ανοίγει και μία για όταν κλείνει. Πάλι θα εμφανίζεται αρχικά το γνωστό λογότυπο της Motorola αλλά για να το αλλάξουμε είναι πολύ πιο προχωρημένο και επικίνδυνο :!: :p)

1) Πηγαίνουμε στον φάκελο του splash αρχείου που βρήσκεται στον φάκελο themes της κάρτας μνήμης μας, και βρήσκουμε το αρχείο *.phm που είναι το αρχείο εγκατάστασης του splash. (αν δεν υπάρχει κάνουμε αντιγραφή το αρχείο ccmove_Splash.phm στον φάκελο που υπάρχουν 2 αρχεία: το on.gif και το off.gif)

2) Κρατάμε κρατημένη την γραφίδα πάνω στο αρχειάκι, επιλούμε να ανοίξει με τον splash installer και επιλέγουμε να ανοίγουν πάντα αυτού του τύπου αρχεία με το συγκεκριμένο πρόγραμμα.

3) Σε αυτό το διάστημα δεν κλείνουμε το κινητό και καλό είναι να μην κάνουμε τίποτα άλλο ταυτόχρονα.

4) Όταν το θέμα εγκατασταθεί με επιτυχία, τότε θα εμφανίσει μύνημα ή/και θα παίξει έναν ήχο.

5) Κάνουμε επαννεκίνηση το κινητό μας και απολαμβάνουμε την νέα οθόνη έναρξης

6) Για την επαναφορά στο αρχικό θέμα του κινητού μετακινούμε το αρχείο default1_splash.phm στον φάκελο themes και το περνάμε όπως παραπάνω.

*Το βήμα 2 παραλείπεται σε επόμενη εγκατάσταση splash καθώς πλέον με απλό πάτημα της γραφίδας θα ανοίγουν τα αρχεία με τον splash installer.

** To splash θέμα μας μπορεί να είναι διαφορετικό του θέματος, καθώς είναι ξεχωριστή εγκατάσταση.

*Με master reset ή clear επιστρέφουμε επίσης στο αρχικό θέμα μας / splash screen

*Οποιαδήποτε διώρθωση καλοδεχούμενη

:!: ***ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΚΑΝΕΝΕΤΕ ΜΕ ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΗ, ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΔΙΝΩ ΟΔΙΓΙΕΣ, ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΓΡΑΦΙΔΑ :p*** :!:

Μην τρελαινεσαι!

το εχω παθει..αλλα μετα απο 2 αλλαγες fw ολα επανηλθαν και η touch screen εδωσε σημεια ζωης! Περασε ενα fw που θα αλλαζει ΟΛΟ το fw, οχι του macnicnk! Θα δεις σιγουρα αποτελεσματα!:)

Υ.Γ. το κινητο παιδια ειναι σκυλι, δεν νιωθει οποια επεμβαση και να του κανεις, συμβουλη! ;)

Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6

A, macnick μην κουραζεσαι... υπαρχουν και τα .mtf themes , που ανοιγουνε με smart assistant, και επανεκινωντας το κινητο , μονο του, το θεμα εχει εγκατασταθει!

Εδω ενα site με καταπληκτικα θεματα! (εχω ανεβασει κι εγω 5-6 :p)

Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6

καλημερα παιδια!φιλε xalibas ο οδηγος σου ηταν κατατοπιστικοτατος...σε ευχαριστω!

αλλη μια ερωτηση(δεν υποσχομαι οτι θα ειναι η τελευταια :lol:) κανενα ελληνικο πληκτρολογιο πιο μεγαλο για να γραφουμε μηνυμα υπαρχει????αυτο ρε παιδια πολυ μικρο!μου εχει βγαλει τα ματια...

Δες αυτο το post και λιγο πιο πανω εχει και το download του! (απο του bomber το post)

αυτο: http://www.motorolafans.com/forums/showthread.php?t=17722

Δες αυτο το post και λιγο πιο πανω εχει και το download του! (απο του bomber το post)

αυτο: http://www.motorolafans.com/forums/showthread.php?t=17722

να σαι καλα!το ειχα βρει και εγω αυτο αλλα λογω του bug που αναγραφει σκεφτηκα να μην το βαλω...

Περασε ενα fw που θα αλλαζει ΟΛΟ το fw, οχι του macnicnk! Θα δεις σιγουρα αποτελεσματα!:)

φιλε μου αν ειχες διαβασει λιγο τον οδηγο θα εβλεπες οτι το αρχειο 1 αλλαζει μονο οτι απαιτειται για να τρεχει εφαρμογες QT ενω το 2 αλλαζει ολο το fw.

επιπλεον κανενα αλλο fw δεν ειναι ελληνικο.

Αλλωστε εχω φτιαξει και ενα αρχειο που αλλαζει μονο το κομματι της μνημης που χαλαει με τα θεματα(δυστηχως ειναι και αυτο που εχει τις επαφες - οστωσο σωζονται τυχον αρχεια που ειναι αποθηκευμενα στη μνημη.)

Αν οστωσο θελει καποιος να μετατρεψει ενα οποιοδηποτε fw σε ελληνικο ειναι πολυ απλο-δεν ξερω αν ενδιαφερεται κανεις ομως.

A, macnick μην κουραζεσαι... υπαρχουν και τα .mtf themes , που ανοιγουνε με smart assistant, και επανεκινωντας το κινητο , μονο του, το θεμα εχει εγκατασταθει!

Εδω ενα site με καταπληκτικα θεματα! (εχω ανεβασει κι εγω 5-6 :p)

τι ενοεις;

καλημερα παιδια!φιλε xalibas ο οδηγος σου ηταν κατατοπιστικοτατος...σε ευχαριστω!

αλλη μια ερωτηση(δεν υποσχομαι οτι θα ειναι η τελευταια :lol:) κανενα ελληνικο πληκτρολογιο πιο μεγαλο για να γραφουμε μηνυμα υπαρχει????αυτο ρε παιδια πολυ μικρο!μου εχει βγαλει τα ματια...

μια λυση που ειχα σκεφτει στο παρελθον ηταν να βαζαμε σε μια φωτογραφια πληκτρολογιου τα μισα γραμματα και στην αλλη τα αλλα μισα και αυτες να εναλλασονται πατοντας ενα κουμπακι πανω στο πληκτρολογιο.Αν θες μπορουμε να το φτιαξουμε.

να σαι καλα!το ειχα βρει και εγω αυτο αλλα λογω του bug που αναγραφει σκεφτηκα να μην το βαλω...

το bug που αναφερεις ξεπερνειεται ευκολα. Αλλαζεις το startup.txt

Oδηγος flashing για το Motorola A1200 (MING) ή πως να τρεχει επιπλεον εφαρμογες (εκτος απο τις Java που τρεχει ετσι κι' αλλιως)

φιλε μου αν ειχες διαβασει λιγο τον οδηγο θα εβλεπες οτι το αρχειο 1 αλλαζει μονο οτι απαιτειται για να τρεχει εφαρμογες QT ενω το 2 αλλαζει ολο το fw.

επιπλεον κανενα αλλο fw δεν ειναι ελληνικο.

Αλλωστε εχω φτιαξει και ενα αρχειο που αλλαζει μονο το κομματι της μνημης που χαλαει με τα θεματα(δυστηχως ειναι και αυτο που εχει τις επαφες - οστωσο σωζονται τυχον αρχεια που ειναι αποθηκευμενα στη μνημη.)

Αν οστωσο θελει καποιος να μετατρεψει ενα οποιοδηποτε fw σε ελληνικο ειναι πολυ απλο-δεν ξερω αν ενδιαφερεται κανεις ομως.

Τυχαινει να τον εχω διαβασει τον οδηγο, και να ξερω τι ακριβως κανει το fw σου! Γενικοτερα, το κινητο ειναι χωρισμενο σε τμηματα, και εσυ αλλαζεις , με το fw σου, το μερος για QT εφαρμογες!

Το 2ο αρχειο΄που δινεις, (δεν ειμαι σιγουρος) δεν αλλαζει ΟΛΟ το λογισμικο του, δλδ ολα του τα τμηματα!

Τελοσπαντων, αν ειναι καταλληλο αυτο το mp ωστε να επαναφερει το μερος με τα θεματα, τοτε να περαστει αυτο στην περιπτωση μας, γιατι αλλιως δεν υπαρχει κανενα αλλο ελληνικο fw!

τι ενοεις;

Υπαρχουν αρχεια μορφης .mtf , που ειναι συμβατα για Motorola a1200, και ειναι θεματα!Εφαρμωζονται πολυ απλα.

-Περνας το αρχειο στην καρτα μνημης σου

-Το ανοιγεις με smart assist.

-Σου πεταει ενα μηνυμα : install «iphone.mtf» , και πατας "yes"

-Υστερα περιμενεις.... περιμενεις....

-Το κινητο σου μετα απο 10" επανεκινειται, και βλεπεις εγκατεστημενο το theme!

Το 2ο αρχειο΄που δινεις, (δεν ειμαι σιγουρος) δεν αλλαζει ΟΛΟ το λογισμικο του, δλδ ολα του τα τμηματα!

οχι κανεις λαθος το 2ο αρχειο αλλαζει ολο το fw.Μαλιστα αν συγκρινεις το μεγεθος του θα δεις οτι ειναι ιδιο με οποιοδηποτε αλλο fw (ολοκληρο)

αλλωστε μπορεις να κανεις ελληνικο οποιοδηποτε fw μεσα σε λιγα λεπτα αν και δεν βλεπω τον λογο-πανω κατω ολα τα fw ιδια ειναι, ειδικα τα πιο προσφατα οπου η εταιρεια εχει αλλαξει μονο καποια χαρακτηρηστικα που αφορουν συγκεκριμενες γλωσσες κλπ.

Υπαρχουν αρχεια μορφης .mtf , που ειναι συμβατα για Motorola a1200, και ειναι θεματα!Εφαρμωζονται πολυ απλα.

-Περνας το αρχειο στην καρτα μνημης σου

-Το ανοιγεις με smart assist.

-Σου πεταει ενα μηνυμα : install «iphone.mtf» , και πατας "yes"

-Υστερα περιμενεις.... περιμενεις....

-Το κινητο σου μετα απο 10" επανεκινειται, και βλεπεις εγκατεστημενο το theme!

τωρα καταλαβα τι λες, απλα τον οδηγο για τα θεματα τον εγραψε αλλος.

καλημερα παιδια!φιλε macnick οοσον αφορα το πληκτρολογιο μακαρι να κανουμε κατι γιατι δεν παλευεται η κατασταση με το υπαρχον πληκτρολογιο!Επισησ μια χαρα πληκτρολογιο(σε σχεση με αλλο)ειναι και αυτο που εμφανιζεται οταν κανεις αναζητηση ονοματος απο τις επαφες!

καλημερα παιδια!φιλε macnick οοσον αφορα το πληκτρολογιο μακαρι να κανουμε κατι γιατι δεν παλευεται η κατασταση με το υπαρχον πληκτρολογιο!Επισησ μια χαρα πληκτρολογιο(σε σχεση με αλλο)ειναι και αυτο που εμφανιζεται οταν κανεις αναζητηση ονοματος απο τις επαφες!

Λοιπόν παιδία το έχω ψάξει λίγο το θέμα, θα ανεβάσω τα αρχειάκια, και θα γράψω τον οδηγό για το "ενναλακτικό" πληκτρολόγιο μόλις βρω χρόνο (ίσως αύριο το μεσημέρι ;) )

Λοιπόν παιδία το έχω ψάξει λίγο το θέμα, θα ανεβάσω τα αρχειάκια, και θα γράψω τον οδηγό για το "ενναλακτικό" πληκτρολόγιο μόλις βρω χρόνο (ίσως αύριο το μεσημέρι ;) )

ετσι φιλε xalibas φτιαξε μας και εσυ λιγο γιατι μου εχουν βγει τα ματια για να στελνω μνματα απο αυτο το κινητο!!!ελπιζω να εχεις βρει την λυση για ελληνικους χρακτηρες

παιδια κατι τετοιο πως σας φενεται;

http://briefcases.pathfinder.gr/download/606945

πατωντας το κουμπακι sms θα αλαζει αναμεσα στο κανονικο ελληνικο πληλτρολογιο και σε αυτο που βλεπετε.ενω πατωντας το Ξ-Ω θα εμφανιζονται και οι υπολοιποι χαρακτηρες καθως και η τελεια και το κομμα.

πως σας φενεται;

εχει περιθωρια να βελτιωθει.ακουω κριτικες και προτασεις.

sorry double post

καλο δειχνει, αλλα βεβαια πιο τακτοποιημενο ετσι?

παιδια κατι τετοιο πως σας φενεται;

http://briefcases.pathfinder.gr/download/606945

πατωντας το κουμπακι sms θα αλαζει αναμεσα στο κανονικο ελληνικο πληλτρολογιο και σε αυτο που βλεπετε.ενω πατωντας το Ξ-Ω θα εμφανιζονται και οι υπολοιποι χαρακτηρες καθως και η τελεια και το κομμα.

πως σας φενεται;

εχει περιθωρια να βελτιωθει.ακουω κριτικες και προτασεις.

Δείτε αυτό:

finger pad new with greek

Είναι του δικού μας intermario_gr

To προσπαθώ εγώ αλλά έχω ένα προβληματάκι... Επίσης το κινητό μας έχει το αρχείο autorun.txt στον root της κάρτας και όχι startup.txt

Έχει κανένας το autorun.txt αρχείο στην sd να μου το στείλει???

Οποίος ενδιαφέρεται μπορεί να μου πει. Και αν υπάρχει πρόβλημα εδώ είμαστε να βοηθάμε..

Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον intermario_gr γιά όλη την βοήθεια...!!!!! :D

• The title was changed to Motorola A1200 (MING)