thrand Δημ. July 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2008 Παιδες ,τα δυο πληκτρα κατω (κληση-τερματισμος κλησης) φωτιζονται ?? Οχι τα πληκτρα κληση τερματισμος κλησης δεν φωτιζονται. Παράθεση :yinyang:Black, the color of betrayal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ArGy-mObiLe Δημ. July 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2008 kalhmera sto forum :) loipon egina katoxos prin liges meres katapliktiko kinito bika na diavasw to forum tou kinitou ola kala kai ola orea den diavasa olota post eimai akoma stin 70 selida ostoso ginete na kanoume READ&SAVE kapos to mitriko FirmWare ? ola kala kai ola orea skeftome na valw ta new firmware omos borei na min mou aresei na min me volepsei borei na xriasto kapia stigmi na to stilw stin motorola opote kalo tha einai na exw kai to mitriko kapou backup loipon? Παράθεση http://www.take0n.com/argy/4.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thrand Δημ. July 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2008 kalhmera sto forum :) loipon egina katoxos prin liges meres katapliktiko kinito bika na diavasw to forum tou kinitou ola kala kai ola orea den diavasa olota post eimai akoma stin 70 selida ostoso ginete na kanoume READ&SAVE kapos to mitriko FirmWare ? ola kala kai ola orea skeftome na valw ta new firmware omos borei na min mou aresei na min me volepsei borei na xriasto kapia stigmi na to stilw stin motorola opote kalo tha einai na exw kai to mitriko kapou backup loipon? Den iparxei kapoios tropos na soseis to mitriko firmware, omos an exeis A1200e k akolouthiseis ton odigo tou macnick den prokite na alla3eis kati sto mitriko firmware pera apo tin dinatotita na pernei .pkg efarmoges.Apo ekei kai pera an peraseis kapoio programma k den se e3ipireti tote kaneis apla unintall. Παράθεση :yinyang:Black, the color of betrayal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Telinformatic Δημ. July 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2008 Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι γιατί το πλαίσιο το πουλάει 199 Ευρώ και η wind τώρα που βλέπω το prospectus το δίνει 293 είναι διαφορετική έκδοση?Το Α1200e δε δίνει και το πλαίσιο??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. July 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2008 Σωστά!! Και αυτό το fw θα είναι το κλασικό.Το οποίο δεν θα έχει κάτι αλλαγμένο στο οποίο να πεις "βαρέθηκα", και να το αλλάζει όλη την ώρα.(Όπως εγώ με το v3x):lol::lol: Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι γιατί το πλαίσιο το πουλάει 199 Ευρώ και η wind τώρα που βλέπω το prospectus το δίνει 293 είναι διαφορετική έκδοση?Το Α1200e δε δίνει και το πλαίσιο??? Η ίδια είναι.Απλά το plaisio την έχει πολύ πεσμένη.Συμφέρει!Σε κάποια φάση η προσφορά είχε αγγίξει τα 150€ Παιδιά δεν είναι τέλειες οι αλλαγές που έγιναν σήμερα στο forum?Άλλαξαν πολλά!!Ωραία ανανέωση!!:D:D Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ArGy-mObiLe Δημ. July 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2008 poly omorfa exw katevase ola ta ergaleia pou ana ferei o macnic sto turorial gia to flashing omos exw ena dilima :P leei arxeio 1 gia osous exoun eliniki ekdosi kai arxeio 2 gia osous exoun opiadipote "e" pio prepei na kanw install ? exw elliniki ekdosi kai einai "e" perimenw apantisi gia na kanw flash ! diladi einai ola elinika opos einai to mitriko me tin parametro install *.pkg? Παράθεση http://www.take0n.com/argy/4.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thrand Δημ. July 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2008 poly omorfa exw katevase ola ta ergaleia pou ana ferei o macnic sto turorial gia to flashing omos exw ena dilima :P leei arxeio 1 gia osous exoun eliniki ekdosi kai arxeio 2 gia osous exoun opiadipote "e" pio prepei na kanw install ? exw elliniki ekdosi kai einai "e" perimenw apantisi gia na kanw flash ! diladi einai ola elinika opos einai to mitriko me tin parametro install *.pkg? einai aplo an to kinito exei idi ellinikous xaraktires otan grrafeis minima tote flashare to kinito me to proto arxeio.Nai den prokeite na alla3ei kati allo pera apo tin dinatotita tou kinitou na pernei .pkg efarmoges.An xriasteis kati steile mou pm Παράθεση :yinyang:Black, the color of betrayal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ArGy-mObiLe Δημ. July 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2008 re filos exw mia aporeia apo tin proti stigmi pou to peira stis epafes opou kanw klisei ekei menei meta o kersoras tou den "midenizei" opos to idio kanei kai sto menu einai fysiologiko afto? Παράθεση http://www.take0n.com/argy/4.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thrand Δημ. July 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2008 re filos exw mia aporeia apo tin proti stigmi pou to peira stis epafes opou kanw klisei ekei menei meta o kersoras tou den "midenizei" opos to idio kanei kai sto menu einai fysiologiko afto? nai etsi menei den midenizei mono tou. Παράθεση :yinyang:Black, the color of betrayal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ArGy-mObiLe Δημ. July 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2008 sto 60% eimai leei omos sto tutorial 18. Αν μετά το PASS δεν έχουν σβηστεί μόνα τους τα αρχεία που δημιουργήθηκαν από το rsdlite σβήστε τα μόνοι σας(εκτός από το .sbf) ti pass? pio pass? Παράθεση http://www.take0n.com/argy/4.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. July 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2008 sto 60% eimai leei omos sto tutorial 18. Αν μετά το PASS δεν έχουν σβηστεί μόνα τους τα αρχεία που δημιουργήθηκαν από το rsdlite σβήστε τα μόνοι σας(εκτός από το .sbf) ti pass? pio pass? Εννοεί πως, όταν τελείωσει και ολοκληρωθεί η διαδικασία φτάνοντας στο 100% και εχει γραψει PASS (οτι η διαδικασία ολοκληρώθηκε, και ότι το αρχείο μπήκε στο κινητό) και δεν εχουν διεγραφει κάποια αρχεία... τότε, ας τα διαγραψεις μόνος σου.εκτος του .sbf αρχείου.Δηλαδη του αρχείου που φλάσαρες!!:) Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis87 Δημ. July 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2008 Γειά σας παιδιά.Λοιπόν χρησιμοποίησα τον οδηγό για να φλασάρω το κινητό, του φίλου macnik και όταν φτάνω στο σημείο που το πρόγραμμα RSDLite λέει please manually power up this phone κολλάει και δεν γίνεται τίποτα.Κλείνω το κινητό βγάζω-βάζω την μπαταρία και ξανά από την αρχή και πάλι τα ίδια.Συνέχεια μου λέει manually power up this phone.Τι μπορώ να κάνω?Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. July 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2008 Γειά σας παιδιά.Λοιπόν χρησιμοποίησα τον οδηγό για να φλασάρω το κινητό, του φίλου macnik και όταν φτάνω στο σημείο που το πρόγραμμα RSDLite λέει please manually power up this phone κολλάει και δεν γίνεται τίποτα.Κλείνω το κινητό βγάζω-βάζω την μπαταρία και ξανά από την αρχή και πάλι τα ίδια.Συνέχεια μου λέει manually power up this phone.Τι μπορώ να κάνω?Ευχαριστώ Μπορεις να κλέισεις το κινητό, και να το ξαναανοίξεις σε bootloader mode. Υστερα θα συνεχιστει η διαδικασία κανονικά!:) Εμένα μου έχει πιάσει.. Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis87 Δημ. July 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2008 τι εννοείς ακριβώς γιατί δεν κατάλαβα το bootloader που είπες.Τι να πατήσω στο κινητό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. July 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2008 τι εννοείς ακριβώς γιατί δεν κατάλαβα το bootloader που είπες.Τι να πατήσω στο κινητό? πιέζοντας το voice key το red key και το down key. μπαίνεις σε μια κόκκινη οθόνη.η bootloader. Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ArGy-mObiLe Δημ. July 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2008 Γειά σας παιδιά.Λοιπόν χρησιμοποίησα τον οδηγό για να φλασάρω το κινητό, του φίλου macnik και όταν φτάνω στο σημείο που το πρόγραμμα RSDLite λέει please manually power up this phone κολλάει και δεν γίνεται τίποτα.Κλείνω το κινητό βγάζω-βάζω την μπαταρία και ξανά από την αρχή και πάλι τα ίδια.Συνέχεια μου λέει manually power up this phone.Τι μπορώ να κάνω?Ευχαριστώ loipon file antonis to molis sou vgalei afto to msg kaneis to exeis klineis to kinito kai to anigeis se bootable mode OMOS THA EINAI SINDEDEMENO STIN USB me to pou to kaneis bootable mode tha grapsei FINSHED kai PASS Παράθεση http://www.take0n.com/argy/4.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis87 Δημ. July 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2008 ευχαριστώ για την βοήθεια παιδιά!Αν και δεν έγραψε pass κάνει εγκατάσταση τις εφαρμογές μια χαρά.Δεν ξέρω αν υπάρξει πρόβλημα αργότερα βέβαια.Τώρα αυτό που δεν μπορώ να κάνω είναι να δω τους χάρτες με το mgmaps.Κάνω κανονικά την εγκατάσταση και όταν φτάνω να κάνω browse τους χάρτες δεν μου αναγνωρίζει την SD κάρτα που έχω αποθηκεμένους τους χάρτες.Τι μπορεί να φταίει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Telinformatic Δημ. July 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2008 Μια ερωτησούλα ρε παιδιά και sorry αν σας έχω πρήξει η οθόνη σας έχει βγάλει μέρχρι τώρα κανένα πρόβλημα όλοι με έχουν πρήξει ότι θα χαλάσει επειδή είναι αφής και δε θα αποκρίνεται κτλ...για πείτε μου τη γνώμη σας....Ευχαριστώ και πάλι!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thrand Δημ. July 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2008 Μια ερωτησούλα ρε παιδιά και sorry αν σας έχω πρήξει η οθόνη σας έχει βγάλει μέρχρι τώρα κανένα πρόβλημα όλοι με έχουν πρήξει ότι θα χαλάσει επειδή είναι αφής και δε θα αποκρίνεται κτλ...για πείτε μου τη γνώμη σας....Ευχαριστώ και πάλι!!! H othoni an tin prosexeis den prokeite na pathei kati, kalo tha itan na agoraseis k na topothetiseis kapoio screen protector wste na prostateuseis tin othoni apo grazounies.As eimaste logikoi ta patna xalane i diarkia zois e3artate apo to poso poli ta prosexeis Παράθεση :yinyang:Black, the color of betrayal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. July 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2008 Μια ερωτησούλα ρε παιδιά και sorry αν σας έχω πρήξει η οθόνη σας έχει βγάλει μέρχρι τώρα κανένα πρόβλημα όλοι με έχουν πρήξει ότι θα χαλάσει επειδή είναι αφής και δε θα αποκρίνεται κτλ...για πείτε μου τη γνώμη σας....Ευχαριστώ και πάλι!!! Μακάρι να κάνεις συνέχεια ερωτήσεις, μπας και αποκτήσει ενδιαφέρον το thread.Γιατί όσοι βοηούνται ύστερα φεύγουν, και δεν γυρίζουν πίσω να βοηθήσουν άλλους... Ρώτα ότι θέλεις γενικά... θα λάβεις σίγουρα απάντηση, πιά!:) Αυτό που λες μου συνέβησε..Όλοι μου έλεγαν, ρε συ, αν σου πέσει κάτω θα σπάσει το γυαλί, και η αφής θα σου χαλάσει γρήγορα.. έτσι ξέρω.. και ψοφιοεμπειρίες που "έχουν" οι γνωστοί μας. Θα σε πληροφορήσω πως τα 3 ming-άκια (a1200-a1600-a1800) χαρακτηριστίκανε ως "Η πέτρα της Motorola".Και δεν μιλάνε απλά για το κέλυφος αλλά για την όλη του κατασκευή. Κι ένα π.χ. που έτυχε σε εμένα.Έστελνε ο αδελφός μου τραγούδια, και όπως είναι 2όροφα τα κρεβάτια, του πέφτει το κινητό απο τα 2,10m ,πάνω στην touch screen.Το είχα ακουμπήσει στο πάτωμα για να βλέπουν τα bt καλύτερα. Σας μιλάω ειλικρινά, χέστηκα και τον "καντήλωσα" το Σταυράκι... Η οθόνη, ένα άθικτο πράμα, συνέχισε να στέλνει... Το μόνο που να φοβάσαι απο την touch είναι οι βαθιές γραντζουνιές... Γιαυτό συστείνω screen protector όπως είπε και ο φίλος Thrand.:) Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ArGy-mObiLe Δημ. July 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2008 paidia kanena olokliromeno pageko me GPS? yparxei kanena url gia download? kai kati akoma pou mou fenete emine anapantito to programa pou exei sto aggliko FW gia tin fonitiki leitoyrgeia toy a1200 boroume na to perasoume panw stin elliniki ? kapio link episeis gia download an yparxei Παράθεση http://www.take0n.com/argy/4.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Telinformatic Δημ. July 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2008 Μακάρι να κάνεις συνέχεια ερωτήσεις, μπας και αποκτήσει ενδιαφέρον το thread.Γιατί όσοι βοηούνται ύστερα φεύγουν, και δεν γυρίζουν πίσω να βοηθήσουν άλλους... Ρώτα ότι θέλεις γενικά... θα λάβεις σίγουρα απάντηση, πιά!:) Αυτό που λες μου συνέβησε..Όλοι μου έλεγαν, ρε συ, αν σου πέσει κάτω θα σπάσει το γυαλί, και η αφής θα σου χαλάσει γρήγορα.. έτσι ξέρω.. και ψοφιοεμπειρίες που "έχουν" οι γνωστοί μας. Θα σε πληροφορήσω πως τα 3 ming-άκια (a1200-a1600-a1800) χαρακτηριστίκανε ως "Η πέτρα της Motorola".Και δεν μιλάνε απλά για το κέλυφος αλλά για την όλη του κατασκευή. Κι ένα π.χ. που έτυχε σε εμένα.Έστελνε ο αδελφός μου τραγούδια, και όπως είναι 2όροφα τα κρεβάτια, του πέφτει το κινητό απο τα 2,10m ,πάνω στην touch screen.Το είχα ακουμπήσει στο πάτωμα για να βλέπουν τα bt καλύτερα. Σας μιλάω ειλικρινά, χέστηκα και τον "καντήλωσα" το Σταυράκι... Η οθόνη, ένα άθικτο πράμα, συνέχισε να στέλνει... Το μόνο που να φοβάσαι απο την touch είναι οι βαθιές γραντζουνιές... Γιαυτό συστείνω screen protector όπως είπε και ο φίλος Thrand.:) Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις και για τη στάση σας...ελπίζω να μου δωθεί και εμένα η ευκαιρία να ανταποδώσω!!!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thrand Δημ. July 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2008 Sti selida 66 tou thread iparxei odigos gia na egatastiseis sto kinito mgmaps (offline) apo ton thanos25.Apo ekei k pera psakse sto motorolafans k sto modmymoto.To kinito ipostirizei fonitiki leitourgia mono sta agglika k den iparxei apo oso gnorizw tropos na leitourgisei sta ellinika.Den iparxei fonitiki leitourgia mono sto aggliko firmware kathe firmware exei fonitiki leitourgia apla to kinito tin ipostirizei mono sta agglika (apla pata to deutero koumpi stin de3ia pleura gia na tin energopoihsis). Παράθεση :yinyang:Black, the color of betrayal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
just_me2005 Δημ. July 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2008 Γεια σας παιδιά, αποφάσισα να βάλω κανένα καινούριο «θέμα» στο κινητό, μια και το έχω σχεδόν ένα χρόνο και βαρέθηκα αυτά τα θέματα που έχει μέσα, έτσι έκανα το flashing με βάση της οδηγίες του Macnick και νομίζω πως όλα πήγαν καλά. Τώρα όμως θέλω να εγκαταστήσω το smart asst αλλά δεν έχω καταλάβει πως ακριβώς γίνεται η manual εγκατάσταση:O:O. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι πρέπει να κάνω γιατί δεν το έχω γενικά με τα αγγλικά και δεν μπορώ να καταλάβω από το ReadMe:O. Ευχαριστώ πολύ. Ps: Και μια ακόμα απορία που έχω είναι κατά την διάρκεια του flashing ο Macnick γράφει ότι όταν τελειώσει η διαδικασία (Pass) εάν δεν έχουν σβηστεί κάποια αρχεία να τα σβήσουμε εμείς πέρα από το .sbf. Αυτά τα αρχεία που ακριβώς πρέπει να ψάξουμε να τα βρούμε για να τα σβήσουμε; Και πάλι ευχαριστώ.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. July 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2008 Αυτά τα αρχεία που ακριβώς πρέπει να ψάξουμε να τα βρούμε για να τα σβήσουμε; Και πάλι ευχαριστώ.:) AN δημιουργηθουνε... εκεί που είναι το sbf, αρχείο.θα τα δεις.γύρω στα 15 είναι... __ Για smartasst είναι απλό.Κατέβασε το αρχείο κλπ... και θα στα πω!:) Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts