Jump to content

Motorola A1200 (MING)

kavatzoulas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πως καταλαβαινει καποιος αν το κινητο του ειναι φλασαρισμενο;

αν εχεις αγορασει απο μαγαζι το ελληνικο Α1200 σιγουρα δεν ειναι.

Διαφορετικα, αν το πηρες μεταχειρησμενο (μιλαμε για το ελληνικο) αν παιζει τις εφαρμογες .pkg ειναι.Για να το δεις αυτο δoκιμασε πρωτα το smart asst(δες την υπογραφη μου) αν την περασεις και δουλευει σιγουρα εχει γινει καποια αλλαγη στο firmware.Αν το smart asst δεν δουλευει ενω το εχεις εγκαταστησει σωστα μαλλον δεν εχει πειραχτει το firmware του.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2681837#post2681837

Oδηγος flashing για το Motorola A1200 (MING) ή πως να τρεχει επιπλεον εφαρμογες (εκτος απο τις Java που τρεχει ετσι κι' αλλιως)

Επιπλεον οδηγος για να φτιαξετε το δικο σας firmware

hi paides

και εγω πηρα το κινητακι

μηπως μπορειτε να μου πειτε πως περναμε themes

λεω να ξεκινησω απο την εμφανιση.

HELP PLS

Εγω παλι λεω να ξεκινησεις το διαβασμα!Νομιζω θα αλλαξεις γνωμη για το ποσο "ευκολα"αλλαζει η εμφανιση!

Ξερει καποιος να μου απαντησει αν μππορω να σβηνω χειροκινητα τους φακελους απο το \.system\QTDownLoad που παραμενουν μετα απο την απεγκατασταση εφαρμογων?Επισης τα αρχεια που δημιουργουνται απο την εφαρμογη BackupRestoreNow οταν κανω Backup κ μετα το χρησιμοποιησω για Restore μπορω να τα σβησω?

Εγω παλι λεω να ξεκινησεις το διαβασμα!Νομιζω θα αλλαξεις γνωμη για το ποσο "ευκολα"αλλαζει η εμφανιση!

Ξερει καποιος να μου απαντησει αν μππορω να σβηνω χειροκινητα τους φακελους απο το \.system\QTDownLoad που παραμενουν μετα απο την απεγκατασταση εφαρμογων?Επισης τα αρχεια που δημιουργουνται απο την εφαρμογη BackupRestoreNow οταν κανω Backup κ μετα το χρησιμοποιησω για Restore μπορω να τα σβησω?

Κανενα προβλημα φιλε μου και γω τα σβηνω απο το \.system\QTDownLoad και δεν εχω κανενα προβλ. Για το BackupRestoreNow δεν ξερω να σου πω.

@kolakagr

Για το πως θα κανεις εγκ/ση θεματα δες εδω (ειναι λιγο μανουρα).

http://www.motorolafans.com/forums/showthread.php?t=4687

και για να βρεις θεματα εδω.

http://www.mototheme.com/

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ.

ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ?

του εχεις περασει το flah του macnick?αν οχι δεν μπορουμε να μιλαμε για κανενα προγραμμα αλλαγης θεματος ουτε κανενα αλλο προγραμμα περα απο java εφαρμογες.το κινητο μου το πηρα προχθες και εκατσα ολη μερα χθες και διαβασα το forum.οτι δεν καταλαβεις ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ το forum πολυ ευχαριστως να σε βοηθησω!

Ετυχε σε κανεναν σας να περνατε επαφες με το MPT στα ελληνικα και στο τηλεφωνο μετα να βγαινουν τετραγωνακια αντι για γραμματα?ενω οταν τις περναω με το κινητο κ το δικο του πληκτρολογιο μου τα βγαζει μια χαρα τα ελληνικα...

EKANA OTI ΕΙΠΕΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΟΠΩΣ SmartAsst,MPKG ΚΤΛ

ΕΧΩ ΟΛΗ ΤΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ

ΜΗΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΕΤΟΣ?

HLP PLS

sas

EKANA OTI ΕΙΠΕΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΟΠΩΣ SmartAsst,MPKG ΚΤΛ

ΕΧΩ ΟΛΗ ΤΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ

ΜΗΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΕΤΟΣ?

HLP PLS

εκανες ακριβως οτι λεει στο #479 ?

εγω δεν χρειαστηκα το mpkg μεχρι τωρα παρα μονο το smartasst το οποιο εγκαθησταται χειροκινητα!

ετσι:

* Unzipping the Folder

* Copying the .system file (which is hidden:!:) to my phone memory, of course deleated the old .system file

( AND AS UNDERSTOOD ALL THE INSTALLED APPLICATIONS WIPED OUT)(Δενα φανταζομαι να εχεις καμια εσυ:)

* Restarted the Phone And Wolaaaa i have the SA icon there

καλησπέρα σε όλους είμαι και εγώ κάτοχος του Α1200 και είμαι αρκετά ευχαριστημένος σε γενικές γραμμές.τώρα έχω αρχίσει και ψάχνομαι να του προσθέω καμία εφαρμογή έκανα τα βήματα που έχει δώσει ο macnick μέχρι που εγκατέστησα και το smartasst το οποίο όμως δεν καταλαβαίνω πως λειτουργεί μόνο unistall μπορεί να κάνει και πως εγκαθιστώ *.pkg αρχεία ? (κυρίω με ενδιαφέρει για χάρτες Αττικής) αλλά και media player.

ευχαριστώ εκ των προτέρων και μπράβο στα παιδία για την πού καλή σουλεία που έχουν κάνει μέχρι τώρα και κυρίως τον macnick

:)

Καλημέρα.

Είμαι νέος κάτοχος του A1200 και θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει τρόπος να συνδεθεί στο Internet μέσω της ADSL σύνδεσης που έχω, χρησιμοποιώντας την USB η μέσω Βloutouth. Κάποιο PDA που έχω συνδέεται μέσω του φορητού στο internet. Γίνεται αυτό με το Α1200;

Ευχαριστώ.

Καλημέρα.

Είμαι νέος κάτοχος του A1200 και θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει τρόπος να συνδεθεί στο Internet μέσω της ADSL σύνδεσης που έχω, χρησιμοποιώντας την USB η μέσω Βloutouth. Κάποιο PDA που έχω συνδέεται μέσω του φορητού στο internet. Γίνεται αυτό με το Α1200;

Ευχαριστώ.

νομιζω γινεται, αλλα τι θα το κανεις;

ΠΩΣ ΘΑ ΔΩ ΤI FIRMWARE ΕΧΩ?

ΤΝΚΣ

θα διαβασεις την υπογραφη μου βημα 1.

Oδηγος flashing για το Motorola A1200 (MING) ή πως να τρεχει επιπλεον εφαρμογες (εκτος απο τις Java που τρεχει ετσι κι' αλλιως)

Δεν ξέρω για εσάς αλλά εμένα με κούρασε η χρήση της οθόνη αφής και η απουσία πληκτρολογίου.
Ας αφήσουμε τους εγωισμούς και ας κοιτάξουμε λίγο τον εαυτό μας.

exei kataferei kapios na balei google maps me to mgmaps?

prospatho na to kano na doyleyei offline me apothikeymenoys xartes k den mporo na to katafero to exei kanei kapios na me boithisi

ksero oti ginete alla den brisko ton tropo..

φιλε ventouza, κανοντας μια αναζητηση στο http://www.motorolafans.com με τις λεξεις google maps offline βρηκα αυτο INFO: Using Mobile Google Maps without GPRS traffic

http://www.motorolafans.com/forums/showthread.php?t=11297&highlight=google+maps+offline ιδιαιτερα το ποστ 23.Με λιγο μελετη θα τα καταφερεις.

Καλησπέρα.

Πως γίνεται στο Α1200 να βλέπεις τη διάρκεια των εξερχόμενων μόνο κλήσεων. Απ' ότι βλέπω βγάζει διάρκεια για όλες τις κλήσεις, πράγμα άβολο αν θέλεις να ξέρεις πόσο χρόνο ομιλίας έχεις ακόμη.

Ευχαριστώ

Είμαι και εγώ ένας νέος κάτοχος του A1200. Το κινητό είναι απλά εκπληκτικό. Επειδή έχω δουλέψει πολλά WM κινητά πιστεύω ότι μποτρώ να το βάλω πολύ πιο ψηλά από ένα αντίστοιχο WM.

Μου έκανε τρομερή εντύπωση η θέση του ακουστικού. Έψαχνα να το βρω και τελικά ήταν αυτό το ασημένιο Μ πάνω στο καπάκι!

Η οθόνη είναι πεντακάθαρη με τρομερή ανάλυση. Την έχω σε 10% φωτεινότητα.

Το ηχείο νικάει το SE W800 μου (το οποίο πήγε στο συρτάρι) και χωρίς παραμορφώσεις (ακούω λίγο βάρβαρη μουσική).

Το κινητό είναι πολύ συμπαγές και το παχύ καπάκι φένεται πολύ σίγουρο για την προστασία που παρέχει.

Εκτός από το καπάκι το κινητό εξωτερικά είναι λαστιχένιο με ελαφρά βελούδινη υφή.

Η κάμερα έχει καλύτερο φακό από το SE W800 αλλά χάνει σε ποιότητα. Όχι ιδιαίτερα πολύ. Πάντως η φωτογραφίες βγαίνουν στην στιγμή που του δίνει ενα συν (σε αντίθεση με κάποια CyberShot SE).

Από πλευράς αυτονομίας έχει άνετα 2 μέρες με μέτρια χρήση (MSN, E-mail, τηλέφωνα)

Από πλευράς λογισμικού ξεκινάω με την υποστήριξη γλώσσας. Το πληκρολόγιο είναι on-screen και υποστηρίζει τέλεια ελληνικά με λεξικό μαντέυοντας (ή προσπαθώντας) τι λέξη θες να γράψεις (Τ9 στυλ) επίσης μαθαίνει το λεξιλόγιο σου (χρήσιμο με τα βρωμόλογα και τις προστυχιές! :P)...

Το Linux σαν πλατφόρμα είναι απλά τέλειο. Ούτε ένα κόλλημα εδώ και μισό μήνα που το έχω. Επίσης δεν κρατάει σαβούρα να τρέχει και με το EzxSysinfo (από το αντίστοιχο Linux) μέχρι και cpu usage (ποτέ δεν έχει ξεπεράσει το 25%) βλέπεις και top.

Το φλασάρισμα για να τρέχει native εφαρμογές ήταν παιχνιδάκι και αρκετά ασφαλες (με βάση κάποιον οδηγό που βρήκα εδώ αλλά δεν θυμάμαι που, σίγουρα σε κάποιο Singature ;-))

Από εφαρμογές δεν λείπει τίποτα όσο και αν κλαίνε κάποιοι ότι δεν είναι WM ή Symbian.

PDF, JPG, Doc, Xls, Ppt, Mp3, 3gp δοκιμασμένα μέχρι στιγμής παίζουν (σίγουρα είναι περισσότερα).

MSN ΙΜ έχω βάλει eBuddy[java],

Gmail[java],

Google Maps[java],

MidpSSH[java] (για διαχείριση των server μου)

mplayer[native] (ναι αυτόν του Linux) για να παίζω AVI κτλ χωρίς resize,

EZXrdp[native] για διαχείριση windows remote desktop,

EZXSysInfo[native] για να μαθαίνεις τα πάντα για το τι γίνεται στα ενδότερα του λογισμικού.

Από παιχνίδια[java] ότι έχω δοκιμάσει δεν έχω κανένα πρόβλημα αν και σίγουρα δεν παίζει ότι απαιτεί κάτι παραπάνο από Joystick.

Πλέον η τιμή του έχει πέσει στα 280 ευρώ κάνοντας το πολύ οικονομικό. Δεν ξέρω τι άλλο να πω.

Θέλω να δω αν μπορώ να ρίξω την συχνότητα του επεξεργαστή μιας και είναι ύπεραρκετος.

Σημείωση: έχει από μόνο του μέσα όλες τις ρυθμίσεις για τις ελληνικές εταιρίες κινητής τηλεφωνίας για MMS, WAP ακόμα και Mobile Connect Cards (ναι οι SIM από Mobile Connect Cards παίζουν άνετα δοκιμασμένα αλλά μόνο σε GPRS).

Σε όποιους αρέσουν τα PDA κινητά να μην το σκεφτούν και πολύ. Το GPS εμένα προσωπικά δεν με ενδιαφέρει (το κινητό δεν είναι αδιάβροχο να το πάρω στο σκάφος για GPS!), το WIFi τι να το κάνω που δεν έχει παντού και το 3G απλά είναι άχρηστο από την στιγμή που το GPRS είναι αρκετό για email, ιστοσελίδες και MSN Messenger.

Η λειτουργία Μαζικής Αποθήκευσης (για χρήση ως USB Flash) είναι ένα μεγάλο συν σε σχέση με όλα αυτά τα κινητά που απαιτούν Drivers ή περίεργα καλώδια για να παίξουν (έχει μια απλή miniUSB). Προσοχή όμως έχω την εντύπωση πως η λειτουργία μαζικής αποθήκευσης λειτουργεί μόνο όταν έχεις κάποια κάρτα μνήμης πάνω (έβαλα μια 1Gb με 5 ευρώ).

Δεν ξέρω αν είναι σωστό που δεν αναφέρω μειονεκτήματα (πέρα της αυτονομίας που είναι μέτρια) σε σύγκριση πάντως με αντίστοιχο Hardware σε WM ή Symbian είναι κατά την γνώμη μου ανώτερο.

Καλησπέρα.

Πως γίνεται στο Α1200 να βλέπεις τη διάρκεια των εξερχόμενων μόνο κλήσεων. Απ' ότι βλέπω βγάζει διάρκεια για όλες τις κλήσεις, πράγμα άβολο αν θέλεις να ξέρεις πόσο χρόνο ομιλίας έχεις ακόμη.

Ευχαριστώ

Δυστυχώς φίλε μου δεν μπορείς να βλέπεις μόνο τη διάρκεια των εξερχομένων κλήσεων αλλά αυτη όλων των κλήσεων (εξερχομένων - εισεχομένων)

Ας αφήσουμε τους εγωισμούς και ας κοιτάξουμε λίγο τον εαυτό μας.

exei kataferei kapios na balei google maps me to mgmaps?

prospatho na to kano na doyleyei offline me apothikeymenoys xartes k den mporo na to katafero to exei kanei kapios na me boithisi

ksero oti ginete alla den brisko ton tropo..

Φιλε μου αφου εχεις περασει τους χαρτες στο \mgmapscache θα ανοιξεις το mgmaps θα πας menu\search\find place και θα γραψεις εκει το μερος που θες. Μετα απ αυτο θα μπορεις να το λειτουργεις σε offline mode.

exo ekgatestimeno to mgmaps sto kinito exo katebasi ton xarti me tin perioxi poy thelo (thessalia) to vazw sto kinito (mini sd) rithmiso to mgmaps na doyleyei me stored maps k offline mode olla ok mexri edo

den bgazei tpt omos kano anazitisi paei na kanei connect pataw oxi (offline eipame :P) k den bgaze tpt

aporia dikia moy poy isos na einai ekei to lathos moy

i mini sd san ti fenete sto mgmaps (onoma ennow)

dokimasa

E:/MGMapsCache den kanei tpt

se ena post apo ta link toy macnick elege kapios gia motorola einai SD

dokimasa

SD:/MGMapsCache den kanei tpt

mipos exo lathos tin onomasia

sto go to poy exei den ebala tpt apo cordinates k zoom lvl (en katalabeno)

k akoma ena

apo to mgmaps ebala to .jar

elege gia to signet version .jad alla .jad den pianei to kinito moy rofl mipos (patata ekana paly? )

ayta ta liga hehe opios mporei help

paleyo toses ores k telika ebgala akri

odigies na balelete google maps sto a1200 gia offline mode einai se ayto to link

http://forum.mgmaps.com/viewtopic.php?p=3163#3163

ekana akribos oti leei k doyleyei telia epiteloys meta apo meres psaksimo ebgala akry :)

alpizo na boithisw kapion allon min paleyei opos egw ...

eyxaristw opios me boithise macnick ktlp <<bow>>

opios thelei kapia help eyxaristws na boithisw

paleyo toses ores k telika ebgala akri

odigies na balelete google maps sto a1200 gia offline mode einai se ayto to link

http://forum.mgmaps.com/viewtopic.php?p=3163#3163

ekana akribos oti leei k doyleyei telia epiteloys meta apo meres psaksimo ebgala akry :)

alpizo na boithisw kapion allon min paleyei opos egw ...

eyxaristw opios me boithise macnick ktlp <<bow>>

opios thelei kapia help eyxaristws na boithisw

επειδή τα αγγλικά μου δεν είναι και τόσο καλά

μήπως θα μπορούσες να κάνεις έναν οδηγό στα

ελληνικά? ευχαριστώ!

:yahoo:

τσικι-τσικι τσικι-τσικι....ουαααα

πολυ οραιο κινιτο το εχω δει σε ενα φιλο μου το μονο που με χαλαει ειναι το wi-fi εχει πει καθολου η motorola οτι θα βγει αναυαθμιση μοντελου

• The title was changed to Motorola A1200 (MING)