Vima Δημ. August 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2008 Next time θα υπάρξουν ποινές για όποιον παρεκτραπεί.Αρκετά. Όποιος δεν μπορεί να συζητήσει χωρίς να προσβάλει τον άλλο δεν υπάρχει λόγος να ποστάρει καν. Βασίλη, σε ό,τι με αφορά, σ' ευχαριστώ για την επέμβασή σου, νομίζω πως ήρθε στην κατάλληλη στιγμή. Προσπαθούσαμε να πείσουμε μερικούς για τον τρόπο που πρέπει να αντιλαμβάνονται μερικά πράγματα και να τα βγάζουν προς τα έξω. Εδώ μέσα τέτοιου είδους σχόλια, μόνο κακό μπορούν να κάνουν, δε συμφωνείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos2005 Δημ. August 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2008 με 14850 υπαρχει καμια περιπτωση να περασω αστυφυλακων?ειμαι με το 10%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vima Δημ. August 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2008 με 14850 υπαρχει καμια περιπτωση να περασω αστυφυλακων?ειμαι με το 10%. Να σου πω φίλε μου! Πέρσυ πήραν πάρα πολλούς με το 10%, με 1000 μόρια περίπου λιγότερο από τα δικά σου! Φέτος γενικά θα πάρουν λιγότερα άτομα. Από την άλλη ακούστηκε πως στο 5ο πεδίο που ανήκει η Αστυφυλάκων, θα πέσουν κάπως οι βάσεις. Με όλα τα παραπάνω ως δεδομένο, και με τα μόρια που έχεις είσαι πιστεύω οριακά μέσα με το 10%. Κάνε το σταυρό σου, αν το θέλεις πολύ και καλή επιτυχία!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WeskerS Δημ. August 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2008 Αλλον αν θα πεσει η Αστυφυλακων ως βαση εξαιτιας των φετινων εξετασεων αλλο το 10%.Το 10% το ΜΟΝΟ σιγουρο ειναι οτι θα ανεβει.Αυτο επειδη περισυ γραψανε ολοι καλυτερα ειδικα στο 5το πεδιο.Τωρα εμενα προσωπικα τα 14.850 ακουγονται καλα μορια για εισαγωγη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_ssas_iatrik Δημ. August 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2008 Να σου πω φίλε μου! Πέρσυ πήραν πάρα πολλούς με το 10%, με 1000 μόρια περίπου λιγότερο από τα δικά σου! Φέτος γενικά θα πάρουν λιγότερα άτομα. Από την άλλη ακούστηκε πως στο 5ο πεδίο που ανήκει η Αστυφυλάκων, θα πέσουν κάπως οι βάσεις. Με όλα τα παραπάνω ως δεδομένο, και με τα μόρια που έχεις είσαι πιστεύω οριακά μέσα με το 10%. Κάνε το σταυρό σου, αν το θέλεις πολύ και καλή επιτυχία!!! με 14850 υπαρχει καμια περιπτωση να περασω αστυφυλακων?ειμαι με το 10%. Βασικά αυτά που παρουσιάζουν ως προς τη φετινή πορεία των βάσεων, όπως για παράδειγμα την πτώση των βάσεων του 5ου πεδίου, αναφέρονται στο 90% των θέσεων και όχι στο 10%. Αυτοί που δηλώνουν με το 10% είναι παλαιότεροι και μόνο. Οι βάσεις τους ως προς τη διακύμανση δεν θα' χει τίποτα κοινό με τη δική μας (90%). Με την περσινή βάση είσαι σίγουρα μέσα. Τώρα για φέτος η βάση θα εξαρτηθεί από τον αριθμό των εισακτέων κυρίως... Ελπίζω να είσαι μέσα! Καλή επιτυχία!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasokadi Δημ. August 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2008 na pas se diatrofologo egw phga kai se ena xrono exasa 16,5 kila.phga giati kai egw 8elw na ginw astynomikos.twra 8a paw deutera lukeiou kai prospa8w.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PNeuMA Δημ. August 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2008 ρε παιδια λετε να πεσουν? ειμαι πανω ακριβως στην βαση (15100).. Παράθεση Μέγιστη επιτρεπόμενη εικόνα 420Χ150 και 16Κ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vima Δημ. August 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2008 ρε παιδια λετε να πεσουν? ειμαι πανω ακριβως στην βαση (15100).. Γνώμη μου είναι πως είσαι μέσα! Για ν' ανέβουν κι άλλο από πέρσυ λίγο δύσκολο το βλέπω. Καλή επιτυχία!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tom12 Δημ. August 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2008 ρε παιδια λετε να πεσουν? ειμαι πανω ακριβως στην βαση (15100).. gia pia sxolh? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vima Δημ. August 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2008 gia pia sxolh? Για την Αστυφυλάκων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marieke Δημ. August 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2008 για οσους δεν το εμαθαν,αυριο θα ξερουμε ολοι που περναμε..9.30 το πρωι.. καλη μας επιτυχια λοιπον.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vima Δημ. August 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2008 για οσους δεν το εμαθαν,αυριο θα ξερουμε ολοι που περναμε..9.30 το πρωι.. καλη μας επιτυχια λοιπον.. Κ Α Λ Η Ε Π Ι Τ Υ Χ Ι Α Σ Ε Ο Λ Ο Υ Σ Σ Α Σ!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nio56 Δημ. August 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2008 Καλη επιτυχια παιδια!!!!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. August 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2008 Hello! Δεν αφορά στρατιωτική σχολή, αφορά όμως σταδιοδρομία στον στρατό. Συγκεκριμένα, ο τρισμέγιστος Ελληνικός Στρατός έβγαλε προκήρυξη για 1700 νέους ΕΠΟΠ. http://www.army.gr/dimosieuseis/anakoinwseis/downloads/epop_2008.pdf Για όσους ενδιαφέρονται, έχει στα σημερινά ΝΕΑ αναλυτική περιγραφή της διαδικασίας, τι πρέπει να προσέξουν οι υποψήφιοι κτλ κτλ κτλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. August 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2008 Thanks Trobocop για το link..ενδιαφέρεται ένας φίλος μου για εποπ..θα πάει λέει εθελοντής στο στρατό και μετά για εποπ.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evaggelia Δημ. August 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2008 ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsilteas Δημ. August 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2008 ειπαμε χτυπαμε ΤΗΛ στο Α.Τ. ή μας τηλ. αυτοι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PNeuMA Δημ. August 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2008 Αλλος για κομοτηνη? Συγχαρητηρια παιδια!Καλη σταδδρομια σε ολους! Παράθεση Μέγιστη επιτρεπόμενη εικόνα 420Χ150 και 16Κ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsilteas Δημ. August 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2008 Mio! Pano 3000 moria.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evaggelia Δημ. August 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2008 εγω για κομοτηνη!!!!ουουου!!!περασαααααααααααα!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PNeuMA Δημ. August 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2008 τωρα τι γινετε? περιμενουμε να μας ειδοποιησουν? Παράθεση Μέγιστη επιτρεπόμενη εικόνα 420Χ150 και 16Κ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsilteas Δημ. August 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2008 εγω για κομοτηνη!!!!ουουου!!!περασαααααααααααα!!!!!!!!! Ποσα μορια εχεις (ειχες!) στο 5ο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsilteas Δημ. August 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2008 870 ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΩΝ ΓΕΝ.ΣΕΙΡΑ ΗΜ. <--- ΤΟ 870 ΤΙ ΕΙΝΑΙ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. August 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2008 Συγχαρητήρια σε όλους τους επιτυχόντες. :) Μην χαίρεστε όμως, τώρα αρχίζουν τα δύσκολα... Σε όσους δεν τα κατάφεραν (και όχι απέτυχαν) ψυχραιμία και υπομονή. Κάθε εμπόδιο σε καλό. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vima Δημ. August 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2008 870 ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΩΝ ΓΕΝ.ΣΕΙΡΑ ΗΜ. <--- ΤΟ 870 ΤΙ ΕΙΝΑΙ? Είναι ο κωδικός της σχολής Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts