Jump to content

Αστυνομικές και Στρατιωτικές Σχολές

Cloud
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Mια χαρα προλαβαινεις στα κενο απο τα μαθηματα , το μεσημερι στα διδακτιρια και στις εξοδους (Τριτη-Πεμπτη και Π-Σ-Κ).Τι να κανουμε ?εαν θες να εισαι στους 5 πρωτους πρεπει να κανεις θυσιες.Ειναι απλο.

κατσε ρε εβαλες εξοδους 5 απο τις 7 μερες της εβδομαδας,ετσι ειναι? :blink:

• Απαντήσεις 2,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ετσι ειναι ναι.Απλα ΠΣΚ κανεις 6ωρες υπηρεσιες.Αναλογα.Δεν σημαινει οτι θα βγαινεις και οτι ωρα θες κτλ.Οσο αναφορα την Πεμπτη μιλαμε για 3ωρη εξοδο.Τριτη απο 15 εως 22.

Ετσι ειναι ναι.Απλα ΠΣΚ κανεις 6ωρες υπηρεσιες.Αναλογα.Δεν σημαινει οτι θα βγαινεις και οτι ωρα θες κτλ.Οσο αναφορα την Πεμπτη μιλαμε για 3ωρη εξοδο.Τριτη απο 15 εως 22.

Στην κομοτηνη που βγαινεις ρε συ που η σχολη ειναι μακρια απο την πολη; και ειδικα οταν εισαι στην αρχη και δεν μπορεις να εχεις το αυτοκινητο σου εκει... :confused:

Γεια σας παιδιά! Πολύ ενδιαφέρον topic και αρκετά κατατοπιστικές οι απαντήσεις σας. Ήθελα να κάνω μια ερώτηση που απαιτεί μια πολύ υπεύθυνη απάντηση, διότι ρωτάω συνεχώς γνωστούς και μου δίνουν άτοπες απαντήσεις. Δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί σε προηγούμενες σελίδες αλλά είναι φύσει αδύνατον να τις διαβάσω όλες. Λοιπόν: οι πρωτοετείς της ΣΣΑΣ πότε πρέπει να παρουσιαστούν στη σχολή? Αρχές, μέσα ή τέλη Σεπτέμβρη? Γνωρίζει κανείς πότε ακριβώς παρουσιάστηκαν οι περσινοί ΣΣΑΣίτες?

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΕΚΤΙΜΟΥΣΑ ΠΟΛΥ ΜΙΑ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ...!!!

Γεια σας παιδιά! Πολύ ενδιαφέρον topic και αρκετά κατατοπιστικές οι απαντήσεις σας. Ήθελα να κάνω μια ερώτηση που απαιτεί μια πολύ υπεύθυνη απάντηση, διότι ρωτάω συνεχώς γνωστούς και μου δίνουν άτοπες απαντήσεις. Δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί σε προηγούμενες σελίδες αλλά είναι φύσει αδύνατον να τις διαβάσω όλες. Λοιπόν: οι πρωτοετείς της ΣΣΑΣ πότε πρέπει να παρουσιαστούν στη σχολή? Αρχές, μέσα ή τέλη Σεπτέμβρη? Γνωρίζει κανείς πότε ακριβώς παρουσιάστηκαν οι περσινοί ΣΣΑΣίτες?

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΕΚΤΙΜΟΥΣΑ ΠΟΛΥ ΜΙΑ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ...!!!

Ποιο υπευθυνη απαντηση απο την γραμματεια της ΣΣΑΣ δεν υπαρχει.

http://www.ssas.gr/Greek/main.htm

Παρε εκει.

Φιλε καταρχας εσυ εχεις περασει στην ΣΣΑΣ ?Οταν περασεις , και βγουνε οι βασεις , θα σε παρουνε τηλεφωνο.Μην ανυσηχεις.Λες να μην σου πουνε τιποτα ?:)Αλλα ως συνηθως στις στρατιωτικες σχολες μπαινουνε πιο νωρις.Το πιο λογικο ειναι ως 15 αντε 20 Σεπτεμβριου το πολυ να μπειτε.

Ποιο υπευθυνη απαντηση απο την γραμματεια της ΣΣΑΣ δεν υπαρχει.

http://www.ssas.gr/Greek/main.htm

Παρε εκει.

Ok... Ευχαριστώ, δεν το είχα σκεφτεί...!

Φιλε καταρχας εσυ εχεις περασει στην ΣΣΑΣ ?Οταν περασεις , και βγουνε οι βασεις , θα σε παρουνε τηλεφωνο.Μην ανυσηχεις.Λες να μην σου πουνε τιποτα ?:)Αλλα ως συνηθως στις στρατιωτικες σχολες μπαινουνε πιο νωρις.Το πιο λογικο ειναι ως 15 αντε 20 Σεπτεμβριου το πολυ να μπειτε.

Όχι δεν έχω περάσει στη ΣΣΑΣ σίγουρα. Κι ούτε ανησυχώ μήπως δε με ειδοποιήσουνε. Θέλω να ξέρω για να κανονίσω τις διακοπές μου...!!!!

Ρε παιδια εχει παει κανενας Κομοτηνη? Λενε πως ειναι γυναικουπολη. Πολυς καλος κοσμος.Ισχυει?. Οι δοκιμοι τι λετε περνα το "χρωμα τους"?

Αστυνομια και ξερο ψωμι!Οεο!

Ρε παιδια εχει παει κανενας Κομοτηνη? Λενε πως ειναι γυναικουπολη. Πολυς καλος κοσμος.Ισχυει?. Οι δοκιμοι τι λετε περνα το "χρωμα τους"?

Αστυνομια και ξερο ψωμι!Οεο!

χαζομάρες. αν θες να πας εκει "για γκομενες" τοτε ξεχασε το. οι φοιτητες(τριες) δεν βγαινουν τις συγκεκριμενες ωρες (οταν υπαρχει εξοδος) επιτηδες....

μου το εχει πει 1ετης...

Cosmakos88 καλα αφου στο ειπε πρωτο-ετεις αυτο..Ακου φιλε.Μεγαλα παιδια ειμαστε.Ας δειχνουμε λογικη.Ακουγεται τουλαχιστον παιδικο να μην βγαινουν φοιτητριες οταν βγαινουν οι δοκιμοι.Δηλαδη καθε Τριτη-Πεμπτη και Π-Σ-Κ εξω δεν κυκλοφορει καμια γυναικα ε?:lol:

Οσο αναφορα το... "Αστυνομια και ξερο ψωμι!Οεο!" ακου φιλε.Να το λες ετσι επειδη εχεις συγκεκριμενο σκοπο ΝΑΙ (δηλαδη να εξυπηρετησεις τον πολιτη και να βγαζεις δουλεια).Να το λες ομως με τροπο αλλο , αστο καλυτερα.Το εαν περναει το χρωμα σου η οχι , ειναι δικη σου υποθεση και οχι υποθεση καποιας ιδιοτητας σου.Μην περιμενεις καμια ιδιοτητα να σου φερει καμια αγελη απο γκομενες.Καλη τυχη φιλε.

Cosmakos88 καλα αφου στο ειπε πρωτο-ετεις αυτο..Ακου φιλε.Μεγαλα παιδια ειμαστε.Ας δειχνουμε λογικη.Ακουγεται τουλαχιστον παιδικο να μην βγαινουν φοιτητριες οταν βγαινουν οι δοκιμοι.Δηλαδη καθε Τριτη-Πεμπτη και Π-Σ-Κ εξω δεν κυκλοφορει καμια γυναικα ε?:lol:

Οσο αναφορα το... "Αστυνομια και ξερο ψωμι!Οεο!" ακου φιλε.Να το λες ετσι επειδη εχεις συγκεκριμενο σκοπο ΝΑΙ (δηλαδη να εξυπηρετησεις τον πολιτη και να βγαζεις δουλεια).Να το λες ομως με τροπο αλλο , αστο καλυτερα.Το εαν περναει το χρωμα σου η οχι , ειναι δικη σου υποθεση και οχι υποθεση καποιας ιδιοτητας σου.Μην περιμενεις καμια ιδιοτητα να σου φερει καμια αγελη απο γκομενες.Καλη τυχη φιλε.

Αγαπητε επειδη σημερα ημουν με καποιον απο το 3ο ετος (βασικα 2ο και θα παει 3ο σε λιγο μετα τις εξετασεις) μου ειπε οτι το συστημα ειναι ΣΚΑΤΑ και οτι το σκεπτικο ΜΕΓΑΛΩΝ (παλαιων) στο σωμα ειναι "αφου με κοροιδευει το κρατος με τον εξοπλισμο και τα λεφτα που μου δινω θα το κοροιδεψω κι εγω" κι ετσι πανε για ρετσινες καθε τοσο.

Εμαθα και κατι πραγματα για το περιστατικο στην Κρητη. εκει ηταν το παλικαρι που μου τα ειπε. τι να σου λεω.

Οσο για τις γυναικες εκει... καλα, πλακα μου κανεις; θα πας εκει για τις κοπελες; σιγα τις κοπελες ρε φιλε. και ναι αληθεια ειναι. επειδη οι 1οετης το παιζουν καπως (ψαρια και την βλεπουν καπως) κανουν χαζομαρες και οι φοιτητες εκει τους παιρνουν στο φιλο πολλες φορες οποτε λιγο πολυ δεν πεφτουν πανω σε εξοδους.

Επειδη ομως την συγκεριμενη πληροφορια την πηρα πριν πολυ καιρο θα ρωτησω ξανα διοτι μπορει να την εχω αλλαξει λιγο μεσα στο μυαλο μου διχως να το θελω φυσικα.

τελος να σου πω πως ηθελα πολυ να μπω στο σωμα αλλα μου ετυχε κατι αλλο. και ο λογος ηταν για να υπηρετησω τον πολιτη γιατι μου την σπαει πολυ οταν ακουω οτι εγινε αυτο κι εγινε εκεινο με ληστειες κλπ.

αυτα φιλε μου :)

edit: οσο για το Ελληνικη αστυνομια ΟΕΟ 1ον δεν το ειπα εγω... δες την παράθεση.. και 2ον δεν μπορεις να φανταστεις ποσο την παω την ΕΛ.ΑΣ. Ειλικρινα ομως! anyway, προσωπικα αυτα! ;)

Καλα ρε WeskerS! Μην τα περνεις ολα της μετρητοις! Εγω το ειπα απλα για να γινεται κουβεντα. Σε πληροφορω δεν ειμαι κανενας τυχαιος που ετσι του κ@βλωσε να μπει στο σωμα! και να κυνηγα γκομενες επειδη φορα στολη!!Ελεος!.

1ον)Δεν ειναι του χαρακτηρα μου,και

2ον) Ονειρο μου ηταν να γινω αστυνομικος και να αποδειξω πως η αστυνομια δεν φτυνει τον πολιτη οπως πολλοι θελουν να πιστευουν...Δεν λεω πως εγω θα αλλαξω την αστυνομια προς θεου..! αλλα πως δεν ειναι ολοι ιδιοι και πως καποιοι πραγματικα προσφερουν ασχετα αν τα Media εθελοτυφλουν μπροστα στο εργο της ΕΛ.ΑΣ και την βγαζουν καθε λιγο και λιγακι σκαρτη και αναξια να προσφερει στο κοινωνικο συνολο.

Και για οσους συμφωνουν... Αστυνομια και ψερο ψωμι!

------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΝΟΜΟΙΣ ΕΠΕΣΘΑΙ ΤΟΙΣΙΝ ΕΓΧΩΡΟΙΣ ΚΑΛΟΝ

Σοφοκλης

αλλα πως δεν ειναι ολοι ιδιοι και πως καποιοι πραγματικα προσφερουν ασχετα αν τα Media εθελοτυφλουν μπροστα στο εργο της ΕΛ.ΑΣ και την βγαζουν καθε λιγο και λιγακι σκαρτη και αναξια να προσφερει στο κοινωνικο συνολο.

Συμφωνω 100% !!! για να μην μιλησουμε για το πολυ δυσκολο 8ωρο 22:00 - 06:00 ... δεν ξερεις αν θα την βγαλεις αν εισαι σε μια μικρο-μεγαλη πολη :!:

Συμφωνω 100% !!! για να μην μιλησουμε για το πολυ δυσκολο 8ωρο 22:00 - 06:00 ... δεν ξερεις αν θα την βγαλεις αν εισαι σε μια μικρο-μεγαλη πολη :!:

Και σκεψου ενα λαο που ειναι κοινωνικα αλλα και συμφεροντολογικα διχοτομημενος να βλεπει τα ποδια του να βυθιζονται στην κινουμενη αμμο της διαφθορας. Αυτος ο λαος ψαχνει απεγνωσμενα απο καπου να κρατηθει. Και η αστυνομια ειναι ο αποδιοπομπεος τραγος που θα σηκωσει στις πλατες τα δικα τους λαθη, τη δικη τους ματαιοδοξια, Αστυνομία πρέπει να είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει τις διάφορες αποχρώσεις του εγκλήματος και το μοναδικό ίσως πράγμα που σε βαζει σε σκέψεις είναι το γεγονός πως ενώ το έγκλημα είναι πλέον πολύ εξειδικευμένο, οι έλληνες αστυνομικοί δεν παίρνουν καμία εξειδίκευση τουλάχιστον στη διάρκεια της βασικής τους εκπαίδευσης.

Μιλουν για διαφθορα καποιοι που ειναι εξω απο το χορο και καλα κανουν γιατι υπαρχει αλλα ταυτοχρονως ξεχνουν! Παραπονούνται τα ΜΜΕ! τονίζουν μόνο τις αρνητικές πλευρές των αστυνομικών, χωρίς να ασχολούνται καθόλου με τις θετικές τους. Οτι μιλούν μόνο για τη διαφθορά στους κύκλους της Αστυνομίας ξεχνώντας πως η διαφθορά είναι διάσπαρτη παντού. Τονίζουν πως η Αστυνομία είναι ο μοναδικός δημόσιος φορέας με σύστημα αυτοκάθαρσης!!. Λένε πως είναι άδικο να κατηγορούν τους αστυνομικούς για οτιδήποτε συμβαίνει εκεί έξω, ενώ η Αστυνομία είναι αναπόσπαστο στοιχείο μιας σύγχρονης κοινωνίας.

Αλλα ξερετε τι πιστευω φιλοι μου πως με υπερβαλλοντα ζηλο και κοπο μπορουμε να κανουμε τη διαφορα εμεις οι "μπλε" σπαρτιατες!(καλο αυτο το τελευταιο εε? χαχαχαχαχ)

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Θεληση ειναι η δυναμη που σε κανει να νικας οταν το λογικο, σου λεει πως εχασες!

Και σκεψου ενα λαο που ειναι κοινωνικα αλλα και συμφεροντολογικα διχοτομημενος να βλεπει τα ποδια του να βυθιζονται στην κινουμενη αμμο της διαφθορας. Αυτος ο λαος ψαχνει απεγνωσμενα απο καπου να κρατηθει. Και η αστυνομια ειναι ο αποδιοπομπεος τραγος που θα σηκωσει στις πλατες τα δικα τους λαθη, τη δικη τους ματαιοδοξια, Αστυνομία πρέπει να είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει τις διάφορες αποχρώσεις του εγκλήματος και το μοναδικό ίσως πράγμα που σε βαζει σε σκέψεις είναι το γεγονός πως ενώ το έγκλημα είναι πλέον πολύ εξειδικευμένο, οι έλληνες αστυνομικοί δεν παίρνουν καμία εξειδίκευση τουλάχιστον στη διάρκεια της βασικής τους εκπαίδευσης.

Μιλουν για διαφθορα καποιοι που ειναι εξω απο το χορο και καλα κανουν γιατι υπαρχει αλλα ταυτοχρονως ξεχνουν! Παραπονούνται τα ΜΜΕ! τονίζουν μόνο τις αρνητικές πλευρές των αστυνομικών, χωρίς να ασχολούνται καθόλου με τις θετικές τους. Οτι μιλούν μόνο για τη διαφθορά στους κύκλους της Αστυνομίας ξεχνώντας πως η διαφθορά είναι διάσπαρτη παντού. Τονίζουν πως η Αστυνομία είναι ο μοναδικός δημόσιος φορέας με σύστημα αυτοκάθαρσης!!. Λένε πως είναι άδικο να κατηγορούν τους αστυνομικούς για οτιδήποτε συμβαίνει εκεί έξω, ενώ η Αστυνομία είναι αναπόσπαστο στοιχείο μιας σύγχρονης κοινωνίας.

Αλλα ξερετε τι πιστευω φιλοι μου πως με υπερβαλλοντα ζηλο και κοπο μπορουμε να κανουμε τη διαφορα εμεις οι "μπλε" σπαρτιατες!(καλο αυτο το τελευταιο εε? χαχαχαχαχ)

Θεληση ειναι η δυναμη που σε κανει να νικας οταν το λογικο, σου λεει πως εχασες!

Άφησε αυτους που λενε οσα λενε και σας θαβουν να ζησουν σε μια κοινωνια διχως αστυνομία, να δουμε τοτε την εγκληματικότητα. ο εγκληματίας σκεφτεται πριν κανει κατι "ρε λες να με πιασουν" ή κατι τετοιο. κι ετσι φανταζομαι ενα σεβαστο ποσοστο τελικα δεν κανει το εγκλημα.

Κι ασε και τα ΜΜΕ να λενε. Ας κανουν μια εκπομπη cops οπως στην Αμερικη να δουν τι γινεται το βραδακι. τι σταματαει η τροχαια. που ξερεις αν αυτος δεν ειναι τρελος και σε αρχισει με το αυτοματο; κι εσυ τι εχεις; μια ψιλο-καλυψη με το αλεξισφαιρο (δεν ξερω ποσο καλα ειναι αυτα που σας δινουν) και τα ποδια σου για να τρεξεις. βλεπε Κρητη.

Οι αστυνομοι ειναι καθημερινοι heroes που δεν φαινονται ρε συ. Δουλευουν 36(6) ημέρες τον χρόνο 2(5) ώρες την ημέρα! καταλαβαινεις φανταζομαι!

ΥΓ: Τα παραπανω δεν συμπ. τους αστυφυλακες που ειναι ΜΠΑΤΣΟΙ (βλεπε αυτον που κλοτσησε τον φοιτητη που ηταν στο εδαφος)

Εσυ να γράψεις κάποιο βιβλίο,το 'χεις :) ;)

Cosmakos88 ρε δεν με νοιαζει να σου πω την αληθεια το ολο θεμα με τις γκομενες σε συνδυασμο με την ΕΛ.ΑΣ.Σου ειπα..Τεσπα ασε μη ρωτας ερευνα θα κανουμε τωρα ?Και οσοι πανε για ρετσινα ειναι επιλογη τους.Οσοι αγαπανε το επαγγελμα πανε σε υπηρεσιες που βγαζουνε δουλεια και δουλευουν αντι να πηγαινουν για ρετσινες..:)

Συμφωνω σε ολα οσα ειπατε.

Και Vorador1 δεν στο ειπα για να νευριασεις.Το ειπα απλα για να το πω...Αλλα βλεπω εχεις σωστες αποψεις.Ο πολιτης ειναι αυτος που μας χρειαζεται.Αρα πρακτικες εκφοβισμου και αλλα τετοια ειναι ξεπερασμενα.

ακουσατε τιποτα για τις βασεις? λογικα αφου εχουν πεσει κ τα μηχανογραφικα πανω κατω οτι ακουγετε θα ειναι! οι επιλαχωντες ποτε μπαινουν?κ ποτε βγαινουν τα ονοματα?

ευχαριστω

Μέγιστη επιτρεπόμενη εικόνα 420Χ150 και 16Κ.

Οσοι αγαπανε το επαγγελμα πανε σε υπηρεσιες που βγαζουνε δουλεια και δουλευουν αντι να πηγαινουν για ρετσινες..:)

? douleia???

Καλα αμα περιμενεις για επιλαχων αστο καλυτερα τους δικους τους βαζουν..Στη καλυτερη να σε παρουν και να σε στειλουν Σητεια για να φυγεις και εσυ το πολυ σε μια βδομαδα..!:p

Ποιος σου ειπε φιλε οτι βαζουνε τους δικους τους ?Εχεις καθε δικαιωμα να εχεις προσβαση σε οποιαδηποτε πληροφορια αφορα επιλαχωντες.Τι εννοω ?Πχ , να μαθεις ποσους επιλαχωντες πηρανε οπως επισης να μαθεις και τι σειρα εχεις ως επιλαχων.Αρα αμα εισαι εξυπνος , δεν θα σου φαει κανενας την θεση.

Tsilteas ναι δουλεια φιλε..Που το παραξενο ?

Ποιος σου ειπε φιλε οτι βαζουνε τους δικους τους ?Εχεις καθε δικαιωμα να εχεις προσβαση σε οποιαδηποτε πληροφορια αφορα επιλαχωντες.Τι εννοω ?Πχ , να μαθεις ποσους επιλαχωντες πηρανε οπως επισης να μαθεις και τι σειρα εχεις ως επιλαχων.Αρα αμα εισαι εξυπνος , δεν θα σου φαει κανενας την θεση.

Tsilteas ναι δουλεια φιλε..Που το παραξενο ?

Αν περιμενεις απο αυτους.. αστο! αν δν πιασω την βαση ειμαι οριακα.. οποτε καθε μερα θα το ψαχνω

Μέγιστη επιτρεπόμενη εικόνα 420Χ150 και 16Κ.

ρε παιδια εγω πιστευω πως θα πεσει. Η μιση ελλαδα εγραψε σκατα!

Ρε σεις ειναι κανενας απο εδω για Κομοτηνη-Ξανθη να δω ισως να ειμαστε και μαζι, αν και ειναι νωρις ακομα...:D