WeskerS Δημ. September 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2007 E και εγω απο τοτε ξεκινησα μπορουσα καμια 4 στην αρχη τωρα εφτασα στις 12 ελπιζω μεχρι το τελος να μπορω να κανω 15 χαλαρα και καμια 20αρια με λιγο ζορι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boutos3 Δημ. September 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2007 Στις οδηγίες που μας έδωσαν με τα πράγματα που θα έχουμε μαζί μας το πολιτικό επενδύτη ψύχους (τύπους τζάκετ) τί είναι? Παράθεση Ελληνική Αστυνομία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WeskerS Δημ. September 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2007 Μπουφαν ρε φιλε ξερω γω..Καμια ζακετα ειναι.Τι αλλο:)Εγω πηρα ενα χρωμα μαυρο.Πολυ χοντρο γιατι στο Διδυμοτειχο θα εχει ΚΡΥΟ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amyntas Δημ. September 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2007 Αρε φιλε μακαρι να το λεμε αυτο οταν θα εχουμε ηδη τρεξει 2-3 χιλιομετρα θα ειμαστε χωμα και θα εχουμε ισως αλλο τοσο μπροστα :lol: Παντως εχεις καλη λογικη : εμπειρια ζωης.Συμφωνω φιλε.Μια βασικη ειναι θα περασει ελεος!Μετα θα ειμαστε μια χαρα , θα διαβαζουμε να ειμαστε σχολαστικοι και να γινουμε σωστοι αστυνομικοι. ΠΑΙΔΙΑ κατι ακουσα οτι μπορει καποιος απο Αστυφυλακων να εισαχθει στο ΤΡΙΤΟ ετος Νομικης με καταταρκτηριες ισχυει?!Η αληθεια ειναι οτι τα νομικα μαθηματα που κανουμε στην Αστυφυλακων ειναι τεταρτου ετους νομικης...ΑΣ ΤΟ ΨΑΞΕΙ λιγο καποιος γιατι με ενδιαφερει πολυ. Σιγα μην τρέχετε και Μαραθώνιο Στην αρχη οι περισσοτεροι θα χάσουν μερικα κιλα , μετα μαζί μετα μαθήματα αρχίζει και η περίοδος πάχυνσης θα βγείτε 5-8 κιλα βαρύτεροι τον ιούνιο για πρακτικη Τα νομικά μαθήματα δεν είναι ουτε πρώτου έτους νομικής Παράθεση http://i30.photobucket.com/albums/c328/amyntas/astra123.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tempelxanas Δημ. September 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2007 Εγω θα παω με το αυτοκινητο μου.Τι να σου πω ρε φιλε απο αντοχη.Απο 13 μεχρι 21 εκανα συνεχομενα ταεκβοντο και κικμποξινγκ.Αποτελεσμα να εχω γενικα αντοχη(και σπασμενη μυτη,βγαλμενο ωμο κλπ κλπ χεχε).Εξετασεις εδωσα χωρις καθολου προπονηση(ειχα εστω και να κανω τζοκινγ 3 χρονια) και εκανα το 1000 με το ρολοι μου 3'50'' αλλα κουραστηκα πολυ.καμψεις παιρνω 10 καλες (τερμα κατω-τερμα πανω) ανετα και απο κει και περα ολο και πιο ζορισμενα μεχρι τις 15-17. Μπουφαν πηρα απο μοναστηρακι φλαι που ειναι και πολυ "tactical" ειναι και βολικο λογω τσεπων.Μαυρο.Εχει απο 35ευρω εως 100 τα γνησια.Εχει και πολλα φλαι ή M65 στρατου,με διακριτικα αστυνομιας πανω αλλα δεν ξερω αν επιτρεπονται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WeskerS Δημ. September 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2007 amyntas ρε σι ξερω γω τι να υποθεσω ?Ο καθενας λεει οτι θελει αλλα ολο ακουω "εχει τρεξιμο εχει τρεξιμο" ξερω γω...αφου δεν λεει κανεις συγκεκριμενα τι παιζει , αινιγματα. tempelxanas καταλαβα φιλε, οποτε εσυ μαλλον στο μαθημα αυτο-αμυνα θα εισαι ΠΙΟ ανετος.Δεν επιτρεπονται νομιζω με διακριτικα πανω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tempelxanas Δημ. September 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2007 παντως παρτε πολλες καλτσες,εσωρουχα κλπ κλπ σκουρου χρωματος.για προφανεις λογους...παρτε και κανα κουτι ντεπον και καμια καουντερπειν για τα πιασιματα γιατι τις πρωτες μερες θα πιαστουμε σιγουρα...και κανα φακο,τοσο για οταν θα ειστε θαλαμοφυλακες,οσο και για δικη σας χρηση(μετα το σιωπητηριο..) http://www.survival.gr εχει πολλα πραγματα,ριξτε μια ματια. gia mpoyfan edo exei merika mpanika... http://www.survival.gr/pages/index_frameset.htm pio ανετος,δεν ξερω.οτι αφηνεις σε αφηνει να ξερεις. εγω πηρα και κλωστη μπλε και βελονα.ολο και κατι θα σκιστει-κουμπι,κατι δεν μπορει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WeskerS Δημ. September 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2007 Aυτα θα στα δωσουνε εκει.Εγω ο βλακας που πηρα 10 ασπρα φανελακια και τελικα απαγορευονται και πρεπει να παρω μαυρα τι να πω?Πηρα 2 ζευγαρια μαυρες καλτσες και 2 ασπρες αλλα θα παρω αλλα 3 ζευγαρια καλτσες απο αυτες τις μαλλινες στρατιωτικες χρωμα μπλε σκουρο καθως και πατους για τις αρβυλες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LASDFGHJ Δημ. September 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2007 Φιλε Tempelxanas ποια σχολη δηλωσες πρωτη επιλογη? Weskers το χαρτι δεν απαγορευει τις ασπρες φανελες.Λεει γενικα εσωρουχα.Δεν προσδιοριζει χρωμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WeskerS Δημ. September 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2007 A οκ γιατι ενας στο δευτερο ετος μου ειπε απαγορευονται και θα πρεπει να παρω μαυρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teras13 Δημ. September 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2007 την διαγραφη απο το ΙΚΑ δεν μου τη δινουν γιατι θελουν χαρτι ορκωμοσιας....σας ετυχε εσας αυτο? πατους για τις αρβυλες Weskers?αρβυλες θα μας δωσουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WeskerS Δημ. September 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2007 Ναι ρε μεγαλε πως δεν θα μας δωσουνε:lol:Μακαρι να μην μας δινανε βεβαια γιατι εχω κατι ωραιες αρβυλες....Αλλα.. τι να κανουμε χεχε. Φιλε εγω ειμαι ΤΕΒΕ και ακομα δεν ξερω τι γινεται με αυτο το θεμα.Θα το δω απο δευτερα.Εγω αυτα που ετοιμασα ειναι : χαρτι ομαδας αιματος , επικυρωση πτυχιου αγγλικων , ΑΦΜ θα συμπληρωσω σημερα την αιτηση Δευτερα θα παω να υπογραψω και θα βγει , πιστοποιητικο γενησεως και φυσικα η φωτοτυπια απο την ταυτοτητα.Δεν μου εμειναν πολλα. Παιδια στο Α.Φ.Μ πανω λεει να γραψω την ιδιοτητα μου τι να γραψω ???Δοκιμος Αστ/κας ??Εσεις τι γραψατε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagos88 Δημ. September 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2007 Παιδιά κινητό με κάμερα επιτρέπεται να έχουμε? Παράθεση ΕΛ.ΑΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amyntas Δημ. September 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2007 Αρβυλα,μποτες,σκαρπινια και αθλητικα θα σου χορηγηθουν Το χειμωνιατικο μπουφαν που φορουσατε μεχρι τωρα στο σπιτι για τον απλουστατο λογο τι θα φορατε μετα την βασικη που θα αρχίσουν οι εξοδοι Στις σχολες πλην αυτών της κρητης εχει κρύο Για τα εσώρουχα αν αντέχετε το κράξιμο απο τους συγκατοίκους και τους αλλους συναδέρφους σας πάρτε και ροζ με βούλες Εχω απαντήσει τι σημαίνει ο ορος ¨'τρέξιμο' Ο ιδιος ορος χρησιμοποιειται και οταν πας σε μια δημοσια υπηρεσια Παράθεση http://i30.photobucket.com/albums/c328/amyntas/astra123.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WeskerS Δημ. September 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2007 Σε ποια σχολη ησουν Amyntas? Την πρωτη μερα δηλαδη τι ακριβως θα μας δωθει ?Απο στολες τι θα μας δωθει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amyntas Δημ. September 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2007 Οτι υπαρχει στοκ στις αποθήκες Παράθεση http://i30.photobucket.com/albums/c328/amyntas/astra123.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WeskerS Δημ. September 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2007 Οκ..καταλαβα.Μου φαινετε μολις παρουμε πρωτη αδεια θα παμε να τις φτιαξουμε στο μεγεθος μας. amyntas μαθε κατι λιγο εαν μπορεις , ειναι αληθεια οτι γυρω στις 26 Οκτωμβριου θα παρουμε 4ημερη αδεια ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LASDFGHJ Δημ. September 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2007 Παιδια οι επιλαχοντες θα κανουν βασικη εκπαιδευση εφοσον μπουν η θα τη γλιτωσουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blakomon Δημ. September 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2007 Θα τη γλιτώσουν Παράθεση Ο βασιλιάς πέθανε.Ζήτω ο βασιλιάς! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_ilioupoli Δημ. September 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2007 οταν θα κανουμε βασικη θα εχει καμια ημερησια αδεια για να παμε στην πολη ή θα λιωσουμε για 40 μερες μεσα στη σχολη? επισης ισχυει αυτο που ειπαν τα παιδια για αδεια στις 25-28 Οκτωβριου γιατι εχω ακουσει πως αν δεν ορκιστουμε δεν μπορουμε να παρουμε αδεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WeskerS Δημ. September 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2007 Νομιζω δινουνε 2 η 3 αδειες εξοδου αλλα ΔΕΝ ειμαι σιγουρος.Ισως να μπερδευομε.Οσο αναφορα αυτο που λες για την 4ημερη αδεια φιλε και εγω το ακουσα αυτος που μου το ειπε λεει ειναι απο διαταγη..Τωρα τι σημαινει αυτο δεν εχω ιδεα... ΥΓ : και εσυ στην Ακαδημια περασες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LASDFGHJ Δημ. September 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2007 Παιδια ο στιβος μαχης τι ακριβως ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_ilioupoli Δημ. September 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2007 ναι. φετος περασα αλλα δεν ηξερα αυτο το community. το βρηκα τυχαια καθως εψαχνα στο google για πληροφοριες για τις σχολες και αφου βρηκα τοσους συναδερφους ειπα να γραφτω να τα λεμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LASDFGHJ Δημ. September 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2007 Φιλε Bill ποια σχολη δηλωσες πρωτη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_ilioupoli Δημ. September 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2007 δηλωσα πρωτη την Ξανθη αλλα δεν εχω καλη σειρα και μαλλον θα περασω Κομοτηνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts