Demon Δημ. May 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2006 Το σπαστικό όμως με το παρατεταμένο πάτημα του ON/OFF πως το έλησες...??? Κάτι ακόμα που πρέπει να αναφέρω είναι ότι τα δύο κινητά διαφέρουν απίστευτα και στο Bluetooth... Ουσιαστικά το MIO δεν έχει MENU Bluetooth καθόλου σε αντίθεση με το ETEN το οποίο είναι πλήρες... Εγώ τα έχω και τα δύο συγχρόνως και μπορώ να πω με σιγουριά ποιο υπερισχύει... Πλεονεκτήματα ΕΤΕΝ G500: 1.Ραδιόφωνο 2.Οθόνη 3.Bluetooth (Menu -στο ΜΙΟ όπως είπα είναι ανύπαρκτο- , αξιοπιστία, το ΜΙΟ ακόμα αντιμετωπίζει πρόβλημα τα ακουστικά Bluetooth με αποτέλεσμα μετά από κάποιες κλήσεις να μην σε ακούει ο συνομιλητής σου) 4.Αυτονομία και μπαταρία 5.Κάμερα(η εφαρμογή απεικονίζεται σε ολόκληρη την οθόνη) 6.Πλήκτρα σε αριθμό και διάταξη (11 πλήκτρα ΕΤΕΝ + πολυπλήκτρο, 7 πλήκτρα το ΜΙΟ+ πολυπλήκτρο) 7.Γραφίδα 8.Εφαρμογή MMS (Για να φύγει ένα MMS στο ΜΙΟ κάνει μια ώρα + η εφαρμογή του ΜΙΟ (http://www.jataayusoft.com) υπολείπεται απίστευτα αυτής του ΕΤΕΝ η οποία είναι η κλασική εφαρμογή που φέρουν και τα QTEK (Arcsoft)) Πλεονεκτήματα ΜΙΟ A701 1.Μικρότερο μέγεθος 2.Design και ποιότητα κατασκευής 3.Φορτιστής σπιτιού( στο ΕΤΕΝ είσαι αναγκασμένος να έχεις και το καλώδιο USD για να το φορτίζεις ) Σκέφτομαι πάντως να μην δώσω το MIO ακόμα μέχρι να βγει η πρώτη αναβάθμηση...Αυτή τη φορά θα περιμένω την απάντηση και της MIO... Το σίγουρο είναι πάντως ότι η ΕΤΕΝ έλυσε σε ικανοποιητικό βαθμό το μεγαλύτερο μέρος των Bugs του G500... Μπράβο, πολύ καλό το mini review σου το οποίο βοηθάει αρκετά τους αναποφάσιστους. Εγώ πλέον δεν ανήκω σε αυτούς μιας και είμαι νέος ευτυχύς :confused: κάτοχος του G500. Οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι οι εξής: 1. Ε όχι και τόσο παχύ ρε παιδιά! Είχε κανείς το Qtek 9000 πριν; 2. Πολύ καλή κρυστάλλινη οθόνη. 3. Πολύ καλή και στιβαρή γραφίδα. Όπως έχει ξαναναφερθεί είναι λες και κρατάς στυλό. Θα ήθελα να σε ρωτήσω κάτι για την συσκευασία: α) Ακροδέκτη φόρτισης σου είχε Ευρωπαϊκό, Αγγλικό ή και τα δύο; β) Πόσες γραφίδες συνολικά συμπεριλάμβανε, 1 ή 2; Τώρα σειρά έχουν οι αναβαθμίσεις. Σε μια δοκιμή που έκανα πριν την αναβάθμιση για να δω κι εγώ το echo, παρατήρησα ότι όντως υπάρχει αλλά όχι σε τόσο μεγάλο βαθμό που να μην μπορείς να μιλήσεις. Μετά την αναβάθμιση ελπίζω να έχει εξαφανιστεί έστω κι αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkp Δημ. May 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2006 Μπράβο, πολύ καλό το mini review σου το οποίο βοηθάει αρκετά τους αναποφάσιστους. Εγώ πλέον δεν ανήκω σε αυτούς μιας και είμαι νέος ευτυχύς :confused: κάτοχος του G500. Οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι οι εξής: 1. Ε όχι και τόσο παχύ ρε παιδιά! Είχε κανείς το Qtek 9000 πριν; 2. Πολύ καλή κρυστάλλινη οθόνη. 3. Πολύ καλή και στιβαρή γραφίδα. Όπως έχει ξαναναφερθεί είναι λες και κρατάς στυλό. Θα ήθελα να σε ρωτήσω κάτι για την συσκευασία: α) Ακροδέκτη φόρτισης σου είχε Ευρωπαϊκό, Αγγλικό ή και τα δύο; β) Πόσες γραφίδες συνολικά συμπεριλάμβανε, 1 ή 2; Τώρα σειρά έχουν οι αναβαθμίσεις. Σε μια δοκιμή που έκανα πριν την αναβάθμιση για να δω κι εγώ το echo, παρατήρησα ότι όντως υπάρχει αλλά όχι σε τόσο μεγάλο βαθμό που να μην μπορείς να μιλήσεις. Μετά την αναβάθμιση ελπίζω να έχει εξαφανιστεί έστω κι αυτό. Στη συσκευασία A)Υπάρχει μόνο Αγγλικός ακροδέκτης Β)1 γραφίδα Παράθεση Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010). Θα σε θυμόμαστε για πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demon Δημ. May 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2006 Στη συσκευασία A)Υπάρχει μόνο Αγγλικός ακροδέκτης Β)1 γραφίδα Ευτυχώς διότι νόμιζα ότι την πάτησα. Κάτι τελευταίο. Όταν το αναβάθμισες στην 096 πέρασες μετά ξεχωριστό patch για το echo ή συμπεριλαμβάνεται στην 096; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrysvr Δημ. May 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2006 1. Ε όχι και τόσο παχύ ρε παιδιά! Είχε κανείς το Qtek 9000 πριν; EEE μην φτάσουμε να συγκρίνουμε το μπαούλο με το 701 και το 500:lol: εσύ με το 9000 φυσικό είναι να μην σου φαίνεται μεγάλο...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demon Δημ. May 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2006 EEE μην φτάσουμε να συγκρίνουμε το μπαούλο με το 701 και το 500:lol: εσύ με το 9000 φυσικό είναι να μην σου φαίνεται μεγάλο...:) Ακριβώς. Όλα είναι υποκειμενικά. Και για να γίνω πιο συγκεκριμένος όλα εξαρτώνται από το τι είχες πριν. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkp Δημ. May 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2006 Ευτυχώς διότι νόμιζα ότι την πάτησα. Κάτι τελευταίο. Όταν το αναβάθμισες στην 096 πέρασες μετά ξεχωριστό patch για το echo ή συμπεριλαμβάνεται στην 096; To patch του ήχου δεν συμπεριλαμβάνεται στην 096... Πρέπει να το κάνεις εσύ χειροκίνητα... Πιστεύω ότι από την 097 και μετά στην οποία θα υπάρχει και το ράδιο εξορισμού θα υπάρχει και το patch του ήχου... 2-3 πραγματάκια ακόμα... 1. Με τα hands free το G500 κάνει ένα εκνευριστικό παράσiτο... 2. Η βάση στήριξης του αυτοκινήτου είναι πολύ καλύτερη στο MIO 3. Η θήκη του MIO είναι ανώτερη τόσο ποιοτικά όσο και λειτουργικά... Παράθεση Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010). Θα σε θυμόμαστε για πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demon Δημ. May 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2006 To patch του ήχου δεν συμπεριλαμβάνεται στην 096... Πρέπει να το κάνεις εσύ χειροκίνητα... Πιστεύω ότι από την 097 και μετά στην οποία θα υπάρχει και το ράδιο εξορισμού θα υπάρχει και το patch του ήχου... 2-3 πραγματάκια ακόμα... 1. Με τα hands free το G500 κάνει ένα εκνευριστικό παράσiτο... 2. Η βάση στήριξης του αυτοκινήτου είναι πολύ καλύτερη στο MIO 3. Η θήκη του MIO είναι ανώτερη τόσο ποιοτικά όσο και λειτουργικά... Έκανα την αναβάθμιση και τώρα πλέον περιμένω την φόρτιση της μπαταρίας για να κάνω όλες τις δοκιμές. Αυτό που με προβλημάτισε όμως είναι που είπες ότι με τα hands free το G500 κάνει ένα εκνευριστικό παράσιτο. Το δοκίμασα αλλά δεν παρατήρησα κάτι τέτοιο. Αντίθετα, ο ήχος ήταν καθαρός και δυνατός! Πότε στο κάνει εσένα αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkp Δημ. May 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2006 Έκανα την αναβάθμιση και τώρα πλέον περιμένω την φόρτιση της μπαταρίας για να κάνω όλες τις δοκιμές. Αυτό που με προβλημάτισε όμως είναι που είπες ότι με τα hands free το G500 κάνει ένα εκνευριστικό παράσιτο. Το δοκίμασα αλλά δεν παρατήρησα κάτι τέτοιο. Αντίθετα, ο ήχος ήταν καθαρός και δυνατός! Πότε στο κάνει εσένα αυτό; Δεν το κάνει μόνο σε εμένα το κάνει και στο φίλο μου... Όταν το βγάλεις από τη φόρτιση βάλε τα hands free και μίλα...Αν κουνας λίγο τη συσκευή θα ακούς και εσύ και ο συνομιλητής σου ένα πολύ εκνευριστικό παράσιτο σαν να μικροφωνίζει.... Παράθεση Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010). Θα σε θυμόμαστε για πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demon Δημ. May 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2006 Πρώτη δοκιμή μετά την αναβάθμιση ήταν για το echo. Η δοκιμή όπως αναμενόταν ήταν θετική, δηλαδή το echo όντως εξαφανίστηκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demon Δημ. May 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2006 Έχει καταφέρει κανείς να το συγχρονίσει με το pc μέσω bluetooth; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Muck Smith Δημ. May 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2006 Έχει καταφέρει κανείς να το συγχρονίσει με το pc μέσω bluetooth; Δεν ξέρω αν το συγκεκριμένο ppc έχει κάποια ιδιοτροποία, αλλά γενικά πρέπει να γίνει πρώτα μια κανονική πλήρης σύνδεση με το ActiveSync μέσω usb και στη συνέχεια μπορεί να επιλεχθεί bt. Παράθεση τα καλύτερα είναι... δίπλα σας πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demon Δημ. May 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2006 Δεν ξέρω αν το συγκεκριμένο ppc έχει κάποια ιδιοτροποία, αλλά γενικά πρέπει να γίνει πρώτα μια κανονική πλήρης σύνδεση με το ActiveSync μέσω usb και στη συνέχεια μπορεί να επιλεχθεί bt. Έτσι το έκανα με το XDA Exec και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Αυτό εδώ αρνείται πεισματικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. May 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2006 Ένα event της Eten φωτογραφίες και το Roadmap της Eten: ETEN has hinted for the following range of products. The name and technical specs for the devices will be announced later. (Keep watching for the same) All-In-one device: this will be a killer machine. This will be a quite thinner model (18mm only) and will be powered with a sliding keyboard, and almost all features like GPS, 3G, WiFi, Bluetooth and everything. Device with push-email functionality. Device with TV function in it. http://www.pocketpcdubai.com/reviews/eten/conference/coverage.html Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias74 Δημ. May 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2006 All-In-one device: this will be a killer machine. This will be a quite thinner model (18mm only) δηλαδή τα πάντα θα χωρέσουν σε μια συσκευή που θα έχει το πάχος του S200. Ακούγεται πάρα, πάρα πολύ ενδιαφέρον.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demon Δημ. May 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2006 δηλαδή τα πάντα θα χωρέσουν σε μια συσκευή που θα έχει το πάχος του S200. Ακούγεται πάρα, πάρα πολύ ενδιαφέρον.... Ελπίζω και με μεγαλύτερη οθόνη. ;) Ας βολευτούμε όμως προς το παρόν και για κάνα χρόνο με το G500 και όταν είναι με το καλό ας μας έρθει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demon Δημ. May 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2006 Admin πότε θα μας βάλεις avatar για το Eten G500;; :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demon Δημ. May 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2006 Έχει καταφέρει κανείς να το συγχρονίσει με το pc μέσω bluetooth; Λοιπόν, απαντώ εγώ στην ερώτησή μου και μετά από ψάξιμο ο λόγος που δεν κάνει συγχρονισμό μέσω bluetooth είναι οι built-in drivers των windows για το bluetooth. Πέρασα τους τελευταίους drivers της Widcomm και όλα λύθηκαν! Του έχω ανεβάσει εδώ για όποιον ενδιαφέρεται και είναι patched διότι αλλιώς θα ζητούσαν license. Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demon Δημ. May 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2006 Έχει χρησιμοποιήσει κανείς το car holder του G500 που έχει το κουτί; Πως λυγίζει ώστε να φαίνεται η οθόνη στον οδηγό; Δεν μπορώ να το λυγίσω, αν γίνεται, και αν το τοποθετήσω όπως είναι, η οθόνη φαίνεται μόνο από το πάτωμα! Μόνο να περιστρέψω το pda μπορώ γύρω από τον εαυτό του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkp Δημ. May 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2006 Έχει χρησιμοποιήσει κανείς το car holder του G500 που έχει το κουτί; Πως λυγίζει ώστε να φαίνεται η οθόνη στον οδηγό; Δεν μπορώ να το λυγίσω, αν γίνεται, και αν το τοποθετήσω όπως είναι, η οθόνη φαίνεται μόνο από το πάτωμα! Μόνο να περιστρέψω το pda μπορώ γύρω από τον εαυτό του. Θέλει δύναμη για να λυγίσει...Είναι σίδερο .... Παράθεση Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010). Θα σε θυμόμαστε για πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demon Δημ. May 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2006 Θέλει δύναμη για να λυγίσει...Είναι σίδερο .... Δευτερόλεπτα πριν διαβάσω το μήνυμά σου το ανακάλυψα! Είναι τόσο σκληρό που νομίζεις ότι αν προσπαθήσεις να το λυγίσεις θα σπάσει. Αυτό όμως είναι καλό διότι μένει εκεί που θέλεις σταθερά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkp Δημ. May 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2006 Μετά από αρκετές μέρες χρήσης πια έχω να πω ότι στο ΕΤΕΝ με έχει συγκλονίσει η ταχύτητα του τόσο στην πλοήγηση στα Windows όσο και στο άνοιγμα εφαρμογών κτλ κτλ... Για παράδειγμα το destinator pn ανοίγει στο μισό χρόνο από αυτόν που χρειάζεται για ανοίξει σε ένα MIO A701 ... Από την άλλη αυτό που με έχει δυσαρεστήσει είναι η πολύ κακή ποιότητα ήχου στις κλήσεις τόσο με όσο και χωρίς hands free… Ένα εκνευριστικό παράσιτο συνεχώς κάνει την εμφάνιση του κατά τη διάρκεια των κλήσεων ενώ όταν το τηλέφωνο είναι αναμμένο σε κατάσταση stand by τότε αν κάποιος το βάλει στο αφτί του ακούει ένα βουητό… Παράθεση Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010). Θα σε θυμόμαστε για πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagmag Δημ. May 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2006 Με πείσατε λοιπόν (αν και περίμενα με αγωνία το Α701 σε κάποιο ελληνικό κατάστημα...) .... αυριο παραλαμβάνω το ETEN 500 από vnp . Σχετικά τώρα με την αναβάθμιση που λέτε , 096 και το ραδιώφονο, από που την κατεβάζουμε και πως την εγκαθιστούμε? στη συνέχεια για χρήσιμα προγραμματάκια και εφαρμογές να απευθυνθώ εδώ...? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55776&page=28 Ευχαριστώ. Θα επανέλθω με εντυπώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demon Δημ. May 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2006 Με πείσατε λοιπόν (αν και περίμενα με αγωνία το Α701 σε κάποιο ελληνικό κατάστημα...) .... αυριο παραλαμβάνω το ETEN 500 από vnp . Σχετικά τώρα με την αναβάθμιση που λέτε , 096 και το ραδιώφονο, από που την κατεβάζουμε και πως την εγκαθιστούμε? στη συνέχεια για χρήσιμα προγραμματάκια και εφαρμογές να απευθυνθώ εδώ...? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55776&page=28 Ευχαριστώ. Θα επανέλθω με εντυπώσεις. Μην ανησυχείς και εγώ ήμουν ακριβώς στην θέση σου 2 βδομάδες πριν και δεν το μετάνιωσα! Είναι πράγματι φοβερό μηχάνημα με την νέα έκδοση. Στο forum αυτό θα μπορείς να διαβάζεις για το G500 και στο link αυτό, το οποίο είναι από το ίδιο site, θα μπορείς να κατεβάζεις αρχεία για το G500, μεταξύ άλλων και τις νέες rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkp Δημ. May 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2006 Μην ανησυχείς και εγώ ήμουν ακριβώς στην θέση σου 2 βδομάδες πριν και δεν το μετάνιωσα! Είναι πράγματι φοβερό μηχάνημα με την νέα έκδοση. Στο forum αυτό θα μπορείς να διαβάζεις για το G500 και στο link αυτό, το οποίο είναι από το ίδιο site, θα μπορείς να κατεβάζεις αρχεία για το G500, μεταξύ άλλων και τις νέες rom. Πιστεύω ότι έχω βάλει λίγο το χεράκι μου Demon για να έχεις τώρα στα χέρια σου το g500... Παράθεση Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010). Θα σε θυμόμαστε για πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagmag Δημ. May 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2006 ευχαριστώ για τη γρήγορη απάντηση.:) κατεβασα τα παρακάτω... fm_radio.rar g500_dialer_skin.cab και τη ρομ G500_wwe_096.exe χρειάζομαι κια κάτι άλλο??? Α!!!! Τι τα κάνω τα παραπάνω αρχεία???? Σας πρήζω λίγο... αλλά είναι η αρχή.... :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts