philip_1 Δημ. August 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2006 kalispera paidia!aurio to paralambano apo to plaisio.G 500+ destinator!Einai to proto mou PPC, mexri tora eixa mono smart phones,exo ligo fobithei me auta pou diabazo,elpizo ola na einai kala!Thanks! Παράθεση A good wife always forgives her husband when she's wrong. Φιλιππος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gepol Δημ. August 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2006 Να μην φοβάσαι, είναι σαφώς το πιο πλήρες και καλό PPC/Phone/GPS που υπάρχει στην αγορά αυτήν την στιγμή. Γ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philip_1 Δημ. August 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2006 euxaristo poli!Isos xreisto botheia apop esas tous pio palious mias kai einai to proto mou ppc! Παράθεση A good wife always forgives her husband when she's wrong. Φιλιππος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
journeyman77 Δημ. August 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2006 Σε ότι απορία έχεις μη διστάσεις! Journeyman Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikolai Δημ. August 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2006 Θα ηθελα να σας καλησπερισω και να σας ρωτησω ακομα μερικα πραγματα πριν κανω την κινηση... Θα ηθελα να μου πειτε με το χερι στη καρδια, ιδιως καποιος που ειχε τη ευκαιρια να δοκιμασει το Mitac Mio A701, για ποιο λογο θα πρεπει να επιλεξω το ΕΤΕΝ και οχι το Μιτακ...; Επιπλεον, σε σχεση με τα γνωστα Ρ800 και Ρ900, πως ειναι στο μεγεθος; Αν αγορασω τωρα αυτη τη συσκευη (εν προκειμενω μεσα στην επομενη βδομαδα) η εκδοση που θα αγορασω θα περιλαμβανει το ραδιο; Στο site της ΕΤΕΝ εχει μια εκδοση G500 και μια εκδοση G500+ που ως διαφορες εχουν τη μνημη και το ραδιο... Μπορει καποιος να μου στειλει το τηλεφωνο του να τον παρω τηλεφωνο να πιστω ιδειης ακροαση οτι η ποιοτητα ειναι μια χαρα που εχω θορυβηθει; Σας ευχαριστω! Παράθεση Don't ask, what your country can do for you! Ask what you, can do for your country! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gepol Δημ. August 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2006 Θα σου απαντήσω σε μερικές... Ελάχιστα πιο μεγάλο απο το p900, λίγο πιο χοντροκομμένο. Ναι θα είναι το 500+ το απλό έχει καταργηθεί, και ναι περιλαμβάνει ράδιο. Αν το πάρεις απο Πλαίσιο. Γ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ssarl Δημ. August 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2006 Παιδιά, αυτόν τον καιρό έχω ένα G500+ ενός φίλου και διαπίστωσα τα ακόλουθα: 1. Μάλλον δεν έχει TMC και RDS. Στα προγράμματα που διαβάζουν NMEA sentences δεν στέλνει το $RDS. 2. Άν τρέξεις το ραδιόφωνο και μετά το κλείσεις ο ήχος του χαμηλώνει εκνευριστικά. Έχεις κανείς καμμιά ιδέα για το πρώτο ή το δεύτερο θέμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psilos2000 Δημ. August 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2006 george πόσο το βρήκες στην γερμανία? Εδώ χωρίς navigation program εχει 600 ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikolai Δημ. August 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2006 Σε ευχαριστω για τη πασα, οποτε μαζι με την απαντηση εχω και αλλα ερωτηματα: 1) Το εχω βρει 550ευρω! Παμε τωρα στις αποριες... Φανταζομαι οι περισσοτεροι που το εχετε και ιδιως οσοι το αγορασαν απο Ελλαδα, εχουν την ελληνικη εκδοσης των Windows 5. Στη συνταξη των μηνυματων αλλα και των επαφων, μπορει να γινει στην αγγλικη γλωσσα με χρηση Τ9; Με τα ελληνικα τι γινεται; Μπορεις να εχεις ανοιχτο το Τ9 και να γραψεις 160 χαρακτηρες σε ενα και μονο μηνυμα; Γενικοτερα, αν το αγορασεις με τα ελληνικα ποιες αλλες γλωσσες μπορει να ειναι το μενου (οπως τα παραδοσιακα κινητα που μπορεις να διαλεξεις μεταξυ 2-3 γλωσσων). Εγω μαλλον θα αγορασω (ειτε αυτο ειτε το ΜΙΟ) απο γερμανια, οποτε και θα εχω το γερμανικο μενου. Υπαρχει καποιος ΑΣΦΑΛΗΣ και ΕΠΙΣΗΜΟΣ τροπος να εγκαταστησω μετα τα ελληνικα; ή ακομα καλυτερα τα αγγλικα; Σας ευχαριστω! Υ.Γ: θα ηθελα να διαβασω απο καποιον καλο φιλο γιατι να προτιμησω το ΕΤΕΝ απο το ΜΙΟ... Παράθεση Don't ask, what your country can do for you! Ask what you, can do for your country! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philip_1 Δημ. August 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 Kalispera paidia shmera to parelaba apo to plaisio G500+ destinator kai ola ok!Kanonika ola opos prepei radio ktl.2 erotiseis opios exei tin kalosinh,pos rithmizo to gps giati mou leei "no satelites found".(destinator an exei sxesh egatestimeno).kai akoma mia pio <<xazi>>..pos to kleinoume apla apo to on/off h yparxei kati allo??to on/off kleinei mono thn othoni?euxaristo poli!! Παράθεση A good wife always forgives her husband when she's wrong. Φιλιππος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gepol Δημ. August 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 Για το το no satelites found, είσαι έξω? Δεν πιάνει μέσα σε σπίτι. Οχι δεν κλείνει.... Γ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philip_1 Δημ. August 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 Euxaristo gepol gia thn grhgori apantish sou!dokimasa kai ekso mhpos thelei kamoies rithmiseis pou den exo kanei,giati den to ksero katholou to antikimeno tou gps? Παράθεση A good wife always forgives her husband when she's wrong. Φιλιππος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgoul Δημ. August 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 Geia sas paidia. Yparxei kapoios tropos na synde8ei me kapoio monitor? Mesw toy usb isws? An toixon yparxei tv-monitor sto aytokinito mporoyme na blepoyme to destinator apo ekei? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philip_1 Δημ. August 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 to ergaleio fisaei!!!paidia kserei kaneis tis rithmiseis gprs gia cosmote?kanena kalo paixnidaki pou katebazoume??euxaristo!! Παράθεση A good wife always forgives her husband when she's wrong. Φιλιππος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrysvr Δημ. August 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 Σε ευχαριστω για τη πασα, οποτε μαζι με την απαντηση εχω και αλλα ερωτηματα: 1) Το εχω βρει 550ευρω! Παμε τωρα στις αποριες... Φανταζομαι οι περισσοτεροι που το εχετε και ιδιως οσοι το αγορασαν απο Ελλαδα, εχουν την ελληνικη εκδοσης των Windows 5. Στη συνταξη των μηνυματων αλλα και των επαφων, μπορει να γινει στην αγγλικη γλωσσα με χρηση Τ9; Με τα ελληνικα τι γινεται; Μπορεις να εχεις ανοιχτο το Τ9 και να γραψεις 160 χαρακτηρες σε ενα και μονο μηνυμα; Γενικοτερα, αν το αγορασεις με τα ελληνικα ποιες αλλες γλωσσες μπορει να ειναι το μενου (οπως τα παραδοσιακα κινητα που μπορεις να διαλεξεις μεταξυ 2-3 γλωσσων). Εγω μαλλον θα αγορασω (ειτε αυτο ειτε το ΜΙΟ) απο γερμανια, οποτε και θα εχω το γερμανικο μενου. Υπαρχει καποιος ΑΣΦΑΛΗΣ και ΕΠΙΣΗΜΟΣ τροπος να εγκαταστησω μετα τα ελληνικα; ή ακομα καλυτερα τα αγγλικα; Σας ευχαριστω! Υ.Γ: θα ηθελα να διαβασω απο καποιον καλο φιλο γιατι να προτιμησω το ΕΤΕΝ απο το ΜΙΟ... Γιατί δεν το παίρνεις με τα WM2005 EN αφού θες αγγλικό μενού. Εγώ απο Γερμανία έχω πάρει 2 loox n560 με αγγλικό sofware. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ssarl Δημ. August 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 Έχει κανείς δοκιμάσει να στείλει MMS στη Vodafone? Στο ΕΤΕΝ που δουλεύω τώρα δε μπορώ. Και μάλιστα κολλάει και το modem. Άκυρο! Μου είχαν κόψει για κάποιο άγνωστο λόγο τα MMS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikolai Δημ. August 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 Καλησπερα σας... Υπαρχει λοιπον κανεις που να εχει τη συσκευη με ΟΧΙ ελληνικα Windows μηπως και ξερει τι γινεται οταν καποιος θελει να στειλει ΣΜΣ στα ελληνικα; γινεται; ποσοι χαρακτηρες χωραν; Στις επαφες; Μπορεις να γινει εισαγωγη ονοματος στα ελληνικα εχοντας τη συσκευη με αγγλικα Windows; Σας ευχαριστω πολυ! Παράθεση Don't ask, what your country can do for you! Ask what you, can do for your country! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. August 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 Καλησπερα σας... Υπαρχει λοιπον κανεις που να εχει τη συσκευη με ΟΧΙ ελληνικα Windows μηπως και ξερει τι γινεται οταν καποιος θελει να στειλει ΣΜΣ στα ελληνικα; γινεται; ποσοι χαρακτηρες χωραν; Στις επαφες; Μπορεις να γινει εισαγωγη ονοματος στα ελληνικα εχοντας τη συσκευη με αγγλικα Windows; Σας ευχαριστω πολυ! Mη σε απασχολει καθολου το θεμα των ελληνικων. Διαβαζει τα παντα σε ολες τις εφαρμογες χωρις προβλημα και φυσικα με τα καταλληλα προγραμματακια( π.χ Resco keyboard pro) γραφεις ανετα ελληνικα( και 160 χαρακτηρες/ μηνυμα) απροβληματιστα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philip_1 Δημ. August 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2006 kalimera padia!mporei kapoios na me boithisei me tis rithmiseis tou gprs gia thn cosmote?euxaristo poli!! Παράθεση A good wife always forgives her husband when she's wrong. Φιλιππος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamer24gr Δημ. August 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2006 Mη σε απασχολει καθολου το θεμα των ελληνικων. Διαβαζει τα παντα σε ολες τις εφαρμογες χωρις προβλημα και φυσικα με τα καταλληλα προγραμματακια( π.χ Resco keyboard pro) γραφεις ανετα ελληνικα( και 160 χαρακτηρες/ μηνυμα) απροβληματιστα! Θα μπορουσες φιλε μου να μου πεις κι εμενα πως μπορω να στελνω 160 χαρακτηρες/μυνημα, γιατι παρ'ολο που εχω το Resco φορτωμενο, μονο 70/μυνημα μου στελνει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. August 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2006 Θα μπορουσες φιλε μου να μου πεις κι εμενα πως μπορω να στελνω 160 χαρακτηρες/μυνημα, γιατι παρ'ολο που εχω το Resco φορτωμενο, μονο 70/μυνημα μου στελνει... Δεν εχω αυτη τη στιγμη ευκαιρο το αρχειακι για 160 χαρακτηρες με το Resco. Αν χρησιμοποιεις το Phoneplus με το παρακατω αρχειακι που εφτιαξε ο Katsj καλυπτεσαι για Ελληνικα-Αγγλικα-Μηνυματα(160 χαρακτηρες). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamer24gr Δημ. August 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2006 Δεν εχω αυτη τη στιγμη ευκαιρο το αρχειακι για 160 χαρακτηρες με το Resco. Αν χρησιμοποιεις το Phoneplus με το παρακατω αρχειακι που εφτιαξε ο Katsj καλυπτεσαι για Ελληνικα-Αγγλικα-Μηνυματα(160 χαρακτηρες). Και το Phoneplus για WM2005 που θα μπορουσα να το "αγορασω"; Η εκδοση που εχω ειναι για 2003, και δε νομιζω να παιζει... (Το συγκεκριμενο που εχω εγω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pica Δημ. August 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2006 Καλημερα σε ολους, Εχω το Qtek S100 και θελω να το αλλαξω. Ειμαι μεταξυ των Qtek S200, Mio (??) Και ETEN. Καποια προταση-συμβουλη; Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roker Δημ. August 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2006 Καλημερα σε ολους, Εχω το Qtek S100 και θελω να το αλλαξω. Ειμαι μεταξυ των Qtek S200, Mio (??) Και ETEN. Καποια προταση-συμβουλη; Ευχαριστω Λοιπον αγαπητε φιλε επειδη τις τελευταιες μερες σεταρισα 2 μιο φιλων και εγω ηδη κατοχος ενος g500 4 μηνες ,εχω να σου πω , εαν θελεις ενα μετριο ppc αλλα ωραιο σε εμφανιση μικρο σε βαρος (150γρ σε σχεση με το ετεν) που μπορεις να κανεις οτι και με το ετεν αλλα πιο αργα και με αρκετα κολληματα παρε το mio . Για το qtek δεν το εχω δουλεψει αρα δεν μπορω να σε βοηθησω ξερω μονο οτι δεν εχει ενσωματωμένο δέκτη GPS αλλα εχει wi-fi. Οτι χρειαστεις στην διαθεση σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pica Δημ. August 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2006 Το S100 εχει τα Windows 2003SE και κανει συχνα κολληματα. Το ΕΤΕΝ εχει κι αυτο τετοια προβληματα? Λοιπον αγαπητε φιλε επειδη τις τελευταιες μερες σεταρισα 2 μιο φιλων και εγω ηδη κατοχος ενος g500 4 μηνες ,εχω να σου πω , εαν θελεις ενα μετριο ppc αλλα ωραιο σε εμφανιση μικρο σε βαρος (150γρ σε σχεση με το ετεν) που μπορεις να κανεις οτι και με το ετεν αλλα πιο αργα και με αρκετα κολληματα παρε το mio . Για το qtek δεν το εχω δουλεψει αρα δεν μπορω να σε βοηθησω ξερω μονο οτι δεν εχει ενσωματωμένο δέκτη GPS αλλα εχει wi-fi. Οτι χρειαστεις στην διαθεση σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts