Jump to content

Eten G500 PPC PHONE+GPS!!!

Κοινοποίηση

Recommended Posts

kalispera paidia!aurio to paralambano apo to plaisio.G 500+ destinator!Einai to proto mou PPC, mexri tora eixa mono smart phones,exo ligo fobithei me auta pou diabazo,elpizo ola na einai kala!Thanks!

A good wife always forgives her husband when she's wrong.

Φιλιππος

• Απαντήσεις 644
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Να μην φοβάσαι, είναι σαφώς το πιο πλήρες και καλό PPC/Phone/GPS που υπάρχει στην αγορά αυτήν την στιγμή.

Γ.

Θα ηθελα να σας καλησπερισω και να σας ρωτησω ακομα μερικα πραγματα πριν κανω την κινηση...

Θα ηθελα να μου πειτε με το χερι στη καρδια, ιδιως καποιος που ειχε τη ευκαιρια να δοκιμασει το Mitac Mio A701, για ποιο λογο θα πρεπει να επιλεξω το ΕΤΕΝ και οχι το Μιτακ...;

Επιπλεον, σε σχεση με τα γνωστα Ρ800 και Ρ900, πως ειναι στο μεγεθος;

Αν αγορασω τωρα αυτη τη συσκευη (εν προκειμενω μεσα στην επομενη βδομαδα) η εκδοση που θα αγορασω θα περιλαμβανει το ραδιο;

Στο site της ΕΤΕΝ εχει μια εκδοση G500 και μια εκδοση G500+ που ως διαφορες εχουν τη μνημη και το ραδιο...

Μπορει καποιος να μου στειλει το τηλεφωνο του να τον παρω τηλεφωνο να πιστω ιδειης ακροαση οτι η ποιοτητα ειναι μια χαρα που εχω θορυβηθει;

Σας ευχαριστω!

Don't ask, what your country can do for you!

Ask what you, can do for your country!

Θα σου απαντήσω σε μερικές...

Ελάχιστα πιο μεγάλο απο το p900, λίγο πιο χοντροκομμένο.

Ναι θα είναι το 500+ το απλό έχει καταργηθεί, και ναι περιλαμβάνει ράδιο. Αν το πάρεις απο Πλαίσιο.

Γ.

Παιδιά, αυτόν τον καιρό έχω ένα G500+ ενός φίλου και διαπίστωσα τα ακόλουθα:

1. Μάλλον δεν έχει TMC και RDS. Στα προγράμματα που διαβάζουν NMEA sentences δεν στέλνει το $RDS.

2. Άν τρέξεις το ραδιόφωνο και μετά το κλείσεις ο ήχος του χαμηλώνει εκνευριστικά.

Έχεις κανείς καμμιά ιδέα για το πρώτο ή το δεύτερο θέμα;

Σε ευχαριστω για τη πασα, οποτε μαζι με την απαντηση εχω και αλλα ερωτηματα:

1) Το εχω βρει 550ευρω!

Παμε τωρα στις αποριες...

Φανταζομαι οι περισσοτεροι που το εχετε και ιδιως οσοι το αγορασαν απο Ελλαδα, εχουν την ελληνικη εκδοσης των Windows 5. Στη συνταξη των μηνυματων αλλα και των επαφων, μπορει να γινει στην αγγλικη γλωσσα με χρηση Τ9; Με τα ελληνικα τι γινεται; Μπορεις να εχεις ανοιχτο το Τ9 και να γραψεις 160 χαρακτηρες σε ενα και μονο μηνυμα;

Γενικοτερα, αν το αγορασεις με τα ελληνικα ποιες αλλες γλωσσες μπορει να ειναι το μενου (οπως τα παραδοσιακα κινητα που μπορεις να διαλεξεις μεταξυ 2-3 γλωσσων).

Εγω μαλλον θα αγορασω (ειτε αυτο ειτε το ΜΙΟ) απο γερμανια, οποτε και θα εχω το γερμανικο μενου.

Υπαρχει καποιος ΑΣΦΑΛΗΣ και ΕΠΙΣΗΜΟΣ τροπος να εγκαταστησω μετα τα ελληνικα; ή ακομα καλυτερα τα αγγλικα;

Σας ευχαριστω!

Υ.Γ: θα ηθελα να διαβασω απο καποιον καλο φιλο γιατι να προτιμησω το ΕΤΕΝ απο το ΜΙΟ...

Kalispera paidia shmera to parelaba apo to plaisio G500+ destinator kai ola ok!Kanonika ola opos prepei radio ktl.2 erotiseis opios exei tin kalosinh,pos rithmizo to gps giati mou leei "no satelites found".(destinator an exei sxesh egatestimeno).kai akoma mia pio <<xazi>>..pos to kleinoume apla apo to on/off h yparxei kati allo??to on/off kleinei mono thn othoni?euxaristo poli!!

Φιλιππος

Euxaristo gepol gia thn grhgori apantish sou!dokimasa kai ekso mhpos thelei kamoies rithmiseis pou den exo kanei,giati den to ksero katholou to antikimeno tou gps?

Φιλιππος

Σε ευχαριστω για τη πασα, οποτε μαζι με την απαντηση εχω και αλλα ερωτηματα:

1) Το εχω βρει 550ευρω!

Παμε τωρα στις αποριες...

Φανταζομαι οι περισσοτεροι που το εχετε και ιδιως οσοι το αγορασαν απο Ελλαδα, εχουν την ελληνικη εκδοσης των Windows 5. Στη συνταξη των μηνυματων αλλα και των επαφων, μπορει να γινει στην αγγλικη γλωσσα με χρηση Τ9; Με τα ελληνικα τι γινεται; Μπορεις να εχεις ανοιχτο το Τ9 και να γραψεις 160 χαρακτηρες σε ενα και μονο μηνυμα;

Γενικοτερα, αν το αγορασεις με τα ελληνικα ποιες αλλες γλωσσες μπορει να ειναι το μενου (οπως τα παραδοσιακα κινητα που μπορεις να διαλεξεις μεταξυ 2-3 γλωσσων).

Εγω μαλλον θα αγορασω (ειτε αυτο ειτε το ΜΙΟ) απο γερμανια, οποτε και θα εχω το γερμανικο μενου.

Υπαρχει καποιος ΑΣΦΑΛΗΣ και ΕΠΙΣΗΜΟΣ τροπος να εγκαταστησω μετα τα ελληνικα; ή ακομα καλυτερα τα αγγλικα;

Σας ευχαριστω!

Υ.Γ: θα ηθελα να διαβασω απο καποιον καλο φιλο γιατι να προτιμησω το ΕΤΕΝ απο το ΜΙΟ...

Γιατί δεν το παίρνεις με τα WM2005 EN αφού θες αγγλικό μενού.

Εγώ απο Γερμανία έχω πάρει 2 loox n560 με αγγλικό sofware.

Έχει κανείς δοκιμάσει να στείλει MMS στη Vodafone? Στο ΕΤΕΝ που δουλεύω τώρα δε μπορώ. Και μάλιστα κολλάει και το modem.

Άκυρο! Μου είχαν κόψει για κάποιο άγνωστο λόγο τα MMS.

Καλησπερα σας...

Υπαρχει λοιπον κανεις που να εχει τη συσκευη με ΟΧΙ ελληνικα Windows μηπως και ξερει τι γινεται οταν καποιος θελει να στειλει ΣΜΣ στα ελληνικα; γινεται; ποσοι χαρακτηρες χωραν;

Στις επαφες; Μπορεις να γινει εισαγωγη ονοματος στα ελληνικα εχοντας τη συσκευη με αγγλικα Windows;

Σας ευχαριστω πολυ!

Καλησπερα σας...

Υπαρχει λοιπον κανεις που να εχει τη συσκευη με ΟΧΙ ελληνικα Windows μηπως και ξερει τι γινεται οταν καποιος θελει να στειλει ΣΜΣ στα ελληνικα; γινεται; ποσοι χαρακτηρες χωραν;

Στις επαφες; Μπορεις να γινει εισαγωγη ονοματος στα ελληνικα εχοντας τη συσκευη με αγγλικα Windows;

Σας ευχαριστω πολυ!

Mη σε απασχολει καθολου το θεμα των ελληνικων.

Διαβαζει τα παντα σε ολες τις εφαρμογες χωρις προβλημα και φυσικα με τα καταλληλα προγραμματακια( π.χ Resco keyboard pro) γραφεις ανετα ελληνικα( και 160 χαρακτηρες/ μηνυμα) απροβληματιστα!

Mη σε απασχολει καθολου το θεμα των ελληνικων.

Διαβαζει τα παντα σε ολες τις εφαρμογες χωρις προβλημα και φυσικα με τα καταλληλα προγραμματακια( π.χ Resco keyboard pro) γραφεις ανετα ελληνικα( και 160 χαρακτηρες/ μηνυμα) απροβληματιστα!

Θα μπορουσες φιλε μου να μου πεις κι εμενα πως μπορω να στελνω 160 χαρακτηρες/μυνημα, γιατι παρ'ολο που εχω το Resco φορτωμενο, μονο 70/μυνημα μου στελνει...

Θα μπορουσες φιλε μου να μου πεις κι εμενα πως μπορω να στελνω 160 χαρακτηρες/μυνημα, γιατι παρ'ολο που εχω το Resco φορτωμενο, μονο 70/μυνημα μου στελνει...

Δεν εχω αυτη τη στιγμη ευκαιρο το αρχειακι για 160 χαρακτηρες με το Resco.

Αν χρησιμοποιεις το Phoneplus με το παρακατω αρχειακι που εφτιαξε ο Katsj καλυπτεσαι για Ελληνικα-Αγγλικα-Μηνυματα(160 χαρακτηρες).

Δεν εχω αυτη τη στιγμη ευκαιρο το αρχειακι για 160 χαρακτηρες με το Resco.

Αν χρησιμοποιεις το Phoneplus με το παρακατω αρχειακι που εφτιαξε ο Katsj καλυπτεσαι για Ελληνικα-Αγγλικα-Μηνυματα(160 χαρακτηρες).

Και το Phoneplus για WM2005 που θα μπορουσα να το "αγορασω"; Η εκδοση που εχω ειναι για 2003, και δε νομιζω να παιζει... (Το συγκεκριμενο που εχω εγω)

Καλημερα σε ολους, Εχω το Qtek S100 και θελω να το αλλαξω. Ειμαι μεταξυ των Qtek S200, Mio (??) Και ETEN. Καποια προταση-συμβουλη; Ευχαριστω

Καλημερα σε ολους, Εχω το Qtek S100 και θελω να το αλλαξω. Ειμαι μεταξυ των Qtek S200, Mio (??) Και ETEN. Καποια προταση-συμβουλη; Ευχαριστω

Λοιπον αγαπητε φιλε επειδη τις τελευταιες μερες σεταρισα 2 μιο φιλων και εγω ηδη κατοχος ενος g500 4 μηνες ,εχω να σου πω , εαν θελεις ενα μετριο ppc αλλα ωραιο σε εμφανιση μικρο σε βαρος (150γρ σε σχεση με το ετεν) που μπορεις να κανεις οτι και με το ετεν αλλα πιο αργα και με αρκετα κολληματα παρε το mio .

Για το qtek δεν το εχω δουλεψει αρα δεν μπορω να σε βοηθησω ξερω μονο οτι δεν εχει ενσωματωμένο δέκτη GPS αλλα εχει wi-fi.

Οτι χρειαστεις στην διαθεση σου.

Το S100 εχει τα Windows 2003SE και κανει συχνα κολληματα. Το ΕΤΕΝ εχει κι αυτο τετοια προβληματα?

Λοιπον αγαπητε φιλε επειδη τις τελευταιες μερες σεταρισα 2 μιο φιλων και εγω ηδη κατοχος ενος g500 4 μηνες ,εχω να σου πω , εαν θελεις ενα μετριο ppc αλλα ωραιο σε εμφανιση μικρο σε βαρος (150γρ σε σχεση με το ετεν) που μπορεις να κανεις οτι και με το ετεν αλλα πιο αργα και με αρκετα κολληματα παρε το mio .

Για το qtek δεν το εχω δουλεψει αρα δεν μπορω να σε βοηθησω ξερω μονο οτι δεν εχει ενσωματωμένο δέκτη GPS αλλα εχει wi-fi.

Οτι χρειαστεις στην διαθεση σου.