Jump to content

Eten G500 PPC PHONE+GPS!!!

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τα προγράματα ταιριάζουν όλα, μιά καλή τιμή μεταχειρισμένου και γιά τους δύο 300 θα έλεγα. :rolleyes:

ΦΙΛΕ μου σ'ευχαριστ'ω παα πολυ για τις απαντησεις σου

• Απαντήσεις 644
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καταφερα να αναβαθμισω το G500+ μου απο ελληνικα σε αγγλικα μεσω SD. To μονο προβλημα μου τωρα ειναι οτι πλεον το G500+ αναγνωριζεται ως Μ600!!! Κατα τα αλλα δουλευουν τα παντα (Εχει πλεον και Messenger και Transcriber και Letter recognizer). Μπορειτε επισης να αντιστρεψετε τη διαδικασια και να του περασετε ελληνικα αλλα και παλι αναγνωριζεται ως Μ600. Υπαρχει ενα αντιστοιχο topic στο eten-users αλλα δεν προσφερει λυση. Στο τελος της αναβαθμισης το κινητο παραπονιεται οτι το USBUL και το ΟS ειναι διαφορετικα.

Ξερει κανεις τι μπορει να γινει για να το ξαναδει σαν G500+?

Ευχαριστω

Καταφερα να αναβαθμισω το G500+ μου απο ελληνικα σε αγγλικα μεσω SD. To μονο προβλημα μου τωρα ειναι οτι πλεον το G500+ αναγνωριζεται ως Μ600!!! Κατα τα αλλα δουλευουν τα παντα (Εχει πλεον και Messenger και Transcriber και Letter recognizer). Μπορειτε επισης να αντιστρεψετε τη διαδικασια και να του περασετε ελληνικα αλλα και παλι αναγνωριζεται ως Μ600. Υπαρχει ενα αντιστοιχο topic στο eten-users αλλα δεν προσφερει λυση. Στο τελος της αναβαθμισης το κινητο παραπονιεται οτι το USBUL και το ΟS ειναι διαφορετικα.

Ξερει κανεις τι μπορει να γινει για να το ξαναδει σαν G500+?

Ευχαριστω

To Letter recognizer δεν είναι γιά Ελληνικά και το messenger υπάρχει τρόπος να το βάλεις χωρίς να αλάξεις ROM και σε νεώτερη μάλιστα έκδοση. :rolleyes:

Nαι το ξερω αλλα παντα μου την "εσπαγε" η ελληνικη μεταφραση (αν και ομολογουμενως εχουν κανει καλη δουλεια). Επισης μου καθεται ασχημα να πληρωνω 500 ευρω και να εχω τα "μισα" απ'ο,τι εχουν αλλοι...

Τελος παντων, οπως ειπα και πιο πανω, μεχρι στιγμης δουλευουν ολα κ αφου μπορω να κανω update απο την SD, μικρο το κακο. Ομως ειναι παραξενο το σκηνικο,δεν ειναι;

Δεν ξέρω τι έγινε και αν έκανα κάτι, αλλά έχασα το σήμα απο το GPS, και δεν μπορεί να λοκάρει κανένα δορυφόρο. Με κεραία παίζει μια χαρά, αλλά εξω χωρίς κεραία τίποτα.

Μπορεί κανείς να βοηθήσει να εντοπίσω το πρόβλημα πριν το πάω στο σερβις? Θενκς :)

Γ.

Δεν ξέρω τι έγινε και αν έκανα κάτι, αλλά έχασα το σήμα απο το GPS, και δεν μπορεί να λοκάρει κανένα δορυφόρο. Με κεραία παίζει μια χαρά, αλλά εξω χωρίς κεραία τίποτα.

Μπορεί κανείς να βοηθήσει να εντοπίσω το πρόβλημα πριν το πάω στο σερβις? Θενκς :)

Γ.

Μηπως σου επεσε κατω?

Αλλιως πριν πας στο servise hard reset...:(

A good wife always forgives her husband when she's wrong.

Φιλιππος

Οχι, ετσι στα ξαφνικά....όχι μόνο hard reset του έκανα, το φλασάρισα κιόλας, τίποτα....

Γ.

Εχεις πειράξει τις ρυθμίσεις του GPS είτε από τον πίνακα ελέχγου είτε με κάποιο άλλο πρόγραμα ? Ενας εύκολος και σίγουρος τρόπος να επανέλθει το GPS στις μαμίσιες ρυθμίσεις είναι να το αφήσεις ανοιχτό με full φωτισμό να μην σβήνει μέχρι να αδειάσει πλήρως η μπαταρία. :cool:

• 3 weeks later...

Παιδιά καλησπέρα,

έκανα reset στο τηλέφωνο και δεν μου εκγατέστησε το πρόγραμμα του ραδιοφώνου. έχει κανείς καμία καλή ιδέα?

• 1 month later...
Παιδιά καλησπέρα,

έκανα reset στο τηλέφωνο και δεν μου εκγατέστησε το πρόγραμμα του ραδιοφώνου. έχει κανείς καμία καλή ιδέα?

eixa kai ego to idio problima.

ayto poy ekana itan na antigrapso apo ena allo g500 ta arxeia toy radiofonou apo ton fakelo WINDOWS (an 8ymame kala einai 3, kai ola exoyn tin leksi FM sto onoma tous) sto diko mou & ola ok! :)

an kserei kaneis kanenan kalitero tropo, feel free to share!! :X

Μήπως ξέρει κανείς κάποιο τρόπο να αυξήσουμε την λήψη του GPS? Δεν ξέρω καν αν γίνεται βέβαια....αλλά σε ένα X500 που χάζευα, η διαφορά είναι σημαντικότατη...

Γ.

Μήπως ξέρει κανείς κάποιο τρόπο να αυξήσουμε την λήψη του GPS? Δεν ξέρω καν αν γίνεται βέβαια....αλλά σε ένα X500 που χάζευα, η διαφορά είναι σημαντικότατη...

Γ.

Τι εννοείς όταν λες "η διαφορά είναι σημαντικότατη";

Τι εννοείς όταν λες "η διαφορά είναι σημαντικότατη";

Στον χρόνο κλειδώματος με δορυφόρους, και στην ισχύ του σήματος. Πχ. διπλα-δίπλα το ένα πιάνει το άλλο όχι...

Γ.

• 8 months later...

καλησπερα παιδες

υπαρχει java emulator gia to g500+ ?

ευχαριστω εκ των προτερων

• 1 month later...
Γειά σας. Θα ήθελα να ρωτήσω ποιά είναι περίπου η τιμή για ένα μεταχειρισμένο Eten G500 σε καλή κατάσταση. Μήπως πουλάει κανένας;

• Administrators
Γειά σας. Θα ήθελα να ρωτήσω ποιά είναι περίπου η τιμή για ένα μεταχειρισμένο Eten G500 σε καλή κατάσταση. Μήπως πουλάει κανένας;

http://www.navimania.gr/showthread.php?t=6592&highlight=g500

Modpic.gif

• Administrators
μια ερωτησουλα!υπαρχει κανενας που να επισκευαζει g500?στο πλαισιο αναλαμβανουν μονο αυτα που εχουν πουλησει αυτοι!

Πρέπει να το στείλεις εξωτερικό.

Modpic.gif