Jump to content

ADSL χωρίς να φαίνεται στο λογαριασμό του τηλεφώνου;

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα σας. Είμαι φοιτητής στις Σέρρες και δυστυχώς είμαι αναγκασμένος να μένω με τους παππούδες. Έκανα μια ερώτηση και μου είπαν ότι δεν μου δίνουν την άδεια να βάλω internet γιατί ακούν στην τηλεόραση ότι είναι ακριβό κλπ.:blink: Οπότε σκέφτηκα να το κάνω κρυφά :ninja: αλλά δεν θέλω να φαίνεται στον λογαριασμό του ΟΤΕ ότι υπάρχει internet σπίτι αλλά ούτε να γίνεται χρέσωση εκεί.:X Υπάρχει τέτοια δυνατότητα? Να λαμβάνω ξεχωριστό λογαριασμό? Σας παρακαλώ βοηθήστε με γιατί δεν αντέχω άλλο...:cry:
Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Μπορείς να πάρεις ADSL in a box της Forthnet!

129ευρώ για 3 μήνες (+3 για ενεργοποίηση μέχρι 31/01/2006) και είναι όλα πληρωμένα! Δεν φαίνετε απολύτος τίποτα στο λογαρισμό του πΟΤΕ, ούτε σου έρχετε λογαριασμός σπίτι! Και αν θες να συνεχίσεις λίγο πρίν λήξει κάνεις αναέωση!

Και κανείς δεν θα το καταλάβει... Βέβαια θα πρέπει να έχεις ένα φωτοαντίγραφο λογαριασμού και να υπογράψει ο κάτοχος της γραμμής στην αίτηση! Γιατί όχι να υπογράψεις και εσύ βέβαια... Ποίος θα το καταλάβει????

Στα τηλέφωνα επικοινωνίας να δώσεις το κινητό σου ακόμα και αν λέει για σταθερό... Τη μέρα ενεργοποίησης να είσαι σπίτι γιατί υπάχει περίπτωση να σε πάρουν τεχνικοί του πΟΤΕ να σου πουν ότι στο ενεργοποίησαν....

Είναι σίγουρο ότι δεν έρχεται λογαριασμός στο σπίτι ε? Δεν θέλω να μαλώσω μαζί τους και να έχουμε άλλα μετα... Ευχαριστώ πολύ πάντως!
Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

nai,omos tha erxetai to pagio tis grammis gia adsl!!

ΌΧΙ! ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΟΧΙ!

Το ADSL πάγιο είναι πληρωμένο στη Forthnet στα 129ευρώ, όπως επίσης και σε κάθε ανανέωση συνδρομής...

Έγω αυτό το πακέτο έχω και νομίζω ότι το ξέρω καλύτερα...

Το μόνο πάγιο που πληρώνω στο λογαριασμό του πΟΤΕ είναι το πάγιο για τη γραμμή PSTN! Δηλαδή αυτό που όλοι πληρώνουν...

den plironei diladi pagio gia tin adsl grammi?

ΌΧΙ! ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΟΧΙ!

Το ADSL πάγιο είναι πληρωμένο στη Forthnet στα 129ευρώ, όπως επίσης και σε κάθε ανανέωση συνδρομής...

Έγω αυτό το πακέτο έχω και νομίζω ότι το ξέρω καλύτερα...

:rolleyes:

Το είχα κι εγώ παλιά το πακέτο της Forthnet, και σου επιβεβαιώνω κι εγώ multidanze, οτι οι παππούδες σου δε θα πάρουν μυρουδιά...

Μετά όμως την ενεργοποίηση να θυμάσαι κάπου κάπου να τους ζητάς να βάλεις internet, γιατί αλλιώς θα σε υποψιαστούν...! Θα λένε: "Αυτός μέχρι προχθές ζητούσε internet, τώρα τί αλλαξε και σταμάτησε να ζητάει...?"

:cool:

http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg

Μπορεί να υποψιαστούν κάτι από το φίλτρο που πρέπει να βάλεις στο τηλέφωνο.

ΑΑΑΑΑ!!!!! ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑ!!!!!!

Για PSTN πρέπει σε κάθε τηλεφωνική συσκευή του σπιτιού να μπει φίλτρο! Το πακέτο έχει μόνο ένα μέσα (γιατί αλλιώς ακούγονται παράσητα!)

Για ISDN πρέπει να μπεί splitter στο οποίο θα συνδεθεί το ADSL modem και το ISDN modem.

Στην περίπτωση της PSTN αν συνδέσουν κάποιο τηλέφωνο χωρίς φίλτρο και είσαι μέσα θα ακούνε παράσητα...

mporeis omos anti na baleis filtro se kathe siskeyi, na fonakseis enan ilekrologo tin ora poy lipoyn, kai na metaferfei tin kentriki grammi toy ote sto domatio poy einai to poc.an ginei ayto ta ipoloipa tilefona den xreiazontai filtra!! den einai kati dyskolo kai xronoboro pantos na to kaneis.

an exeis kamia giorti genethlia tora koda pes oti sou piran oi filoi sou ena doro kai dixtous to paketo kai exigise tous oti einai kati san tis tilekartes ayto kai alla tetia, i sthn teliki pes tous oti sto pire i filli sou gia tou ag. valentinou. sto kato kato kai na tous peis oti to pires apo ena magazi kai ta perilamvanei ola mesa kai den exei kamia apolitos sxesi me ton logariasmo tou thlefonou kai dostous mia plasmatiki timi ana mhna kai pes tous oti ayto opote theleis to stamatas kai alla tetia. einai ligo asteio na paleueis na kripseis ta filtrakia kai to modem kai ta ipolipa, kapia stigmi tha to katalavoun kai sto kato kato sto xeri sou einai na tous exigiseis na katalavoun oti ayto to xreiazese gia tin sxoli sou gia na psaxneis gia ergasies sto internet, peta kai oti einai fititiko ayto kai einai prosfora einai pio ftino ........

Μα γιατί να μπλεχτεί τόσο? Παίρνει το πακέτο, παίρνει και 2-3 φίλτρα παραπάνω και κάνει κανονικά τη δουλειά του. Σιγά τώρα μην κάτσουν οι παπούδες να δούνε τί είναι αυτό το μικρό πραγματάκι πίσω απο το τηλέφωνο, που στο κάτω κάτω μπορεί να το βάλει και πίσω απο κάποιο έπιπλο/βάζο που υπάρχει στο χώρο.

ΥΣ: Το φίλτρο είναι σαν ένα σπιρτόκουτο...

Κοιτάξτε τους είπα ότι θα πληρώνω εγώ την σύνδεση και τον λογαριασμό του ΟΤΕ και ΔΕΝ δέχτηκαν!!!! Ούτε εγώ πίστευα στα αυτιά μου. Η τηλεόραση κάνει πολύ κακό στην επαρχία!! Εν πάση περιπτώση, επειδή μου έχουν εμπιστευτεί όλα τα ηλεκτρολογικά του σπιτιού δεν υπάρχει πρόβλημα να βάλω τα φιλτράκια. Απλώς θέλω να ρωτήσω κάτι, αν σε ένα φίλτρο συνδέσω όλα τα τηλέφωνα που χρησιμοποιούν θα υπάρξει πρόβλημα?
Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Κοιτάξτε τους είπα ότι θα πληρώνω εγώ την σύνδεση και τον λογαριασμό του ΟΤΕ και ΔΕΝ δέχτηκαν!!!! Ούτε εγώ πίστευα στα αυτιά μου. Η τηλεόραση κάνει πολύ κακό στην επαρχία!! Εν πάση περιπτώση, επειδή μου έχουν εμπιστευτεί όλα τα ηλεκτρολογικά του σπιτιού δεν υπάρχει πρόβλημα να βάλω τα φιλτράκια. Απλώς θέλω να ρωτήσω κάτι, αν σε ένα φίλτρο συνδέσω όλα τα τηλέφωνα που χρησιμοποιούν θα υπάρξει πρόβλημα?

Όχι, αλλά όλα τα τηλέφωνα είναι στο ίδιο σημείο? (Πάντα για PSTN μιλάμε)

έχει δύο τηλέφωνα δίπλα στην πρίζα του ΟΤΕ και ένα απομακρυσμένο. Όλα είναι συνδεδεμένα στο ίδιο καλώδιο με διακλαδώσεις όμως.
Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

έχει δύο τηλέφωνα δίπλα στην πρίζα του ΟΤΕ και ένα απομακρυσμένο. Όλα είναι συνδεδεμένα στο ίδιο καλώδιο με διακλαδώσεις όμως.

Άμα το συνδέσεις (σ'αυτό το κεντρικό που εννόνονται και τα δύο τηλέφωνα) το φίλτρο δεν θα έχεις πρόβλημα!

ΠΡΟΣΕΧΕ ΟΜΩΣ! Το adsl modem πρέπει να είναι συνδεδεμένο κατευθείαν στην τηλεφωνική πρίζα, χωρίς να παρεμβάλονται φίλτρα... ;)

To κακό όμως multidanze είναι οτι πιθανότατα έχασες την προσφορά της forthnet για 3+3 μήνες δώρο, που λήγει για ενεργοποιήσεις μέχρι 31/1/06. (Η ενεργοποίηση χρειάζεται περίπου 12 εργάσιμες).

Ίσως βέβαια να βγεί κάποια άλλη προσφορά τον φεβρουάριο...

To κακό όμως multidanze είναι οτι πιθανότατα έχασες την προσφορά της forthnet για 3+3 μήνες δώρο, που λήγει για ενεργοποιήσεις μέχρι 31/1/06. (Η ενεργοποίηση χρειάζεται περίπου 12 εργάσιμες).

Ίσως βέβαια να βγεί κάποια άλλη προσφορά τον φεβρουάριο...

Ασχετα με το τι λενε στο σαιτ, πιστευω πως ειναι για αιτησεις μεχρι 31/1.

kai stis 31 tou mhna na kaneis etisi eisai kalimenos. skeftite to ligo logika. allios den tha legan mexri 31/1 . einai 100% sigouro ayto poy leo. etsi adistoixa itan kai einai kai stin hol kai oxi mono. asxeta me to an oso pio arga kaneis sindesi toso kalitera kai ftinotera einai. oi times tha peftoun sinexia kai oi prosfores i tha ginode kaliteres i tha metatithonte kai edo eimaste kai tha to dite

Το έχεις ρωτήσει στο 801 100 8000 αυτό? :mad:

http://www.forthnet.gr/templates/corporateProductsDetails2.aspx?c=10007868

Σημείωση:

1. Η προσφορά των επιπλέον μηνών δώρο ισχύει για ενεργοποιήσεις από 19/12/2005 έως και 31/01/2006 και αφορά συνδρομή Internet και πάγιο γραμμής ADSL.

Νομίζω σε κάλυψα...;)