Aisopos Δημοσιεύτηκε January 19, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 19, 2006 Βρίσκομαι ένα βήμα πριν την επαναγκατάσταση των Windows. Έχω τα Recovery CD's που ήρθαν μαζί με τον φορητό μου υπολογιστή (Acer TravelMate, με Win XP Home). Έχω όμως κι ένα αντιγραμμένο CD με τα Win XP Pro. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι, αν εγκαταστήσω τα Windows απο το αντιγραμμένο CD, τι παρενέργειες μπορεί να υπάρξουν και πως μπορώ να τις αποφύγω; Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perdikos2000 Δημ. January 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2006 Βρίσκομαι ένα βήμα πριν την επαναγκατάσταση των Windows. Έχω τα Recovery CD's που ήρθαν μαζί με τον φορητό μου υπολογιστή (Acer TravelMate, με Win XP Home). Έχω όμως κι ένα αντιγραμμένο CD με τα Win XP Pro. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι, αν εγκαταστήσω τα Windows απο το αντιγραμμένο CD, τι παρενέργειες μπορεί να υπάρξουν και πως μπορώ να τις αποφύγω; Kat' arxin fantazomai kai pos ta antigrammena einai idia version(diladi agglika i ellinika) giati an einai diaforetika tha exeis provlimata me diafora eksartimata kartes ixou ktl opote tha thes na katevaseis drivers klp. Episis epeidi tin epatha tora teleytaia otan evala ta antigrammena mou emfanize syxna ena minima lathous pou omos den thimamai ti elege akrivos. Ayta ta liga mporo na sou po xoris vevaia na eimai eidikos. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aisopos Δημ. January 19, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2006 Wirelessly posted (NokiaN90-1/3.0535.4.3 Series60/2.8 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) Το κανονικό cd είναι τα αγγλικά. Το πειρατικό είναι ελληνικά. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkhs123 Δημ. January 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2006 ektos apo to oti tha eisai paranomos kai ta updates tha prepei na ta rithmiseis na ginode aytomata mias kai apo to site den tha boreis na ta kaneis xoris 'patedes' den tha exeis kanena apolitos provlima pouthena Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostsour Δημ. January 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2006 Πήρα και εγώ φορητό acer και αντιμετώπισα πολλά προβλήματα με τα recovery τους. Δύο συμβουλές λοιπόν: α) Να πας να ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ δισκάκι των win αυθεντικό αφού έχεις πληρώσει την άδεια και σου έδωσαν recovery. Πες εγώ θέλω να βάλω τα win με δικές μου ρυθμίσεις και χωρίς τα δικά σας προγράμματα. Το έκανα στο Πλ...σιο και μου έδωσασν και home και prof με sp2 :) β) Ποτέ μην εμπιστεύεσαι recovery. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να έχει περαστεί μέσα σ' αυτά κατά λάθος. Να βάλεις κανονικά win και να περάσεις τους drivers και ότι άλλο θέλεις μόνος σου. Παράθεση http://www.userbars.com/ub1976008.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aisopos Δημ. January 20, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2006 Πήρα και εγώ φορητό acer και αντιμετώπισα πολλά προβλήματα με τα recovery τους. Δύο συμβουλές λοιπόν: α) Να πας να ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ δισκάκι των win αυθεντικό αφού έχεις πληρώσει την άδεια και σου έδωσαν recovery. Πες εγώ θέλω να βάλω τα win με δικές μου ρυθμίσεις και χωρίς τα δικά σας προγράμματα. Το έκανα στο Πλ...σιο και μου έδωσασν και home και prof με sp2 :) β) Ποτέ μην εμπιστεύεσαι recovery. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να έχει περαστεί μέσα σ' αυτά κατά λάθος. Να βάλεις κανονικά win και να περάσεις τους drivers και ότι άλλο θέλεις μόνος σου. Τα Recovery CD's δεν μου τα έδωσαν έχτρα από το κατάστημα. Είναι αυθεντικά (υποθέτω δηλαδή) και ήταν μέσα στην συσκευασία σφραγισμένα και με την ένδειξη ότι είναι της Acer. H δε εγκατάσταση των Windows ξεκίνησε αυτόματα την πρώτη φορά που άνοιξα τον υπολογιστή. Το θέμα όμως δεν είναι αν θα μου δουλέψουν τα Recovery CD's, αλλά το τι πρoβλήματα μπορεί να έχω αν προχωρήσω σε άλλη έκδοση των Windows και μάλιστα από πειρατικό CD. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinemm Δημ. January 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2006 Δεν προκειται να αντιμετωπισεις κανενα προβλημα ειχα τον Ferrari της ACER και καποια στιγμη δεν ηθελα αλλο τα xp home ελληνικα που ειχαν τα recovery cds και ετσι εβαλα τα PRO Αγγλικα η εγκατασταση εγινε κανονικα οσο για τους διαφορους drivers εαν θυμαμαι καλα ηταν στον σκληρο (κομμενος απο τη μαμα ACER) σε φακελο μεσα. Παράθεση Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S, Series X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aisopos Δημ. January 20, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2006 Δεν προκειται να αντιμετωπισεις κανενα προβλημα ειχα τον Ferrari της ACER και καποια στιγμη δεν ηθελα αλλο τα xp home ελληνικα που ειχαν τα recovery cds και ετσι εβαλα τα PRO Αγγλικα η εγκατασταση εγινε κανονικα οσο για τους διαφορους drivers εαν θυμαμαι καλα ηταν στον σκληρο (κομμενος απο τη μαμα ACER) σε φακελο μεσα. Το θέμα με τους drivers των συσκευών του υπολογιστή, είναι το πρώτο που με προβληματίζει. Δεν γνωρίζω αν βρίσκονται ήδη στον σκληρό δίσκο ή στα CD's (δεν τα έχω ψάξει ακόμα). Το άλλο θέμα που με προβληματίζει κι αναφέρθηκε και παραπάνω, είναι τα updates των Windows. Φοβάμαι μήπως την πατήσω κάπου εκεί. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eon Δημ. January 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2006 To idio akrivos pragma einai ta antigramena kai ta kanonika... PX ego katevazo mia ekdosi ton agglikon Win 2.5GB apo torrent pou sou exei etimo to mixanima amesos me panpola programmata molis teliosi i egkatastasi ton Win!! Παράθεση Never Settle 3... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkhs123 Δημ. January 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2006 Το θέμα με τους drivers των συσκευών του υπολογιστή, είναι το πρώτο που με προβληματίζει. Δεν γνωρίζω αν βρίσκονται ήδη στον σκληρό δίσκο ή στα CD's (δεν τα έχω ψάξει ακόμα). Το άλλο θέμα που με προβληματίζει κι αναφέρθηκε και παραπάνω, είναι τα updates των Windows. Φοβάμαι μήπως την πατήσω κάπου εκεί. sta acer oi drivers einai kapou sta cd pou sou exoun dosei. an xekiniseis na kaneis recover tha tous vreis. to cd ton windows den dikeouse na to pareis sta perissotera modela. mono ton arithmo sou dinoun pano sto aytokolito ton opion boreis na ton xrisimopiiseis ( sthn idia ekdosi ennoeite pro i home oti exei apo thn arxi) se opiodipote cd. ta arxeia pou benoun apo to cd einai akrivos ta idia eite einai aythediko to cd eite oxi. to kleidi einai pou kanei thn diafora kai ayti sta simia pou anefera parapano. tous drivers outos i allos tha prepei na tous adikatastiseis me tous teleuteous opote kai na se voleuei tora pou tous vriskeis sta cd se ligo kairo den tha se voithaei ayto eite tous exeis eite oxi kai tha prepei na katevaseis tous kenourgious Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. January 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2006 Το θέμα με τους drivers των συσκευών του υπολογιστή, είναι το πρώτο που με προβληματίζει. Δεν γνωρίζω αν βρίσκονται ήδη στον σκληρό δίσκο ή στα CD's (δεν τα έχω ψάξει ακόμα). Το άλλο θέμα που με προβληματίζει κι αναφέρθηκε και παραπάνω, είναι τα updates των Windows. Φοβάμαι μήπως την πατήσω κάπου εκεί.Δεν υπάρχει λόγος να προβληματίζεσαι για τίποτα. Τους drivers όλοι οι κατασκευαστές τους έχουν σε αντίστοιχες σελίδες στο δίκτυο και είναι καλύτερα να τους κατεβάζεις από εκεί γιατί συνήθως υπάρχουν νεότερες εκδόσεις απ'ότι στο cd που έχει. Όσο για το update των windows, δουλεύει κανονικότατα, διάβασε το σχετικό topic: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=57064 Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostsour Δημ. January 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2006 sta acer oi drivers einai kapou sta cd pou sou exoun dosei. an xekiniseis na kaneis recover tha tous vreis. to cd ton windows den dikeouse na to pareis sta perissotera modela. mono ton arithmo sou dinoun pano sto aytokolito ton opion boreis na ton xrisimopiiseis ( sthn idia ekdosi ennoeite pro i home oti exei apo thn arxi) se opiodipote cd. ta arxeia pou benoun apo to cd einai akrivos ta idia eite einai aythediko to cd eite oxi. to kleidi einai pou kanei thn diafora kai ayti sta simia pou anefera parapano. tous drivers outos i allos tha prepei na tous adikatastiseis me tous teleuteous opote kai na se voleuei tora pou tous vriskeis sta cd se ligo kairo den tha se voithaei ayto eite tous exeis eite oxi kai tha prepei na katevaseis tous kenourgious Sorry φίλε αλλά είσαι λάθος. Το ρικοβερι σου περνάει και προγράμματα μέσα (εμένα πχ μου περνάει acrobat reader και αντιβιοτικό) τα οποία μπορεί να μην θέλεις. Επίσης δεν ξέρεις αν έχει γίνει κάποιο λάθος κατά την δημιουργία του ρικόβερι οπότε θα το έχεις μια ζωή. Επίσης υπάρχουν λειτουργίες όπως το να διαγράψεις παρτίσιον και να κάνεις τον δίσκο από fat32 σε ntfs που ναι μεν γίνονται από τα win αλλά καλό είναι να γίνονται κατά το φορμάτ και γίνονται μόνο από cd των win και όχι από ρικόβερι. Και τέλος εσύ μπορεί να θέλεις έναν απλό υπολογιστή μόνο με win. Δεν είσαι υποχρεωμένος να πάρεις όλη την σαβούρα. Το ότι πληρώνεις άδεια συνεπάγεται ότι θέλεις και cd. Και cd κανονικό μάλιστα. Αίσωπε και μένα με το λαπτοπ ρικοβερι μου έδωσαν, αλλά πήγα μετά και ζήτησα δισκάκι win και μου το έδωσαν αφού κατάλαβαν πως είχα δίκιο. Επίσης η άδεια αν είναι για home δεν μπαίνει σε prof. Στο άλλο ερώτημα που κάνεις... Δεν θα έχεις πρόβλημα αν βάλεις κόπια, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να μην πας να ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ αυθεντικό αφού το ΕΧΕΙΣ ΠΛΗΡΩΣΕΙ. Παράθεση http://www.userbars.com/ub1976008.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts