Athanasios Δημοσιεύτηκε January 18, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 18, 2006 Εχω ενα ide και εναν sata τον Η/Υ. Στον Ide εχω περάσει τα windows και όλα τα υπόλοιπα προγράμματα, τον ΣΑΤΑ τον εβάλα πριν μερικές ημέρες τον βρίσκει αλλα όποτε ανοίγω τα ΧΠ πάντα μου λέει οτι μπορώ μα τομ απενεργοποιήσω όπως μια usb θύρα. Γιατι αυτό, 'ετσι ειναι κανονικά, δηλαδή εάν περάσω σε αυτόν τα ΧΠ και βγάλω τον αλλό παλι θα βγάζει κάτω στο ρολόι αυτή την ένδειξη? Παράθεση ΤΙ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ Ο ΤΡΕΛΛΟΣ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spi8as Δημ. January 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2006 exw ena sata kai ekei pou itan mia xara kanw epanekinisi kai mou leei "no array is defined" ta eftise? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasVagabond Δημ. January 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2006 Αν θελετε πηγαιντε στα Control Panel - Administrative Tools - Disk Management Απο εκει με δεξι κλικ πανω στους νεους σας σκληρους καντε format και ενεργοποιηση. Αυτο ηταν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spi8as Δημ. January 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2006 αν ειναι ευκολο στα ελληνικα :O θα κανω format? μπααααα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasVagabond Δημ. January 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2006 Το format πηγαινε στον πρωτο.. Για το δικο σου προβλημα , δεν δουλευει ο σκληρος ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spi8as Δημ. January 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2006 τα εφτυσε στα καλα καθουμενα,εκανα format και ολα μια χαρα...δεν υπηρχε αλλη λυση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts