Jump to content

Google

PowerZ
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μια γρηγορη απαντηση αν γινεται. οταν κανουμε αναζητηση στο google και πατησουμε το γραμμα "Π" για παραδειγμα μας βγαζει οσες λεξεις εχουμε βαλει κατα καιρους που να ξεκιναν με το γραμμα αυτο. πως γινεται να σβηστει το ιστορικο και να μην βγαζει τιποτα απ οσες λεξεις εχω βαλει?

Ποιά περίεργη λέξη που ξεκινάει από Π έβαλες; :lol: :rotfl:

Πέρα από την πλάκα τώρα, αυτό δεν το κάνει το Google αλλά ο browser ή το PC σου. Δοκίμασε καθαρισμό cache.

eLeKtriK EyE καλο :P

το εχω το ccleaner και μου καθαριζει οντος τα παντα εκτος απο αυτα που εχω βαλει σε μηχανη αναζητησης οπως πχ στο google..

καμια αλλη λυση?

ρ

Δεν χρειάζεται πρόγραμμα για να το κάνεις αυτό. Υπάρχει στις ρυθμίσεις του browser. Στον ΙΕ νομίζω ότι γίνεται με Tools --> Internet Options --> Temporary Internet files --> Delete Files --> Delete all offline content. Στον Firefox πρέπει να γίνεται με Τοols --> Options --> Privacy --> Saved forms --> Clear saved forms data now.

Εαν έχεις ie σβήσε τα περιεχόμενα της αυτόματης καταχώρησης.

Αυτοί οι moderators έχουν ξεφύγει τελείως...

:p :p :p :p

:lol: :lol: :lol: :lol:

Νομίζω πως εντόπισα το πρόβλημα,

http://img385.imageshack.us/img385/7743/googlesearch3wt.th.jpg

αλλά δεν μπορείς να κάνεις πολλά το google φταίει και το Internet φυσικά...

:rotfl: :rotfl: :rotfl: Όντως είναι θέμα του Google. PowerZ, δοκίμασε να αλλάξεις τη γλώσσα του Google σε ελληνικά από τις προτιμήσεις. Εμένα δεν μου δουλεύει μετά από αυτό η αυτόματη συμπλήρωση του Google. Αυτό, αν δεν θες να χάσεις το... feature φυσικά... :D

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Δεν χρειάζεται πρόγραμμα για να το κάνεις αυτό. Υπάρχει στις ρυθμίσεις του browser. Στον ΙΕ νομίζω ότι γίνεται με Tools --> Internet Options --> Temporary Internet files --> Delete Files --> Delete all offline content. Στον Firefox πρέπει να γίνεται με Τοols --> Options --> Privacy --> Saved forms --> Clear saved forms data now.

To εκανα και αυτο!

Αλλα του Google deν τα σβηνει ουτε με αυτον τον τροπο!!

δεν μπορει καποιος τροπος θα υπαρχει!!:worry:

Και σε μένα γιατί δεν «παίζει» η συμπλήρωση; :( :dizzy:

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Εμένα δεν παίζει γενικότερα η συμπλήρωση :worry:

Βγάζει μόνο όσα έχει κρατήσει ο Firefox από μόνος του

ειναι το auto complete που ειναι ενεργοποιημενο, την αυτοματη συμπληρωση στον Firefox ( ειδηκα για το goggle ) γινεται με το extention customize google ( οπως τα δειχνει στις φωταγραφιες πιο πανω ).

γιθα να το βγαλεις η να καθαρισεις τα περιεχομενα του auto complete στον Internet Explorer πας tools ---- internet options ---- content ----- auto complete.

για Firefox ειναι οπως τα ειπε ο mcde

Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.

Λογικά τότε ο καθαρισμός θα γίνεται μέσα από τα options του extension κι όχι από τα options του Firefox

"στον Internet Explorer πας tools ---- internet options ---- content ----- auto complete."

εμενα μετα τις επιλογες ιντερνετ δεν εχει επιλογη περιεχομενα..

Η τέταρτη καρτέλα είναι. Δεν ξέρω πως έχει μεταφραστεί στα ελληνικά Windows

Αν βαλετε clear google search history για αναζητηση στον google εχει πολλες απαντησεις για το θεμα αυτο. Βασικα απο τη registry γινεται. Επισης θελει προσοχη αν σβηνουμε το ιστορικο απο το google web page η απο το google bar.

Πεοθυλασμός :lol::lol::lol::rolleyes::rolleyes::rolleyes::X:X:X

Αυτό είναι το google suggest. Δεν έχει καμία σχέση με το πρόβλημα της PowerZ... :D

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αυτό είναι το google suggest. Δεν έχει καμία σχέση με το πρόβλημα της PowerZ... :D
Δεν το περιέγραψε και τόσο καλά, εξάλου είπα νομίζω, γιατί? αυτό δεν είναι πρόβλημα?

Αυτό δεν είναι πρόβλημα (το google suggest), το βρίσκω πολυ χρήσιμο! Αν δεν αρέσει σε κάποιον, μπορεί να μπεί στο κλασσικό google :cool:
[sIGPIC][/sIGPIC]

Αυτό δεν είναι πρόβλημα (το google suggest), το βρίσκω πολυ χρήσιμο! Αν δεν αρέσει σε κάποιον, μπορεί να μπεί στο κλασσικό google :cool:
Πως? τη "αναζήτηση" αυτή την έκανα στο κλασσικό google :confused: