Nosferatu Δημ. August 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2006 Γιατί τώρα δεν έχει φθηνότερη χρέωση προς F2G; Παλιά ήταν προς όλα τα κινητά ΤΙΜ; Ναι, δυστυχώς η χαμηλή χρέωση του παλιού free2go ήταν προς ΟΛΑ τα κινητά ΤΙΜ. Πολύ καλό για να κρατήσει,το έκοψαν με την έλευση του νέου f2g και με το non stop που είχε πρωτοκυκλοφορήσει τότε, η αύξηση αυτή (μειωμένη χρέωση διατηρήθηκε μόνο μεταξύ f2g (λέγε με cu, η κατάρα της καρτοκινητής που λέγαμε παραπάνω))πέρασε στα ψιλά γράμματα! Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. August 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2006 Καταρχάς πρόσεξα μια λεπτομέρεια που κάποιοι ίσως τη θεωρήσουν σημαντική... Στα παλιά προγράμματα οι κλήσεις προς Q ήταν μέσα στο χρόνο ομιλίας !!! http://www.tim.gr/pages.fds?langid=1&pageid=1064 Αυτό γιατί άλλαξε ??? Τέσπα, ας το χαρακτηρίσω λεπτομέρεια και πάμε παρακάτω... Θέλω κάπως να ενημερώνομαι για το υπόλοιπο του χρόνου ομιλίας στη σύνδεσή μου, κάτι που έχει η vodafone... Τώρα έχω 240 λεπτά + 60 προς το family, αλλά δε μπορώ να τα μετρήσω χώρια... Σε άλλο τομέα δεν έχω κανένα παράπονο, ίσα ίσα είμαι 100% ικανοποιημένος, αλλά αυτή η υπηρεσία είναι πολύ χρήσιμη... και δε νομίζω ότι ζητάω κάτι παράλογο. Μια υπηρεσία που ήδη υπάρχει (Non-Stop) ζητάω !!! Κάντε επιτέλους ένα copy-paste το ίδιο πρόγραμμα και στα συμβόλαια !!! :lol: Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. August 24, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2006 Επίσης ΘΕΛΩ να βγάλουν ένα TIM F2G Non-Stop 500 for all... Δεν θα ήταν τέλειος ο συνδυασμός 500 λεπτά και 500 SMS για όλους με 10 ευρώ ας πούμε; Τότε πραγματικά θα χτυπούσε το CU με τα CU SMS και CU A LOT, το CALL THEM ALL 600 (καθώς θα τα συνδύαζε όλα-σε-ένα!), θα βούλωνε τα στόματα για το παλιό Non-Stop και θα κέρδιζε το χαμένο έδαφος από το παλιό (επίσης) Non-Stop... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. August 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2006 Επίσης ΘΕΛΩ να βγάλουν ένα TIM F2G Non-Stop 500 for all... Δεν θα ήταν τέλειος ο συνδυασμός 500 λεπτά και 500 SMS για όλους με 10 ευρώ ας πούμε; Τότε πραγματικά θα χτυπούσε το CU με τα CU SMS και CU A LOT, το CALL THEM ALL 600 (καθώς θα τα συνδύαζε όλα-σε-ένα!), θα βούλωνε τα στόματα για το παλιό Non-Stop και θα κέρδιζε το χαμένο έδαφος από το παλιό (επίσης) Non-Stop... Αν βγει κάτι τέτοιο θα κόψουμε όλοι τις συνδέσεις μας !!! :lol: Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. August 24, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2006 Αν βγει κάτι τέτοιο θα κόψουμε όλοι τις συνδέσεις μας !!! :lol: Μη μη τα λες αυτά γιατί δεν πρόκειται να το κάνουν ποτέ!! :p Έστω ας μην είναι προς όλους ας είναι προς όλους με TIM F2G όπως το CU A LOT και το CALL THEM ALL 600... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. August 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2006 Χωρίς να είναι κακή ιδέα η παραπάνω, κάτι πιο εφικτό θα ήταν να σε αφήνει να ενεργοποιείς περισσότερο από 1 φορά το μήνα το ήδη υπάρχον νον στοπ 500 (απλό/για 2).. Αυτό και μόνο θα πήγαινε το f2g πολύ μπροστά σε σχέση με τον ανταγωνισμό! Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. August 24, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2006 Χωρίς να είναι κακή ιδέα η παραπάνω, κάτι πιο εφικτό θα ήταν να σε αφήνει να ενεργοποιείς περισσότερο από 1 φορά το μήνα το ήδη υπάρχον νον στοπ 500 (απλό/για 2).. Αυτό και μόνο θα πήγαινε το f2g πολύ μπροστά σε σχέση με τον ανταγωνισμό! Ε αυτό και πάλι ισχύει μόνο για τα συγκεκριμένα νούμερα. Εγώ λέω για όλους. Να κάνουν δηλαδή κι αυτοί ένα Call Them All 600 mixed με CU SMS (πολύ περισσότερα βέβαια :p) Και ας το έβαζε και 12 ευρώ... Γιατί τώρα κάτι για να χτυπήσουν το Call Them All 600 και το CU A LOT δεν έχουν... Γι αυτό το ΘΕΛΩ (:p) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. August 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2006 Πιο πιθανό και εύκολο σε επίπεδο υλοποίησης είναι να επιτρέψουν μια 2η ενεργοποίηση μέσα στο μήνα. Όχι πως δεν θέλουμε και αυτό που λες! Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. August 24, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2006 Πάντως εμένα μου αρκούν τα 500+500... Και μου περισσεύουν στο μήνα κιόλας. Φυσικά δεν ισχύει για όλους αυτό... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. August 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2006 Πάντως εμένα μου αρκούν τα 500+500... Και μου περισσεύουν στο μήνα κιόλας. Φυσικά δεν ισχύει για όλους αυτό... :) Και μένα μου έφταναν τα 500 όταν το χρησιμοποιούσα. Για κάποιους δεν είναι αρκετά. Ειδικά όταν ο ανταγωνισμός δίνει 4 αν δεν κάνω λάθος ενεργοποιήσεις των αντίστοιχων πακέτων μέσα στο μήνα, μια 2η έστω ενεργοποίηση του νον στοπ δεν θα ήταν άσχημη ιδέα! Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. August 25, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2006 Και μένα μου έφταναν τα 500 όταν το χρησιμοποιούσα. Για κάποιους δεν είναι αρκετά. Ειδικά όταν ο ανταγωνισμός δίνει 4 αν δεν κάνω λάθος ενεργοποιήσεις των αντίστοιχων πακέτων μέσα στο μήνα, μια 2η έστω ενεργοποίηση του νον στοπ δεν θα ήταν άσχημη ιδέα! Το Call them all 600 δίνει 4 ενεργοποιήσεις αλλά δεν μπορείς να πεις κιόλας ότι είναι κάτι αντίστοιχο του Non-Stop... Μάλλον του CU A LOT είναι... Οποιαδήποτε (θετική φυσικά) αλλαγή του Non-Stop ευπρόσδεκτη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. August 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2006 Πάντως εμένα μου αρκούν τα 500+500... Και μου περισσεύουν στο μήνα κιόλας. Φυσικά δεν ισχύει για όλους αυτό... :) Τι εννοείς 500+500 ??? Στα 2 νούμερα τα 500 είναι κατανέμονται όπως θες αλλά δεν είναι 500+500... Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. August 25, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2006 Τι εννοείς 500+500 ??? Στα 2 νούμερα τα 500 είναι κατανέμονται όπως θες αλλά δεν είναι 500+500... Εννοώ 500 λεπτά + 500 SMS ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. August 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2006 λοιπον, Θελω 1000 μηνυματα + 1000 λεπτα στο νον στοπ με 5 ευρω επισης ΘΕΛΩ πεγκυ ζηνα στο my tone στην σαλονικη να μην ερχεσαι ποτε. και επιτελους ΘΕΛΩ την ησυχια μου! :ρ Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. August 25, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2006 λοιπον, Θελω 1000 μηνυματα + 1000 λεπτα στο νον στοπ με 5 ευρω επισης ΘΕΛΩ πεγκυ ζηνα στο my tone στην σαλονικη να μην ερχεσαι ποτε. και επιτελους ΘΕΛΩ την ησυχια μου! :ρ λοιπον, Το πρώτο το θέλω και εγώ! Αλλά μάλλον στο θέλω θα μείνει! το δεύτερο ασχολίαστο το τρίτο είναι στο χέρι σου! :p Φιλικά πάντα! Με την καλή έννοια και τέτοια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. August 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2006 αααα κατι πρεπει να γινει! πρεπει να μιλαμε πολυ με λιγοτερο κοστος...τωρα που μπηκαμε στον χορο θα χορεψουνε! ξερω ξερω φιλικα! :ρ Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. August 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2006 θελω την υπηρεσια 420 λεπτων "Επιλογή ΤΙΜ προς Σταθερά" με 13,90 ευρω, σε ολα τα προγραμματα συμβολαιου-οπως η COSMOTE, και οχι μονο στα flexy. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. August 26, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2006 θελω την υπηρεσια 420 λεπτων "Επιλογή ΤΙΜ προς Σταθερά" με 13,90 ευρω, σε ολα τα προγραμματα συμβολαιου-οπως η COSMOTE, και οχι μονο στα flexy. Μήπως μας προετοιμάζουν για κατάργηση αυτών των προγραμμάτων;;; Δεν νομίζω βέβαια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. August 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2006 Μήπως μας προετοιμάζουν για κατάργηση αυτών των προγραμμάτων;;; Δεν νομίζω βέβαια... και εγω αυτο υποψιαζομαι το φθινοπωρο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. August 26, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2006 και εγω αυτο υποψιαζομαι το φθινοπωρο Κι αν δεν τα καταργήσουν σίγουρα θα κόψουν το μειωμένο πάγιο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. August 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2006 Ε αυτό και πάλι ισχύει μόνο για τα συγκεκριμένα νούμερα. Εγώ λέω για όλους. Να κάνουν δηλαδή κι αυτοί ένα Call Them All 600 mixed με CU SMS (πολύ περισσότερα βέβαια :p) Και ας το έβαζε και 12 ευρώ... Γιατί τώρα κάτι για να χτυπήσουν το Call Them All 600 και το CU A LOT δεν έχουν... Γι αυτό το ΘΕΛΩ (:p) κάτι τέτοιο δεν τους συμφέρει σε καμια περίπτωση και μην περιμένεις και κάτι τέτοιο. τότε όντως όλοι θα κόψουν τις συνδέσεις τους!και επίσης αν είναι να το έχει 12 ευρώ είναι πιο ακριβό αφού CU a lot (Call 600) + CU SMS (SMS Choice) = 10 euro.άρα πάλι μια τρύπα στο νερό έκανε. Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sugardad Δημ. August 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2006 Μιά μικρή ερώτηση έχω συμβόλαιο ΤΙΜ και ενεργοποίησα TIM-Plus non Stop στο κινητό μου έχω MSN Messenger (έχω και το emsn) θα συνεχίσω να χρεώνομαι κανονικά (ογκοχρέωση) όταν το χρησιμοποιώ ή πλέον θα χρεώνομαι μόνο κατά την είσοδο (logon στο GPRS) μιά φορά (ticket) άσχετα με το άν κάτσω και 24 ώρες συνδεδεμένος να μιλάω.... Παράθεση ::LiNK RaMoNe ------------------ Hey, Ho! Let's Go! ------------------- :Xhttp://www.eff.org/br/brstrip.gif:X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. August 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2006 Με μπερδεψες... αφου εχεις tim plus non stop, γιατι να χρεωνεσαι το ticket καθε φορα? Απο τη στιγμη που εχεις tim plus nonstop μπενεις οσο θελεις στο msn χωρις να χρεωνεσαι καθολου περα των 3.5 Ευρω/μηνα. ps. Δοκιμασε καποιο προγραμμα για msn (αν δεν το εχεις κανει ηδη ) οπως το http://www.mig33.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sugardad Δημ. August 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2006 το ένα κιντό είναι windows mobile και έχει προεγκστεστημένο MSN το άλλο είναι Nseries και του έχω το emsn, Agile Messenger V3 απλά θα χρεώνομαι έτσι η πρέπει να καταφύγω σε κάποια άλλη λύση όπως το mig33 που ανέφερες? Παράθεση ::LiNK RaMoNe ------------------ Hey, Ho! Let's Go! ------------------- :Xhttp://www.eff.org/br/brstrip.gif:X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. August 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2006 Αν σαν APN στο προφιλ wap εχεις το gwap δεν θα εχεις καμια απολυτως χρεωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts