songless_bird Δημ. January 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2006 Ελληνικα! Ολα να γινουν ελληνικα! Να κυριαρχισει η γλωσσα μας παντου!! Μην κανουμε τη ζωη των προγραμματιστων της ΜS ευκολη :chair: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
korfali Δημ. January 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2006 ΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΣΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΚΑΤΩΤΕΡΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miranda Δημ. January 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2006 Se 2 laptop ena agglika kai sto allo olandika Παράθεση Οδηγίες για τη «Νόσο των πτηνών» http://img101.imageshack.us/img101/6465/g7su.th.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. January 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2006 ΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΣΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΚΑΤΩΤΕΡΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ Συγνώμη για την χαζή ερώτηση που θα σου κάνω (είναι και περασμένη η ώρα), αλλα νομίζεις οτι τα XP με ελληνικό μενού γίναν απο έλληνες προγραμματιστές; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras Δημ. January 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2006 ΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΣΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΚΑΤΩΤΕΡΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ Συγνώμη και από μένα αλλά δεν κατάλαβα γιατι το software είναι κατώτερο στην Ελλάδα σε σχέση με άλλες χώρες? Εννοείς για το θέμα την κρυπτογράφισης που δεν μπορούν να εξάγουν από την Αμερική τέτοιο software? Μάλον οχι... :rolleyes: Συγνώμη για την χαζή ερώτηση που θα σου κάνω (είναι και περασμένη η ώρα), αλλα νομίζεις οτι τα XP με ελληνικό μενού γίναν απο έλληνες προγραμματιστές; Και τώρα που είναι πρωϊ δεν καταλαβαίνω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. January 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2006 Agglika. Einai kagkouria ta programmata me ellhniko menu. Ta apofeygw opws o diaolos to livani. Συμφωνω πανω σε αυτο και γι'αυτο εχω την αγγλικη εκδοση.:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tripio_Kounoupi Δημ. January 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2006 agglika ennoeite alla ego exo win xp home gr an katevazeis ola ta sp eisai ok alliws sucks Παράθεση http://spitfire.coconia.net/myphone/sig/index.php Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimangelid Δημ. January 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2006 Αγγλικά xp professional στο desktop και ελληνικά xp home στο φορητό. Σύντομα θα γίνει format στο φορητό και θα μπουν και εκεί τα αγγλικά xp professional. Με εκνευρίζουν πάρα πολύ τα ελληνικά windows. Κάνουν ηλίθιες μεταφράσεις. Στο σπίτι μου στην Αθήνα (τώρα είμαι Ηγουμενίτσα λόγω του ΤΕΙ) επειδή ούτε ο αδερφός μου, ούτε ο πατέρας μου ξέρουν καλά αγγλικά έχω αναγκαστικά τα ελληνικά xp professional. Η μάνα μου δεν ξέρει τίποτα από υπολογιστές. Παράθεση Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. January 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2006 Αγγλικά κι από μένα. Πάντως δεν είναι μόνο στα Ελληνικά αισχρές οι μεταφράσεις. Και στην Γερμανία που ήμουν τις ίδιες Ταρζανιές κάνανε! :lol: :lol: Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxetikos_asxetos Δημ. January 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2006 ΧP Proffesional Αγγλικά Παράθεση http://i157.photobucket.com/albums/t42/littlewonder1/web/euphangel_sig.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. January 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2006 ΧΡ prof sto desktop kai xp home sto laptop panta ma panta agglika! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Megalos Δημ. January 18, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2006 απο οτι βλεπω λοιπον φιλοι μου, τα αγγλικα ΧΡ εν σχεσει με τα ελληνικα προηγουνται 2 προς 1 :rolleyes: Παράθεση http://www.watchfunclub.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras Δημ. January 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2006 απο οτι βλεπω λοιπον φιλοι μου, τα αγγλικα ΧΡ εν σχεσει με τα ελληνικα προηγουνται 2 προς 1 :rolleyes: Μην κοιτάς που φοβούνται να το γράψουν σίγουρα είναι περισσότεροι... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aoratos Δημ. January 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2006 Ελληνικα! Παράθεση Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CtR Δημ. January 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2006 Αγγλικά και απο μένα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousi Δημ. January 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2006 Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα να δουλέψω και με Αγγλικά και με Ελληνικά. Απλά χρησιμοποιώ τα Αγγλικά επειδή βρίσκω καλύτερη υποστήριξη (περιοδικά, forum, όλα χρησιμοποιούν αγγλικούς όρους) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stash Δημ. March 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2006 re paidia giati kollate me ellinika windows???einai oti xeirotero mporeite na kanete se ena PC...:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras Δημ. March 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2006 re paidia giati kollate me ellinika windows???einai oti xeirotero mporeite na kanete se ena PC...:( Επιτέλους ρε παιδιά, μην κολατε με την μπάλα... :lol: Τα Ελληνικά είναι μια χάρα, τα updates βγαίνουν ταυτόχρονα και η μετάφραση γίνεται στο localization στην Ιρλανδία. Το μόνο που αργεί είναι να βγει η αρχική έκδοση κανα μήνα ή 2 σε σχέση με την Αγγλική έκδοση. Μη λετε ανακρίβιες πρόβλημα υπήρχε στα Ελληνικά των 95 και 98 πρώτη έκδοση που οι περισσότεροι από 'σας ξευτό-power_users :rolleyes: δεν προλάβατε να τα δείτε γιατί δεν είχατε pc τότε :lol: Τα Ελληνικά vista θα βγουν μετά το καλοκαίρι που θα κυκλοφορίσει η Αγγλική έκδοση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stash Δημ. March 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2006 Επιτέλους ρε παιδιά, μην κολατε με την μπάλα... :lol: Τα Ελληνικά είναι μια χάρα, τα updates βγαίνουν ταυτόχρονα και η μετάφραση γίνεται στο localization στην Ιρλανδία. Το μόνο που αργεί είναι να βγει η αρχική έκδοση κανα μήνα ή 2 σε σχέση με την Αγγλική έκδοση. Μη λετε ανακρίβιες πρόβλημα υπήρχε στα Ελληνικά των 95 και 98 πρώτη έκδοση που οι περισσότεροι από 'σας ξευτό-power_users :rolleyes: δεν προλάβατε να τα δείτε γιατί δεν είχατε pc τότε :lol: Τα Ελληνικά vista θα βγουν μετά το καλοκαίρι που θα κυκλοφορίσει η Αγγλική έκδοση kalhspera, koita vasika ta ellinika san metafrash einai xalia...ta error pou bgazoun einai xalia giati 8es kai mpampinioth gia na katalaveis ti ennoei o poihths...:lol:ap' authn thn apopsh einai xalia... "η μετάφραση γίνεται στο localization στην Ιρλανδία." Auto esu to 8ewreis kalo??:worry: 8a sou pw kai to e3hs....mou exei tyxei polles fores na exei gnwstos mou problhma kai me pernei thlefwnw na pei to problhmatou...Afou katalavw to problhmata tou tou lew ti na kanei alla otan den eimai sto pc mprosta na tou lew to "3o koumpaki de3ia" klp tou leei ti na kanei me tous agglikous orous kai menei mlks giati den exei doulepsei pote se agglika windows kai den mporei na ta brei...logiko einai egw na mh 8ymamai pws exoun metafrasei ka8e ti sta windows...8a sou pw kai kati allo...Vale xrhsth pou doulevei mono me ellinika windows se pc pou einai sta agglika kai 8a sou pw egw an 8a katalavei ti geinete...enw kapoios pou doulevei sta agglika pistevw mporei poio eukola na doulepsei se ellinika win... kai mia pou e8h3es ta 95-98, 8a sou 8ymhsw tis mple o8wnes pou skagane...Den 3erw an esu exeis doulepsei me auta ta leitourgika kai an eixes tote pc alla den yphrxe perhptwsei na katalaveis ti provlhma eixan mias kai anti gia ellinika ta eggrafe kinezika...8ymasai?:rolleyes: oso gia to: ... οι περισσότεροι από 'σας ξευτό-power_users :rolleyes: δεν προλάβατε να τα δείτε γιατί δεν είχατε pc τότε :lol: Telh 95 me arxes 96 (tote pou bgeikan oi Pentium) agwrasa to 3o mou pc kai vasika PC exw apo tote pou geni8ika...h poio palia mou anamnhsei einai na eimai mprosta se ena PC h 2h poio palia kai dynath anamnhsh mou einai na grafw sto nipiagwgio QBasic sto Amstrad pou eixa tote san 2o pc.Opote den 3erw kata poso 8a eprepe na mhlas gia "ξευτό-power_users" kai "δεν προλάβατε να τα δείτε γιατί δεν είχατε pc τότε" anaferwmenos se mena... Panta Filika, Stash Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras Δημ. March 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2006 kai mia pou e8h3es ta 95-98, 8a sou 8ymhsw tis mple o8wnes pou skagane...Den 3erw an esu exeis doulepsei me auta ta leitourgika kai an eixes tote pc alla den yphrxe perhptwsei na katalaveis ti provlhma eixan mias kai anti gia ellinika ta eggrafe kinezika...8ymasai?:rolleyes: :lol: Δεν θυμάμαι τα κινέζικα, όχι γιατί εγώ όπως και όλοι οσοι είχαν Ελληνικές εκδόσεις μάλλον θα τα ρύθμισαν σωστά (και απ' οτι βλέπω ούτε και στα xp μπορείς να γράψεις Ελληνικά, ευτυχώς που μπορείς και διαβάζεις...) Επίσης είχα και dos και win 3.1 (και σε αυτά είχε βγει Ελληνική εκδοση) και 95 και 98... εκτός απο ΜΕ. Σίγουρα τα Ελληνικά φταίγανε για τις μπλε οθόνες :rolleyes: και επειδή είμαστε εντελώς off-topic τα post αυτά η θα πρέπει να σβηστούνε ή να μεταφερθούν εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1192456 Auto einai to kalo me ta Vista. O kodikas exei 3anagraftei apo tin arxi! O core engine den tha miazei katholou me ta XP 2000 ME 98 pou eidame ws twra. Auto simenei oti viruses, trojans kai alla tetia den tha mporoun na kanoun zimia sta windows! Αυτό δεν θα δημιοιυργήσει πάλι ασυμβατότητες με drivers και προγράμματα? οχι πάλι.....:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. March 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2006 Ελληνικά στη δουλειά, Αγγλικά στο σπίτι.. Και πάντα Προφέσιοναλ :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. March 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2006 Κανένα απολύτως πρόβλημα αν το λειτουργικό είναι GR ή ENG πάντως σπίτι χρησιμοποιώ και τα δύο και στη δουλειά μόνο ENG :cool: Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. March 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2006 Κανένας χρήστης που θα είχε έστω και τις στοιχειώδεις γνώσεις από υπολογιστή δεν θα είχε πρόβλημα να πηδήξει από τα ελληνικά ΧΡ στα αγγλικά. Ακόμα και αν δεν μιλούσε καθόλου αγγλικά. (Πράγμα απίθανο στις μέρες μας). Οι επιλογές είναι πάντα στο ίδιο μέρος. Ακόμα και αν τα κουμπιά γράφουν κινέζικα επάνω. Αρκεί να ξέρεις που είναι οι επιλογές. Προσωπικά δεν βλέπω κανένα λόγο να έχω στο σπίτι λειτουργικό στα αγγλικά. Όπως δεν βλέπω κανένα λόγο να γράφω μηνύματα σε ανύπαρκτη και χωρίς κανόνες γλώσσα. Για τα greeklish μιλάω φυσικά. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos106 Δημ. March 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2006 :offtopic: :p Για γερμανικά γιατί δε λέει κανείς; Εμείς ψυχή δεν έχουμε;; :p :offtopic: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sagiadinos Δημ. March 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2006 Αν και δεν εχω πρόβλημα με τα Αγγλικά(τα είχα παλιότερα) Ελληνικά XP PRO SP2 γιατί είμαι Ελληνας και δε φαντάζεσθε πόσο μ΄αρέσει η Ελληνική γλώσσα με την οποία μπορείς να εκφράσεις τα πάντα και να σε καταλαβαίνει απόλυτα ο συνομιλητής σου.Βέβαια υπάρχουν τεχνικοί όροι που δεν μπορούν να αποδοθούν πλήρως με μια Ελληνική λέξη αλλά με λίγη περίφραση γίνονται κατανοητά τα πάντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts