Megalos Δημοσιεύτηκε January 14, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 14, 2006 θα ηταν ενδιαφερον να μαθουμε ποσοι χρησιμοποιειτε ΧΡ PRO ελληνικα και ποσοι αγγλικα ? Τι λετε :worry: Παράθεση http://www.watchfunclub.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. January 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2006 Αγγλικα εχω γιατι δεν μαρεσει η μετραφραση των windows αλλα και γιατι μερικες φορες τα patch (π,χ. sp2) αργουν λιγο να βγουν στα ελληνικα. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis56 Δημ. January 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2006 εγώ πάλι δεν έχω καμιά ιδιαίτερη προτίμηση αλλά βρήκα τα Ελληνικα και τα χρησιμοποιώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. January 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2006 και εγω ελληνικα XP !! Παράθεση :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redalert19882000 Δημ. January 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2006 Και απο μενα ελληνικα Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. January 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2006 Agglika. Einai kagkouria ta programmata me ellhniko menu. Ta apofeygw opws o diaolos to livani. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. January 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2006 Agglika. Einai kagkouria ta programmata me ellhniko menu. Ta apofeygw opws o diaolos to livani. +1 Ακριβώς έτσι! Δε μπορώ με τπτ να βλέπω ελληνικά μεταφρασμένα μενού.. Είναι άθλιο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
necropethamenos Δημ. January 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2006 Αγγλικά και από μένα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. January 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2006 Δυστυχώς Ελληνικά, διότι το notebook ερχόταν με αυτά προεγκατεστημένα. :( Στο desktop όμως χρησιμοποιώ -εννοείται- Αγγλικά. Παράθεση :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisPsar Δημ. January 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2006 Αγγλικά!!! :lol: :p Παράθεση http://www.podosfairo.info/logo.gif Ποδοσφαιρικές Συζητήσεις!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. January 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2006 Εδώ κι 11 χρόνια Αγγλικά, αυτές οι ελληνικές μεταφράσεις είναι χειρότερες κι από του κινηματογράφου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. January 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2006 Αγγλικα παντα Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hey_Now Δημ. January 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2006 Αγγλικά και στο PC και στο κινητό. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Οι συσκευές μου: Nokia 6300 - Ε63, Palm TΧ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiffer Δημ. January 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2006 Αγγλικα και απο 'μενα. Παράθεση http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. January 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2006 Ελληνικα εννοειται και στον υπολογιστη κ στον υπολογιστη παλαμης και στο κινητο. Απεχθανομαι τα αγγλικα σε οποια συσκευη εχω (μακαρι να εβγαινε κ ελληνικο menu για xbox) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. January 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2006 Ελληνικά και εγώ (δυστυχώς) μιας και ο πατέρας μου δεν ξέρει αγγλικά :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
21century Δημ. January 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2006 Ελληνικα αλλα θα προτιμουσα την ekdisi pro...exo tin home... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noone Δημ. January 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2006 Αγγλικά. Ψάχνω εδώ και χρόνια σε torrent τα ελληνικά και δεν τα βρίσκω πουθενά... Μπορεί να με βοηθήσει κανείς;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinemm Δημ. January 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2006 Aγγλικα γιατι οι μεταφρασεις των μενου που κανουν τοσο καιρο τωρα ειναι για γελια...... Παράθεση Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S, Series X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. January 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2006 Αγγλικά και από μένα επίσης! Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras Δημ. January 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2006 Eλληνικά... :secret: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. January 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2006 Agglika. Einai kagkouria ta programmata me ellhniko menu. Ta apofeygw opws o diaolos to livani. same here Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voldemort Δημ. January 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2006 Agglika. Einai kagkouria ta programmata me ellhniko menu. Ta apofeygw opws o diaolos to livani. Και γω που νόμιζα πως μόνο εγώ είμαι ο παράξενος που μισώ τα ελληνικά με ότι έχει να κάνει με υπολογιστές κτλ... :rolleyes: Αγγλικά ruleeeez :respect: Έξω τα ελληνικάααα :protest: :whip: Παράθεση :pig: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis21 Δημ. January 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2006 Εγω χρισημοποιω τα Αγγλικα.Οι μεταφρασεις των ελληνικων ειναι αθλιες! Παράθεση @ Nokia 3230 - Nokia 6131 - Nokia E51 - Nokia 5530XM - HTC Desire - Motorola Defy+ - Nexus 5 - Xiaomi Redmi Note 4X - Xiaomi Mi 9T @ Intel i7 4770k/\Gigabyte GA-Z87X-UD4H/\G.SKILL Sniper 2x8GB DDR3/\nVidia GTX 970/\SSD Samsung 850 EVO 250GB/\Enermax Triathlor FC 650W/\DELL U2713HM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. January 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2006 ki ego agglika!! Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts