Johny-B Δημ. February 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2009 Α! Ο.Κ. Thanks για την ενημέρωση.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lolota Δημ. February 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2009 ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ το επεισοδιο της Παρασκευης, οντως απο τα καλυτερα. :up: Μιας και ειναι η τελευταια σαιζον φετος νομιζω και τα 7 εναπομειναντα επεισοδια θα ειναι ενα και ενα. Κριμας παντως που τετοια σειρα με τετοιο επιτελειο ηθοποιων τελειωνει.. :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. February 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2009 Από την άλλη καλύτερη να τελειώσει τώρα που ακόμα λέμε "εξαιρετική σειρά" παρά να φτάσουμε στο σημείο να ψάχνουμε κανα καλό επεισόδιο με το μικροσκόπιο. Άλλωστε μετά το τέλος της σειράς θα ακολουθήσει μια δίωρη τηλεταινία BSG και από του χρόνου νέα σειρά/ spin-off, το Caprica. Από το ολότελα, κάτι είναι και αυτό :) Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. February 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2009 μάθανε τώρα με τα σπιν οφφς ... Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. February 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2009 Εντααααξει. BSG δε θα'ναι και για να πω και την αλήθεια δυσκολεύομαι να σκεφτώ πως θα το κάνουν τόσο ενδιαφέρον το Caprica, αλλά δεν ξέρεις ποτέ. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stroggoff Δημ. February 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2009 Τέλειο επεισόδιο το "The Oath". Πολύ μου αρέσει που η σειρά -ενώ βρίσκει ευκαιρίες να διευκρινίζει ή να λύνει κατά περιστάσεις κάποια από τα βασικά της μυστήρια- κρατάει νηφάλιους ρυθμούς που απέχουν πολύ από "κατάσταση πανικού να απαντηθούν όλες οι ερωτήσεις στα εναπομείναντα λίγα επεισόδια". Και έτσι δίνει κορυφαία επεισόδια όπως το Oath. Ελπίζω να παραμείνει σε τόσο καλά επίπεδα και το υπόλοιπο της season. Δεν ξέρω, αλλά έχω ένα πολύ καλό προαίσθημα ότι έτσι ακριβώς θα είναι. Ίσως και καλύτερα :) Παράθεση patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. February 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2009 Ελπίζω να παραμείνει σε τόσο καλά επίπεδα και το υπόλοιπο της season. Δεν ξέρω, αλλά έχω ένα πολύ καλό προαίσθημα ότι έτσι ακριβώς θα είναι. Ίσως και καλύτερα :) +1 και το έχω ξαναπεί γκρινιάζοντας. Σειρές σαν το BSG ή το Shield που ξέρουν που πάνε και ποια ιστορία θέλουν να πουν δεν τις φοβάμαι. Κάτι άλλες είναι που μετά την αρχική επιτυχία ξεχειλώνουν και ύστερα πάνε να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα. Το ότι η Ellen Tigh είναι ο 5ος Cylon το πιστεύουμε τελικά; Με την Starbuck τί στο καλό γίνεται; Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. February 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2009 Όχι δεν το πιστεύουμε. Κάτι έχει ακουστεί ότι Ellen/No6 είναι το ίδιο άτομο αλλά για να πω την αλήθεια ούτε αυτό το πιστεύω. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. February 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2009 OK, η 4η σεζόν so far παίζει να είναι και η καλύτερη. Εξαιρετικό επεισόδιο και το 4x14. Ιδιαίτερα το σημείο όπου η Roslin ενημερώνεται για τη δήθεν εκτέλεση του Adama και λέει στον Zarek πως θα τον πολεμήσει με νύχια και με δόντια ειλικρινά μέχρι και εγώ τρόμαξα! Και, νιώθω πως, ιδιαίτερα μετά το τέλος των resurrections και των Centaurions, η σειρά έχει πάψει να είναι τόσο sci-fi και πλησιάζει πιο πολύ το κοινωνικό κομμάτι. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stroggoff Δημ. February 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2009 Ήταν όντως πολύ καλό. Η Roslin έκλεψε την παράσταση με την απάντηση στον Ζαρεκ. Ακολουθεί η σκηνή Baltar με Gaetta. Ήταν έξυπνο που τους έβαλαν μαζί στις τελευταίες στιγμές του. Και βέβαια δεν παραλείπουμε την εμφάνιση της νέας Six -περίεργο δεν ήταν αυτό - που ναι ναι είναι ακόμα πιο όμορφη από την Natalie Six. Αχ ρε Tricia τι μας κάνεις! Πιο "σοβαρό" παράπονο έτσι όπως έκλεισε το θέμα δεν μπορώ να δω πως θα προχωρήσει η ιστορία. Δηλαδή δεν μας άφησαν κάποιο hint... ή κάτι πιο χτυπητο (που ομολογώ ότι περίμενα). Παράθεση patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. February 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2009 Αλήθεια, stroggoff, κατάλαβες τι ακριβώς εννοούσε ο Gaetta όταν στην εκτέλεσή του εκανε κοντινο στο πόδι του και είπε "it stopped". Τι ακριβώς stopped;; η φαγούρα :p ;; Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stroggoff Δημ. February 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2009 Δεν είμαι 100% σίγουρος αν αυτό που είχε ο Gaetta ήταν φαγούρα, ψυχολογικό γιατί "ένιωθε" το χαμένο πόδι του, ή πόνος (από τους μορφασμούς υποθέτω ότι κατα μεγάλο μέρος ήταν πόνος), ή συνδυασμός των παραπάνω. Η δική μου ερμηνεία για το "μούδιασμα" που αναφέρει με ικανοποίηση ο Gaetta έχει ως εξής. Ο Gaetta είναι ένας χαρακτήρας που πολλές απανωτες επιλογές του πήγαν στραβά (ξεκινώντας κυρίως από τη Ν. Κάπρικα), ενώ οι προθέσεις του ήταν να φτιάξει τα πράγματα, να επαναφέρει τη σωστή μεριά επάνω όπως λέει (* για το ευρύτερο καλό). Αλλά δεν είναι ο τύπος που θα παραιτούνταν από τη προσπάθεια ή θα αυτοκτονούσε (πχ όπως η Ντουάλα). Είναι πιο πολύ ο τύπος που συνέχεια προσπαθεί (συχνά αποτυχημένα) να επανορθωσει για κάποιο λάθος ή να σβήσει τύψεις (και ατυχώς δημιουργεί νέες). Και αυτό γιατί για κάποιο λόγο -που στέκει ή όχι- νιώθει την ευθύνη για ό,τι έκανε ο ίδιος ή χειρότερα για το που έφτασαν γενικότερα τα πράγματα, πιο βαριά από άλλους και βασανίζεται από αυτό. Σίγουρα γνώριζε ότι δεν υπάρχει επιστροφή από την ανταρσία με τον Ζαρεκ και στην τελική σκηνή διαπιστώνει αυτό. Ότι έφτασε σε τέλος. Ότι τέρμα οι αποφάσεις για να διορθώσει τα πράγματα. Ότι σταμάτησαν τα βάσανα γι'αυτόν. Παράθεση patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YpNoS Δημ. February 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2009 Δεν είμαι 100% σίγουρος αν αυτό που είχε ο Gaetta ήταν φαγούρα, ψυχολογικό γιατί "ένιωθε" το χαμένο πόδι του, ή πόνος (από τους μορφασμούς υποθέτω ότι κατα μεγάλο μέρος ήταν πόνος), ή συνδυασμός των παραπάνω. Η δική μου ερμηνεία για το "μούδιασμα" που αναφέρει με ικανοποίηση ο Gaetta έχει ως εξής. Ο Gaetta είναι ένας χαρακτήρας που πολλές απανωτες επιλογές του πήγαν στραβά (ξεκινώντας κυρίως από τη Ν. Κάπρικα), ενώ οι προθέσεις του ήταν να φτιάξει τα πράγματα, να επαναφέρει τη σωστή μεριά επάνω όπως λέει (* για το ευρύτερο καλό). Αλλά δεν είναι ο τύπος που θα παραιτούνταν από τη προσπάθεια ή θα αυτοκτονούσε (πχ όπως η Ντουάλα). Είναι πιο πολύ ο τύπος που συνέχεια προσπαθεί (συχνά αποτυχημένα) να επανορθωσει για κάποιο λάθος ή να σβήσει τύψεις (και ατυχώς δημιουργεί νέες). Και αυτό γιατί για κάποιο λόγο -που στέκει ή όχι- νιώθει την ευθύνη για ό,τι έκανε ο ίδιος ή χειρότερα για το που έφτασαν γενικότερα τα πράγματα, πιο βαριά από άλλους και βασανίζεται από αυτό. Σίγουρα γνώριζε ότι δεν υπάρχει επιστροφή από την ανταρσία με τον Ζαρεκ και στην τελική σκηνή διαπιστώνει αυτό. Ότι έφτασε σε τέλος. Ότι τέρμα οι αποφάσεις για να διορθώσει τα πράγματα. Ότι σταμάτησαν τα βάσανα γι'αυτόν. Μαλλον θα συμφωνησω.. καλη και η σκηνη παντως της συζητησης με τα πουρα.. σαν μια λυτρωση... εναν προσωπικο εξιλασμο.. :rolleyes: Tο 14 μου θυμισε τις πρωτες σαιζον.. Φανταστικη η ερμηνεια του Edward James Olmos ;) Παράθεση Dream big and dare to fail.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. February 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2009 επιτέλους έφτασα και εγώ στο 14 μετά από απανωτά "καπάκια" επεισόδια από την περασμένη Δευτέρα...... πολύ καλή σειρά... θα αρχίσω και την παλιά σύντομα για να καλύψω τα κενά μεταξύ επεισοδίων Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stroggoff Δημ. February 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2009 θα αρχίσω και την παλιά σύντομα για να καλύψω τα κενά μεταξύ επεισοδίων Εννοείς το original Battlestar Gallactica του 1978; Γνωρίζω άτομα που το έχουν δει και μου έχουν πει πως είναι πολύ καλό, αλλά πάλι τα ίδια άτομα σε μεγάλο ποσοστό απορρίπτουν το νέο BSG με κριτικές με τις οποίες διαφωνώ σε πολλά επίπεδα. Εγώ είδα 3 επεισόδια και στο 4ο κοιμήθηκα κάπου στην αρχή του. Δε μου πολυάρεσε. Ίσως για την εποχή του ήταν κάτι πρωτοποριακό, αλλά έχει αρκετά αφελή χαρακτήρα. Πάντως η ιστορία και οι χαρακτήρες είναι αρκετά διαφορετικοί και μάλλον θα μπερδευτείς. Παράθεση patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. February 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2009 On April 21, 2009, Universal Studios Home Entertainment will release the highly anticipated Battlestar Galactica prequel Caprica exclusively on DVD. The feature-length prequel will be available as a limited-edition uncut and unrated version before the series' broadcast premiere on SCI FI Channel in 2010. Set 50 years before Battlestar Galactica, Caprica follows two rival families and their patriarchs – Daniel Graystone (Eric Stoltz) and Joseph Adama (Esai Morales) – as they compete and thrive in the vibrant world of the 12 Colonies, a society recognizably close to our own. It will contain bonus materials and extra features, and the DVD will be available for the MSRP (Manufacturer's Suggested Retail Price) of $26.98. The Caprica DVD will feature the following bonus materials: * Feature Commentary with Director Jeffrey Reiner and Executive Producer/Writer Ronald D. Moore and Executive Producer David Eick * Deleted Scenes * Four Video Blogs http://dvd.ign.com/articles/951/951825p1.html Ενδιαφέρον. :) Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. February 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2009 Εννοείς το original Battlestar Gallactica του 1978; Γνωρίζω άτομα που το έχουν δει και μου έχουν πει πως είναι πολύ καλό, αλλά πάλι τα ίδια άτομα σε μεγάλο ποσοστό απορρίπτουν το νέο BSG με κριτικές με τις οποίες διαφωνώ σε πολλά επίπεδα. Εγώ είδα 3 επεισόδια και στο 4ο κοιμήθηκα κάπου στην αρχή του. Δε μου πολυάρεσε. Ίσως για την εποχή του ήταν κάτι πρωτοποριακό, αλλά έχει αρκετά αφελή χαρακτήρα. Πάντως η ιστορία και οι χαρακτήρες είναι αρκετά διαφορετικοί και μάλλον θα μπερδευτείς. ναι αυτήν εννοώ.. θα δείξει :) Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stroggoff Δημ. February 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2009 Το 4x15 - "No Exit" είναι απλά η φαντασίωση κάθε φαν. :D Ετοιμαστείτε να το δείτε πάνω από μια φορά. Παράθεση patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. February 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2009 Το 4x15 - "No Exit" είναι απλά η φαντασίωση κάθε φαν. :D Ετοιμαστείτε να το δείτε πάνω από μια φορά. +1. Too much info to process σε μία φορά :p Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. February 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2009 κάθε πότε δείχνει στο Αμέρικα? Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. February 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2009 κάθε πότε δείχνει στο Αμέρικα? Κάθε Παρασκευή. Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YpNoS Δημ. February 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2009 Το 4x15 - "No Exit" είναι απλά η φαντασίωση κάθε φαν. :D Ετοιμαστείτε να το δείτε πάνω από μια φορά. ρε παιδια το ιδιο επεισοδιο ειδαμε? Δεν με ενθουσιασε το no exit... καθολου ομως :X Οντως, ειχε πολυ ενημερωση και ξεδιαλυναν καποια πραγματα ομως το βρηκα λιγο κουραστικο και αργο. +1. Too much info to process σε μία φορά :p τι να πουμε και για το Lost :p Παράθεση Dream big and dare to fail.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. February 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2009 τι να πουμε και για το Lost :p Το βλέπω ακόμα αλλά έχω πάψει να το παρακολουθώ :p εδώ και αρκετό καιρό. Είμαι απλά along for the ride. To BSG βγάζει ικανοποιητικό νόημα και με το παραπάνω. Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YpNoS Δημ. February 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2009 Το βλέπω ακόμα αλλά έχω πάψει να το παρακολουθώ :p εδώ και αρκετό καιρό. Είμαι απλά along for the ride. To BSG βγάζει ικανοποιητικό νόημα και με το παραπάνω. Και γω μια απο τα ιδια :O Πιο πολυ βεβαια απο περιεργεια για το τελος του :rolleyes: Το ανεφερα καθαρα ως μετρο συγκρισης παντως :wacko: Για να δουμε πως θα καταληξει και το BSG! Παράθεση Dream big and dare to fail.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. February 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2009 Για να δω αν το έχω καταλάβει σωστά: Οι Final Five ήταν αυτοί που έφτιαξαν την No6, τη Boomer και τα υπόλοιπα γνωστά είδη Cylons, εκτός των Centaurions που προϋπήρχαν. Ποιός όμως έφτιαξε αυτούς Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts