Jump to content

Ερωτευμένοι του myphone... ενωθείτε!

billakosss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ειμαι ο μονος που ακομα πιστευει οτι,αδερφε Αρειανε,εσυ εκανες τη μ@λακια (αν μπορει να θεωρηθει ετσι) και οχι η κοπελα?Μαλλον.Αλλα κουβεντες τυπου "καλα εκανες που ησουν κυριος" χαζες μου ακουγονται.

Τι παει να πει κυριος????Οποιος δεν περιμενει το 10ο ραντεβου,για να κανει κινηση,δεν ειναι κυριος δηλαδη??Ηρθε στην καμπινα σου βραδυ,γελουσατε,γαργαλιοσασταν μεχρι τις 2,ε τι αλλο επρεπε να κανει για να σου δειξει τι θελει?Ηρθε στην καμπινα σου για να τη δει??

Το οτι δεν το προχωρησες δε σε κανει περισσοτερο κυριο.Την ευκαιρια η κοπελα στην εδωσε.Να εισαι σιγουρος οτι οχι απλα δεν ειπε "αχ,τι πριγκιπας!!!" αλλα πολυ πιθανων να της φανηκε και περιεργο(για να μην πω και τιποτα χειροτερο :p) που τοσες ωρες δεν εκανες τιποτα.

Θεμα επιλογων ειναι.Εφοσον δεν σου αρεσουν τα γρηγορα,οπως λες,καλα εκανες και δεν προχωρησες μεν αλλα σε τετοια περιπτωση ξεκαθαριζεις τη θεση σου και δεν καθεσαι ολο το βραδυ να...γαργαλιεσαι.Η κοπελα δεν ειναι ουτε βλαμμενη ουτε ανισσοροπη.Κανονικη ηταν!

Υ.Γ.: trela7 εντελως φιλικα.'Η θα πηγαινες στην καμπινα του,ή οχι.Αν οχι,καλως.Αν πηγαινες ομως και εκανε καποια κινηση ο αλλος και "θα ειχαμε φωνες στο πλοιο και θα ειχατε γινει ρομπα",ε,τοτε πρεπει να το κοιταξεις!:p

Ρομπα γινεται η,εκαστοτε,κοπελα σε τετοια περιπτωση,οχι ο νεαρος που "δεν ηταν κυριος".

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=33852&dateline=1200936946

Εντάξει,το ξέρω οτι είμαι πολύ ωραίο παιδί.Αλλά ηρεμήστε και εσείς λίγο,κορίτσια..

• Απαντήσεις 4,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

επειτα, αν λεμε, αν ερχομουν θα ηθελα σιγουρα να εισαι κυριος, οπως και ησουν, οπως πολυ σωστα αναφερθηκε και λιγο πριν, αν αντιδρουσες διαφορετικα θα ειχαμε φωνες στο πλοιο και θα ειχατε γινει ρομπα!

Απαντάει άψογα ο επίσης αδερφός Αρειανός Άγγελος.

Τι παει να πει κυριος????Οποιος δεν περιμενει το 10ο ραντεβου,για να κανει κινηση,δεν ειναι κυριος δηλαδη??Ηρθε στην καμπινα σου βραδυ,γελουσατε,γαργαλιοσασταν μεχρι τις 2,ε τι αλλο επρεπε να κανει για να σου δειξει τι θελει?Ηρθε στην καμπινα σου για να τη δει??

Το οτι δεν το προχωρησες δε σε κανει περισσοτερο κυριο.Την ευκαιρια η κοπελα στην εδωσε.Να εισαι σιγουρος οτι οχι απλα δεν ειπε "αχ,τι πριγκιπας!!!" αλλα πολυ πιθανων να της φανηκε και περιεργο(για να μην πω και τιποτα χειροτερο :p) που τοσες ωρες δεν εκανες τιποτα.

Όποια κοπέλα μπαίνει στην καμπίνα μου τα θέλει ο ποπός της. Με συγχωρείτε δηλαδή. Οπότε trela7 δεν το καταλαβαίνω αυτό που λες ότι αν ερχομουν στην καμπίνα θα ηθελα σιγουρα να εισαι κυριος. Ο Άγγελος το εξηγεί. Τι θα πει κύριος; :ninja:

Περιμένουμε κάποια σημάδια για να προχωρήσουμε στο κάτι παραπάνω. Αν αυτό το σημάδι δεν είναι το ότι μια κοπέλα βραδιάτικα έρχεται στην καμπίνα που είμαι μόνος, τότε τι περιμένω; Να μου κάνει επί τόπου στριπτίζ; :blink:

Διπλό μέσα στο ΣΕΦ ΑΡΗ ΟΛΕ ΟΛΕ.

Νομίζω ότι το post της cookie, τα λέει όλα. Αυτή την εντύπωση έχω τουλάχιστον.

Στην τελική ρε παιδιά είναι δήλημμα για κάποια το αν θα ερχόταν την καμπίνα ή όχι, από τη στιγμή που αν έλεγε όχι, τότε θα έπρεπε να την βγάλει στον καναπέ μέχρι το πρωί και μετά να πάει στη δουλειά άυπνη...Πού ξέρουμε λοιπόν ότι η κοπέλα ρίσκαρε και όλα γίνανε εντελώς φιλικά και αθώα;

Ειμαι ο μονος που ακομα πιστευει οτι,αδερφε Αρειανε,εσυ εκανες τη μ@λακια (αν μπορει να θεωρηθει ετσι) και οχι η κοπελα?Μαλλον.Αλλα κουβεντες τυπου "καλα εκανες που ησουν κυριος" χαζες μου ακουγονται.

Θεμα επιλογων ειναι.Εφοσον δεν σου αρεσουν τα γρηγορα,οπως λες,καλα εκανες και δεν προχωρησες μεν αλλα σε τετοια περιπτωση ξεκαθαριζεις τη θεση σου και δεν καθεσαι ολο το βραδυ να...γαργαλιεσαι.Η κοπελα δεν ειναι ουτε βλαμμενη ουτε ανισσοροπη.Κανονικη ηταν!

Υ.Γ.: trela7 εντελως φιλικα.'Η θα πηγαινες στην καμπινα του,ή οχι.Αν οχι,καλως.Αν πηγαινες ομως και εκανε καποια κινηση ο αλλος και "θα ειχαμε φωνες στο πλοιο και θα ειχατε γινει ρομπα",ε,τοτε πρεπει να το κοιταξεις!:p

Ρομπα γινεται η,εκαστοτε,κοπελα σε τετοια περιπτωση,οχι ο νεαρος που "δεν ηταν κυριος".

Respect!:p

Συμφωνω απολυτα.

Τετοιες ευκαιριες δεν πρεπει να χαραμιζονται, εγω παντως αμα εχω κοπελα(αγνωστη) στο δωματιο δεν αφηνω την ευκαιρια να παει χαμενη...ΠΟΤΕ!:p

Αν δεν θελει τιποτα τι ερχεται να κανει στο δωματιο βραδυ;;;

Nexus 4 & iPad mini

Απο τη μια έχει γίνει καραμέλα το "Δεν υπάρχουν πλέον άντρες" και από την άλλη διαβάζουμε εδώ μέσα ιστορίες κατηχητικού!

Δεν ήθελε τίποτα η κοπέλα!:confused:

Η χαμένη μας αθωότητα μέσα στο forum βρέθηκε! :p

Τότε πως ήρθε νυχτιάτικα στην καμπίνα με κάποιον άγνωστο και πως γαργαλιόταν μεχρι τις 2 το πρωί?

Τι ήταν αδερφάκια ή ξαδερφακια?:confused:

Δηλαδή πάτε να μας βγάλετε και μ_α_λακες από πάνω?

Αν έκανες την κίνηση σου και είχατε φωνές, τότε και στη θάλασσα να την έριχνες, δίκιο θα σου έδινα!

Αυτή έδωσε το δικαίωμα!

p.s. Η ιστορία όμως έχει τελειώσει και δε χρειάζεται να το σκέφτεσαι πλέον!;) Ας γυρίσει στον πρώην της. Με κολλημένες χαΐρι δεν έχει! :rolleyes:

http://new.koolart.co.uk/catalog/images/1822.jpg

http://www.msprotege.com/vbb225/images/smilies/drive.gif

My love for you insatiable, not superficial

You 'LL never waLk aLone!

Στην τελική ρε παιδιά είναι δήλημμα για κάποια το αν θα ερχόταν την καμπίνα ή όχι, από τη στιγμή που αν έλεγε όχι, τότε θα έπρεπε να την βγάλει στον καναπέ μέχρι το πρωί και μετά να πάει στη δουλειά άυπνη...Πού ξέρουμε λοιπόν ότι η κοπέλα ρίσκαρε και όλα γίνανε εντελώς φιλικά και αθώα;

Τι λε ρε. Αν ήταν έτσι ας έκλεινε καμπίνα. Στην τελική ας έκλεινε μια επί τόπου. Νομίζω ότι γίνεται και επί τόπου αφού διαθεσιμότητα υποθέτω ότι υπήρχε. Άρα τα ήθελε ο πισινός της όταν ήρθε μέσα. Το «τίμημα» της καμπίνας ήταν η «καλή παρέα». Καλή παρέα μεταμεσονύχτια μεταξύ αγνώστων διαφορετικού φύλου δε σημαίνει μαξιλαροπόλεμος. :ninja: :shifty: Pech gehabt όπως λένε και οι Γερμανοί. Έχασες την ευκαιρία. Delete τώρα, πάει.

Το πιθανοτερο ειναι η κοπελα να ηθελε να προχωρησεις εκεινο το βραδυ κι επειδη δεν προχωρησες ξενερωσε και τελος.:lol:

Σιγα μην ερχοταν για να μην μεινει στο σαλονι του πλοιου...Αν δεν ηθελε να ερθει θα κοιμοταν ακομα και δεμενη αναποδα απο τα καγκελα του καταστρωματος!

Στα περισσοτερα συμφωνω με την Trela!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μήπως ήθελε να βγάλει την υποχρέωση και γι' αυτό είπε να πάμε για καφέ; Και πήγαμε για καφέ και εκεί τελείωσε το πράγμα; Μήπως όντως με είδε φιλικά και εμείς παρεξηγούμε τα πράγματα;

Η αληθεια ειναι οτι πολλες φορες μια κοπελα θελει απλα να φλερταρει και να ριξει λιγο πειραγμα με καποιον, κατι το οποιο παρεξηγειται πολλες φορες...
[sIGPIC][/sIGPIC]

Η αληθεια ειναι οτι πολλες φορες μια κοπελα θελει απλα να φλερταρει και να ριξει λιγο πειραγμα με καποιον, κατι το οποιο παρεξηγειται πολλες φορες...

Ναι αλλά την καμπίνα την τσίμπησε... Πήρε αυτό που ήθελε δηλαδή και μετά άντε γεια... Ωραία συμπεριφορά...

Ναι αλλά την καμπίνα την τσίμπησε... Πήρε αυτό που ήθελε δηλαδή και μετά άντε γεια... Ωραία συμπεριφορά...

Ελεος με την καμπινα...:lol: Σιγα το πραγμα,δεν ειναι εκει το θεμα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Απορίας άξιο:

Τι θα χε συμβεί αν της έλεγα ότι την καμπίνα την πλήρωσα και δεν ήθελα να κοιμηθεί στον καναπέ και κάτι τέτοια παραμύθια, όπως και το φαγητό στο εστιατόριο και κανόνιζα να έρθουν και τα καλύτερα κρασιά;

Εγώ ένα ξέρω Σουβλάκιε... για την καμπίνα έπρεπε να πληρωθείς. Το πώς έπρεπε να γίνει αυτό είναι άλλη ιστορία.

Ομολογώ ότι το σκέφτηκα πολύ για να γράψω στο thread γιατί θεωρώ αυτά τα θέματα πολύ ιδιαίτερα και δύσκολα κατά μια έννοια γιατί δεν υπάρχει τίποτα δεδομένο, όλα είναι ξεχωριστά και έχουν να κάνουν με την ιδιοσυγκρασία και διάθεση του καθενός.

Χαίρομαι που βλέπω περισσότερο άντρες να γράφουν εδώ-δεν το περίμενα-και μάλιστα να δίνουν συμβουλές και να αναλύουν συμπεριφορές κάτι που θεωρείται δικό μας..χαρακτηριστικό!

Αγαπητέ soublaki-3 νομίζω ό,τι και να ακούσεις από εδώ τα πράγματα θα έρθουν μόνα τους και θα τα κατευθύνεις εσύ γιατί α)κανείς δεν μπορεί να ξέρει να σου πει τί σκεφτόταν/σκέφτεται/θέλει/έψαχνε/ψάχνει η κοπέλα και β)δεν γυρνάει ο χρόνος πίσω. ο μόνος που μπορεί να σε βοηθήσει είναι η ίδια και το ένστικτο σου. Ο καθένας (μας) μιλάει προσωπικά.

Σίγουρα η συμπεριφορά της μου φαίνεται κάπως παράξενη και συμφωνώ (με κάποιους(ες) εδώ.Η απορία μου είναι:confused: Ενδιαφέρεσαι για την κοπέλα ή ενημερωτικά θέλεις να μάθεις γιατί/πως/ πότε ,τί έφταιξε??

Απορίας άξιο:

Τι θα χε συμβεί αν της έλεγα ότι την καμπίνα την πλήρωσα και δεν ήθελα να κοιμηθεί στον καναπέ και κάτι τέτοια παραμύθια, όπως και το φαγητό στο εστιατόριο και κανόνιζα να έρθουν και τα καλύτερα κρασιά;--------------------

Δε μετανιωνω

λοιπον επειδη μαλλον δεν εγινα κατανοητη, εγω ειπα και πριν οτι προσωπικα δεν θα πηγαινα στην καμπινα. επειδη ομως ο αγαπητος soublaki ρωτησε τι θα εκανα στη θεση της κοπελας,συνεχισα τη σκεψη μου και ειπα οτι αν τελικα πηγαινα... (εκει πηγαινε το αν πηγαινα) θα φερομουν και θα περιμενα να φερθει οπως περιεγραψα... επαναλαμβανω για οσους εχουν διαφορετικη αποψη και θεωρουν οτι εχω καποιο προβλημα και πρεπει να το κοιταξω, οτι δεν ειναι ολες οι γυναικες ιδιες και δεν θελουν ολες να πανε καπου και να μπιπππππ! :X υπαρχουν πολλες γυναικες που σκεφτονται ετσι και ολες οχι...

νομιζω οτι η κοπελα "εκμεταλλευτηκε" την κατασταση και μετα τελος... δεν λεω οτι αυτο ειναι καλο, ισα ισα δεν εκανε σωστα. αφου δεν της αρεσες επρεπε να μην ερθει μαζι σου ή εστω να σου πει μετα ντομπρα και καθαρα οτι δεν θελει κατι αλλο... :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

http://freespiritnowtobe.blogspot.com/

Ανήκω σε μένα και στα όνειρα μου!

Θεωρείς δλδ ότι ο καφές ήταν η υποχρέωση;

Εσύ τι κατάλαβες από τον καφέ που ήπιατε?!?ότι το έκανε από υποχρέωση ή ήθελε και βγήκε μαζί σου?!?

Και πριν σκεφτείς ότι που θες να ξέρω τι από τα 2 ισχύει υπάρχουν πολλά σημάδια ότι κάποιος-κάποια κάνει κάτι από αγγαρεία...

2 hearts are beating together,

I'm in love I'm in love

Is this forever and ever ??

I'm in love I'm in love

Ρε παιδιά δεν σκεφτήκατε δηλαδή μήπως η κοπέλα το πήγαινε για σοβαρά αλλα κάτι στη συμπεριφορά του φίλου μας του Σουβλάκιου την χάλασε???

Εντάξει ίσως εμφανισιακά και σαν πρώτη εντύπωση να της άρεσε και να την τράβηξε, γιαυτό και θέλησε να γνωριστούνε καλύτερα αργότερα όμως με την κουβέντα κτλ να κατάλαβε οτι δεν της ταιριάζει ή κάτι να είπε που την ξενέρωσε...

Δηλαδή αποκλείετε αυτή την εκδοχή???

Σαν το χαρτί που καίγεται,

η μέρα μου σβήνει ξοδεύεται...

κι ανάσα μου βαραίνει,

διψασμένη περιμένει...

[sIGPIC]

Ρε παιδιά δεν σκεφτήκατε δηλαδή μήπως η κοπέλα το πήγαινε για σοβαρά αλλα κάτι στη συμπεριφορά του φίλου μας του Σουβλάκιου την χάλασε???

Εντάξει ίσως εμφανισιακά και σαν πρώτη εντύπωση να της άρεσε και να την τράβηξε, γιαυτό και θέλησε να γνωριστούνε καλύτερα αργότερα όμως με την κουβέντα κτλ να κατάλαβε οτι δεν της ταιριάζει ή κάτι να είπε που την ξενέρωσε...

Δηλαδή αποκλείετε αυτή την εκδοχή???

Έχεις δίκιο. Είχε γίνει μια μικροπαρεξήγηση μια μέρα που την είχα πει να βρεθούμε για φαγητό και μου είπε για κανέναν λόγο. Εγώ το στραβωπήρα ότι δεν ήθελε να με δει, και της το πα κιόλας γιατί δεν μ' αρέσει αν αφήνω ανοιχτούς λογαριασμούς. Η κοπέλα ξαναλέω ότι μου είπε ότι μετάνοιωσε που ήταν τόσο φιλική μαζί μου και την παρεξήγησα.

Τι άλλο να πω; Ισως η όλη φάση να ταν στο φιλικό, τι να πω; Δεν ξέρω...

Έχεις δίκιο. Είχε γίνει μια μικροπαρεξήγηση μια μέρα που την είχα πει να βρεθούμε για φαγητό και μου είπε για κανέναν λόγο. Εγώ το στραβωπήρα ότι δεν ήθελε να με δει, και της το πα κιόλας γιατί δεν μ' αρέσει αν αφήνω ανοιχτούς λογαριασμούς. Η κοπέλα ξαναλέω ότι μου είπε ότι μετάνοιωσε που ήταν τόσο φιλική μαζί μου και την παρεξήγησα.

Τι άλλο να πω; Ισως η όλη φάση να ταν στο φιλικό, τι να πω; Δεν ξέρω...

Εγώ θα σου έλεγα πως αρκετά ασχολήθηκες μαζί της..Τράβα για άλλα!

2 hearts are beating together,

I'm in love I'm in love

Is this forever and ever ??

I'm in love I'm in love

Αν δεν με ενδιέφερε ρε συ μπισκοτάκι, θα το χα ξεκόψει εξ αρχής. Ίσως είναι ότι μέσα μου δεν θέλω να παραδεχτώ ότι έκανα λάθος (στην επιλογή του ατόμου, και ότι έκανα λάθος στις κινήσεις μου). Αν δεν μ' άρεσε η παρέα της θα τελείωνε εκεί το παραμύθι...

Σας εχει τυχει ιστοριες του παρελθοντος να γυριζουν πισω σαν κατι να ζητουν και κοπελες γνωστες μονο να αρχισουν να εχουν αγριες διαθεσεις .........μετα απο μια περιοδο ταραχων στην ζωη μου τωρα που ειπα να ηρεμησω λιγο αρχισαν και δημιουργουν ταραχες εκεινες ΓΙΑΤΙ?

Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια.

Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...