Superdriver_2006 Δημ. August 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2006 Γιατι το βλεπεις τοσο δυσκολο. Εγω νιωθω αγαπη για ανθρωπους που συναναστρεφομαι απο την πρωτη στιγμη. Άλλο φιλική αγάπη και άλλο αγαπώ μια κοπελιά!Συγνώμη αν δεν το διαχώρισα! Συμφωνώ πως με φίλους και φίλες μπορείς να τους αγαπάς χωρίς να τους έχεις οπωςδήποτε ερωτευτεί!Μου έχει συμβεί και εμένα αυτό...:rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. August 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2006 κι εγω το παθαινω αυτο..(με τον αχιλεα).. και ισως ειναι κακο γιατι σε κανει να ανoiγεσε αρκετα..:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superdriver_2006 Δημ. August 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2006 Δεν πιστεύω οτι είναι κακό.Ίσα ίσα δείχνει πόσο πολύ εμπιστεύεσαι έναν άνθρωπο!Γιατί ας μην ξεχνάμε κύριοι πως μία σχέση πρέπει πάνω απο όλα να εμπνέει εμπιστοσύνη!:rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. August 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2006 ναι ομως..αν πεις στην αλλη απ την πρωτη στιγμη οτι την ερωτευτηκες.. θα ξενερωσει πολυ γρηγορα..;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superdriver_2006 Δημ. August 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2006 ναι ομως..αν πεις στην αλλη απ την πρωτη στιγμη οτι την ερωτευτηκες.. θα ξενερωσει πολυ γρηγορα..;) Φυσικά και θα ξενερώσει!Άνοιγμα είπαμε!Αν πας και της το πεις απο το πρώτο ραντεβού η κοπελιά θα βγάλει σίγουρα λανθασμένα συμπεράσματα για "σένα".Εγώ προσωπικά αφήνω μία περίοδο 2 με 3 βδομάδες!Στον καθένα είναι αλλιώς!Και κάτι άλλο.Πίστεψέ με πως αν τηλεφωνιώσαστε καθημερινα, βγαίνεται συνεχώς στέλνατε μηνύματα,... ε!Δε είναι και τόσο χαζές οι γυναίκες.Και ειδικότερα οι κοπέλες στην σημερινή εποχή!(το β' πληθυντικό αναφέρεται γενικά!Έτσι?Όχι σε εσένα προσωπικά) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achileas Δημ. August 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2006 Άλλο φιλική αγάπη και άλλο αγαπώ μια κοπελιά!Συγνώμη αν δεν το διαχώρισα! Συμφωνώ πως με φίλους και φίλες μπορείς να τους αγαπάς χωρίς να τους έχεις οπωςδήποτε ερωτευτεί!Μου έχει συμβεί και εμένα αυτό...:rolleyes: Πανω απ'ολα η αγαπη. Ο ερωτας ειναι κατι της πρωτης ματιας και της πρωτης στιγμης. Μετα τι? Ω ξειν' αγγελλειν Λακεδαιμονιοις οτι τηδε κειμεθα τοις κεινων ρημασι πειθομενοι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotispa Δημ. August 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2006 Μετά το χάος, φίλε μου το χάος... mobile προβληματισμοί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achileas Δημ. August 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2006 Μετά το χάος, φίλε μου το χάος... Οχι,μετα ειναι η αγαπη.Καθολου χαος. Ο ερωτας ειπαμε ειναι κατι προσωρινο. Ω ξειν' αγγελλειν Λακεδαιμονιοις οτι τηδε κειμεθα τοις κεινων ρημασι πειθομενοι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotispa Δημ. August 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2006 ο Ερωτευμένος είναι σε μία κατάσταση που έχει χάσει την λογική, όποτε μόλις ξυπνήσει απο τον λίθαργο καταλαβαίνει τις ******** έχει κάνει, τις βλακεις που έχει πεί, οπότε καλά λέω το χαος... mobile προβληματισμοί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achileas Δημ. August 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2006 ο Ερωτευμένος είναι σε μία κατάσταση που έχει χάσει την λογική, όποτε μόλις ξυπνήσει απο τον λίθαργο καταλαβαίνει τις ******** έχει κάνει, τις βλακεις που έχει πεί, οπότε καλά λέω το χαος... Ε ναι,αν εχει βρει καποια που δεν του ταιριαζει και ηταν και μεθυσμενος,τοτε σιγουρα χτυπαει το κεφαλι του στον τοιχο. Ω ξειν' αγγελλειν Λακεδαιμονιοις οτι τηδε κειμεθα τοις κεινων ρημασι πειθομενοι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. August 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2006 πωπωωωωω....εδω εχουμε σοβαρο προβλημα.... οταν βγηκατε...κανατε τιποτα? ή απλα ετσι τα ειπατε?? εχει διαφορα... και αν η κοπελα βαρεθηκε?και απλα παιζει για να βρει κατι αλλο? το σκεφτηκες?? εγω σημερα δεν ξερω τι εχω παθει...αλλα ειμαι full in love...:love: ευχομαι να ειναι κι εκεινη..... Αν και αργησα να απαντησω,τελικα εμεινα με τη δικια μου....Κατι με τρομαζε..Ισως το αγνωστο.Δεν ξερω.Εκεινη χωρισε..Αισθανομαι πολυ ασχημα...Μπιλη,οχι.Δεν ειχαμε κανει τιποτα. Μου ειπε πως καταλαβαινει την αποφαση μου αλλα εκεινη δεν μπορει να μεινει πλεον με τον ιδιο ανθρωπο γιατι ενιωσε αλλιως μετα τη γνωριμια μας...Μου αφιερωσε το Να με θυμηθεις απο Πυξ Λαξ και απλα χαθηκε..Αλλαξε και κινητα και ολα..Νιωθω πως θα το μετανιωσω αυτο που εκανα....Ακουγεται πολυ μελο και σαν απο ταινια αλλα ετσι ειναι...Μου ειπε πως αργησαμε να βρεθουμε...Και οντως ετσι ηταν...Αχ.....:cry: ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. August 6, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2006 Αν και αργησα να απαντησω,τελικα εμεινα με τη δικια μου....Κατι με τρομαζε..Ισως το αγνωστο.Δεν ξερω.Εκεινη χωρισε..Αισθανομαι πολυ ασχημα...Μπιλη,οχι.Δεν ειχαμε κανει τιποτα. Μου ειπε πως καταλαβαινει την αποφαση μου αλλα εκεινη δεν μπορει να μεινει πλεον με τον ιδιο ανθρωπο γιατι ενιωσε αλλιως μετα τη γνωριμια μας...Μου αφιερωσε το Να με θυμηθεις απο Πυξ Λαξ και απλα χαθηκε..Αλλαξε και κινητα και ολα..Νιωθω πως θα το μετανιωσω αυτο που εκανα....Ακουγεται πολυ μελο και σαν απο ταινια αλλα ετσι ειναι...Μου ειπε πως αργησαμε να βρεθουμε...Και οντως ετσι ηταν...Αχ.....:cry: ξανα πωπωωωωωω το φανταζομαι αυτο που λες...και εχω ξεφυγει τελειως! το ειχα σκεφτει καποτε αυτο...αν ημουν στην θεση σου... αλλα δεν εχω σιγουρη απαντηση... λες...οτι μπορει να σε θελει πολυ αλλα γιατι να χωρισεις την κοπελα σου? αφου περασατε πολλα μαζι? απο την αλλη....κι αν η αλλη ειναι καλυτερη? τι να πω...δεν ξερω δεν ξερω! κι εγω θα εμενα οπως ημουν...αν δεν υπηρχε λογος χωρισμου. Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. August 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2006 Μεσα μου νιωθω οτι θα περνουσα πολυ καλυτερα μαζι της...Με την κοπελα μου ειμαι μια χαρα ομως..Σου λεω,μου ειπε τα λογια που εγραψα κι εγινα 1000 κομματια....:O :( ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. August 6, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2006 αχ τι να σου πω ρε φιλαρακο...ισως καποια στιγμη θα ειστε μαζι... κοιτα με την κοπελα σου να περνας καλα ;) Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. August 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2006 Αυτο ακριβως κοιταω τωρα Mπιλη!:) ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protogeo Δημ. August 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2006 Geia xara se olous sas... kai ego eimai eroteumenos me tin prohn mou.. Mas xorisan kai emas oi legomenoi "3oi" legontas pragmata gia mena ta opoia den isxuan kai tin ekanan na min thelei oute na vlepei.. pernousame poly oraia mazi kai hmastan mia xara.. Mia fora synanththikame tyxaia (ekeinh htan me kapoies files ths) (kai ego me mia kopela apo to sxoleio) eipame ena geia kai auto itan olo.. meta apo ligo gyrisame kai oi 2 kai koitaksame piso mas.. oute me synennohsh den tha ginotan auto.. meta apo kairo ths esteila mynhma kai mou eipe na min tin ksanaenoxlhso.. ths leo "makari na hkseres thn pragmatikh alhtheia" kai mou leei "ti ennoeis?".. tespa mou leei na pao gia kafe mazi ths + 1 filh ths... piga kai ola kala.. tin epomeni mera mou stelnei sms kai mou leei na pame gia kafe monoi mas.. kai etoimazomai kai pigaino sto shmeio pou eixame kanonisei.. tis stelno sms oti hmoun ekei. kai mou apantaei "alhtheia? nonizes oti tha xapso pou me thymithikes meta apo toso kairo.. gyrise o prohn mou kai prepei na do ti tha ginei.. ante sto dia..o kai min me ksanaenoxlhseis" Ths stelno kai to xthesino ti itan? kai leei "ithela na paisko.. den exeis mono esi ti dikaioma na paizeis..(entometaksi den ekana pote tpt) eleos (auth htan symperifora apo mia gynaika 21 eton) Auta..... [sIGPIC][/sIGPIC] My Aprilia SXV 450 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos16 Δημ. August 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2006 Geia xara se olous sas... kai ego eimai eroteumenos me tin prohn mou.. Mas xorisan kai emas oi legomenoi "3oi" legontas pragmata gia mena ta opoia den isxuan kai tin ekanan na min thelei oute na vlepei.. pernousame poly oraia mazi kai hmastan mia xara.. Mia fora synanththikame tyxaia (ekeinh htan me kapoies files ths) (kai ego me mia kopela apo to sxoleio) eipame ena geia kai auto itan olo.. meta apo ligo gyrisame kai oi 2 kai koitaksame piso mas.. oute me synennohsh den tha ginotan auto.. meta apo kairo ths esteila mynhma kai mou eipe na min tin ksanaenoxlhso.. ths leo "makari na hkseres thn pragmatikh alhtheia" kai mou leei "ti ennoeis?".. tespa mou leei na pao gia kafe mazi ths + 1 filh ths... piga kai ola kala.. tin epomeni mera mou stelnei sms kai mou leei na pame gia kafe monoi mas.. kai etoimazomai kai pigaino sto shmeio pou eixame kanonisei.. tis stelno sms oti hmoun ekei. kai mou apantaei "alhtheia? nonizes oti tha xapso pou me thymithikes meta apo toso kairo.. gyrise o prohn mou kai prepei na do ti tha ginei.. ante sto dia..o kai min me ksanaenoxlhseis" Ths stelno kai to xthesino ti itan? kai leei "ithela na paisko.. den exeis mono esi ti dikaioma na paizeis..(entometaksi den ekana pote tpt) eleos (auth htan symperifora apo mia gynaika 21 eton) Auta..... Τέτοιες φίλε μου protogeo πρέπει να τις φτύνεις, ακόμα και να γυρίσει τρέχοντας πίσω σε σένα όταν μάθει την αλήθεια, μην τολμήσεις να ουτε καν να την κοιτάξεις αν έχεις ίχνος αξιοπρέπειας πάνω σου. Τέτοιες γυναίκες δεν αξίζουν τον κόπο. Απο την άλλη πρέπει να βρείς ποιος/ποιά της είπε διάφορα για σένα και να τον/την κανονίσεις :D Γιατί αν έχει κάτι με σένα, θα το κάνει ξανά αν χρειαστεί :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. August 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2006 Φιλε μου,απλα μακρια απο τετοιες ΓΚΟΜΕΝΕΣ.Γιατι αυτη ειναι ΓΚΟΜΕΝΑ,οχι κοπελα.Υπαρχει τεραααααααστια διαφορα..:) ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. August 7, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2006 αυτο ρε παιδια ποτε δεν το καταλαβα...που λενε "γυρισε ο πρωην μου" εγω ξερω οτι οταν χωριζεις και εισαι με αλλον/η εισαι γιατι τον/την εχεις ξεπερασει... αλλο το να εχεις φιλικες σχεσεις μαζι του(τα τυπικα) αντε γεια πες φιλε και απο μενα! Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astarti Δημ. August 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2006 αυτο ρε παιδια ποτε δεν το καταλαβα...που λενε "γυρισε ο πρωην μου" εγω ξερω οτι οταν χωριζεις και εισαι με αλλον/η εισαι γιατι τον/την εχεις ξεπερασει... αλλο το να εχεις φιλικες σχεσεις μαζι του(τα τυπικα) αντε γεια πες φιλε και απο μενα! Κι εγώ μαζί σου είμαι....αλλά μάλλον μερικοί δεν μπορούν να ξεκολλήσουν από άτομα και καταστάσεις. "Ακόμα κι όταν θα νομίζεις πως μου πήρες την ψυχή, θα σε καίω. Κι όταν ακόμη θα νομίζεις πως για πάντα έχω χαθεί, θα ανατέλλω..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protogeo Δημ. August 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2006 Τέτοιες φίλε μου protogeo πρέπει να τις φτύνεις, ακόμα και να γυρίσει τρέχοντας πίσω σε σένα όταν μάθει την αλήθεια, μην τολμήσεις να ουτε καν να την κοιτάξεις αν έχεις ίχνος αξιοπρέπειας πάνω σου. Τέτοιες γυναίκες δεν αξίζουν τον κόπο. Απο την άλλη πρέπει να βρείς ποιος/ποιά της είπε διάφορα για σένα και να τον/την κανονίσεις :D Γιατί αν έχει κάτι με σένα, θα το κάνει ξανά αν χρειαστεί :) ksero poies ta eipan ola ma den pane na ga......n!:X (tin mia tin kanonisa idi ma tin alli asti na paei ston agyristo) Mallon tha zaileuan oti pernousame kalytera apo oti pernousan autes (an pernousan kai den eixan xeironaktiki ergasia:lol: ) kai giauto valthikan na mas xorisoun.. Ma den peirazei to "ante geia" to exei faei PLEON meta apo to teleutaio.. Kai an tin petyxo sto dromo tha gyriso apo tin alli:p [sIGPIC][/sIGPIC] My Aprilia SXV 450 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. August 8, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2006 ksero poies ta eipan ola ma den pane na ga......n!:X (tin mia tin kanonisa idi ma tin alli asti na paei ston agyristo) Mallon tha zaileuan oti pernousame kalytera apo oti pernousan autes (an pernousan kai den eixan xeironaktiki ergasia:lol: ) kai giauto valthikan na mas xorisoun.. Ma den peirazei to "ante geia" to exei faei PLEON meta apo to teleutaio.. Kai an tin petyxo sto dromo tha gyriso apo tin alli:p στο υψος σου αγορι μου..αντε μη κατεβω στην κερκυρα :p πες οτι ηταν μια εμπειρια...αλλωστε ποτε δεν ξερεις τι θα σου συμβει. Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protogeo Δημ. August 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2006 στο υψος σου αγορι μου..αντε μη κατεβω στην κερκυρα :p πες οτι ηταν μια εμπειρια...αλλωστε ποτε δεν ξερεις τι θα σου συμβει. den xreiazetai ne ertheis kerkyra ola ok;) kai nai ontos mia empeiria htan... den variesai:p [sIGPIC][/sIGPIC] My Aprilia SXV 450 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasLover Δημ. August 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2006 mia kopela pou mou aresei :O yiortazei ton 15augousto...ti louloudia stelnoun stis onomastikes eortes? de thelw triantafula yiati auta lene "s'agapw" :rolleyes: alla oute louloudia entelos filika..exw akousei diaforetika louloudia sumvolizoun apo kati diaforetiko... skeftomai kati san kalathi me diafora louloudia kai sokolatakia..h oxi? episis ti na grapsw sti karta? ena sketo "xronia polla"? help me! I don't live in Greece, Greece lives in me... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trancer13 Δημ. August 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2006 mia kopela pou mou aresei :O yiortazei ton 15augousto...ti louloudia stelnoun stis onomastikes eortes? de thelw triantafula yiati auta lene "s'agapw" :rolleyes: alla oute louloudia entelos filika..exw akousei diaforetika louloudia sumvolizoun apo kati diaforetiko... skeftomai kati san kalathi me diafora louloudia kai sokolatakia..h oxi? episis ti na grapsw sti karta? ena sketo "xronia polla"? help me! to eixa kanei kai egw afto persy se mia prwhn mou po ithela na ksanaginei kati metaxy mas.sth periptwsh sou steile aspra triantafylla me h xwris kalytera sokolatakia(einai kalokairi-mhn exoume tpt diskiliotites:p :lol: ).mporeis na steileis kai kana arkoudo mazi oi gynaikes trelenontai me kati tetoia... και κατι τελευταιο αν σου περισσευει κανα φραγκο και βλεπεις σοβαρα τη συγκεκριμενη κοπελα παρε(μεταχειρισμενο η καινουργιο)ενα ροζμοτορολα RAZR V3.το κολπο ειναι δοκιmaσμενο τουλαχιστον σε 3 περιπτωσεις(το εχω κανει εγω και αλλοι 2 κολλητοι μ)και εχει 100% επιτυχια http://xs.to/thumb-21E1_4B98EEC6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts