zyp3r Δημ. October 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 παιδια εχω μια απορια. ειναι καποιος ο οποιος ειναι παντρεμενος αλλα νομιζω με φλερταρει. νομιζα δηλαδη μεχρι πριν λιγες μερες που μου επιασε την κουβεντα για αντρες και μου ελεγε πως πρεπει να μου βρει εναν και γενικα ρωταγε πως τον θελω τι ηλικιες μου αρεσουνε και εψαχνε να βρει απο γνωστους του τι θα μου τεριαζε..με ρωτησε για την προιγουμενη σχεση μου πως χωρισαμε κτλ στην αρχη απορησα αλλα στο τελος μου πεταξε "αν ειναι παντρεμενος σε πειραζει?" .. εσεις πως θα το περνατε ολο αυτο? οτι παιζει οτι με δουλευει η οτι θελει απλα να μου βρει εναν καλο αντρα? Τον ξερεις απο παλια η τον γνωρισες προσφατα,γιατι αν τον γνωρισες προσφατα και θελει να σου βρει αντρα περιεργο μου φαινεται. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cavaradossi Δημ. October 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 τον γνωριζω περιπου 5 μηνες, αναγκαστικα τον βλεπω καθε μερα αλλα δεν εχουμε και την τρομερη ανεση λιγα πραγματα λεμε, απλα απο αυτα τα λιγα νιωθω ενα μικρο φλερτ που δεν ειναι ιδεα μου,ο αδερφος μου ας πουμε λεει πως μου την πεφτει κανονικα αν και γω δεν θα το λεγα, αν του αρεσα δεν θα προσπαθουσε να μου βρει αντρα.. Don't give up! :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lulukos Δημ. October 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 τον γνωριζω περιπου 5 μηνες, αναγκαστικα τον βλεπω καθε μερα αλλα δεν εχουμε και την τρομερη ανεση λιγα πραγματα λεμε, απλα απο αυτα τα λιγα νιωθω ενα μικρο φλερτ που δεν ειναι ιδεα μου,ο αδερφος μου ας πουμε λεει πως μου την πεφτει κανονικα αν και γω δεν θα το λεγα, αν του αρεσα δεν θα προσπαθουσε να μου βρει αντρα.. Παιζει να μην προσπαθει να σου βρει αντρα.Μπορει και να σε ψαρευει.Παντως εγω θα περιμενα πριν βγαλω συμπερασμα.Ειναι νωρις ακομα.Αν κανει και τιποτα αλλο βλεπουμε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. October 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 Παντως αν οντως σου την πεφτει νομιζω πως πρεπει να μεινεις μακρυα λογω του οτι ειναι παντρεμενος.Σιγουρα θα σε θελει επειδη βαρεθηκε τη γυναικα του και οχι για κατι πιο σοβαρο. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsatsos_21 Δημ. October 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 Ποιο είναι το ζήτημα δηλαδή?Ότι στην πέφτει ένας παντρεμένος?Οι παντρεμένοι δεν την πέφτουν σε γυναίκες?Ξέρεις ποιο είναι το πρόβλημα,ότι εσένα σου αρέσει που το κάνει αυτό,ε? [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. October 12, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 Αμ για αυτό κάνει ακόμα ζέστη...Δεν το έλεγες νωρίτερα να μην κατεβάζω τσάμπα τα χειμωνιάτικα?!?Έφαγα ολοκληρο ΣΚ να τα φτιάξω...:lol: ...Πάντως πέρα από την πλάκα μπράβο σου!!! Όταν λες του χρόνου εννοείς το 2009?!?Γιατί δεν είναι και πολύ μακριά..Καμιά 80μέρες... Τόσο καλά ε?!? Και σε 2 βδομάδες από τώρα θα είσαι?!?Ιδού η απορία.. Κακώς..Το 1 βήμα μετά είναι όλα τα λεφτά...Trust me on that... με τρελανες με τις παραθεσεις σου! εχει ζεστη οντως! εδω πανω να δεις τι γινεται! και οταν λεω του χρονου...αυτο εννοω (μ'επιασες) μετα απο 80μερες.:p και 2 βδομαδες μετα ετσι θα μαι..αν ολα πανε καλα , ετσι? Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. October 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2008 Cavaradossi είσαι gay; [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cavaradossi Δημ. October 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2008 Ποιο είναι το ζήτημα δηλαδή?Ότι στην πέφτει ένας παντρεμένος?Οι παντρεμένοι δεν την πέφτουν σε γυναίκες?Ξέρεις ποιο είναι το πρόβλημα,ότι εσένα σου αρέσει που το κάνει αυτό,ε? αυτο ρωτησα αμα μου την πεφτει η οχι..αλλα ειπα δεν το νομιζω απο την στιγμη που προσπαθει να μου βρει αντρα.. :p σε ποιον δεν αρεσει να τον φλερταρουν? ασχετα αν σου αρεσει ο αλλος η οχι οσο να ναι κολακευει, το θεμα ειναι ομως να μην κανεις λαθος και να μην παρεξηγεις καποια πραγματα. Don't give up! :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIAVOLIN82 Δημ. October 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2008 παιδια εχω μια απορια. ειναι καποιος ο οποιος ειναι παντρεμενος αλλα νομιζω με φλερταρει. νομιζα δηλαδη μεχρι πριν λιγες μερες που μου επιασε την κουβεντα για αντρες και μου ελεγε πως πρεπει να μου βρει εναν και γενικα ρωταγε πως τον θελω τι ηλικιες μου αρεσουνε και εψαχνε να βρει απο γνωστους του τι θα μου τεριαζε..με ρωτησε για την προιγουμενη σχεση μου πως χωρισαμε κτλ στην αρχη απορησα αλλα στο τελος μου πεταξε "αν ειναι παντρεμενος σε πειραζει?" .. εσεις πως θα το περνατε ολο αυτο? οτι παιζει οτι με δουλευει η οτι θελει απλα να μου βρει εναν καλο αντρα? Καλά από τις ερωτήσεις του μάλλον δεν ξέρει να φλερτάρει ο άνθρωπος ή θέλει να κάνει τον χαβαλέ του... ΜΑΚΡΙΑ ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΥΣ...:!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aplaz_ Δημ. October 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2008 Cavaradossi είσαι gay; καλη ερωτηση ;s Ότι δεν σε σκοτώνει :rocket: σε κάνει δυνατότερο Όσο ζω μαθαίνω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_best_ Δημ. October 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2008 Υπαρχει καποιος τελευταια με τον οποιο καναμε σχεση... Μετα απο 2 βδομαδες ειδα οτι δεν παει αλλο και δε μου βγαινει κατι και του ειπα να χωρισουμε. Αυτος επιμενει και στελνει μηνυματα (του τυπου: δεν μπορω χωρις εσενα κ.ο.κ.) και παιρνει τηλ πολλες φορες. Δεν απανταω... Μου περναει απο το μυαλο οτι μπορει να με κοροϊδευει κιολας γιατι μετα απο τοσο λιγο διαστημα, πώς μπορει και μου λεει τετοια πραγματα? Πιστευω οτι αυτα δε λεγονται ευκολα... Αλλα απο την αλλη, την πρωτη βδομαδα που γνωριστηκαμε, μου εστειλε ανθοδεσμη πανω απο 100 ευρω... Τι αλλο μπορω να κανω, εκτος απο το να αδιαφορω? :worry: 1. Να βρεθω με αυτον το αποκλειω, γιατι δεν μπορω να τα πω απο κοντα. 2. Δε θελω να τον πληγωσω, οποτε ασχημα λογια αποκλειονται και αυτα. Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
C_Maidis Δημ. October 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2008 εάν δεν σου βγαίνει καλά έκανες τώρα που είναι νωρίς εξήγησε του τι νιώθεις και μετά αδιαφόρησε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. October 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2008 Υπαρχει καποιος τελευταια με τον οποιο καναμε σχεση... Μετα απο 2 βδομαδες ειδα οτι δεν παει αλλο και δε μου βγαινει κατι και του ειπα να χωρισουμε. Αυτος επιμενει και στελνει μηνυματα (του τυπου: δεν μπορω χωρις εσενα κ.ο.κ.) και παιρνει τηλ πολλες φορες. Δεν απανταω... Μου περναει απο το μυαλο οτι μπορει να με κοροϊδευει κιολας γιατι μετα απο τοσο λιγο διαστημα, πώς μπορει και μου λεει τετοια πραγματα? Πιστευω οτι αυτα δε λεγονται ευκολα... Αλλα απο την αλλη, την πρωτη βδομαδα που γνωριστηκαμε, μου εστειλε ανθοδεσμη πανω απο 100 ευρω... Τι αλλο μπορω να κανω, εκτος απο το να αδιαφορω? :worry: 1. Να βρεθω με αυτον το αποκλειω, γιατι δεν μπορω να τα πω απο κοντα. 2. Δε θελω να τον πληγωσω, οποτε ασχημα λογια αποκλειονται και αυτα.τπτ...αγνοησε τον. :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIAVOLIN82 Δημ. October 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2008 Υπαρχει καποιος τελευταια με τον οποιο καναμε σχεση... Μετα απο 2 βδομαδες ειδα οτι δεν παει αλλο και δε μου βγαινει κατι και του ειπα να χωρισουμε. Αυτος επιμενει και στελνει μηνυματα (του τυπου: δεν μπορω χωρις εσενα κ.ο.κ.) και παιρνει τηλ πολλες φορες. Δεν απανταω... Μου περναει απο το μυαλο οτι μπορει να με κοροϊδευει κιολας γιατι μετα απο τοσο λιγο διαστημα, πώς μπορει και μου λεει τετοια πραγματα? Πιστευω οτι αυτα δε λεγονται ευκολα... Αλλα απο την αλλη, την πρωτη βδομαδα που γνωριστηκαμε, μου εστειλε ανθοδεσμη πανω απο 100 ευρω... Τι αλλο μπορω να κανω, εκτος απο το να αδιαφορω? :worry: 1. Να βρεθω με αυτον το αποκλειω, γιατι δεν μπορω να τα πω απο κοντα. 2. Δε θελω να τον πληγωσω, οποτε ασχημα λογια αποκλειονται και αυτα. Κατα την γνώμη μου δεν του άρεσε καθόλου η χυλόπιτα κ επειδή δεν την περίμενε του ήρθε κάπως βαριά.. Αυτά τα λόγια σαφώς κ δεν λέγονται σε ένα άτομο που το ξέρεις τόσο λίγο οπότε αποκλείεται να είναι αλήθεια.. Αυτό που μάλλον θέλει να καταφέρει είναι να επιστρέψεις κ να σε στήλει εκείνος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aplaz_ Δημ. October 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2008 Αυτό που μάλλον θέλει να καταφέρει είναι να επιστρέψεις κ να σε στήλει εκείνος... εσυ εισαι παντα με τον καλο λογο στο στομα, δλδ το αποκλειεις να την γουσταρει τρελα? ;s Ότι δεν σε σκοτώνει :rocket: σε κάνει δυνατότερο Όσο ζω μαθαίνω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. October 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2008 Αυτο κολλαει με την προηγουμενη συζητηση. Και να κανει κατι απλα δεν προκειται να γινει κατι παραπανω απο απλο σεξ. Δεν ειναι χαζος να διαλυσει το γαμο του My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cavaradossi Δημ. October 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2008 δεν ειπα ποτε να δυαλισει τον γαμο του απλα αν οντος υπαρχει ενα ειδος φλερτ η ειναι απλα ιδεα μου..για ποιο λογο ενας αντρας να θελει να σου βρει αντρα? αυτο μου εκανε εντυπωση απλα. και ολες οι ερωτησεις που εκανε γενικα.βεβαια μπορει απλα να ειναι απο ενδιαφερον η να περναει η ωρα να χαμε να λεγαμε.. Don't give up! :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. October 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2008 Οχι δεν ειπα κατι τετοιο. My point is, και να σε φλερταρει, εσυ θες να κανεις κατι? Γιατι και να κανεις κατι, ειναι κατι χωρις μελλον. Οποτε, ακομα και αν δεν θες να κανεις κατι, τι σε νοιαζει αν σε φλερταρει? :p My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. October 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2008 Απο πιτα που δεν τρως τι σε νοιαζει κι αν καει. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsatsos_21 Δημ. October 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2008 εάν δεν σου βγαίνει καλά έκανες τώρα που είναι νωρίς εξήγησε του τι νιώθεις και μετά αδιαφόρησε Αυτο να κανεις τπτ...αγνοησε τον. Αυτο να μην το κανεις,δεν ειναι αλογομυγα,ανθρωπος ειναι,εστω και πρηχτης Οχι δεν ειπα κατι τετοιο. My point is, και να σε φλερταρει, εσυ θες να κανεις κατι? Γιατι και να κανεις κατι, ειναι κατι χωρις μελλον. Οποτε, ακομα και αν δεν θες να κανεις κατι, τι σε νοιαζει αν σε φλερταρει? :p Την νοιαζει γιατι τον γουσταρει ειτε γιατι ενω αλλοι ξυνονται αυτος ακομα και παντρεμενος ειναι ικανος να φλερταρει Απο πιτα που δεν τρως τι σε νοιαζει κι αν καει. Την μπαλα χαμηλα και ψηλα οταν πρεπει [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. October 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2008 kai ti proteineis tsatsoylinako? να συνεχισει να του μιλαει και να του δινει ελπιδες?(στο δικο του το μυαλο ετσι θα λειτουργησει)"μου μιλαει,αρα μπορει και να την ριξω" :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. October 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2008 Μερικοι ανδρες δεν καταλαβαινουν με την καμια απο ευγενικο και διακριτικο φτυσιμο. No mercy. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_best_ Δημ. October 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2008 εάν δεν σου βγαίνει καλά έκανες τώρα που είναι νωρίς εξήγησε του τι νιώθεις και μετά αδιαφόρησε Του εξηγησα ολη την κατασταση αλλα συνεχιζει με μηνυματα και τηλ (που δε σηκωνω). Να ειμαστε μαζι, λεει, γιατι με θελει και αυτο φτανει... Αδιαφορω πλεον... Δεν υπαρχει αλλη λυση, νομιζω. Ουφ. Παει και αυτο. *Πιστευω να σταματησει να χτυπαει το κινητο μου συντομα* ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- Και η Cavar... πρεπει να κανει το ιδιο. Κοψτο οσο ειναι καιρος, ευγενικα παντα και διπλωματικα. Του στυλ "εχω βρει κατι ενδιαφερον αυτο τον καιρο". Μην ψαρωνεις σε κατι τετοιους τυπους. ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑΑΑ Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. October 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2008 Να ειμαστε μαζι, λεει, γιατι με θελει και αυτο φτανει...Δημοκρατικα πραματα. :lol: [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. October 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2008 Δημοκρατικα πραματα. :lol: Πάντα....Πάντως γνώμη-άποψή μου είναι ότι μια συζήτηση σε ήπιους τόνους που περιλαμβάνει με απλά, λιτά, βατά και κατανοητά λόγια το τι θέλουμε εμείς βοηθάει..Όλα τα υπόλοιπα τύπου φτύσιμο, ξε-φτύσιμο, απάθεια κτλ κτλ δεν είναι ότι καλύτερο πάντα.. 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts