Jump to content

Ερωτευμένοι του myphone... ενωθείτε!

billakosss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πρώτον με εντυπωσιάζει πόσο επίμονα με κυνηγαει ο πρων μου.. Δευτερον ειμαι πααααααααααααρα πολυ μικρη κ λιγο κατα του γαμου( προς το παρον τουλαχιστον).. Τριτον τον πρωην μου τον αγαπω σαν ανθρωπο, τον λατρευω, μου εχει προσφερει πολλα σαν ανθρωπος κ δεν σας κρυβω ότι προσπαθησα να τον ξαναδω ερωτικα κ το προσπαθώ... Ο δευτερος που μαρέσει οκ τον ερωτευτηκα αλλα δεν πολυ μου αρεσει η κατασταση..

στην ίδια ακριβώς κατάσταση είμαι και εγώ :rolleyes: πολύ μπέρδεμα...

P!nk it Up...

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 4,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλα ξεμπερδεματα boys and girls.

Αν δεν ξεκοβουμε καποιον, οσο κι αν τον νοιαζομαστε, απο την στιγμη που δεν τον θελουμε ερωτικα, του κανουμε κακο. Αρα καλυτερα να ειμεθα ειλικρινεις νομιζω. Θα τον πληγωσουμε, θα μας κατεβασει καντηλακια αλλα καποτε θα το εκτιμησει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλα ξεμπερδεματα boys and girls.

Αν δεν ξεκοβουμε καποιον, οσο κι αν τον νοιαζομαστε, απο την στιγμη που δεν τον θελουμε ερωτικα, του κανουμε κακο. Αρα καλυτερα να ειμεθα ειλικρινεις νομιζω. Θα τον πληγωσουμε, θα μας κατεβασει καντηλακια αλλα καποτε θα το εκτιμησει.

Βρε εγω ξεκαθαρα του τα είπα... Κ μπινελικάκια ακούω κατα καιρούς... Κ μόνο να τον πληγώσω δεν θέλω...

σορι κιολας αλλα ο δικος σου ειναι ο κλασικος *****δουλος.

εσενα σ αρεσει να ειναι διπλα σου τετοιος αντρας?

εγωισμος και αξιοπρεπεια υπο το μηδεν?

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

επειδη κι εγω ελειψα και δεν σας προλαβα ουτε εγω, θα σχολιασω καποια που διαβασα και πρεπει να τα σχολιασω και θα σας πω και κατι στο τελος...:)

οι μετεπειτα απαντησεις-εκτος της δικιας μου- αναφερονται κυριως στο εξης: αν του ξαναμιλησει να την πηδηξει και να φυγει.

και ερωτω: ακομα και αυτο,το αξιζει?

ελα μου ντε... η γνωμη μου ειναι οτι πρεπει, ραλιστα παιδι μου, να την ξεκοψεις μια και καλη. με το λαου λαου δεν γινεται τιποτα... και τι νοημα εχει να κανεις ερωτα μαζι της ενω αυτη δεν θελει να εχει σχεση μαζι σου, ενω εσυ στο βαθος βαθος θελεις;;; κανενα νοημα, μονο τον εαυτο σου φθειρεις και δεν σου αξιζει αυτο...;)

Ουσιαστικά έτσι είναι σαν να της λέει ότι μόνο γι'αυτό είσαι .. Τι πιο ταπεινωτικό..

απο ο,τι μας περιγραφει ο ραλιστας την κοπελα, λες να ανατριχιασει με αυτη την σκεψη η κοπελια;;; :lol: δεν νομιζω...

συμφωνω!!! τελικα με το τερας της φυσεως και το μπισκοτακι, καθως και την σοφι (βεβαια αυτο συμβαινει εξαπανεκαθεν που λενε:lol:) συμφωνουμε... ευγε κοριτσια! :rolleyes:

και γενικα χρυσε μου ραλιστα, να σου πω κατι, συμφωνα με το δικο μου φτωχο και ξανθο μυαλο; αυτα τα πραγματα πρεπει να κοβονται μαχαιρι... μονο ετσι υπαρχει δυνατοτητα να τελειωσουν καποια στιγμη... ειδαλλως θα διαιωνιζονται, κι οσο διαιωνιζονται, μονο εσυ υποφερεις, γιατι αυτη πιστεψε με, περναει ζαχαρη... μην βαζεις λοιπον τον εαυτο σου σε μια θεση που δεν του αξιζει να ειναι και που δεν νομιζω, χωρις να σε ξερω, αλλα απο οσα γραφεις, δεν νομιζω οτι εισαι κιολας... νεο παιδι εισαι, θα βρεις αλλες γυναικες που θα σε αγαπησουν πραγματικα και θα αξιζουν ολη την αγαπη που εχεις να δωσεις! αυτα... :O

[sIGPIC][/sIGPIC]

http://freespiritnowtobe.blogspot.com/

Ανήκω σε μένα και στα όνειρα μου!

Έχει εγωισμό και το παλεψα πολυ να μην είναι τόσο εγωιστής αλλά και εγω τον εχω στηλει με ωραιο τροπο χωρις να τον θιξει.. Ενταξει δεν λεω οσο να ναι εχω ακουσει κ εγω τα μπινελικια μου.. :rolleyes:Ασε βρηκα τι να κανω, θα το ριξω στην τρελη οπως το χω ριξει δηλαδη κ μια χαρα περναω...:D

το θεμα μου ειναι πολυ πολυ σχετικο με αυτο της diavolin αλλα δυστυχως δεν μπορω να το αντιμετωπισω ετσι, να το ριξω στην τρελη;) δηλαδη και λεω δυστυχως γιατι η ολη η φαση σε τρελαινει. λοιπον, με τον πρωην μου τα ειχαμε 1,5 χρονο σχεδον και πριν απο λιγο καιρο συνειδητοποιησα οτι ημουν μαζι του απο συνηθεια... ετσι του ειπα να χωρισουμε και ολα καλα μεχρι εκει... το θεμα ειναι οτι πολλες φορες νιωθω οτι μου λειπει και ειδικα τωρα τελευταια που μ' εχουν πιασει οι μοναξιες μου...:( κανενας αλλος που να με ενδιαφερει εστω και λιγακι δεν υπαρχει... και το διλημα μου ειναι το εξης: να το ρισκαρω και να κανω αλλη μια προσπαθεια μαζι του η να περιμενω μονη και ερημη???:blink:

το θεμα μου ειναι πολυ πολυ σχετικο με αυτο της diavolin αλλα δυστυχως δεν μπορω να το αντιμετωπισω ετσι, να το ριξω στην τρελη;) δηλαδη και λεω δυστυχως γιατι η ολη η φαση σε τρελαινει. λοιπον, με τον πρωην μου τα ειχαμε 1,5 χρονο σχεδον και πριν απο λιγο καιρο συνειδητοποιησα οτι ημουν μαζι του απο συνηθεια... ετσι του ειπα να χωρισουμε και ολα καλα μεχρι εκει... το θεμα ειναι οτι πολλες φορες νιωθω οτι μου λειπει και ειδικα τωρα τελευταια που μ' εχουν πιασει οι μοναξιες μου...:( κανενας αλλος που να με ενδιαφερει εστω και λιγακι δεν υπαρχει... και το διλημα μου ειναι το εξης: να το ρισκαρω και να κανω αλλη μια προσπαθεια μαζι του η να περιμενω μονη και ερημη???:blink:

ουφφφφ...

φυσικα και θα πας αλλου. οταν χωριζεις χωριζεις. και οχι οταν σε πιανουν μοναξιες να γυρνας πισω.

και μετα τι? θα τον βαρεθεις και τελος..17 εισαι..εχει μελλον.

γυρνας πισω για λιγο αν οντως αξιζει και δεις διαφορετικα πραγματα μεσα του. πραγα το οποιο δεν νομιζω να το αποκομισες μεσα απο την σχεση σου..

οποτε πας γι'αλλα. και η μοναξια καλη ειναι καποιες φορες.

Never Give Up:!:

Join friend!

Καλο ειναι να μενεις και καμια φορα μονος/η. Δε χρειαζεται παντα να εισαι με καποιον/α. Υπαρχουν και αλλα πραγματα που δινουν νοημα στη ζωη. Στρεψε το ενδιαφερον σου για λιγο στους φιλους/ες. Το καλυτερο ερχεται εκει που δεν το περιμενεις... Δε χρειαζεται να "ψαχνομαστε" συνεχεια.
Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KΒytes.

Το ιδανικο θα ηταν βασικα να καναμε ολοι μια θητεια στην μοναξια. Οχι απο αναγκη αλλα απο επιλογη. Αλλωστε μετα απο 1,5 χρονο σχεση δεν παιζει να μην σου εχει λειψει για λιγο η "ελευθερια" σου, το φλερτ και τα λοιπα.

Jog τραγουδαρα η υπογραφη σου.;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το ιδανικο θα ηταν βασικα να καναμε ολοι μια θητεια στην μοναξια. Οχι απο αναγκη αλλα απο επιλογη. Αλλωστε μετα απο 1,5 χρονο σχεση δεν παιζει να μην σου εχει λειψει για λιγο η "ελευθερια" σου, το φλερτ και τα λοιπα.

Jog τραγουδαρα η υπογραφη σου.;)

Υπεκφεύγετε μαντάμ.:p

Έχει εγωισμό και το παλεψα πολυ να μην είναι τόσο εγωιστής αλλά και εγω τον εχω στηλει με ωραιο τροπο χωρις να τον θιξει.. Ενταξει δεν λεω οσο να ναι εχω ακουσει κ εγω τα μπινελικια μου.. :rolleyes:Ασε βρηκα τι να κανω, θα το ριξω στην τρελη οπως το χω ριξει δηλαδη κ μια χαρα περναω...:D

ε τωρα τι να σου πω.μας λες το "προβλημα" σου

ολοι σου λεμε στειλτον ειναι *****δουλος, κι εσυ τελικα δηλωνεις πως εχεις βρει την λυση εδω και καιρο.θα το ριξεις στην τρελιτσα και μια χαρα.φακ εντ γκοου ενα πραγμα:wacko:

17 χρονων κοριτσακι και φοβασαι μη μεινεις μονη???σιγα βρε,ξεκινα να ετοιμαζεις σε κανα ξυλουργο και ραφακι!!!

η αναμονη καμια φορα,ειναι ο,τι το καλυτερο

Άκου τι θα κάνεις , θα βγαίνεις όσο πιο συχνα μπορείς κ όχι με κανα 2 φίλες μόνο, με παρέα μεγάλη... Διασκέδασε, φλέρταρε, ασχολήσου με τον εαυτό σου κ θα δεις οτι σιγουρα κατι καλο θα βρεις...! Δεν χρειάζεται να γυρίζεισ σε πρώην γιατί πολύ απλά δεν έχεις κανέναν πρώην αναγκη...!!!!

Το συμβούλιο των γριών (και όχι γερόντων) βλέπε sofi,freak και trela προσφέρει συμβουλές και ματζούνια σε κάτω των 20 ετών κοπέλες που έχουν χάσει το δρόμο τους και τους ταλανίζουν απίστευτα σοβαρά προβλήματα ερωτικής φύσεως.Τιμές προσιτές.Με δύο επισκέψεις δώρο ένα τρελόχαρτο να το δείχνεται στα αγόρια σας για να σας κάνουν τα χατίρια και ένα πολυμίξερ.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Το συμβούλιο των γριών (και όχι γερόντων) βλέπε sofi,freak και trela προσφέρει συμβουλές και ματζούνια σε κάτω των 20 ετών κοπέλες που έχουν χάσει το δρόμο τους και τους ταλανίζουν απίστευτα σοβαρά προβλήματα ερωτικής φύσεως.Τιμές προσιτές.Με δύο επισκέψεις δώρο ένα τρελόχαρτο να το δείχνεται στα αγόρια σας για να σας κάνουν τα χατίρια και ένα πολυμίξερ.

Ευτυχώς εμένα με άφησε απέξω :lol:

2 hearts are beating together,

I'm in love I'm in love

Is this forever and ever ??

I'm in love I'm in love

γριων???μαντζουνια???τρελοχαρτο??? απαπαπαπα.τσατσουλινο δεν θα σου κανω δωρο στο γαμο σου!:p

Ευτυχώς εμένα με άφησε απέξω :lol:
ΧΑΧΑΧΑ.και να φανταστεις οτι εισαι μεγαλυτερη απο μενα!!:lol:

γριων???μαντζουνια???τρελοχαρτο??? απαπαπαπα.τσατσουλινο δεν θα σου κανω δωρο στο γαμο σου!:p

ΧΑΧΑΧΑ.και να φανταστεις οτι εισαι μεγαλυτερη απο μενα!!:lol:

Ή κάνε ένα ματζούνι δώρο στην κοπέλα-μέλλουσα γυναίκα του να τρέχει μετά και να μην φτάνει...Και πράγματι εγώ είμαι μεγαλύτερη αλλά με άφησε απέξω....:lol::lol::p

2 hearts are beating together,

I'm in love I'm in love

Is this forever and ever ??

I'm in love I'm in love

ποια γυναικα του???στην τηλο μου ειπε θα γινει ο γαμος!!!εχω και ντοκουμεντα στο προφιλ του!

Τι τιμες προσιτες ρε φιλος, εχουμε 3 στοματα να θρεψουμε.

[sIGPIC][/sIGPIC]

ευχαριστω για τις συμβουλες...μαλλον εχετε δικιο! τωρα κοριτσια περιμενω μονο τα ματζουνια!!!:p εξαλλου αγαπητε tsatso αν στα 17 σου δεν εχεις τετοια προβληματα τι εφηβεια θα θυμασαι μετα??

:baby::baby: εεε οχι και γριες...

:ρ:ρ ζηλευουμε τσατσε, ζηλευουμε που δεν ειμαστε στο συμβουλιο;;; ολα πες τα στο κοινο, που μας παρακαλαγες να μπεις και δεν σε βαζαμε... ζηταγες ευνοικες ρυθμισεις... αντε μην το ανοιξω!! :lol::lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

http://freespiritnowtobe.blogspot.com/

Ανήκω σε μένα και στα όνειρα μου!

εγώ πάντως σκοπεύω να μείνω στο ράφι....εκτός και αν γίνει κανένα θαύμα και πετύχω κάτι με το κόλλημά μου :p ή αν τύχει καμιά καλή περίπτωση....βαρέθηκα την γκρίνια :mad: αμάν εσείς οι άντρες :p

όλα τα κοριτσάκια της ηλικίας μου θέλουν σχέση, σχέση, σχέση...αμάν βρε...ασχοληθείτε και λίγο με τη ζωή σας...τις σπουδές σας...αλλά τελικά ποτέ δεν ήθελα αυτά που θέλουν οι περισσότεροι στην ηλικία μου...να αρχίσω να ανησυχώ; :rolleyes: :p

P!nk it Up...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...