pliktrasgr Δημ. July 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2008 εγώ τελικά πριν λίγο έστειλα μήνυμα στην κοπέλα που μου αρέσει:P της είπα: γεια σου ραφαέλα ο μιχάλης είμαι τι κάνεις?Να ξέρεις οτι αυτό είναι το νούμερό μου.Αντε καλά να περάσεις στο λονδίνο, τα λέμε στις 5 αυγούστου:-) και μου απάντησε μονο αυτό : ok.τα λέμε Πίκρα που έφαγα...δεν ξέρω γιατί...απλα μου φάνηκε πολύ στεγνό πολύ μικρό πολύ σκέτο και έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ βραδιάτικα (ίσως και ουσιαστικό λόγο...):cry: Κανείς ψυχολογική υποστήριξη να μπορέσω να κλείσω μάτι τώρα το βράδυ? :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lulukos Δημ. July 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2008 εγώ τελικά πριν λίγο έστειλα μήνυμα στην κοπέλα που μου αρέσει:P της είπα: γεια σου ραφαέλα ο μιχάλης είμαι τι κάνεις?Να ξέρεις οτι αυτό είναι το νούμερό μου.Αντε καλά να περάσεις στο λονδίνο, τα λέμε στις 5 αυγούστου:-) και μου απάντησε μονο αυτό : ok.τα λέμε Πίκρα που έφαγα...δεν ξέρω γιατί...απλα μου φάνηκε πολύ στεγνό πολύ μικρό πολύ σκέτο και έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ βραδιάτικα (ίσως και ουσιαστικό λόγο...):cry: Κανείς ψυχολογική υποστήριξη να μπορέσω να κλείσω μάτι τώρα το βράδυ? :lol: Α πα πα!Δεν νομίζω να μπορούσε να σου στείλει κάτι χειρότερο.Τώρα για υποστήριξη τι να σου πω;Υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια...:pΠάντως είναι νωρίς για ασφαλή συμπεράσματα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. July 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2008 εγώ τελικά πριν λίγο έστειλα μήνυμα στην κοπέλα που μου αρέσει:P της είπα: γεια σου ραφαέλα ο μιχάλης είμαι τι κάνεις?Να ξέρεις οτι αυτό είναι το νούμερό μου.Αντε καλά να περάσεις στο λονδίνο, τα λέμε στις 5 αυγούστου:-) και μου απάντησε μονο αυτό : ok.τα λέμε Πίκρα που έφαγα...δεν ξέρω γιατί...απλα μου φάνηκε πολύ στεγνό πολύ μικρό πολύ σκέτο και έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ βραδιάτικα (ίσως και ουσιαστικό λόγο...):cry: Κανείς ψυχολογική υποστήριξη να μπορέσω να κλείσω μάτι τώρα το βράδυ? :lol: Άκαρδες γυναίκες..... μην χάνεις το κουράγιο σου..καλά δεν της έγραψες αυτό με τις βαλίτσες που σου είπαν πιο πάνω τα παιδιά;; [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pliktrasgr Δημ. July 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2008 ε είπα να το γράψω αλλα λέω αντε άσε...δεν μπόρεσα...ντρεπόμουν... αντε τώρα και ενα γερο κορόιδεμα να φάω...βλέπω και τα ζώδια ρε γμτ...βρε που κατάντησα ο άμοιρος...:(:lol: δείτε τι λέει το ζωδιο μου Την επόμενη περίοδο μην μπλέξετε την φιλία με τον έρωτα πω...δεύτερη πίκρα... θα πάω να κρεμαστώ μπας και ησυχάσω... αντε...κι εσείς αντι να μου πείτε τίποτα να παρηγορηθώ μου λέτε αυτά και με στεναχωρείτε περισσότερο:p:lol: Τέσπα καλύτερα που μου λέτε τα πράματα όπως είναι:p:( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. July 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2008 ε είπα να το γράψω αλλα λέω αντε άσε...δεν μπόρεσα...ντρεπόμουν... αντε τώρα και ενα γερο κορόιδεμα να φάω...βλέπω και τα ζώδια ρε γμτ...βρε που κατάντησα ο άμοιρος...:(:lol: δείτε τι λέει το ζωδιο μου πω...δεύτερη πίκρα... θα πάω να κρεμαστώ μπας και ησυχάσω... αντε...κι εσείς αντι να μου πείτε τίποτα να παρηγορηθώ μου λέτε αυτά και με στεναχωρείτε περισσότερο:p:lol: Τέσπα καλύτερα που μου λέτε τα πράματα όπως είναι:p:( ε με αυτα που της έγραψες έπρεπε να είσαι ευχαριστημένος κιόλας με αυτό που σου έγραψε...τσάμπα οι συμβουλές δηλαδή..άλλη φορά να ακούς αλλιώς δεν κανείς τίποτα έτσι..θα έχεις θάρρος [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VEGETTO Δημ. July 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2008 οντως περιεργη απαντηση....γιατι δν τις λες...τελικα δν μ πες:Pτι κανεις?πως περνας?γτ αυτο π απαντησε ειναι λιγο ξενερωτο...αλλα ενταξει στειλε ξανα και αμα δεις οτι τελικα τιποτα τοτε να στεναχωρηθεις...μην χανεις ελπιδες μονο οταν πιασεις πατο...αναλογα βεβαια...δν ειναι και κατι σοβαρο για να πιασεις πατο...αλλα ειναι αναλογα πως το βλεπει ο καθενας:P:) Γραμμη δεξια μετα αριστερα, λιγο πανω δεξια, ενα αλφα και μουτζουρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pliktrasgr Δημ. July 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2008 εμ...έπρεπε να σας ακούσω αλλα δεν ξέρω ντράπηκα... δεν είναι εύκολο πράμα για εμένα είμαι πολύ ντροπαλός με αυτά... Άλλο μήνυμα δεν μπορω να της στείλω ντρέπομαι πάρα πολύ καλύτερα να περιμένω να έρθει η 5η αυγούστου για να τα πούμε απο κοντά και να δω τι γίνεται και φυσικά να ενημερώσω κι εδω εσας τους έμπειρους... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lulukos Δημ. July 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2008 εμ...έπρεπε να σας ακούσω αλλα δεν ξέρω ντράπηκα... δεν είναι εύκολο πράμα για εμένα είμαι πολύ ντροπαλός με αυτά... Άλλο μήνυμα δεν μπορω να της στείλω ντρέπομαι πάρα πολύ καλύτερα να περιμένω να έρθει η 5η αυγούστου για να τα πούμε απο κοντά και να δω τι γίνεται και φυσικά να ενημερώσω κι εδω εσας τους έμπειρους... Ε καλά περίμενε εσυ και άμα σου έρθει με κανέναν 'Αγγλο θα σου πω εγω!:lol:Καλύτερα να τελειώσει το θέμα τώρα παρά να περιμένεις.Αφού είσαι ντροπαλός λογικά θα σου είναι πιο εύκολο να της μιλήσεις με μηνύματα.Από κοντά μπορεί να διστάσεις και να μην κάνεις τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pliktrasgr Δημ. July 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2008 Ντρέπομαι ρε συ...:( φοβάμαι μη γίνω και κουραστικός... πχ αν εμενα μου έστελνε μηνυμα μια που δεν την θέλω θα έλεγα πχ ενα ΟΥΥΥΦ αν μου έστελνε και δευτερο μήνυμα... δεν ξέρω ισως αύριο αν εχει έρθε η ψυχολογία μου και η λογική μου στα καλά της να της ξανα στείλω... :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsatsos_21 Δημ. July 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2008 εγώ τελικά πριν λίγο έστειλα μήνυμα στην κοπέλα που μου αρέσει:P της είπα: γεια σου ραφαέλα ο μιχάλης είμαι τι κάνεις?Να ξέρεις οτι αυτό είναι το νούμερό μου.Αντε καλά να περάσεις στο λονδίνο, τα λέμε στις 5 αυγούστου:-) και μου απάντησε μονο αυτό : ok.τα λέμε Πίκρα που έφαγα...δεν ξέρω γιατί...απλα μου φάνηκε πολύ στεγνό πολύ μικρό πολύ σκέτο και έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ βραδιάτικα (ίσως και ουσιαστικό λόγο...):cry: Κανείς ψυχολογική υποστήριξη να μπορέσω να κλείσω μάτι τώρα το βράδυ? :lol: Μολις γυρισει πες της ''βρε ουστ απο δω'' και αν σε ρωτησει (που θα σε ρωτησει) προς τι η αντιδραση ψηλε?Τοτε ξανα πες για το μνμ ''πολυ στεγνο,πολυ μικρο,πολυ σκετο''.Καλυτερα να εισαι ελικρινης παρα να φαρμακωνεις τον εγωισμο σου για να γα***εις. μονο το ανθρωπινο ειδος εχει γυναικα και αντρα..τα ζωακια εχουν αρσενικα και θηλυκα. οσο για τα κριτηρια της καθεμιας περι γαμου,δεν μπορεις να εισαι σιγουρος και να το δηλωνεις με σιγουρια, μονο και μονο κρινοντας απο τον εαυτο σου....σωστα?:) Το ανθρωπινο ειδος εχει και ''το τραβεστι'',το ειπε η Αννα η Δρουζα,αυτη ξερουμε αυτην εμπιστευομαστε :p Στο τελος του μηνυματος διακρινει κανεις αλλος μια επιθετικοτητα,μια ανεκπληρωτη αναγκη,μια φαση αλα Δημητρα Παπαδοπουλου ''ποτε θα γινω μανα εγω?'' ή ρε παιδια μονο εμενα μου φαινεται? :p [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aplaz_ Δημ. July 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2008 εγώ τελικά πριν λίγο έστειλα μήνυμα στην κοπέλα που μου αρέσει:P της είπα: γεια σου ραφαέλα ο μιχάλης είμαι τι κάνεις?Να ξέρεις οτι αυτό είναι το νούμερό μου.Αντε καλά να περάσεις στο λονδίνο, τα λέμε στις 5 αυγούστου:-) και μου απάντησε μονο αυτό : ok.τα λέμε Πίκρα που έφαγα...δεν ξέρω γιατί...απλα μου φάνηκε πολύ στεγνό πολύ μικρό πολύ σκέτο και έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ βραδιάτικα (ίσως και ουσιαστικό λόγο...):cry: Κανείς ψυχολογική υποστήριξη να μπορέσω να κλείσω μάτι τώρα το βράδυ? :lol: Πιστευω οτι επρεπε να γραψεις τα εξης: Επ κοπελια, καλα εισαι? Ο Μηχαλης ειμαι, ελπιζω να με θυμασαι ;s anyway θυμηθηκα οτι δν σ εχω δωσει το νουμερο μ, νατο λοιπον. καλα να περνας και καλο ταξιδι, cu :) (το smile προαιρετικο) κατι τετοιο νομιζω ειναι καλυτερο, ειδικα το: Με θυμασαι? εγω το χρησιμοποιω πολυ.. δν θελω να σε στενοχωρησω αλλα καλα εκανες και στεναχωρεθηκες, τι απαντηση ηταν αυτη? ffs Καλυτερα να εισαι ελικρινης παρα να φαρμακωνεις τον εγωισμο σου για να γα***εις. εδω σ λεει οτι ντρεπετε να στειλει μηνυμα :/ τεσπα, μην στειλεις 2ο, παιζει να μην παρεις και καθολου απαντηση ;s Ότι δεν σε σκοτώνει :rocket: σε κάνει δυνατότερο Όσο ζω μαθαίνω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pliktrasgr Δημ. July 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2008 ναι...λέω να μη στείλω δεύτερο... Και όντως αυτο που έγραψες σίγουρα είναι καλύτερο απο αυτη την ******* που έστειλα...πω εχω κατα φαρμακωθεί τώρα αλλα τι να κάνουμε... θα δω απο κοντά πως πάνε τα πράματα και θα σας ενημερώσω... πραγματικά σας ευχαριστώ παρα πολύ για όλα ρε παιδιά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. July 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2008 Βασικά, διαβάζοντας τη φάση που περνάς pliktragr, έχω ψιλομπερδευτεί... Μου φαίνεται περίεργο να περνάτε τόσο καλά στο εξοχικό να έρθει η ώρα να ανταλλάξετε κινητά και εκείνη να μη σου ζητάει το δικό σου. Αν δεν ντρεπόσουν τόσο, έπρεπε να της κάνεις αναπάντητη εκείνη τη στιγμή για να της το δώσεις και να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο :) Επίσης, μου φαίνεται περίεργο και το μήνυμα που σου έστειλε. Πιστεύω ότι ήταν μια χαρά μήνυμα το δικό σου, αλλά το δικό της ήταν μικρό, λίγο βαριεστημένο και αρκετά ύποπτο. Που θέλω να καταλήξω; Μήπως η κοπέλα έχει κάποιο αγόρι με το οποίο παίζει φάση; Βέβαια είναι λάθος της κοπέλας (σε περίπτωση που ισχύει) που δεν το ανέφερε. Αυτές τις μέρες είναι ακόμα Ελλάδα ή Λονδίνο; Σκέψου ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις σου, γιατί τα μηνύματα προς εξωτερικό κοστίζουν ακριβά :p Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. July 22, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2008 ναι...λέω να μη στείλω δεύτερο... Και όντως αυτο που έγραψες σίγουρα είναι καλύτερο απο αυτη την ******* που έστειλα...πω εχω κατα φαρμακωθεί τώρα αλλα τι να κάνουμε... θα δω απο κοντά πως πάνε τα πράματα και θα σας ενημερώσω... πραγματικά σας ευχαριστώ παρα πολύ για όλα ρε παιδιά... Καλημερα! ηρθα να σε παρηγορησω εγω μια και καλη! αδερφε ως τις 5 αυγουστου εγω λεω να κοιταξεις και κατι αλλο! οταν ερθει και δεις οτι αισθανεσαι το ιδιο..τοτε ξανακανε μια κινηση! τουλαχιστον σιγουρα θα εχει να σου πει για το πως περασε! εκει φυσικα θα δεις αν υπαρχει ενδιαφερον! :wink: γιατι αμα σου πει "περασα ΟΚ" ε...πες κι εσυ ΟΚ! Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. July 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2008 Στο τελος του μηνυματος διακρινει κανεις αλλος μια επιθετικοτητα,μια ανεκπληρωτη αναγκη,μια φαση αλα Δημητρα Παπαδοπουλου ''ποτε θα γινω μανα εγω?'' ή ρε παιδια μονο εμενα μου φαινεται? :pσε ποιο μνμ?σε κανενα ποστ δεν διεκρινα τετοια διαθεση. ναι...λέω να μη στείλω δεύτερο... Και όντως αυτο που έγραψες σίγουρα είναι καλύτερο απο αυτη την ******* που έστειλα...πω εχω κατα φαρμακωθεί τώρα αλλα τι να κάνουμε... θα δω απο κοντά πως πάνε τα πράματα και θα σας ενημερώσω... πραγματικά σας ευχαριστώ παρα πολύ για όλα ρε παιδιά...ελααααα,δεν θελω ταραχες.δεν εκανες αυτο που ειπαμε,δεν πειραζει..αλλα ρε παιδι μου και αυτη πολυ ξενερωτη...λες και χρεωνεται το σμς με την λεξη!!! το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να μην στειλεις σμς αυτες τις μερες.απο 1-η αυγουστου και βλεπουμε :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylogic_x Δημ. July 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2008 συμφωνώ, δεν υπάρχει λόγος να στείλεις άλλο μηνυμα Ντρέπομαι ρε συ... φοβάμαι μη γίνω και κουραστικός... πχ αν εμενα μου έστελνε μηνυμα μια που δεν την θέλω θα έλεγα πχ ενα ΟΥΥΥΦ αν μου έστελνε και δευτερο μήνυμα... δεν ξέρω ισως αύριο αν εχει έρθε η ψυχολογία μου και η λογική μου στα καλά της να της ξανα στείλω... Κουραστικός δεν γίνεσαι...Βασικά και gay να της πεις ότι είσαι, αν γουστάρει θα στο δείξει....Το κακό είναι ότι είστε κ σε μια ηλικία που το παιχνίδι (να σε φτυσω να ενδιαφερθεις παίζει) το καλύτερο απ όλα, μην της ξαναστειλεις τπτ, μην παρεις τηλ. Θα την δεις από κοντά. Όταν την δεις από κοντά ούτε ψυχρός, ουτε επιθετικός. Cool και δεν τρέχει κ τίποτα...Θα της προτεινεις να βγειτε να πατε για ενα καφεδακι να περασετε καλα κ αν υπαρχει έδαφος βλέπεις και πράττεις... Δείξτης το ενδιαφέρον σου με μέτρο, αλλα από ΚΟΝΤΑ. Προσωπικά μιλώντας κ με πολλές φίλες, αυτό το θέμα με τα sms είναι λίγο κάπως... απεφυγε τα γενικά με τις γυναίκες. Πάντως γενικότερα pliktrasgr για μένα στην ηλικία που είσαι κοιτα να αποκτήσεις ΚΥΚΛΟ Κ ΠΑΡΕΕΣ. Το αγχος το να βρεις κάποια, πότε δεν οδηγεί στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Κοιτα να περνας καλα, να χαμογελάς και να το ΔΕΙΧΝΕΙΣ και όλα θα έρθουν μόνα τους. trust me on this ;) Vita Brevis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. July 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2008 το ενδεχομενο η κοπελια να ειναι και αυτη ντροπαλη και να μην ηξερε τι να γραψει το χετε σκεφτει? Δεν θα μου κανε εντυπωση. Σιγουρα, σκληρη απαντηση εδωσε αλλα κρινοντας απο ηλικια, αμα δεν ξερει και ειναι ντροπαλη δεν θα μου φαινοταν περιεργο να στειλει κατι τετοιο. Και μετα ισως καταλαβαινοντας την πατατα που εκανε να μην μπορουσε να στειλει αλλο μηνυμα γιατι ντρεποταν ή δεν ηθελε να δειξει κατι παραπανω. Μπορει να θελει η κοπελα να γινει κατι απλα ντρεπεται και δεν θελει να δωσει 'δικαιωματα' My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lowbap96 Δημ. July 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2008 Καλά Freak, u own!!!! Το δοκίμασα αυτό με τις βαλίτσες σε αυτή που αρέσει σε εμένα (15 ετών και μεθαύριο φεύγει διακοπές) και ακούστε απάντηση "Το δεύτερο!!!!! Εσυ είσαι διακοπές?" Ούτε ξερή απάντηση ούτε ξενέρωτη, hihi:lol: Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι άλλοι άνθρωποι. Γνώμες κάποιου άλλου είναι οι σκέψεις τους, μίμηση οι ζωές τους, αντιγραφή τα πάθη τους. http://matiapouklaine.blogspot.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. July 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2008 αντε..να σας τις ψηνω εγω τοτε... :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lowbap96 Δημ. July 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2008 αντε..να σας τις ψηνω εγω τοτε... Όπως λέει και η παροιμία "Ο παλιός ειν' αλλιώς";) Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι άλλοι άνθρωποι. Γνώμες κάποιου άλλου είναι οι σκέψεις τους, μίμηση οι ζωές τους, αντιγραφή τα πάθη τους. http://matiapouklaine.blogspot.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. July 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2008 Υπάρχει και το ενδεχόμενο η κοπέλα να μην είχε όρεξη για κουβεντούλα εκείνη τη στιγμή.. [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pliktrasgr Δημ. July 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2008 τι να πω...πάντως το οτι δεν μου ζήτησε αυτή το κιν μου δεν με παραξένεψε επειδή 2 μέρες μόνο γνωριζόμασταν...κι εγω δεν θα τις το ζητούσα...έτσι τυχαία μου ήρθε να της το ζητήσω... Πάντως μου είχε πει οτι θα βγάλει φωτος απο το λονδίνο και θα τις φέρει να τις δούμε... Τώρα στις 5 αυγούστου θα προσπαθήσω να φέρω ενα σχετικό θέμα ωστε να καταλάβω αν παίζει τίποτα με αυτήν και κανένα άλλο αγόρι... θα δω πως πάει το πράμα απο κοντά και θα σας κρατάω ενήμερους (σαν να ακούω τα ωχ και τα ουυυφ σας:p:p:lol::lol::lol:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katy Δημ. July 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2008 ελααααα,δεν θελω ταραχες.δεν εκανες αυτο που ειπαμε,δεν πειραζει..αλλα ρε παιδι μου και αυτη πολυ ξενερωτη...λες και χρεωνεται το σμς με την λεξη!!! το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να μην στειλεις σμς αυτες τις μερες.απο 1-η αυγουστου και βλεπουμε χωρις πλακα ξερω ενα παιδι(αγορι)που στα 16 του αυτο νομιζε! :lol: παντως θα συμφωνισω οτι τουλαχιστον ο pliktras πρεπει να περιμενει λιγο για να ξανακανει κινηση! ναι...λέω να μη στείλω δεύτερο... Και όντως αυτο που έγραψες σίγουρα είναι καλύτερο απο αυτη την ******* που έστειλα...πω εχω κατα φαρμακωθεί τώρα αλλα τι να κάνουμε... θα δω απο κοντά πως πάνε τα πράματα και θα σας ενημερώσω... πραγματικά σας ευχαριστώ παρα πολύ για όλα ρε παιδιά... ρε συ κατα τη γνωμη μου μια χαρα ηταν αυτο που εγραψες!ισως οχι το καλυτερο-θα μπορουσες να ειχες στειλει κατι για να πιασετε συζητηση κ να μη σου στειλει μονο ενα τα λεμε!ασε που αυτο το "με θυμασαι?" που προτειναν μερικοι εμενα θα μου φαινοταν πολυ ηττοπαθες αν μου το εστελναν! :p μη κρινεις τοσο ασχημα τον εαυτο σου κ οπως ειπε κ ο Dead Angel υπαρχουν κ αλλα ενδεχομενα κ οχι μονο το να μη θελει η κοπελα.μπορει να ειναι ντροπαλη,μπορει να μη βρηκε κατι πιο ενδιαφερον να γραψει,μπορει να μην ειναι του μηνυματος,οτιδηποτε!μην απελπιζεσαι! ;) οταν γυρισει παντως μην παραλειψεις να τη ρωτησεις πως περασε!απο κει θα φανει καλυτερα κ το ενδιαφερον της(κοτζαμ λονδινο παει,κατι δε θα'χει να πει?) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aplaz_ Δημ. July 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2008 ρε σι, το Με θυμασαι δν ειναι αυτη η σημασια του, εννοειτε πως μας θυμουνται, απλα ειναι.. πως να στο εξηγησω.. καταλαβες :p Ότι δεν σε σκοτώνει :rocket: σε κάνει δυνατότερο Όσο ζω μαθαίνω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. July 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2008 Καλά Freak, u own!!!! Το δοκίμασα αυτό με τις βαλίτσες σε αυτή που αρέσει σε εμένα (15 ετών και μεθαύριο φεύγει διακοπές) και ακούστε απάντηση "Το δεύτερο!!!!! Εσυ είσαι διακοπές?" Ούτε ξερή απάντηση ούτε ξενέρωτη, hihi:lol:επρεπε να απαντησεις "οχι..εμεινα να βραζω στην πολη αλλα παρηγοριεμαι με το να σκεφτομαι πως περνας εσυ καλα" λιωμαααα η αλλη στα πατωματα :lol: ρε σι, το Με θυμασαι δν ειναι αυτη η σημασια του, εννοειτε πως μας θυμουνται, απλα ειναι.. πως να στο εξηγησω.. καταλαβες :p λολ.. ριχνεις αδεια να πιασεις γεματα. :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts