Jump to content

Ερωτευμένοι του myphone... ενωθείτε!

billakosss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

βρε αλεξελ τι του λες να κανει κινηση;;σεξουαλικη;;κι αν η κοπελια ειναι 15;;;θα του πηγαινει τσιγαρα στην φυλακη(τσιχλες αν δε καπνιζει) και θα περιμενει καρτερικα να αποφυλακιστει για να παντρευτουνε και να ζησουνε μαζι χαπιλι εβερ αφτερ;

Βρε φρικ!!!! Σε πιάνω αδιάβαστη!! :rtfm::protest:

Διάβασε καλύτερα το ποστ μου, εγώ μιλάω πρώτος για εισαγγελέα :p

Κάνε κίνηση σημαίνει, κάνε της γνωστά τα αισθήματά σου γι' αυτήν. :)

• Απαντήσεις 4,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ειναι που βρεχει μωρε :lol:

κατσε γιατι μπερδευτηκα..αυτη δε τα ξερει τα αισθηματα του;;

εντιτ:ξαναδιαβασα το ποστ του φιλου πιο πανω..

οποτε εχουμε και λεμε

κανε γνωστα τα αισθηματα σου[καλα μη βγαλεις και ντελαλη πως γουσταρεις κοπελια που ειναι 13-16(μιλας για εφηβεια)]αλλα να ξερεις οτι η απαντηση που θα λαβεις ενδεχομενως να μην ειναι και πολυ σιγουρη.τι εννοω;;

μπορει να σου πει οκ να ειστε μαζι,και μετα να το μετανιωσει γιατι της ηρθε φλασια ή γιατι ο συμμαθητης της πηρε μηχανακι και θα την πηγαινει βολτες ενω εσυ εισαι μακρια.

μπορει να σου πει οχι,και μετα να το σκυλομετανιωσει γιατι ειδε τι %£"$¬ ειναι οι αλλοι .

οσο για την ωριμοτητα που λες,ξερεις πολλα ανηλικα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ωριμα;;

συνεπως κανε κινηση(μη το κρατας και μεσα σου) αλλα συγκρατημενα..

ευχομαι να σου πει το ναι και να ειστε μαζι.αλλα και αν συμβει αυτο προσεκτικα ε;;

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

οσο για την ωριμοτητα που λες,ξερεις πολλα ανηλικα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ωριμα;;

Εγώ πάντως μπορώ να σου πω πολλά ενήλικα που είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ανώριμα (πρώτος εγώ :lol:)

συνεπως κανε κινηση(μη το κρατας και μεσα σου) αλλα συγκρατημενα..

ευχομαι να σου πει το ναι και να ειστε μαζι.αλλα και αν συμβει αυτο προσεκτικα ε;;

Καλά τα λέει η φρικ, πρόσεχε που βάζεις την υπογραφή σου και το πουλί σου γιατί σε βλέπω κοπέλι-σουρωτήρι από κρητικό πυροβολητήρι :lol::p

Ρε παιδια αμα η κοπελα γουσταρει γιατι να προσεχει μην τον πανε μεσα????:blink::blink:

Σιγα μην μου πειτε οτι δεν εχετε παει ποτε με ανηλικη???:ninja::ninja:

Οταν το θελουν και οι δυο οι χαζονομοι πανε περιπατο!!!;)

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

Άρθρο 339 του Ποινικού Κώδικα:

1. Οποιος ενεργεί ασελγή πράξη με πρόσωπο νεότερο από 15 ετών ή το παραπλανά με αποτέλεσμα να ενεργήσει ή να υποστεί τέτοια πράξη τιμωρείται, αν δεν υπάρχει περίπτωση να τιμωρηθεί βαρύτερα για το έγκλημα του άρθρου 351 Α, ως εξής:

α) αν ο παθών δεν συμπλήρωσε τα δέκα έτη, με κάθειρξη τουλάχιστον δέκα ετών,

β) αν ο παθών συμπλήρωσε τα δέκα, όχι όμως και τα δεκατρία έτη, με κάθειρξη μέχρι δέκα ετών και

γ) αν συμπλήρωσε τα δεκατρία έτη, με φυλάκιση.

---------

Νομικά εάν πας με ένα άτομο που δεν έχει συμπληρώσει τα 15έτη, ακόμα και αν γίνεται με την θέλησή του, εσύ θεωρείσαι ότι το παραπλανάς. Κοινώς, αν πάρει κάποιος χαμπάρι ότι κάτι παίζει μεταξύ εσού και της ανήλικης κάτω των 15, you're behind bars mate!

Δηλαδή εσύ θα πας περίπατο... στον Κορυδαλο, όχι οι νόμοι :p

edit:

Το άρθρο συνεχίζει:

2. Αν στην περίπτωση του στοιχείου γ' της προηγούμενης παραγράφου ο υπαίτιος όταν τέλεσε την πράξη δεν είχε συμπληρώσει τα 17 έτη, το δικαστήριο μπορεί να του επιβάλει μόνο αναμορφωτικά ή θεραπευτικά μέτρα.

3. Αν μεταξύ του υπαιτίου και του παθόντος τελέστηκε γάμος, δεν ασκείται ποινική δίωξη, και αν τυχόν είχε ασκηθεί δεν συνεχίζεται, αλλά κηρύσσεται απαράδεκτη. Η ποινική δίωξη ασκείται ή συνεχίζεται μετά την ακύρωση του γάμου.

-------

Εδώ μας ενδιαφέρει η τρίτη παράγραφος... Η οποία εν ολίγοις μας λέει πως αν είσαι παντρεμένος με κάτω των 15 κοριτσάκι, δεν έχεις κανένα πρόβλημα!!! :D

Άρθρο 339 του Ποινικού Κώδικα:

1. Οποιος ενεργεί ασελγή πράξη με πρόσωπο νεότερο από 15 ετών ή το παραπλανά με αποτέλεσμα να ενεργήσει ή να υποστεί τέτοια πράξη τιμωρείται, αν δεν υπάρχει περίπτωση να τιμωρηθεί βαρύτερα για το έγκλημα του άρθρου 351 Α, ως εξής:

α) αν ο παθών δεν συμπλήρωσε τα δέκα έτη, με κάθειρξη τουλάχιστον δέκα ετών,

β) αν ο παθών συμπλήρωσε τα δέκα, όχι όμως και τα δεκατρία έτη, με κάθειρξη μέχρι δέκα ετών και

γ) αν συμπλήρωσε τα δεκατρία έτη, με φυλάκιση.

---------

Νομικά εάν πας με ένα άτομο που δεν έχει συμπληρώσει τα 15έτη, ακόμα και αν γίνεται με την θέλησή του, εσύ θεωρείσαι ότι το παραπλανάς. Κοινώς, αν πάρει κάποιος χαμπάρι ότι κάτι παίζει μεταξύ εσού και της ανήλικης κάτω των 15, you're behind bars mate!

Δηλαδή εσύ θα πας περίπατο... στον Κορυδαλο, όχι οι νόμοι :p

Το παιδι ομως δεν πρεπει να μιλαει για κοπελα κατω των 15......;);)

Το παιδι ομως δεν πρεπει να μιλαει για κοπελα κατω των 15......;);)

Μέχρι να ομολογήσει ο κατηγορούμενος, δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αγαπητέ. :lol:

Οι "χαζονόμοι" δεν πάνε περίπατο πάντως... Μην ξεχνάμε πως και πάνω από τα 15 αν είναι και της "γυρίσει" μπορεί να σε κατηγορήσει για ασέλγεια (και καλά δεν το ήθελε...). :worry:

Και όχι, με ανήλικη δεν έχουμε βγάλει τα μάτια μας!!! (Και ούτε πρόκειται - πίσω μου σ' έχω σατανά...)

Μέχρι να ομολογήσει ο κατηγορούμενος, δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αγαπητέ. :lol:

Οι "χαζονόμοι" δεν πάνε περίπατο πάντως... Μην ξεχνάμε πως και πάνω από τα 15 αν είναι και της "γυρίσει" μπορεί να σε κατηγορήσει για ασέλγεια (και καλά δεν το ήθελε...). :worry:

Και όχι, με ανήλικη δεν έχουμε βγάλει τα μάτια μας!!! (Και ούτε πρόκειται - πίσω μου σ' έχω σατανά...)

Πιανουμε τα ακρα ομως.....:p:p

Εγω παντως λεω στον darklordvader77 να προχωρησει σταθερα και μεθοδικα!!!! :):)

Αν και εγω ειμαι παντα υπερ των μεγαλυτερων γυναικων!!!:rolleyes::rolleyes:

Αγαπητε Εισαγγελέα,

Αξιοτιμοι ένορκοι,

ας ξκινησει η συνεδρίαση!

Ευχαριστω όλους για το ενδιαφέρον κ τις συμβουλες.. με ξεμπερδευουν καλυτερα!

Λοιπον, 1)alexel, για να μην χολοσκασεις, επεσε μεσα η Freak of nature, ειναι 15 ετών. [Κ τωρα πετροβοληστε με:ninja:]

2)Σπουδαζω καπου στην Ηπειρο (Γιάννενα,πρεβεζα,ή Αρτα, δεν θα αποκαλυφθω κ περαιτερω) κ αυτη μενει Κρητη. Ιδου η αποσταση που πρεπει να διανυσω. Θα φυγω περιπου σε 3 χρονια+1 χρονος στρατος=4 χρονια για Κρητη,για να ψαξω για δουλεια. Θα περιμενει αυτη νομιζετε 4 χρονια?:cry:

3)Ωραια, πειτε οτι της λεω τα συναισθηματα μου. Μετα τι?

Εννοω, μια σχεση, ειναι στην ουσια κ μια συμφωνια. Δεν θα πας με αλλον/η εκτος απο μενα,πχ. Εμεις τι θα συμφωνησουμε? Δεν θα συμφνησουμε τιποτα? Θα πουμε απλα τα συναισθηματα μας κ αυτο ηταν? Ποιες λεξεις να ΜΗΝ χρησιμοποιησω?

Επισης γέλασα αρκετα με την διακωμοδηση με τη φυλακη:lol:.. και ναι, μαλλον τσιγαρα θα μου φερνει,μιας κ ειμαι καπνιστης!

Τελος ειπα το επιδοξοι ασκητες μη σκεφτομενος την σεξουαλικη ιδιοτητα του φιλου μου του Θανου. Συγνωμη αν ακουστηκα ετσι..

Αγαπητε Εισαγγελέα,

Λοιπον, 1)alexel, για να μην χολοσκασεις, επεσε μεσα η Freak of nature, ειναι 15 ετών. [Κ τωρα πετροβοληστε με:ninja:]

Είναι 15 -----> 15 ή 14 -----> 15 ? Έχει σημασία, για τα ελαφρυντικά της κατηγορίας.

:kill::shoot::rocket:

2)Σπουδαζω καπου στην Ηπειρο (Γιάννενα,πρεβεζα,ή Αρτα, δεν θα αποκαλυφθω κ περαιτερω) κ αυτη μενει Κρητη. Ιδου η αποσταση που πρεπει να διανυσω. Θα φυγω περιπου σε 3 χρονια+1 χρονος στρατος=4 χρονια για Κρητη,για να ψαξω για δουλεια. Θα περιμενει αυτη νομιζετε 4 χρονια?:cry:

Εεε... όχι; Ντάξει, δώστης ένα φιλάκι (στο μάγουλο έτσι; :mad: ) και πέστης να σε περιμένει.

Εννοω, μια σχεση, ειναι στην ουσια κ μια συμφωνια. Δεν θα πας με αλλον/η εκτος απο μενα,πχ. Εμεις τι θα συμφωνησουμε? Δεν θα συμφνησουμε τιποτα? Θα πουμε απλα τα συναισθηματα μας κ αυτο ηταν? Ποιες λεξεις να ΜΗΝ χρησιμοποιησω?

Ο πρώτος έρωτας δύσκολα ξεχνιέται... Δημιούργησε ένα συναισθηματικά φορτισμένο κλίμα, εκφράσου πλήρως ανάλογα με το τι νιώθεις και μετά άστο να πάρει το δρόμο του. Αν μπορείς να την βάλεις να υπογράψει συμβόλαιο... κάντο :p

Ουπς, ξέχασα, ανήλικος δεν μπορεί να υπογράψει χωρίς την συγκατάθεση κηδεμόνα!!! :p

Τωρα γινεσαι κακος... ενταξει ειπα πετροβοληστε με (κ με πυροβολουσες), αλλά αυτο με τη συγκαταθεση κηδεμονα... τι να πω. απλα ελπιζω να μη συνεχιστει για πολυ ακομη.. γιατι καποια σιγμη καταντα προβλεψιμο..

Παντως ευχαριστω για τις απαντησεις..

Α, κ ειναι 15!! (θα σου φερω κ ταυτοτητα αλλη φορα)

κ για το φιλι στο μαγουλο ε, ναι, δε νομιζω να θελει κατι παραπανω, αν και αμα τη φιλησω (τελικα) στο στομα (ε, δεν εννοω γλωσσόφιλο) μπορει κ να κολλησει πιο πολυ κ να μου πει κ αυτη τιποτα

Τωρα γινεσαι κακος... ενταξει ειπα πετροβοληστε με (κ με πυροβολουσες), αλλά αυτο με τη συγκαταθεση κηδεμονα... τι να πω. απλα ελπιζω να μη συνεχιστει για πολυ ακομη.. γιατι καποια σιγμη καταντα προβλεψιμο..

:innocent:

Παντως ευχαριστω για τις απαντησεις..

Α, κ ειναι 15!! (θα σου φερω κ ταυτοτητα αλλη φορα)

Δεν χρειάζεται, άλλωστε δεν έχω καμιά σχέση με το δικαστικό σώμα :lol:

κ για το φιλι στο μαγουλο ε, ναι, δε νομιζω να θελει κατι παραπανω, αν και αμα τη φιλησω (τελικα) στο στομα (ε, δεν εννοω γλωσσόφιλο) μπορει κ να κολλησει πιο πολυ κ να μου πει κ αυτη τιποτα

Σωστός ;) Πράξε αυτό που αισθάνεσαι. Τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο. Ό,τι και να σου πούμε εμείς εδώ μέσα λίγο είναι. :)

εχω να κανω μια δηλωση!

αγαπηστε με τον καλυτερο τροπο! και οτι βγει...βγηκε!

μη κολατε σε λεπτομερειες ηλικιακες και μου ειπε ετσι και μου ειπε αλλιως.

αυτα ειναι που μας κανουν χειροτερα και χανουμε την ουσια της σχεσης.

ουφφφ ειμαι πολυ ερωτευμενος! :love:

Never Give Up:!:

Join friend!

ΟΚ, δεν εγινε τπτ ρε συ Alexel.. να σαι καλα..

Billakoss, χαιρομαι πολυ για σενα... καλη αναρρωση ομως.. ελπιζω να χεις γλυτωσει απο τα συμπτωματα τουλαχιστον..

Καμια αλλη Γυναικεία κυριως γνωμη??

Αφού μωρέ αισθάνεσαι για πρώτη φορά τόσο ερωτευμένος δεν αξίζει να χαλάς την ευτυχία σου αυτή για λεπτομέρειες!Πράγματι υπάρχουν συνέπειες ποινικές για ασέλγεια κτλ αλλά δε νομίζεις ότι είναι άσκοπο να αναλώνεσαι σε ψυχρούς νομικούς συλλογισμούς?Η αγάπη υπάρχει για να τη ζούμε!:love:...το να σε καταγγείλει το κορίτσι είναι απίθανο οπότε δεν υπάρχει λογος να ανησυχεις!(και αν χρειαστείς κάτι αναλαμβάνω εγώ την υπόθεση όταν πάρω το πτυχίο μου:p)...

Η απόσταση βέβαια είναι ένα πρόβλημα αλλά αν πραγματικά με τον άλλο είσαι ερωτευμένος τότε αυτή καλύπτεται...μέσα από το τηλέφωνο,το msn,αλλά και από τις σκέψεις σας η σχέση σας θα γίνεται όλο και καλύτερη!ίσως ακούγεται οξύμωρο αλλά αν με τον άλλο είσαι μακρυά σκέφτεσαι τρόπους να περάσεις καλά με τον άνθρωπό σου όταν θα είστε μαζί,έχεις συνέχεια μια γλυκιά σκέψη να σε ακολουθεί στην καθημερινότητά σου και η προσμονή να τον ξαναδείς γεμίζει μυαλό και καρδιά...(αχ τι μου θυμίζεις τώρα!με το αγοράκι μου είμαστε μαζί 2χρόνια και για τον 1ο χρόνο ήμασταν μακρυά :( και όμως έρχονται στιγμές που μου λείπει αυτό που πιο πάνω σου περιέγραψα:love:)...

Οπότε μην αγχώνεσαι για την απόσταση και βρες τρόπους να την αντιμετωπίσεις έστω και νωερά:p

Εξάλλου ζήσε το τώρα και σιγά σιγά ανάλογα τα αισθήματά σας η σχέση θα πάρει το δρόμο της!:happy:ελπίζω να βοήθησα:p

Η λογική είναι ο μόνος τρόπος να κάνεις λάθος με αυτοπεποίθηση;)

βοηθησες παρα πολυ!!

Συμφωνω, ώρες ώρες έλεγα στην πρώην μου να μην ειδωθούμε μια τυχαια στιγμη, μπας κ λειψει ο ενας στον αλλο.. τι να πω... ομορφα κ αυτα που λες, ρομαντικά, αλλα πανω απ ολα κ αληθινα..

Επισης, ευχομαι να μην σε χρειαστω σαν νομικη υποστηριξη, αλλα ευχαριστω για την προσφορα..

Τελος, ευχομαι τα χριστουγεννα, να σας κανω post με το πως πηγε (καλα δηλαδη-το ελπιζω)

:love::love::love::love::love: ???

Καλά να πάθεις :p

Τι μέρες μετράς στην υπογραφή σου; :shifty:

βοηθησες παρα πολυ!!

Συμφωνω, ώρες ώρες έλεγα στην πρώην μου να μην ειδωθούμε μια τυχαια στιγμη, μπας κ λειψει ο ενας στον αλλο.. τι να πω... ομορφα κ αυτα που λες, ρομαντικά, αλλα πανω απ ολα κ αληθινα..

Επισης, ευχομαι να μην σε χρειαστω σαν νομικη υποστηριξη, αλλα ευχαριστω για την προσφορα..

Τελος, ευχομαι τα χριστουγεννα, να σας κανω post με το πως πηγε (καλα δηλαδη-το ελπιζω)

Χαίρομαι που βοήθησα!

Άντε,περιμένουμε νέα ευχάριστα;)

Η λογική είναι ο μόνος τρόπος να κάνεις λάθος με αυτοπεποίθηση;)

εχω να κανω μια δηλωση!

αγαπηστε με τον καλυτερο τροπο! και οτι βγει...βγηκε!

μη κολατε σε λεπτομερειες ηλικιακες και μου ειπε ετσι και μου ειπε αλλιως.

αυτα ειναι που μας κανουν χειροτερα και χανουμε την ουσια της σχεσης.

καλε θα μας παθεις τιποτις εσυ!!!! εσυ εισαι υπευθυνος και κολλησαμε μεχρι την αθηνα με τα μέλια;;; :Oκαλα κανεις!!!

:love: ???

Καλά να πάθεις :p

Τι μέρες μετράς στην υπογραφή σου; :shifty:

βρε εσυ μεσα στο μυαλο μου εισαι... το ειδα και εγω και θα σκασω αν δεν μας απαντησει ο μπιλακος μας!!! :D (θελω να τα ξερω οοοολααα/οχι γιατι ειμαι κουτσομποοοοολααα!!!):lol::lol: λαλησα κι εγω, δεν ειμαι καλα!!!

Χαίρομαι που βοήθησα!

Άντε,περιμένουμε νέα ευχάριστα;)

περιμενουμε νεα οντως!

παντως φιλε μας, προσεκτικα με το κοριτσακι, μπορει να το κανεις ευτυχισμενο, αλλα μπορει και να το διαλυσεις... για αυτο ηρεμα και καλα! :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

http://freespiritnowtobe.blogspot.com/

Ανήκω σε μένα και στα όνειρα μου!

Ε, εννεοειται προσεκτικα, για αυτο το ζαλιζω τοσο καιρο.

Ευχαριστω ολους για τις απαντησεις κ το ενδιαφερον..

Κ αμα μεχρι τα Χριστουγεννα δεν εχει κολλησει το Forum απο τα Μελια του ιδρυτη του (Billakoss), θα ποσταρω. Αν μετα τα Χριστουγεννα δεν εχω ποσταρει, μαλλον θα ναι ασχημα τα νεα.. Αυτα!

καλε θα μας παθεις τιποτις εσυ!!!! εσυ εισαι υπευθυνος και κολλησαμε μεχρι την αθηνα με τα μέλια;;; :Oκαλα κανεις!!!

Φτάνει, δεν αντέχω το ζάκχαρο έχει εκτοξευτεί :rtfm:

βρε εσυ μεσα στο μυαλο μου εισαι... το ειδα και εγω και θα σκασω αν δεν μας απαντησει ο μπιλακος μας!!! :D (θελω να τα ξερω οοοολααα/οχι γιατι ειμαι κουτσομποοοοολααα!!!):lol::lol: λαλησα κι εγω, δεν ειμαι καλα!!!

Μες την τρέλα είσαι... :p

Α και Lord Vader...

USE THE FORCE!!! :lol:

αχ παλι μεσα επεσα!!:)

τι μετα τι καλε;;θα μιλησεις οπως σου βγουνε οι λεξεις..σιγα μην κατσεις να γραψεις κειμενο με ατακες που θα σου πουμε απο εδω μεσα και να της τα διαβαζεις(κανε και κανα σκονακι καλου κακου:lol:)

ηρεμα και απλα...χωριε κλαματα και λοιπα καραγκιοζιλικια(οταν προκειται για στημενα)

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Ε, εννεοειται προσεκτικα, για αυτο το ζαλιζω τοσο καιρο.

Ευχαριστω ολους για τις απαντησεις κ το ενδιαφερον..

Κ αμα μεχρι τα Χριστουγεννα δεν εχει κολλησει το Forum απο τα Μελια του ιδρυτη του (Billakoss), θα ποσταρω. Αν μετα τα Χριστουγεννα δεν εχω ποσταρει, μαλλον θα ναι ασχημα τα νεα.. Αυτα!

σου ευχομαστε τα καλυτερα!

μια και τα δικα μου μεχρι τοτε (τα μελια) δεν τα βλεπω να υπαρχουν :(

Never Give Up:!:

Join friend!

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...