Jump to content

Pocket Loox T800 Series

Κοινοποίηση

Recommended Posts

http://firstloox.org/images/loox_t800_2.jpg

• Thumb keyboard
  • 240 x 240 screen
  • PXA27x 416 Mhz processor
  • 128 MB ROM/64 MB RAM
  • UMTS 3G telephony
  • 802.11g WiFi and BT 2.0
  • Two cameras - one 2 megapixel and one VGA
  • Dimensions: 126 x 64 x 21 mm
  • Weight: 190g
  • Release date: Summer 2006

Κατασκευασμένο από HTC. Αυτά τα λίγα προς το παρόν.

Λέγεται οτι θα έχει και gps.

Moυ κάνει εντύπωση πόσο μικρό φαίνεται δίπλα στο κλειδι!

Source

• Απαντήσεις 165
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

... ή πόσο μεγάλο κλειδί έχουν διαλέξει.

Φαίνεται καλό και με αρκετά φορτωμένες προδιαγραφές. Μόνο λίγο "παχύ" αλλά που να μπουν 4-5 κεραίες! :lol:

Andreas Tsouchlaris

autoexec.gr - Η ελληνική κοινότητα των IT Pros

dotNetZone.gr - Η δύναμη των Ελλήνων developers!

Hellenic Mobility Club - The Greek Mobile Computing Community - Πρώην Hellenic Club Pocket PC

Einai apisteuto ti asimbatotites prokaloun sto software oi othones 240X240 opote gia mena toulaxiston theoreitai aparadekto! Protimousa mia Qvga para to pliktrologio!

Τα λεπτομερή χαραρκτηριριστικά του τηλεφώνου: http://msmobiles.com/news.php/4808.html

Κρίμα αν υπάρχει πρόβλημα συμβατότητας με software λόγω οθόνης γιατί είναι το πρώτο κινητό που τα έχει πραγματικά όλα (3G,GPS,wifi,Bluetooth,2Mpx,SD,Xscale 416, Keybord...). Το βάρος είναι λίγο τσιμπιμένο (190γρ) όπως και οι διαστάσεις του 64Χ126Χ21 (για να σχηματίσουμε εικόνα μπορούμε να συγκρίνουμε με Qtek 100 58X108X18). Άλλα όπως έχει ειπωθεί και παραπάνω που να χωρέσουν όλα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 5 months later...

Αυτό που έκαναν με την οθόνη είναι πραγματικά για γέλια.

Εδώ οι κατασκευαστές λογισμικού δεν κάθονται να βγάλουν προϊόντα ειδικά για 640x480 που είναι μια τυποποιημένη ανάλυση, θα ασχοληθούν με ανάλυση 240x240???

Βαρέθηκα με αυτά που ακούω...

• 2 months later...
  • 3 weeks later...
Πότε θα κυκλοφορήσει....????

Εδώ: http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=1_41&products_id=3257

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

Εγω παντως παίδες το πήρα από play247 και την Δευτέρα θα το παραλάβω, αντε να δουμε τι λέει. Λίγο μικρή δεν θα ειναι η οθόνη?
Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes.

Εγω παντως παίδες το πήρα από play247 και την Δευτέρα θα το παραλάβω, αντε να δουμε τι λέει. Λίγο μικρή δεν θα ειναι η οθόνη?

Ετσι νομιζω, το αντιστοιχο ipaq 6915 με 3 οθονη ειναι καλυτερο σε αυτο το θεμα.

Αφου ο Αγγλος δεν γραφει :

“ Χάου αρ γιου”

ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ

“ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;;

ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH!

Πάντως τα χαρακτηριστικά του ειναι ποιο καλα από του 6915 το μόνο πρόβλημα που ενδεχομενως προκύψει ειναι αν θα ειναι συμβατο με το Destinator.

πραγματικα πολυ καλα χαρακτηριστικα , με τα προγραμματα τι γινεται ολλα αυτα που βγαινουν για τα αλλα παιζει σαυτο ?

Οτι παίζει στο 6515 θα παίζει και σ' αυτο, εχουν την ίδια ανάλυση 240Χ240

Πάντως τα χαρακτηριστικά του ειναι ποιο καλα από του 6915 το μόνο πρόβλημα που ενδεχομενως προκύψει ειναι αν θα ειναι συμβατο με το Destinator.

χμμμ σχετικο. Το 830 δεν υποστηριζει edge, δεν ειναι quad band, απο την αλλη το 6915 δεν ειναι 3g (μικρο το κακο), και οσο για την 2 megapixel καμερα του 830 στα test δεν ειναι και τοσο καλη. Εντελως προσωπικη μου γνωμη (προτιμο την 3 οθονη και ας μην εχω 3g). Ετσι και αλλιως το 3g δεν το εχω χρησιμοποιησει ποτε, αντιθετα προτιμο edge και quad band

Αφου ο Αγγλος δεν γραφει :

“ Χάου αρ γιου”

ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ

“ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;;

ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH!

το παραγγειλα και εγω το μεσημερι ,μαλιστα αυριο το βραδυ θα το εχω στα χερια μου !απο το play247 ητανε απο τα τελευταια κοματια απο τι μου ειπανε, φερανε 12 και οταν πηρα τηλ εγω ειχανε μεινει μονο 2 ! εγινε λεει χαμος απο το πρωι ! αντε να δουμε τη θα ειναι ,λετε να ειναι κουμουτσα !!! αν και μ αρεσουνε τα μεγαλα pocketphone γιατι εχουνε πολλες δυνατοτητες ! μια ερωτηση το destinator θα παιζει ?

το παραγγειλα και εγω το μεσημερι ,μαλιστα αυριο το βραδυ θα το εχω στα χερια μου !απο το play247 ητανε απο τα τελευταια κοματια απο τι μου ειπανε, φερανε 12 και οταν πηρα τηλ εγω ειχανε μεινει μονο 2 ! εγινε λεει χαμος απο το πρωι ! αντε να δουμε τη θα ειναι ,λετε να ειναι κουμουτσα !!! αν και μ αρεσουνε τα μεγαλα pocketphone γιατι εχουνε πολλες δυνατοτητες ! μια ερωτηση το destinator θα παιζει ?

Αντε με το καλό να το παραλάβεις, το destinator θα παίζει, αλλα η έκδοση για ανάλυση 240Χ240 δηλ για το 6515 ή 6915, επειδή την εχω την εκδοση αυτή μόλις το παραλάβω και εγώ την Δευτέρα θα το εγκαταστησω και θα το δοκιμάσω αν το test ειναι οκ θα ενημερώσω και την NGI γιατι αυτοί δεν το εχουν δοκιμασει ακόμα:)

Αλήθεια από που θα το παραλάβεις γιατι εγώ το παραγγειλα το πρωί σημερα κι μου ειπαν οτι θα το πάρω την Δευτέρα. :)

Ευχαριστω και εσυ το ιδιο ,

Τους ειπα να εχει παραδοση σαββατο (αθηνα), με καποιο επιπλεον κοστος το οποιο ειναι μικρο 5-6 ευρω νομιζω ,οσο για το destinator επηδη εχω αγορασμενο το pn για ΕΤΕΝ G500 ,μπορουν λες να μου το αλλαξουνε με την εκδοση για το 6515 ?