johner Δημοσιεύτηκε January 13, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 13, 2006 http://firstloox.org/images/loox_t800_2.jpg Thumb keyboard 240 x 240 screen PXA27x 416 Mhz processor 128 MB ROM/64 MB RAM UMTS 3G telephony 802.11g WiFi and BT 2.0 Two cameras - one 2 megapixel and one VGA Dimensions: 126 x 64 x 21 mm Weight: 190g Release date: Summer 2006 Κατασκευασμένο από HTC. Αυτά τα λίγα προς το παρόν. Λέγεται οτι θα έχει και gps. Moυ κάνει εντύπωση πόσο μικρό φαίνεται δίπλα στο κλειδι! Source Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. January 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2006 Αμα ειχε καλυτερη οθονη, θα ηταν αρκετα πληρες κ καλο. Αλλα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atsouch Δημ. January 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2006 ... ή πόσο μεγάλο κλειδί έχουν διαλέξει. Φαίνεται καλό και με αρκετά φορτωμένες προδιαγραφές. Μόνο λίγο "παχύ" αλλά που να μπουν 4-5 κεραίες! :lol: Παράθεση Andreas Tsouchlaris autoexec.gr - Η ελληνική κοινότητα των IT Pros dotNetZone.gr - Η δύναμη των Ελλήνων developers! Hellenic Mobility Club - The Greek Mobile Computing Community - Πρώην Hellenic Club Pocket PC Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. January 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2006 qVGA o8oni na xe 8a tan teleio... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. January 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2006 http://img.gsmarena.com/i/newsimg/060112_looxt800.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsj Δημ. January 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2006 Einai apisteuto ti asimbatotites prokaloun sto software oi othones 240X240 opote gia mena toulaxiston theoreitai aparadekto! Protimousa mia Qvga para to pliktrologio! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias74 Δημ. January 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2006 Τα λεπτομερή χαραρκτηριριστικά του τηλεφώνου: http://msmobiles.com/news.php/4808.html Κρίμα αν υπάρχει πρόβλημα συμβατότητας με software λόγω οθόνης γιατί είναι το πρώτο κινητό που τα έχει πραγματικά όλα (3G,GPS,wifi,Bluetooth,2Mpx,SD,Xscale 416, Keybord...). Το βάρος είναι λίγο τσιμπιμένο (190γρ) όπως και οι διαστάσεις του 64Χ126Χ21 (για να σχηματίσουμε εικόνα μπορούμε να συγκρίνουμε με Qtek 100 58X108X18). Άλλα όπως έχει ειπωθεί και παραπάνω που να χωρέσουν όλα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. July 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2006 βγαινει σε λιγο καιρο, ετσι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis Δημ. July 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2006 μαλλον τελος του μηνα Παράθεση Αφου ο Αγγλος δεν γραφει : “ Χάου αρ γιου” ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ “ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;; ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbil Δημ. July 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2006 Αυτό που έκαναν με την οθόνη είναι πραγματικά για γέλια. Εδώ οι κατασκευαστές λογισμικού δεν κάθονται να βγάλουν προϊόντα ειδικά για 640x480 που είναι μια τυποποιημένη ανάλυση, θα ασχοληθούν με ανάλυση 240x240??? Παράθεση Βαρέθηκα με αυτά που ακούω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoo Δημ. July 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2006 Testing - Fujitsu Loox T810/830 Σύντομο τεστ από το GpsPasSion. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. October 1, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2006 Review: The Pocket Loox T830 http://www.firstloox.org/images/t830/box_contents_small.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxs Δημ. October 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2006 έφτασε :) play247 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cambas Δημ. October 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2006 Πότε θα κυκλοφορήσει....???? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/8915burberry.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. October 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2006 Πότε θα κυκλοφορήσει....???? Εδώ: http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=1_41&products_id=3257 Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. October 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2006 Εγω παντως παίδες το πήρα από play247 και την Δευτέρα θα το παραλάβω, αντε να δουμε τι λέει. Λίγο μικρή δεν θα ειναι η οθόνη? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis Δημ. October 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2006 Εγω παντως παίδες το πήρα από play247 και την Δευτέρα θα το παραλάβω, αντε να δουμε τι λέει. Λίγο μικρή δεν θα ειναι η οθόνη? Ετσι νομιζω, το αντιστοιχο ipaq 6915 με 3 οθονη ειναι καλυτερο σε αυτο το θεμα. Παράθεση Αφου ο Αγγλος δεν γραφει : “ Χάου αρ γιου” ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ “ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;; ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliMiNaToR Δημ. October 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2006 re paidia i othoni tou einai poli mikri 2,4" mono Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. October 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2006 Πάντως τα χαρακτηριστικά του ειναι ποιο καλα από του 6915 το μόνο πρόβλημα που ενδεχομενως προκύψει ειναι αν θα ειναι συμβατο με το Destinator. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b_bil2 Δημ. October 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2006 πραγματικα πολυ καλα χαρακτηριστικα , με τα προγραμματα τι γινεται ολλα αυτα που βγαινουν για τα αλλα παιζει σαυτο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. October 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2006 πραγματικα πολυ καλα χαρακτηριστικα , με τα προγραμματα τι γινεται ολλα αυτα που βγαινουν για τα αλλα παιζει σαυτο ? Οτι παίζει στο 6515 θα παίζει και σ' αυτο, εχουν την ίδια ανάλυση 240Χ240 Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis Δημ. October 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2006 Πάντως τα χαρακτηριστικά του ειναι ποιο καλα από του 6915 το μόνο πρόβλημα που ενδεχομενως προκύψει ειναι αν θα ειναι συμβατο με το Destinator. χμμμ σχετικο. Το 830 δεν υποστηριζει edge, δεν ειναι quad band, απο την αλλη το 6915 δεν ειναι 3g (μικρο το κακο), και οσο για την 2 megapixel καμερα του 830 στα test δεν ειναι και τοσο καλη. Εντελως προσωπικη μου γνωμη (προτιμο την 3 οθονη και ας μην εχω 3g). Ετσι και αλλιως το 3g δεν το εχω χρησιμοποιησει ποτε, αντιθετα προτιμο edge και quad band Παράθεση Αφου ο Αγγλος δεν γραφει : “ Χάου αρ γιου” ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ “ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;; ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b_bil2 Δημ. October 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2006 το παραγγειλα και εγω το μεσημερι ,μαλιστα αυριο το βραδυ θα το εχω στα χερια μου !απο το play247 ητανε απο τα τελευταια κοματια απο τι μου ειπανε, φερανε 12 και οταν πηρα τηλ εγω ειχανε μεινει μονο 2 ! εγινε λεει χαμος απο το πρωι ! αντε να δουμε τη θα ειναι ,λετε να ειναι κουμουτσα !!! αν και μ αρεσουνε τα μεγαλα pocketphone γιατι εχουνε πολλες δυνατοτητες ! μια ερωτηση το destinator θα παιζει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. October 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2006 το παραγγειλα και εγω το μεσημερι ,μαλιστα αυριο το βραδυ θα το εχω στα χερια μου !απο το play247 ητανε απο τα τελευταια κοματια απο τι μου ειπανε, φερανε 12 και οταν πηρα τηλ εγω ειχανε μεινει μονο 2 ! εγινε λεει χαμος απο το πρωι ! αντε να δουμε τη θα ειναι ,λετε να ειναι κουμουτσα !!! αν και μ αρεσουνε τα μεγαλα pocketphone γιατι εχουνε πολλες δυνατοτητες ! μια ερωτηση το destinator θα παιζει ? Αντε με το καλό να το παραλάβεις, το destinator θα παίζει, αλλα η έκδοση για ανάλυση 240Χ240 δηλ για το 6515 ή 6915, επειδή την εχω την εκδοση αυτή μόλις το παραλάβω και εγώ την Δευτέρα θα το εγκαταστησω και θα το δοκιμάσω αν το test ειναι οκ θα ενημερώσω και την NGI γιατι αυτοί δεν το εχουν δοκιμασει ακόμα:) Αλήθεια από που θα το παραλάβεις γιατι εγώ το παραγγειλα το πρωί σημερα κι μου ειπαν οτι θα το πάρω την Δευτέρα. :) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b_bil2 Δημ. October 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2006 Ευχαριστω και εσυ το ιδιο , Τους ειπα να εχει παραδοση σαββατο (αθηνα), με καποιο επιπλεον κοστος το οποιο ειναι μικρο 5-6 ευρω νομιζω ,οσο για το destinator επηδη εχω αγορασμενο το pn για ΕΤΕΝ G500 ,μπορουν λες να μου το αλλαξουνε με την εκδοση για το 6515 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts