nidikor Δημοσιεύτηκε January 12, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 12, 2006 Καλημέρα σε όλους. Θέλω να αγοράσω καινούργιο PC και σκέφτομαι να το πάρω απο το Πλαίσιο η από το Multirama. Ποιό είναι το καλύτερο από άποψη τιμών, service και ποιότητας ; Θα ήθελα την βοήθεια σας παρακαλώ γιατί δεν ξέρω και πολλά από computer. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. January 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2006 Καλημέρα σε όλους. Θέλω να αγοράσω καινούργιο PC και σκέφτομαι να το πάρω απο το Πλαίσιο η από το Multirama. Ποιό είναι το καλύτερο από άποψη τιμών, service και ποιότητας ; Θα ήθελα την βοήθεια σας παρακαλώ γιατί δεν ξέρω και πολλά από computer. Γιατί να πάς σε ένα από τα 2; Δεν ξέρεις όπως λές από computer κι έτσι είναι ευκολότερο για αυτούς να σου πουλήσουν "δικά τους" εξαρτήματα(βλέπε turbo-x). Εγώ λέω να βρείς από γνωστούς σου ένα έμπιστο συνοικιακό κατάστημα στην περιοχή σου (πάντα υπάρχουν) και να αγοράσεις κάτι από εκεί. Εκτός του ότι θα κάνει καλή δουλειά, θα έχει πάντα χρόνο για σένα και δεν θα σε βλέπει με το μάτι "μεγάλη αλυσίδα καταστημάτων προς πελάτη" , με οτι αδιαφορία συνεπάγεται αυτό. Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkhs123 Δημ. January 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2006 katarxin ta turbo x den einai tou plaisiou apla ta fernoun aytoi sthn ellada. pame parakato, sinithos to plaisio einai ligo pio akrivo apo to multirama. sto service kai oi 2 to idio einai afou tha iparxei egiisi. opote pigene se ena plaisio pare mia prosfora kai meta pigene se ena multirama kai des poso vgainoun ta idia ekei. episis iparxoun kai polla alla magazia ta opia exoun poli kaliteres times kai apo toys 2. den einai aparetito na ta pareis ola apo to idio magazi. an to provlima sou einai sthn sinarmologisi tote mporeis na ta mazepseis ola mazi kai na ta pas se ena plaisio i multirama na sta sinarmologisoun aytoi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perdikos2000 Δημ. January 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2006 Καλημέρα σε όλους. Θέλω να αγοράσω καινούργιο PC και σκέφτομαι να το πάρω απο το Πλαίσιο η από το Multirama. Ποιό είναι το καλύτερο από άποψη τιμών, service και ποιότητας ; Θα ήθελα την βοήθεια σας παρακαλώ γιατί δεν ξέρω και πολλά από computer. File kai ego tha proteina kapoio magazaki konta sou. Den thelo na anafero ti diki mou peripeteia pou eixa me ena magazi typou plaisio kai allon tetoion. Vres enan filo pou tha exei kana gnosto magazaki kai parto apo auto. To thema na ksereis den einai toso i agora giati ligo poly oloi tis idies times exoun ante na doseis kai 100 euro parapano se ena magazaki. to pio sovaro einai to meta. ti ypostiriksi tha exeis meta. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkhs123 Δημ. January 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2006 gia tis pio ftines liseis koitas sto http://www.skroutz.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. January 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2006 katarxin ta turbo x den einai tou plaisiou apla ta fernoun aytoi sthn ellada. pame parakato, sinithos to plaisio einai ligo pio akrivo apo to multirama. sto service kai oi 2 to idio einai afou tha iparxei egiisi. opote pigene se ena plaisio pare mia prosfora kai meta pigene se ena multirama kai des poso vgainoun ta idia ekei. episis iparxoun kai polla alla magazia ta opia exoun poli kaliteres times kai apo toys 2. den einai aparetito na ta pareis ola apo to idio magazi. an to provlima sou einai sthn sinarmologisi tote mporeis na ta mazepseis ola mazi kai na ta pas se ena plaisio i multirama na sta sinarmologisoun aytoi Για αυτό το λόγο έχω την φράση "δικά τους" μέσα σε εισαγωγικά φίλε :) Απλώς προωθούν τα προϊόντα με τα οποία έχουν κύρια συνεργασία και στις περισσότερες των περιπτώσεων, δεν είναι η καλύτερη επιλογή. Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nidikor Δημ. January 12, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2006 Παιδιά σας ευχαριστώ όλους. Μάλλον θα πάω σ' ένα γνωστό μου εδώ κοντά που συνεργάζεται με τον Πουλιάδη κι ελπίζω να έχω μια καλύτερη αντιμετώπιση στο μετά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evvi Δημ. January 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2006 ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΨΗΦΙΖΩ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΤΟ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΙΣΗ Παράθεση ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!!!!!!!!!!:hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OveLix Δημ. January 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2006 Ο Πουλιάδης χρεοκόπησε άρα το "μετά" μάλλον είναι ολίγον επίφοβο...:) Παράθεση http://www.projectforum.com/img/maclogo.gifSwitched to Mac Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ifrit Δημ. January 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2006 Εγώ το είχα πάρει από το e-shop και είμαι ευχαριστημένος! (είναι σοβαρό? :P) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aisopos Δημ. January 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2006 Εγώ είμαι των επώνυμων καταστημάτων. Το κύριο για μένα είναι να έχεις υποστήριξη μετά την αγορά. Απ' την στιγμή που έχεις άγνοια από υπολογιστές και δεν έχεις κάποιον μαζί σου που να γνωρίζει, μπορεί να την πατήσεις και στο συνοικιακό. Εκτός κι αν πας σε κολλητό σου. Το Πλαίσιο το θεωρώ αξιόπιστο και με καλές τιμές. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. January 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2006 Απ' την στιγμή που έχεις άγνοια από υπολογιστές και δεν έχεις κάποιον μαζί σου που να γνωρίζει, μπορεί να την πατήσεις και στο συνοικιακό. Εκτός κι αν πας σε κολλητό σου. Έτσι όπως το έθεσες εννοείται ότι είναι μονόδρομος! Αλλά πρέπει να είσαι πολύ μοναχικός τύπος ρε παιδί μου για να μην γνωρίζεις κάποιον που ασχολείται ώστε να σε βοηθήσει. Στις περισσότερες περιπτώσεις όλοι μας έχουμε κάποιον γνωστό πληροφορικάριο ή διαδικτυάκια που γνωρίζει 5 πράγματα παραπάνω ή μπορεί να μάθει και μας κατευθύνει σωστά και να κρίνει τι είναι συμφέρον. Στο πλαίσιο και multirama, αυτός ο γνωστός είναι ο πωλητής δυστυχώς, ο οποίος αντί να σου συστήσει ώς καλύτερη μητρική το τάδε μοντέλο της Asus , θα σου συστήσει της Albatron:p (παράδειγμα) και αντί να βάλεις κάρτα γραφικών της msi ή της δεν ξέρω και γώ ποια είναι η καλύτερη τώρα, θα σου πεί, πάρε εδώ μια albatron, θα σου πεί και 2-3 γλυκόλογα και δυνατότητες και μόλις πάς σπιτι και δείς το farcry να "πιξελιάζει" θα σου κακοφανεί. Ύστερα από 5 μήνες, όταν δεν θα παίζεις αξιοπρεπώς τα νέα παιχνίδια ή όταν θα παίρνει φωτιά η καρτούλα γραφικών , θα αναρρωτιέσαι γιατί, αφού μόλις πριν 6 μήνες αγόρασες το καινούργιο σου μηχάνημα. Για αυτό όσοι δεν έχετε γνωστό, FIND ONE! :) Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimangelid Δημ. January 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2006 Ψηφίζω Πλαίσιο. Κάνω τις αγορές μου από εκεί από το 1998 ή 1999 που άνοιξε στην Γλυφάδα. Αν δεν μπορώ να πάω στης Γλυφάδας πάω στο κατάστημα της λεωφόρου Βουλιαγμένης. Από την εξυπηρέτηση δεν έχω πρόβλημα. Βασικά δεν πάω ποτέ για να μου προτείνουν κάτι, πρώτα ψάχνω από το σπίτι μου στο site τους, μετά πέφτουν τηλέφωνα σε αυτά τα δύο καταστήματα και: αν αυτό που θέλω το έχουν και τα δύο πάω σε όποιο έχω όρεξη εκείνη την στιγμή, αν το έχει μόνο το ένα τότε πάω αναγκαστικά σε εκείνο. Πριν από 2 εβδομάδες περίπου έφτιαξα ένα σύστημα (μόνο πύργο γιατί είχε οθόνη πληκτρολόγιο και ποντίκι) για έναν φίλο μου που το θέλει κυρίως για παιχνίδια. Με τα εξαρτήματα που έβαλα πήγε στα 1004,5 ευρώ μαζί με ΦΠΑ. Όταν πήγαμε να το παραλάβουμε μας είπε ο πωλητής που είχαμε κάνει την παραγγελία ότι δεν είχαν την κάρτα γραφικών που είχαμε επιλέξει και έβαλαν άλλη (νομίζω ati X800GT) φθηνότερη και καλύτερη και βγήκε στα 959 ευρώ ο πύργος. Έβαλα windows, drivers κ.λ.π. και δοκίμασα να παίξω παιχνίδι, συγκεκριμένα το Need For Speed Underground 2 με φουλ γραφικά. Μόλις ξεκίνησε έπαθα πλάκα από τα γραφικά. Ούτε σε internet cafe του στυλ Bits and Bytes δεν έχω δει τέτοια γραφικά στο συγκεκριμένο παιχνίδι (που για εμένα έχει πολλές απαιτήσεις σε γραφικά, μνήμη ram κλπ) . Την ιστορία με το pc του φίλου μου την είπα γιατί από την όλη εξυπηρέτηση έμεινα και εγώ και ο φίλος μου απόλυτα ικανοποιημένος. ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ e-shop.gr . Είχα πριν από ένα μήνα σχεδόν πολύ άσχημη εμπειρία με επιστροφή προϊόντος και όσες ώρες -σχεδόν 3- ήμουν εκεί μέσα με έναν άλλο φίλο μου κάνανε τα ίδια και σε άλλους πελάτες. Διάβαζα εδώ, στο insomnia το τι γίνεται με το service και τις επιστροφές στο e-shop και δεν τα πίστευα. Τώρα όμως που τα είδα στην πράξη δεν ξαναπατάω ποτέ εκεί πέρα. Για να μας αλλάξουν ένα προβληματικό router (συγκεκριμένα το US Robotics 9108 που έχει πολύ αδύναμο σήμα στο wireless lan) αναγκαστήκαμε και βάλαμε τον πατέρα του να τους ξεχέσει και έτσι αναγκάστηκε να κατέβει διευθυντής για να μας το αλλάξουν οι αλήτες. ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ e-shop. Παράθεση Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. January 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2006 Τα Turbo-X ΔΕΝ είναι εισαγωγής, είναι build to order υπολογιστές από το Πλαίσιο (ότι PC και να πάρεις από εκεί θα έχει αυτοκολητάκι Turbo-X επάνω). Πέραν αυτού, θα πω ότι και εγώ προτιμώ το Πλαίσιο ιδιαίτερα για αγορές ολόκληρου PC ή για PC που πρόκειται να πάνε σε γραφεία κλπ. Κατά την γνώμη μου έχουν απλά το καλύτερο aftersales support, και δεν είχα ποτέ πρόβλημα να αποκτήσω υποστήριξη είτε για κάποιο χαλασμένο hardware (τις περισσότερες φορές μάλιστα μου έκαναν επί τόπου αντικατάσταση) ούτε για προβληματικό PC (μόνο μία φορά μου έχει συμβεί και εν τέλει μου το έφτιαξαν). Το πρόβλημα της αλυσίδας είναι η περιορισμένη ποικιλία, κυρίως σε κάρτες γραφικών και μητρικές, καθώς και οι όχι και τόσο τρομερές τιμές. Και όπως είπε και ο φίλος dimangelid από πάνω, ΜΑΚΡΙΑ από το eshop. Μπορεί να έχουν πολύ καλές τιμές, αλλά στα θέματα υποστηρίξης είναι πραγματικά ΑΙΣΧΟΣ! Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gary Kokkin Δημ. January 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2006 Ολα τα supermarket πληροφορικής κάνουν πολλές δικές τους αμφίβολες εισαγωγές με αμφίβολες εγγυήσεις και διαθεσιμότητα -Το καλύτερο είναι να εμπιστευτεί κανείς μικρο κατάστημα της περιοχής του ,που ξέρει χρόνια να επιβιώνει από τους "μεγάλους" ,και εχεις και πιό προσωπική και σίγουρη εξυπηρέτιση , και παρόμοιες τιμές αλλά με πραγματική εγγύηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bablyk Δημ. January 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2006 Αγόρασα laptop απο ένα e-shop μέσω του skountz σε τιμή 200€ χαμηλότερη απο αυτήν του Πλαίσιου,Multirama κλπ. Αυτό και μόνο τα λέει όλα. Έκανα παραγγελία και το έλαβα 2 μέρες μετά χωρίς κανένα πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts