woudoulis Δημοσιεύτηκε January 11, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 11, 2006 Εχω κατά μπερδευτεί έχω χάσει το μπούσουλα δεν ξέρω τι μου γίνετε πια και θέλω τη βοήθειά σας Μεταφέρετε όπου νομίζετε καλύτερα το ποστ δεν με πειράζει αρκεί να βγάλω μια άκρη Σπίτι μου δεν έχω ΟΥΤΕ ΟΤΕ ούτε τίποτα Τι μου προτείνετε για να έχω ίντερνετ ? Θέλω να μπαίνω ίντερνετ 2 με 3 ώρες την ημέρα Αξίζει να βάλω ADSL ? ή απλή σύνδεση ίντερνετ ? και που και πως και τι ? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkhs123 Δημ. January 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2006 apoti katalava den exeis oute kan thlefono. opote kane mia apli sindesi stin ote kai meta vale forthnet 1 bill i kati adistixo kai adsl me ogoxreosi. tha sou vgenei ta idia lefta i ligo ligotera apoti an ixes pstn alla den tha so vgenei i pisti kathe fora pou kaneis kati Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
woudoulis Δημ. January 11, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2006 apoti katalava den exeis oute kan thlefono. opote kane mia apli sindesi stin ote kai meta vale forthnet 1 bill i kati adistixo kai adsl me ogoxreosi. tha sou vgenei ta idia lefta i ligo ligotera apoti an ixes pstn alla den tha so vgenei i pisti kathe fora pou kaneis kati Είχα ΟΤΕ αλλά τον έκοψα γιατί νευρίαζα που παίρναν τηλέφωνο να ζητήσουν με υφάκι την εξώφληση του λογαριασμού μόλις μια δυό μέρες μετά τη λήξη του Ογκοχρέωση έχει να κάνει μόνο με το download ή και με το απλό σερφάρισμα ? Ευχαριστώ ( γιατί ? είναι παίδεμα η pstn ? ) ( τι είναι η pstn ? ) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LoGotHeTiS Δημ. January 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2006 Mπες στο ασύρματο δίκτυο Αθηνών.. http://www.awmn.net Όχι βέβαια με αποκλειστικό ενδιαφέρον το internet..Αλλά θα βρείς και κάτι που σε ενδιαφέρει.. Παράθεση http://www.pyrgadikia.gr We trust in god...Our god is PAOK! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. January 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2006 Είχα ΟΤΕ αλλά τον έκοψα γιατί νευρίαζα που παίρναν τηλέφωνο να ζητήσουν με υφάκι την εξώφληση του λογαριασμού μόλις μια δυό μέρες μετά τη λήξη του Ογκοχρέωση έχει να κάνει μόνο με το download ή και με το απλό σερφάρισμα ? Ευχαριστώ ( γιατί ? είναι παίδεμα η pstn ? ) ( τι είναι η pstn ? ) :) Η ογκοχρέωση έχει σχέση με το download που κάνεις. Παρόλαυτα και με το απλό σερφάρισμα, λαμβάνεις(όπως και στέλνεις) κάποια πακέτα δεδομένων, άρα ναί, έχει να κάνει και με το σερφάρισμα. Η Pstn με απλά λόγια είναι η απλή τηλεφωνική γραμμή που έχουμε στο σπίτι όταν έχουμε μια απλή γραμμή τηλεφώνου. Όταν μπαίνουμε με Pstn στο internet, συνδεόμαστε maximum στα 42kpbs , κάτι που σημαίνει , αργό surfing και πολύ αργό downloading. Σκέψου απλώς ότι με μια γραμμή adsl συνδέεσαι στα 315kbps, ίσως και παραπάνω. Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
woudoulis Δημ. January 11, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2006 Η ογκοχρέωση έχει σχέση με το download που κάνεις. Παρόλαυτα και με το απλό σερφάρισμα, λαμβάνεις(όπως και στέλνεις) κάποια πακέτα δεδομένων, άρα ναί, έχει να κάνει και με το σερφάρισμα. Η Pstn με απλά λόγια είναι η απλή τηλεφωνική γραμμή που έχουμε στο σπίτι όταν έχουμε μια απλή γραμμή τηλεφώνου. Όταν μπαίνουμε με Pstn στο internet, συνδεόμαστε maximum στα 42kpbs , κάτι που σημαίνει , αργό surfing και πολύ αργό downloading. Σκέψου απλώς ότι με μια γραμμή adsl συνδέεσαι στα 315kbps, ίσως και παραπάνω. 1) http://www.awmn.net/ δεν δουλεύει το site 2) Με Pstn ήμουν δηλαδή πριν . Οχι θα προτιμούσα όντως κάτι πιο γρήγορο αλλά το θέμα είναι ότι είχα ακούσει πως ο Οτε είχε ανεβάσει τις τιμές στο ίντερνετ ( τώρα με ADSL δεν ξέρω τι παίζει ) αλλά αξίζει να βάλει κάποιος ADSL για 2-3 ώρες τη μέρα νετ ? Τέλος πάντων μη σας ζαλίζω Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. January 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2006 Εμένα το site μου ανήγει κανονικά! Το αν συμφέρει ή όχι μπορείς να το δείς μόνο εσύ μέσω του τηλεφωνικού σου λογαριασμού και ύστερα μπορείς να συγκρίνεις με τις τιμές του adsl. Επίσης για λύσεις χωρίς ΟΤΕ, κοίτα αν καλύπτεσαι 1ον από το δίκτυο της vivodi, 2ον από το δίκτυο της Telepassport και μετά κοίτα για ασύρματα δίκτυα που είναι και η πιο ανθυγειινή λύση. Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
woudoulis Δημ. January 11, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2006 Εμένα το site μου ανήγει κανονικά! Το αν συμφέρει ή όχι μπορείς να το δείς μόνο εσύ μέσω του τηλεφωνικού σου λογαριασμού και ύστερα μπορείς να συγκρίνεις με τις τιμές του adsl. Επίσης για λύσεις χωρίς ΟΤΕ, κοίτα αν καλύπτεσαι 1ον από το δίκτυο της vivodi, 2ον από το δίκτυο της Telepassport και μετά κοίτα για ασύρματα δίκτυα που είναι και η πιο ανθυγειινή λύση. Υπάρχει περίπτωση να συμφέρει μέσω κινητού ? κουφό μου κάνει !!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LoGotHeTiS Δημ. January 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2006 <<<για ασύρματα δίκτυα που είναι και η πιο ανθυγειινή λύση.>>> Το ανθυγειινή μεταφορικά το έγραψες? Παράθεση http://www.pyrgadikia.gr We trust in god...Our god is PAOK! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. January 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2006 woudoulis έχεις διάθεση να ξαναπάρεις γραμμή απο τον ΟΤΕ ή όχι;Να ξέρουμε που βαδίζουμε και τι να προτείνουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
woudoulis Δημ. January 12, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2006 woudoulis έχεις διάθεση να ξαναπάρεις γραμμή απο τον ΟΤΕ ή όχι;Να ξέρουμε που βαδίζουμε και τι να προτείνουμε. Ψάχνω την πιο συμφέρουσα οικονομικά λύση Αρχικά δεν ήθελα ΟΤΕ αλλά διαβάζοντας τα ποστ εδώ κατάλαβα πως θέλουμε δε θέλουμε ΠΑΝΤΑ υπάρχει ο ΟΤΕ Οπότε φοβάμαι πως θέλουμε δε θέλουμε τον ΟΤΕ θα έχουμε στο κεφάλι μας πάντα να πληρώνουμε ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
woudoulis Δημ. January 12, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2006 Για σύνδεση στον ΟΤΕ πληρώνεις πολλά ? εννοώ γραμμή απλή πάλι από την αρχή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. January 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2006 http://www.vivodi.gr κατω κατω βαλε το νουμερο σου και πες μας τι λεει. Το ιδιο κανε στο http://www.telepassport.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. January 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2006 <<<για ασύρματα δίκτυα που είναι και η πιο ανθυγειινή λύση.>>> Το ανθυγειινή μεταφορικά το έγραψες? Μπά, όχι , το έγραψα επειδή έτσι πιστεύω. Ποιά είναι η άποψη σου ; Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LoGotHeTiS Δημ. January 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2006 Η ισχύς του εκπεμπόμενου σήματος των WLAN είναι πολύ μικρότερη (συνήθως μεταξύ 50 και 100mWatt) από αυτή που εκπέμπει ένα κοινό κινητό τηλέφωνο (600mWatt-3Watt).Προσθέτοντας και ότι η κεραία είναι στην ταράτσα καταλαβαίνεις ότι ηλεκτρόνική ακτινοβολία δεν δέχονται οι χρήστες.. Είναι γενικά αποδεκτό ότι τα WLAN είναι όσο πιο ακίνδυνα γίνεται ακόμα και αν βρίσκεσαι στην περιοχή που εκπέμπουν.. Παράθεση http://www.pyrgadikia.gr We trust in god...Our god is PAOK! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. January 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2006 http://www.vivodi.gr κατω κατω βαλε το νουμερο σου και πες μας τι λεει. Το ιδιο κανε στο http://www.telepassport.gr Ποιο νούμερο να βάλει;Αφού δεν έχει λέει καθόλου γραμμή :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. January 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2006 Η ισχύς του εκπεμπόμενου σήματος των WLAN είναι πολύ μικρότερη (συνήθως μεταξύ 50 και 100mWatt) από αυτή που εκπέμπει ένα κοινό κινητό τηλέφωνο (600mWatt-3Watt).Προσθέτοντας και ότι η κεραία είναι στην ταράτσα καταλαβαίνεις ότι ηλεκτρόνική ακτινοβολία δεν δέχονται οι χρήστες.. Είναι γενικά αποδεκτό ότι τα WLAN είναι όσο πιο ακίνδυνα γίνεται ακόμα και αν βρίσκεσαι στην περιοχή που εκπέμπουν.. Δεν συμφωνώ, αλλά ακόμα κι έτσι, εξακολουθεί να είνα η πιο ανθυγειινή λύση. Και επειδή το θέμα μας είναι άλλο, δεν θέλω να αναπτύξω εδώ το τι πιστεύω για την ασύρματη τεχνολογία και τις συγκρίσεις με τα κινητά τηλέφωνα. Λέω απλώς ότι με όλες τις άλλες λύσεις, έχουμε μηδενική ακτινοβολία εφόσον δεν χρησιμοποιείται ασύρματο router. Στην λύση του ασύρματου, έχουμε αυτό που έχουμε, όσο λίγο και αν είναι;) Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. January 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2006 Ποιο νούμερο να βάλει;Αφού δεν έχει λέει καθόλου γραμμή :worry: Σωστο και αυτο :D Ας βαλει το νουμερο που ειχε παλαιοτερα, ή καποιου γειτοννα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
woudoulis Δημ. January 13, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2006 Σωστο και αυτο :D Ας βαλει το νουμερο που ειχε παλαιοτερα, ή καποιου γειτοννα. Παιδάκια σίγουρα έχω δυνατότητα για vivodi κτλπ Είμαι κέντρο και ξέρω ότι υπάρχει δυνατότητα αλλά έχω καραμπερδευτεί με όλα αυτά Διάβαζα και εδώ την περίπτωση ενός παιδιού που είχε μπερδέματα με τον ΟΤΕ για να βάλει Full Vivodi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts