Jump to content

Αγορά κοριού

minovg
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά. Ένας φίλος μου ενδιαφέρεται για αγορά κοριού για ηχητική παρακολούθηση κάποιων γεγονότων που συμβαίνουν στον εργασιακό του χώρο. Με μια γρήγορη ματιά στο διαδίκτυο δε βρήκα κάτι το αξιόλογο. Μήπως έχει χρησιμοποιήσει κανείς κοριό για να μου δώσει μερικές πληροφορίες;

Μερικές εύλογες ερωτήσεις είναι:

- Υπάρχει πομπός και δέκτης;

- Τι αυτονομία υπάρχει όσον αφορά τον πομπό και τον δέκτη;

- Απαιτείται κασέτα/κασέτες;

- Πρέπει να είσαι συνέχεια "από πάνω" ή μπορείς να είσαι σπίτι σου πχ. και αυτό να καταγράφει; (κοιμάσαι εσύ κι η τύχη σου δουλεύει δηλαδή :p)

Για τιμή δε τον πολυενδιαφέρει. Τη δουλειά του να κάνει γιατί γίνονται σόδομα και γόμορα εκεί... :O

Μια βόλτα από τη στοά Φέξη στο κέντρο (στο Μινιόν απέναντι) και θα βρει ότι θέλει ο φίλος σου ;)

Ας ρωτήσει στο Ακτίνιο, εκεί κοντά είναι κι αυτό, επί της Πατησσίων.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Είναι στη Θεσσαλονίκη ο φίλος. Κατάλαβα, εγώ πρέπει να τρέχω... :ooch: To Aκτίνιο το ξέρω, θα πάω εκεί αρχικά. Κάποια e-αγορά δε παίζει;

Για ρίξε μια ματιά...

http://www.drele.com/catalog/index.php?cPath=85

Είπαμε δε τον ενδιαφέρει η τιμή, αλλά όχι να δώσει και 500 και 1000€ για έναν κοριό ψιλοαπλό. :w00t: Ευχαριστώ πάντως. :)

Δεν τον βολεύει ενα απλό κασετοφωνάκι?

Κασετόφωνο στυλ Ξεκουκουλωτάκη; :lol: :rotfl:

Εγώ πάντως θα του προτείνω σα λύση το κινητό. Ένα κινητό της πλάκας, να το έχει στο αθόρυβο, ακουμπημένο κάπου που δε θα φαίνεται (κάτω από τραπέζι ίσως) και ρυθμισμένο να απαντάει αυτόματα στις εισερχόμενες κλήσεις χωρίς να χρειάζεται να πατήσεις το YES.

Οπότε θα γίνεται το εξής: Παίρνεις κάθε λίγο και λιγάκι τηλέφωνο, αφουγκράζεσαι και αν σε ενδιαφέρει αφήνεις ανοιχτή τη γραμμή. Αν όχι το κλείνεις και καλείς αργότερα. :p Βέβαια είναι λίγο ακριβή μέθοδος γιατί θα τον φάνε τα τηλέφωνα, αλλά δεν χρειάζεται πρόσθετος εξοπλισμός. :p