YAziDis Δημ. September 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2006 Προσωπικά όσους έχω ακούσει από εδώ μέσα, το έκαναν με το davinci και τους βγήκε η υπόθεση 10 ευρώ. Όλοι λένε καλά λόγια πάντως. Δε θυμάμαι κανέναν που να είπε κάτι αρνητικό. Παράθεση Πολλοί από τους αποτυχημένους της ζωής είναι άνθρωποι οι οποίοι δεν συνειδητοποίησαν πόσο κοντά ήταν στην επιτυχία όταν τα παράτησαν Thomas Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
obelix0000 Δημ. September 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2006 paidia skeftomai tin agora aftou tou kinitou.mesa edo diavazo kai kala kai kaka.mipos mporei kapoios na mou pei an aksizei i oxi i sigekrimeni siskevi? an oxi mporeite na mou proteinete alles pano kato se aftin tin timi? Παράθεση Device: Nexus 5 Rom: PureNexus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apateonas_69 Δημ. September 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2006 γεια χαρα και απο εμενα.Μολις σημερα απεκτησα κι εγω το W810i και απο το λιγο που προλαβα να το σκαλισω μου αφησε πολυ καλες εντυπωσεις.Καλες ληψεις,καλο mp3 player και γενικα ομορφο και μικρο.Μεχρι στιγμης 8 στα 10 απο εμενα για να μην πω 9 απο την πρωτη κι ολας μερα. Παράθεση ειναι κακο και αδικο,μας κλεινουν το σκυλαδικο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. September 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2006 paidia skeftomai tin agora aftou tou kinitou.mesa edo diavazo kai kala kai kaka.mipos mporei kapoios na mou pei an aksizei i oxi i sigekrimeni siskevi? an oxi mporeite na mou proteinete alles pano kato se aftin tin timi? αμα το εχεις σκοπο να το αποκτησεις,πηγαινε και παρτο! προκειτε για ενα πολυ καλο κινητο και αξιολογο,οσοι φιλοι μου το εχουν ειναι ευχαριστημενοι.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YAziDis Δημ. September 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2006 Και να προσθέσω... Προς θεού, μην τοιχόν το πάρεις όμως σε Vodafone Live συσκευή. Θα'χεις προβλήματα το πιο πιθανό. Παράθεση Πολλοί από τους αποτυχημένους της ζωής είναι άνθρωποι οι οποίοι δεν συνειδητοποίησαν πόσο κοντά ήταν στην επιτυχία όταν τα παράτησαν Thomas Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wise Δημ. September 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2006 geia sas.katevasa apo to internet kapoia paixnidia se morfi zip.pos omos tha ta peraso sto kinito??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. September 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2006 geia sas.katevasa apo to internet kapoia paixnidia se morfi zip.pos omos tha ta peraso sto kinito??? μετενομασια σε jar και τα περνας με καλωδιο κανοντας δεξι κλικ στα παιχνιδι και αποστολη στο κινητο μου.αν γινει σωστα ολη η διαδικασια το κινητο τα αναγνωριζει και τα εγκαθιστει μονο του.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
obelix0000 Δημ. September 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2006 an exo sindesi vodafone pali tha exo provlima me tin siskevi vodafone live? Παράθεση Device: Nexus 5 Rom: PureNexus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YAziDis Δημ. September 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2006 Όχι. Μιλάμε ΜΟΝΟ για συσκευές Vodafone Live. Δεν έχει σημασία ποιον φορέα (Cosmote, Tim, Vodafone, Q-Telecom) έχεις. Παράθεση Πολλοί από τους αποτυχημένους της ζωής είναι άνθρωποι οι οποίοι δεν συνειδητοποίησαν πόσο κοντά ήταν στην επιτυχία όταν τα παράτησαν Thomas Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafevolution Δημ. September 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2006 an exo sindesi vodafone pali tha exo provlima me tin siskevi vodafone live? Η συσκευή σαν συσκεύη έχει τα προβλήματα, κολλήματα, κλειδώματα.. Δεν έχει σημασία αν η συσκευή συμβαδίζει με τον φορέα που έχεις. Δηλαδή αν η συσκευή είναι Vodafone Live μπορείς να βάλεις οποιαδήποτε SIM αλλά τα "κολλήματα" υπάρχουν. Ακόμα και SIM vodafone να έχεις δεν γλυτώνεις.. Γενικώς το καλύτερο είναι να πάρεις την Original συσκευή από την Sony Ericsson, χωρίς να είναι vodafone live, TIM, cosmote. Πάντως άσχετα από αυτά το κινητό ακόμα και σε vodafone live είναι πολύ καλό.. Παράθεση http://badge.facebook.com/badge/317446008269290.3536.1752348694.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alekos_o_easy Δημ. September 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2006 καλησπερα και απο εμενα.Χθες απεκτησα κι εγω το w810i και καταφερα να διαβασω και τις 82 σελιδες του post.Κοιτωντας στα γρηγορα διαπιστωσα οτι φοραω την R4C3012.Το κινητο το πηρα καθως εκλεινα 2 χρονια στην cosmote και μου εδινε 90 ευρω επιδοτηση,σαν αρχικη τιμη ειχε 320-90(επιδοτηση) το πηρα 230 καθαρα,χωρις i-mode κτλ κτλ αλλα εχω την υπηρεσια αν θελω να την ενεργοποιησω απο την πρωτη μου συσκευη που ηταν i-mode το Nec410i... και ρωτω.... 1)Να αναβαθμισω σε ποιο καινουρια version? 2)Μπορω να εχω και το i-mode σε αυτη την συσκευη? Σας ευχαριστω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toledo Δημ. September 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2006 Η συσκευή σαν συσκεύη έχει τα προβλήματα, κολλήματα, κλειδώματα.. Δεν έχει σημασία αν η συσκευή συμβαδίζει με τον φορέα που έχεις. Δηλαδή αν η συσκευή είναι Vodafone Live μπορείς να βάλεις οποιαδήποτε SIM αλλά τα "κολλήματα" υπάρχουν. Ακόμα και SIM vodafone να έχεις δεν γλυτώνεις.. Γενικώς το καλύτερο είναι να πάρεις την Original συσκευή από την Sony Ericsson, χωρίς να είναι vodafone live, TIM, cosmote. Πάντως άσχετα από αυτά το κινητό ακόμα και σε vodafone live είναι πολύ καλό.. afou den einai vodiafone na tin anabathmisis den exei kanena problima (emena ekane kanonika anabathmisi xoris problima) an den exeis kolimata (na anabosbeini to flash kai na sou termatizei tis kleiseis) gia ta ypoloipa kapoios allos? gia to imode? Παράθεση kathe kinito einai oraio an antapokrinete stis prosdokies sou Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafevolution Δημ. September 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2006 1)Να αναβαθμισω σε ποιο καινουρια version? 2)Μπορω να εχω και το i-mode σε αυτη την συσκευη? 1) Ναι, να αναβαθμίσεις και ας μην έχεις προβλήματα. Κακό δεν κάνει..:p Μόνο καλό κάνει. Τσάπα είναι..;) Οπότε γιατί να μην κάνεις? Μπορείς να το κάνεις και απο το σπίτι σου με το SEUS 2)Νομίζω πως μπορείς να έχεις το i-mode αρκεί να βάλεις τις σωστές ρυθμίσεις.. Ψάξε στο inet ή ρώτα σε ένα κατάστημα και θα σου πουν τι πρέπει να κάνεις. Κοίτα και εδώ -> http://www.cosmote.gr/controller.jsp?url=/content/el/dummypages/L124_customer_care_home.xml μπορεί να βρείς κάτι:cool: Παράθεση http://badge.facebook.com/badge/317446008269290.3536.1752348694.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tria12345_ Δημ. September 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2006 καλησπερα και απο εμενα.Χθες απεκτησα κι εγω το w810i και καταφερα να διαβασω και τις 82 σελιδες του post.Κοιτωντας στα γρηγορα διαπιστωσα οτι φοραω την R4C3012.Το κινητο το πηρα καθως εκλεινα 2 χρονια στην cosmote και μου εδινε 90 ευρω επιδοτηση,σαν αρχικη τιμη ειχε 320-90(επιδοτηση) το πηρα 230 καθαρα,χωρις i-mode κτλ κτλ αλλα εχω την υπηρεσια αν θελω να την ενεργοποιησω απο την πρωτη μου συσκευη που ηταν i-mode το Nec410i... και ρωτω.... 1)Να αναβαθμισω σε ποιο καινουρια version? 2)Μπορω να εχω και το i-mode σε αυτη την συσκευη? Σας ευχαριστω.... Καλημέρα σε όλους.:) Όσον αφορά τις ερωτήσεις σου καλό είναι σε όλες τις ηλεκτρονικές συσκεύες που έχουμε να περνάμε τις καινούργιες εκδόσεις λειτουργικών που βγάζουν οι εταιρίες ώστε να έχουμε την βέλτιστη απόδοση αυτών. Τώρα όσο αφορά το i-mode μπορείς να έχεις αλλά όχι με τον τρόπο που το είχες στο NEC.Δηλαδή μπορείς να κάνεις την περιήγηση μέσω wap από το κινητό, αλλά το μενού i-mode (συντομεύσεις, σελίδες, άμεση πρόσβαση κτλ) που είχες δεν μπορείς να το έχεις.Ούτε μπορείς να το περάσεις στο τηλέφωνο.Γιατί απλά το W810 δεν υποστηρίζει το μενού της Cosmote i-mode. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apateonas_69 Δημ. September 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2006 ...καποιος να μου πει τι θα χρειαστω για την αναβαθμιση που θα το βρω και βημα βημα πως γινεται να μην κανω καμια πατατα? ΥΓ Τελικα την εκανα την αναβαθμιση αλλα τα Ελληνικα παπαλα.....Που ειναι?ΟΕΟ?Πως τα φερνω πισω στη συσκευη ΟΕΟ? ΥΓ ΤΕΛΙΚΑ ΕΠΑΝΕΦΕΡΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΕ 2ΠΛΟ UPTADE KAI 2ΠΛΟ RESET META AΠΟ ΤΑ UPDATE. ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΤΟ ΜΕΝΟΥ. Παράθεση ειναι κακο και αδικο,μας κλεινουν το σκυλαδικο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoXfOxFoX Δημ. September 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2006 λιγο βοηθεια pls. ειχα παλιοτερα το κ750 με το οποιο ημουν ευχαριστημενος. τωρα βλεπω τα w810, w850 και k800. το k800 εχει πολυ καλη ψηφιακη 3.2mp και χενον, αλλα όχι τοσο καλό mp3 playback, οποτε μαλλον το αφηνω εκτος. το w850 αποτι ειδα δεν εχει auto focus και ειναι στα 2mp, και αυτο αντιστοιχα δεν θα το ηθελα. και προς το παρον νομιζω οτι το w810 με καλυπτει με 2mp και auto focus, καλό mp3 playback, αλλα μολις τωρα ειδα οτι δεν εχει hardware 3D accelerator (ενω εχουν τα W550i and W900i) p.s. το κ750 έχει? μπορει το w810 να παιξει τα games toy k750? p.s.2 μπορει καποιος πολυ απλα να αναφερει αλλα πλεονεκτηματα και μειονεκτηματα σε σχεση π.χ. με το κ750? και το Walkman 2.0 Music Player του w850 ειναι αξιο να καλυψει την ελλειψη του auto focus? (ειπαμε τα 3.2mp του κ800 δεν μας ενδοιαφερουν.) ευχαριστώ πολύ! Παράθεση F1fan.gr Καθημερινά νέα στα Ελληνικά, αναλύσεις αγώνων, τεχνικά θέματα, και όλες οι σημαντικές πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζει ο φανατικός της Formula1. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tria12345_ Δημ. September 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2006 λιγο βοηθεια pls. ειχα παλιοτερα το κ750 με το οποιο ημουν ευχαριστημενος. τωρα βλεπω τα w810, w850 και k800. το k800 εχει πολυ καλη ψηφιακη 3.2mp και χενον, αλλα όχι τοσο καλό mp3 playback, οποτε μαλλον το αφηνω εκτος. το w850 αποτι ειδα δεν εχει auto focus και ειναι στα 2mp, και αυτο αντιστοιχα δεν θα το ηθελα. και προς το παρον νομιζω οτι το w810 με καλυπτει με 2mp και auto focus, καλό mp3 playback, αλλα μολις τωρα ειδα οτι δεν εχει hardware 3D accelerator (ενω εχουν τα W550i and W900i) p.s. το κ750 έχει? μπορει το w810 να παιξει τα games toy k750? p.s.2 μπορει καποιος πολυ απλα να αναφερει αλλα πλεονεκτηματα και μειονεκτηματα σε σχεση π.χ. με το κ750? και το Walkman 2.0 Music Player του w850 ειναι αξιο να καλυψει την ελλειψη του auto focus? (ειπαμε τα 3.2mp του κ800 δεν μας ενδοιαφερουν.) ευχαριστώ πολύ! Καλημέρα σε όλους.:) Το W810 σε σχέση με το Κ750 είναι τα ίδια τηλέφωνα με την μοναδική διαφορά την σχεδιάση και το ηχείο(στο W810 είναι πιο καθαρός και δυνατός ο ήχος).Αυτό σημαίνει ότι έχει τις ίδιες δυνατότητες και μπορεί να παίζει ακροβώς τα ίδια προγράμματα που έπαιζε και το Κ750.(παιχνίδια,themes,...). Όσον αφορά την δεύτερη απορία που έχεις είναι δυο εντελώς διαφορετικά πράγματα.Το ένα αφορά την αναπαραγωγή μουσικής και το άλλο την φωτογραφία.Εσένα τι σε ενδιαφέρει περισσότερο; Και αφού λες ότι δεν σε ενδιαφέρει η φωτογραφία τότε προφανώς σε νοιάζει η μουσική.Οπότε καλύτερα πάρε ή το W810 ή το W850. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. September 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2006 Το ς βρίσκεται πάρα πολλά χρόνια στα σύμβολα στα κινητά της SE.Αυτό το θυμάμαι από τότε που η Ericsson ήταν μόνη της σαν εταιρία κατασκευής των κινητών. Εγώ αυτό γιατί δεν το θυμάμαι; :confused: :worry: Ακόμα και το Κ700 που κοιτάω δεν έχει το "ς" στα σύμβολα.... Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoXfOxFoX Δημ. September 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2006 στο w810 εναντι του κ750 ειναι πιο δυνατος ο ηχος μονο στο εξωτερικο ηχειο? η και στην αναπαραγωγη κανονικα απο τα ακουστικα? με ενδιαφερουν και οι photos και η μουσικη, οχι τοσο πολυ οι photos ωστε να τρελενομαι για τα 3.2mp αλλα, δε θα θελα να χασω και το auto focus. γιαυτο ρωταω να μαθω αν το Walkman 2.0 Music Player του w850 αξίζει την ελλειψη του auto focus. Παράθεση F1fan.gr Καθημερινά νέα στα Ελληνικά, αναλύσεις αγώνων, τεχνικά θέματα, και όλες οι σημαντικές πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζει ο φανατικός της Formula1. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. September 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2006 στο w810 εναντι του κ750 ειναι πιο δυνατος ο ηχος μονο στο εξωτερικο ηχειο? η και στην αναπαραγωγη κανονικα απο τα ακουστικα? με ενδιαφερουν και οι photos και η μουσικη, οχι τοσο πολυ οι photos ωστε να τρελενομαι για τα 3.2mp αλλα, δε θα θελα να χασω και το auto focus. γιαυτο ρωταω να μαθω αν το Walkman 2.0 Music Player του w850 αξίζει την ελλειψη του auto focus. 3,2 ΜΡ έχει μόνο το Κ800 και κανένα από τα W810, K750 τα οποία είναι στα δυο ΜΡ. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoXfOxFoX Δημ. September 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2006 ναι αναφερομαι στα 3.2mp του κ800 που δε τρελενομαι για αυτο, αλλα ρωταω: αξιζει να παρω το w810 που εχει και auto focus στα 2mp... ή το w850 που δεν εχει auto focus, αλλα εχει το Walkman 2.0 Music Player? Παράθεση F1fan.gr Καθημερινά νέα στα Ελληνικά, αναλύσεις αγώνων, τεχνικά θέματα, και όλες οι σημαντικές πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζει ο φανατικός της Formula1. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c.a.D.J. Δημ. September 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2006 to 850 dn exei af ?????????? an einai etsi tote : ELEOS fysika exei 1gb mnimi k para ma para polla alla kaloydia se sxesi me to 800 k to 810 alla skepsou k to oti to 850 einai kainoyrio (ara akribo ) k psilo pantofla ..........i epilogi diki s pantws Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelina_22 Δημ. September 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2006 Παιδια μια βοηθεια... Το προβλημα με τις κλησεις συνεχιζεται... Υπαρχει καποιο Link να κατεβασω την αναβαθμιση του και να προσπαθησω να την περασω μονη μου.... Παράθεση http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafevolution Δημ. September 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2006 Παιδια μια βοηθεια... Το προβλημα με τις κλησεις συνεχιζεται... Υπαρχει καποιο Link να κατεβασω την αναβαθμιση του και να προσπαθησω να την περασω μονη μου....Αυτό εξαρτάται απο τη συσκευή που έχεις. Αν έχεις original συσκευή χωρίς να είναι vodafone live, TIM.. μπορείς απο το SEUS SEUS Αν έχει branded συσκευή (VodaLive, TIM..) τότε αν θέλεις να κάνεις οπωσδήποτε αναβάθμιση πρέπει να βάλεις το original λογισμικό της SE και μετά να κάνεις αναβάθμιση.. Για πληροφορίες εδώ.. davinciteam Τέλος μπορείς να πας και σε ένα service point της Sony Ericsson και να πεις το πρόβλημα και σου κάνουν αυτοί την αναβάθμιση και τελειώνεις.. Παράθεση http://badge.facebook.com/badge/317446008269290.3536.1752348694.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafevolution Δημ. September 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2006 Το προβλημα με τις κλησεις συνεχιζεται... Να ρωτήσω και εγώ κάτι.. Ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα με τις κλήσεις.. Πέφτει η κλήση μετά απο κάποια συγκεκριμένη διάρκεια ή όποτε τύχει? Ή αν δεν έχει πολύ καλό σήμα? Ρωτάω γιατί εγώ παρόλο που έχω vodafone Live (άρα και R4CE012) δεν έχω δει κάποιο πρόβλημα.. Έπεσα σε καλή παρτίδα μάλλον..:confused: Παράθεση http://badge.facebook.com/badge/317446008269290.3536.1752348694.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts