Jump to content

Sony Ericsson W810i

thantrantas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

molis simera epatha ki ego to idio pragma,

to fortisa kai meta piga na to anoikso kai den anigi apla anabosbini aspri othoni kai otan to bazo ston ypologisti moy grafei agnosto flash drive!!!

den ksero ti na kano mallon tha to pao sto service alla re paidia mesa exo sto imerologio douleies pou an tis xaso katastrafika,

yparxei tropos na mou kanoun backup to imerologio??????????

please help help help!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τις εργασίες τις αποθύκευες στην κάρτα μνήμης ή στη μνήμη του τηλεφώνου.Αν είναι στην κάρτα μνήμης τότε δεν θα χαθεί τίποτα.Αν είναι όμως στη μνήμη του τηλεφώνου τότε στο service δεν αναλαμβάνουν να κάνουν backup και θα τα χάσεις όλα.Όπως επίσης και αν δεν ανοίξει το τηλέφωνο δεν μπορείς να κάνεις και έσυ backup στον υπολογιστή σου.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 5,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

εγω παντως ρωτησα το παιδι απο το μαγαζι που το πηρα και μου ειπε οτι δεν ειναι προβλημα hardware και πως μπορει να γινει και με μια απλη αναβαθμιση. το εστειλα προχθες και λογικα σημερα θα ειναι ετοιμο. αν θελεις μπορεις να περιμενεις να παρω το δικο μου πισω και να σου πω αν χανεται τιποτα.

Leave me alone/Isolation bears hope

There's something else waiting/A promised destiny

Freezing me/I feel restless and low

These days full of sadness/How joyfully changed Into fear

My freakshow will start tonight/Don't miss the right time

Ευχαριστώ για την απάντηση Raver.

Όλα τέλεια με το κινητό μας, αλλά έχει δυο-τρεις μικρολεπτομέριες πολύ εκνευριστικές... (κατ'εμε πάντα!)

εγω παντως ρωτησα το παιδι απο το μαγαζι που το πηρα και μου ειπε οτι δεν ειναι προβλημα hardware και πως μπορει να γινει και με μια απλη αναβαθμιση. το εστειλα προχθες και λογικα σημερα θα ειναι ετοιμο. αν θελεις μπορεις να περιμενεις να παρω το δικο μου πισω και να σου πω αν χανεται τιποτα.

tha perimeno file mou me megali agonia!!!!!

an einai etsi an me anabathmisi ftiaksi to diko sou tha epixeiriso na kano anabathmisi kai to diko mou (an kai to ekana prin 3 bdomades)

perimeno me polyyyyyyyyyyyyyy agonia ta apotelesmata sou!!!!!!!!!!!!!!!

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

kathe kinito einai oraio an antapokrinete stis prosdokies sou

Ευχαριστώ για την απάντηση Raver.

Όλα τέλεια με το κινητό μας, αλλά έχει δυο-τρεις μικρολεπτομέριες πολύ εκνευριστικές... (κατ'εμε πάντα!)

παρακαλω πολυ φιλε μου :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τις εργασίες τις αποθύκευες στην κάρτα μνήμης ή στη μνήμη του τηλεφώνου.Αν είναι στην κάρτα μνήμης τότε δεν θα χαθεί τίποτα.Αν είναι όμως στη μνήμη του τηλεφώνου τότε στο service δεν αναλαμβάνουν να κάνουν backup και θα τα χάσεις όλα.Όπως επίσης και αν δεν ανοίξει το τηλέφωνο δεν μπορείς να κάνεις και έσυ backup στον υπολογιστή σου.

to kinito tis ergasies opos kai to imerologio ta apothikeyi mesa stin mnimi toy kai oxi stin memory cart!!!

ama eitan etsi den tha eixa kanena problima,

alla to gamoto tha einai oti tha xaso 2 mines douleias kai peripou 600 eyro apo pliromes!!!!!!!!!!!!!!!!!!:cry:

katastrafika!!!:cry: :cry:

tha perimeno apo ton filo toxicity ta apotelesmata toy kai meta na eisai sigouros oti tha klapso alithina!!!!!!!!!!!:X :X :X

g@mo to k@l@tilefono!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μην ανησυχεις, αν ειναι μια απλη αναβαθμιση λογισμικου τοτε δεν θα χαθει τιποτα. Μολις το παρω στα χερια μου θα ενημερωσω...

μην ανησυχεις, αν ειναι μια απλη αναβαθμιση λογισμικου τοτε δεν θα χαθει τιποτα. Μολις το παρω στα χερια μου θα ενημερωσω...
ok file mou!

tou exo bgalei tin mpataria kai to exo afisei dipla sto grafeio mou kai perimeno apantisi,

oso to blepo pou einai sbisto kai exo dosei kai 425 eyro mou erxete na pao stin sony kai na ta spaso ola,

tosa lefta dinoume kai den douleyoun kala ayta pou bgazoun,

me to k700 den eixa pote problima ektos apo to joistick pou kolouse merikes fores kai to eixa kai 2 xronia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

I need help....

Ειμαι σε φαση αλλαγης κινητου και καλοβλεπω το SE K800i αλλα και το w810i.

Θα ηθελα επειδη εχω να πιασω στα χερια μου ερικσον πριν ακομα μπει στην μεση η sony να με βοηθησετε με πιο απο τα 2 παραπανω να ασχοληθω.Σαν πρωτη ματια που εριξα ειναι αρκετα καλα και τα 2.Ομως εδω στο forum βλεπω πολλα παραπονα για το 2ο το w810i δηλαδη και δεν θα ηθελα να κανω την βιαστικη λαθος κινηση παλι επειδη ειδη προερχομαι απο τετοια λαθος κινηση με το sharp gx40 που αντεξε μονο 5 μηνες σωστης λειτουργειας και σημερα σταματησε να λειτουργει μονο του οπως ξεκινησε να αναβοσβηνη μονο του ακομα και μετα απο 2 service και αναβαθμησεις που του εκανα.

Περιμενω τις προτασεις σας.....

THNKS.......

I need help....

Ειμαι σε φαση αλλαγης κινητου και καλοβλεπω το SE K800i αλλα και το w810i.

Θα ηθελα επειδη εχω να πιασω στα χερια μου ερικσον πριν ακομα μπει στην μεση η sony να με βοηθησετε με πιο απο τα 2 παραπανω να ασχοληθω.Σαν πρωτη ματια που εριξα ειναι αρκετα καλα και τα 2.Ομως εδω στο forum βλεπω πολλα παραπονα για το 2ο το w810i δηλαδη και δεν θα ηθελα να κανω την βιαστικη λαθος κινηση παλι επειδη ειδη προερχομαι απο τετοια λαθος κινηση με το sharp gx40 που αντεξε μονο 5 μηνες σωστης λειτουργειας και σημερα σταματησε να λειτουργει μονο του οπως ξεκινησε να αναβοσβηνη μονο του ακομα και μετα απο 2 service και αναβαθμησεις που του εκανα.

Περιμενω τις προτασεις σας.....

THNKS.......

Το W810 είναι αρκετά καλό τηλέφωνο χωρίς προβλήματα μετά από την αναβάθμηση μέσω site της SE που πρέπει να του κάνεις για να λειτουργεί σωστά.Τώρα αν σκέφτεσαι να το πάρεις μέσω μιας άλλης εταιρίας vl ή tim πρέπει να περιμένεις ακόμαλίγο για να δώσουν και αυτές οι εταιρίες την αναβάθμηση του τηλεφώνου.Περίμενε να δεις και τι θα απαντήσουν στα παιδιά που έχουν πρόβλημα με άλλων εταιριών τηλέφωνα.(Τους εύχομαι να τελειώσουν γρήγορα οι ιστορίες που τους έχουν ανοίξει αυτές οι εταιρίες.)

Πάντως αν σκέφτεσαι απλή συσκευή αυτή δουλευεί άψογα χωρίς προβλήματα.

Πολύ καλή επιλογή.

Όσον αφορά το Κ800 η διαφορά είναι μόνο στην κάμερα.Κατά τα άλλα είναι τα ίδια.

Από έκει και πέρα είναι τι σου αρέσει περισσότερο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Guys καλησπέρα. Μόλις χθες αγόρασα το κινητό και να που έχω τις πρώτες ερωτήσεις/μικροπροβληματάκια...

Δοκίμασα να του κάνω σήμερα μια αναβάθμιση στο λογισμικό. Όλα καλά κι ωράια, έγινε με επιτυχία το εγχείρημα, αλλά πλέον δεν έχω την επιλογή για ελληνική γλώσσα στο μενού του τηλεφώνου. Οι επιλογές μου είναι: α) English και β) According to SIM. Αν και επιλέγω το δεύτερο, το τηλέφωνο επιμένει να έχει Αγγλικά.

Η δεύτερη απορία μου είναι σχετικά με το Data Suite που υπάρχει στο CD που συνοδεύει τη συσκευή. Δοκίμασα να το εγκαταστήσω (2 φορές μάλιστα), αλλά προέκυψε σφάλμα το οποίο εμπόδισε την εγκατάσταση να ολοκληρωθεί. Καμιά ιδέα σχετικά με αυτό? Μήπως πρέπει να δοκιμάσω κάποια άλλη έκδοση του Data Suite?

Κατά τ' άλλα το κινητό σκίζει και μ' έχει αφήσει απόλυτα ικανοποιημένο απ' όσο (ελάχιστα) το έχω δουλέψει. :)

ΥΓ. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας. :)

seventh_heaven

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

κανε ενα master reset αλλα κρατα ενα backup γιατι σχεδον ολα σβηνονται!

οσο για την pcsuite ειναι θεμα windows και μαλλον κατι απο εκει δεν παει καλα ειδικα εαν φορας win98 η milenium η τελος παντων ειναι ταλεπωρημενο τον λειτουργικο σου!δοκιμασε παντως να κατεβασεις την τελευταια εκδοση απο την sony μηπως εχει προοβλημα το cd

Καλησπερα, δυστυχως δεν μπορω να βοηθησω τον seventh_heaven και ειναι και moderator... Ατυχια, ρωτα κατι πιο ευκολο!

Μπορω ομως να βοηθησω τον φιλο toledo:

το προβλημα με το κινητο μου λυθηκε. Η απαντηση απο το παιδι που μου το εφτιαξε ηταν πως φταιει που ειχα φορτωσει με πολλες εφαρμογες το κινητο και πως δεν το εκλεινα σχεδον καθολου με αποτελεσμα να γεμισει η ram, να κολλησει αργοτερα και να μην μπορει το κινητο να ανοιξει. Μου εκανε μια απλη αναβαθμιση και μου το εφερε σπιτι πριν λιγο... Απ'οτι κοιταξα λιγο, τα δεδομενα του τηλεφωνου σβηστηκαν γιατι δεν υπαρχει ουτε ενα ονομα στις επαφες...

Δεν ξερω αν βοηθησα η εκλεισα σπιτι με την απαντηση μου αλλα αυτο ηταν το προβλημα, η λυση και οι επιπτωσεις της λυσης...

Καλησπερα, δυστυχως δεν μπορω να βοηθησω τον seventh_heaven και ειναι και moderator... Ατυχια, ρωτα κατι πιο ευκολο!

Μπορω ομως να βοηθησω τον φιλο toledo:

το προβλημα με το κινητο μου λυθηκε. Η απαντηση απο το παιδι που μου το εφτιαξε ηταν πως φταιει που ειχα φορτωσει με πολλες εφαρμογες το κινητο και πως δεν το εκλεινα σχεδον καθολου με αποτελεσμα να γεμισει η ram, να κολλησει αργοτερα και να μην μπορει το κινητο να ανοιξει. Μου εκανε μια απλη αναβαθμιση και μου το εφερε σπιτι πριν λιγο... Απ'οτι κοιταξα λιγο, τα δεδομενα του τηλεφωνου σβηστηκαν γιατι δεν υπαρχει ουτε ενα ονομα στις επαφες...

Δεν ξερω αν βοηθησα η εκλεισα σπιτι με την απαντηση μου αλλα αυτο ηταν το προβλημα, η λυση και οι επιπτωσεις της λυσης...

κατα λαθος το εστειλα δυο φορες. Η απαντηση ειναι ακριβως πανω απο το μηνυμα σου. Το στειλαμε ακριβως την ιδια ωρα...

Guys καλησπέρα. Μόλις χθες αγόρασα το κινητό και να που έχω τις πρώτες ερωτήσεις/μικροπροβληματάκια...

Δοκίμασα να του κάνω σήμερα μια αναβάθμιση στο λογισμικό. Όλα καλά κι ωράια, έγινε με επιτυχία το εγχείρημα, αλλά πλέον δεν έχω την επιλογή για ελληνική γλώσσα στο μενού του τηλεφώνου. Οι επιλογές μου είναι: α) English και β) According to SIM. Αν και επιλέγω το δεύτερο, το τηλέφωνο επιμένει να έχει Αγγλικά.

Η δεύτερη απορία μου είναι σχετικά με το Data Suite που υπάρχει στο CD που συνοδεύει τη συσκευή. Δοκίμασα να το εγκαταστήσω (2 φορές μάλιστα), αλλά προέκυψε σφάλμα το οποίο εμπόδισε την εγκατάσταση να ολοκληρωθεί. Καμιά ιδέα σχετικά με αυτό? Μήπως πρέπει να δοκιμάσω κάποια άλλη έκδοση του Data Suite?

Κατά τ' άλλα το κινητό σκίζει και μ' έχει αφήσει απόλυτα ικανοποιημένο απ' όσο (ελάχιστα) το έχω δουλέψει. :)

ΥΓ. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας. :)

Καλημερα.Συνηθως πολλα ατομα τελευταια που επιχειρησαν αναβαθμιση κολλησαν στο bug :worry: με την αλλαγη γλωσσας.το μονο που σου μενει ειναι να περασεις παλι το update απο την αρχη η να πας σε ενα sony ericsson service center και να το αφησεις εκει και να σου περασουν αυτοι, την Γλωσσα.τωρα το Data Suite που υπάρχει στο CD ειναι ενα προγραμμα για τον π*******:X και καλο ειναι να μην ασχοληθεις αλλο μαζι του.θα κατεβασεις το myphone explorer(the best) και θα εισαι μια χαρα.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το W810 είναι αρκετά καλό τηλέφωνο χωρίς προβλήματα μετά από την αναβάθμηση μέσω site της SE που πρέπει να του κάνεις για να λειτουργεί σωστά.Τώρα αν σκέφτεσαι να το πάρεις μέσω μιας άλλης εταιρίας vl ή tim πρέπει να περιμένεις ακόμαλίγο για να δώσουν και αυτές οι εταιρίες την αναβάθμηση του τηλεφώνου.Περίμενε να δεις και τι θα απαντήσουν στα παιδιά που έχουν πρόβλημα με άλλων εταιριών τηλέφωνα.(Τους εύχομαι να τελειώσουν γρήγορα οι ιστορίες που τους έχουν ανοίξει αυτές οι εταιρίες.)

Πάντως αν σκέφτεσαι απλή συσκευή αυτή δουλευεί άψογα χωρίς προβλήματα.

Πολύ καλή επιλογή.

Όσον αφορά το Κ800 η διαφορά είναι μόνο στην κάμερα.Κατά τα άλλα είναι τα ίδια.

Από έκει και πέρα είναι τι σου αρέσει περισσότερο.

Δηλαδη αν το παρω πρεπει οπωσδηποτε να του κανω αμεσα αναβαθμηση??

Θα το παρω μεσω ΤΙΜ γιατι πεφτει αρκετα η τιμη του.

Οτι ειναι καλη επιλογη μου το πανε και αλλα ατομα αλλα οταν ακουω για αμεση αναβαθμηση κατι δεν μου παει καλα..και απ'οτι διαβασα πιο κατω μετα την αναβαθμηση σου αφαιρει την ελληνικη γλωσσα.Μου φαινεται οτι μαλλον θ'αρχισω να το ξανασκεφτομαι....εκτος και αν δεν καταλαβα σωστα...Για πιο λογω ενα καινουργιο κινητο να χρειαζεται αναβαθμηση με το που βγει απο το κουτι του?

sorry φιλε αλλα οπως σου προανεφερα εχω ειδη παθει πλακα με αναβαθμηση και κινητο του κουτιου και

δεν θα ηθελα να ξαναγινει κατι τετοιο.Αν μπορεις εξηγησε μου τι εννοεις αναβαθμηση για να λειτουργει σωστα...thnks

RAVER σ' ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές. :)

Μόλις κατέβασα το Myphone Explorer και ετοιμάζομαι να το εγκαταστήσω.

Θα δοκιμάσω και τη λύση να ξαναπεράσω το firmware για δεύτερη φορά για να δω τι θα γίνει και θα επανέλθω. :)

seventh_heaven

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

κατα λαθος το εστειλα δυο φορες. Η απαντηση ειναι ακριβως πανω απο το μηνυμα σου. Το στειλαμε ακριβως την ιδια ωρα...
an se po oti me stenaxorises afantasta den tha to pistepseis!!!!!

tha dokimaso an mporeso na to kano monos anabathmisi apo to spiti kai an oxi ti les?

na to pao stin ericsson?

esy pou to piges?

ki ego mia apo ta idia den kleino pote to kinito logo douleias!!

alla den mas eipe kanenas oti prepei na to kanoume epanekinisi pou kai pou!!!

kai tora klafta xaralampe!!!!

prospatho na to kano anabathmisi kai kolaei synexeia stin teleytaia mpara!!!:cry:

den to pernaei me tipota,

ti na kano!!!!:cry: :cry: :cry:

mipos mporei kapoios na boithisi?

kserei kanenas pos kanoun reset to tilefono??????????? perimeno apantiseis opoios kserei as postarei!!!

pedia kalimera.

molis xtes agorasa to kinito alla exo ena mikro provlima ,den mou douleuoun ta themes sosta .

Enas filos pou exei to w810i sta themes tou deixnei entelos diaforetika pragmata sto kyrios menou allazei teleios.

anavathmish exo hdh kanei.

an mporei kapoios as voitheisei.

tnx

RAVER σ' ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές. :)

Μόλις κατέβασα το Myphone Explorer και ετοιμάζομαι να το εγκαταστήσω.

Θα δοκιμάσω και τη λύση να ξαναπεράσω το firmware για δεύτερη φορά για να δω τι θα γίνει και θα επανέλθω. :)

:rolleyes: παρακαλω πολυ φιλε μου :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to Sony Ericsson W810i