Jump to content

Sony Ericsson W810i

thantrantas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλά και εγώ δεν θα του βγάλω ταινίες και ζελατίνες το δοκιμάζω θα κανω 2-3 κλήσεις και αν κάνει τα ίδια στο κουτάκι του και μακρυά από SE :p αλλά εμένα ο λόγος που το αλλάξανε ήταν επειδή ήταν πολύ καιρό στο service. Δεν δεχόμουν να το πάρω πίσω και να μου ρίχνει τις κλήσεις και στο service δεν δέχονταν να μου το αλλάξουν. Όλα τα κανόνισα με τα κεντρικά της SE...
http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490

• Απαντήσεις 5,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εγώ πάλι θα σου έλεγα να μην κάνεις μόνο 2-3 κλήσεις. Την πρώτη μέρα εμένα δεν με είχε βγάλει κάποιο πρόβλημα..

Πάντως όπως είπαν και τα παιδιά πιο πάνω, να μας πεις και την έκδοση που θα έχει μέσα.

Πολλοί από τους αποτυχημένους της ζωής είναι άνθρωποι οι οποίοι δεν συνειδητοποίησαν πόσο κοντά ήταν στην επιτυχία όταν τα παράτησαν

Thomas Edison

Λοιπόν παίδες εγώ δεν άντεξα άλλο έβαλα την R4CK003 απο Davinci. Από εχθές το βράδυ τα πράγματα μου φαίνοναι κάπως καλύτερα, αλλά το πρόβλημα είναι υπαρκτό ακόμη. Θα το χρησιμοποιήσω λίγο ακόμη και θα σας πω νέα.

πάντως τώρα που το σκέφτομαι δεν θα τους κάνω την χάρη να το δώσω αλού έτσι και έχει πάλι το ίδιο πρόβλημα θα τους πρήξω :p Μέχρι να βρούνε λύση είναι απίστευτο ότι πουλάνε κινητά με τέτοιο πρόβλημα...
http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490

Βρε παιδες τι να πω.Εμενα το κινητο δεν ξερω τι το εχει πιασει και δεν εχω χασει ουτε μια κληση για πολυ καιρο (μιλαμε για μηνα και βαλε). Ισως ειμαι τυχερος αλλιως τι να πω. Γιατι και μενα στην αρχη ειχε τρομερο προβλημα αλλα τωρα φαινεται ενταξει.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Εμένα πάλι ποτέ δεν παρουσίασε πρόηβλημα... Το πήρα με R4CE007 και του έβαλα την R4CK από DaVinci.. Δεν έχω κανένα παράπονο από το τηλ. μόνο το ότι έχει χαμηλής έντασης ηχείο...

Λοιπόν, μετά από κάνα μήνα χρήσης όλα καλά και ωραία (πλην των dropped calls, ναι, υπάρχει πρόβλημα) και για να προσθέσω λίγη γκρίνια τα ακόλουθα:

1) Σε αρκετές περιπτώσεις (σημειώσεις, εισαγωγή ονομάτων) αν θες να γράψεις κεφαλαία με Τ9 πρέπει να ανεχτείς τόνους (π.χ. ΤΈΣΤ αντί για ΤΕΣΤ).

2) Πάλι στις σημειώσεις, αν καθώς γράφεις δεχτείς κλήση απλά την έχασες (την σημείωση...)

Read The F...ing Manual First

Πάντως πάνω σε αυτά τα θέματα θα έπρεπε να υπάρχει (εκτός και αν ήδη υπάρχει) ένα e-mail της SE στην Σουηδία και να στέλνεις τα παράπονα-δυσλειτουργίες του κινητού για να μπορούν να τις διορθώσουν στα επόμενα firmware τους.

Πολλοί από τους αποτυχημένους της ζωής είναι άνθρωποι οι οποίοι δεν συνειδητοποίησαν πόσο κοντά ήταν στην επιτυχία όταν τα παράτησαν

Thomas Edison

Βρε παιδες τι να πω.Εμενα το κινητο δεν ξερω τι το εχει πιασει και δεν εχω χασει ουτε μια κληση για πολυ καιρο (μιλαμε για μηνα και βαλε). Ισως ειμαι τυχερος αλλιως τι να πω. Γιατι και μενα στην αρχη ειχε τρομερο προβλημα αλλα τωρα φαινεται ενταξει.

Μια απ'τα ιδια αδερφε.Εξ'αρχης δουλευε αψογα.Το μονο προνληματακι ειναι το flash.

Μιας και το ανεφερα...τι εγινε...εβγαλε η SE αναβαθμιση στο web της?

Δεν κακό, αν μου το κάνουν και εμένα, το πέρνω όπως είναι (με κλειστή συσκευασία χωρίς να έχει παραβιαστεί η ταινία ασφαλείας) και πάω και το πουλάω.. χεχεχεχ

Οταν η SE κανει αντικατασταση κινητου....δε σου φερνει κινητο στην κουτα με φορτιστες...Hands free...manual κτλ....οπως εστειλε το κινητο (alone) για service....ετσι σου στελνουν ενα καινουριο πισω (alone...μονο συσκευη):D

Τον πέρνουν τότε .. χαχαχαχα

Thomas Edison

NA KANO MIA EROTISI PROS OLOUS.

AMA BALOUME STO W810 MIA KARTA 2GB THA KOLAEI (OPOS KALAGAN MERIKA NOKIA AMA TOUS EBAZES MEGALI MNIMI).

EUXARISTO

θα δουλευει μια χαρα! αυτες οι αρρωστειες δεν αγγιζουν τα walkman :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπερα! Το πηρα και εγω σημερα με επιδοτηση απο το Πλαισιο, 280 ευρω μου πηγε. Σε 4-5 τηλεφωνηματα που εκανα δεν ειχα κανενα προβλημα, ολα καλα. Και το φλας ειναι οκ επισης. Αλλα εχω ενα προβλημα μετο δεξι ακουστικο. Κανει κατι περιεργους ηχους που και που και οταν βαλω λιγα μπασα παραμορφωνει απιστευτα! Που μπορω να απευθυνθω για αυτο? Κατευθειαν στην εταιρια?

If you are frightened of dying, and you are holding on,

you see devils tearing your life away.

If you have made your peace, then the devils are really angels,

freeing you from the earth...

Να πας πας από Δευτέρα στο Πλαίσιο και να τους πεις ότι έχει πρόβλημα το ακουστικό και ότι κάνει τα τάδε προβλήματα. Στην Vodafone τουλάχιστον όταν παίρνεις μια συσκευή μέσα 7 ημέρες από την ημερομηνία αγοράς σου αντικαθηστάνε το κινητό, οπότε πάνε και ζήτα αντικατάσταση. Παρεπιπτόντως πες μας αν μπορείς και την έκδοση του λογισμικού σου..

Thomas Edison

Και στο Πλαισιο γινεται αυτο και το εχω κανει παλια με ενα κινητο που ειχε καμμενο πιξελ στην οθονη και μου το αλλαξανε αμεσως χωρις προβλημα. Αλλα τωρα ειναι απλα ενα ακουστικο. Θα μου αλλαξουν ολη τη συσκευη για αυτο? Ευχαριστως να σας πω την εκδοση αλλα πως την βλεπω? Α και κατι πολυ σημαντικο που ξεχασα να ρωτησω. Τι καρτα μνημης ειχε μεσα οταν το πηρατε? Εννοειται 512 mb αλλα τι μαρκα? Εμενα ειχε μια Transcend μεσα. Περιεργο δεν ειναι? Sony δεν θα επρεπε να εχει?

Λαθος εκανα η καρτα ειναι της Sandisk αλλα το θεμα παραμενει. Δεν ειναι Sony.

Καλησπερα! Το πηρα και εγω σημερα με επιδοτηση απο το Πλαισιο, 280 ευρω μου πηγε. Σε 4-5 τηλεφωνηματα που εκανα δεν ειχα κανενα προβλημα, ολα καλα. Και το φλας ειναι οκ επισης. Αλλα εχω ενα προβλημα μετο δεξι ακουστικο. Κανει κατι περιεργους ηχους που και που και οταν βαλω λιγα μπασα παραμορφωνει απιστευτα! Που μπορω να απευθυνθω για αυτο? Κατευθειαν στην εταιρια?

Δε το διαπραγματευομαι...στο Πλαισιο πισω να πας και τους το βαλεις να το φανε αμα σου πουν και τιποτα!:mad:

Voda κι εδώ.

Εχω παρατηρήσει οτι το πρόβλημα με τα dropped calls είναι με τις ώρες του..ή μαλλον με τις μέρες του..Μπορεί να περάσουν μέρες ολόκληρες και να μην έχω ούτε το παραμικρό πρόβλημα με τις κλήσεις μου, και μπορεί ξαφνικά σε μια μέρα, να μου ρίχνει την κλήση και να μη με αφήνει καν να πάρω πίσω ξανά και ξανα..δεν μπορώ να υποθέσω τίποτε..

Φαντάζομαι το ίδιο ισχύει και με τους τεχνικούς της SE γιατί ακόμα λύση δε βγάλαν..

Akrivws idia katastasi kai me mena.A!Kai otan lete filoi mou oti exete provlima me to flash ti akrivws ennoeitai?Ti provlima?Efxaristw!

Paides piga na egkatastisw to Update Service Installer kai enw h egkatastasi egine kanonika otan paw na kanw tis arxikes rythmiseis,meta tin epilogi glwssas mou vgazei afto.Kserei kaneis ti paizei?

Λαθος εκανα η καρτα ειναι της Sandisk αλλα το θεμα παραμενει. Δεν ειναι Sony.

Μην ανησυχείς και στο δικό μου SanDisk είναι και το έχω πάρει από το Γερμανό...

Paides piga na egkatastisw to Update Service Installer kai enw h egkatastasi egine kanonika otan paw na kanw tis arxikes rythmiseis,meta tin epilogi glwssas mou vgazei afto.Kserei kaneis ti paizei?

Ακριβώς εδώ πρέπει να πας στον IE και να εγκαταστήσεις το Macromedia Flash Player(εάν είναι ήδη εγκατεστημένο,τότε θα πρέπει να το θέσεις σε enabled)δηλαδή το Active X Shockwave Flash Object.

Ακριβώς εδώ πρέπει να πας στον IE και να εγκαταστήσεις το Macromedia Flash Player(εάν είναι ήδη εγκατεστημένο,τότε θα πρέπει να το θέσεις σε enabled)δηλαδή το Active X Shockwave Flash Object.

egw xrisimopoiw firefox. Pou akrivws prepei na paw?

• The title was changed to Sony Ericsson W810i